Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μεθυσμένος λαθρομετανάστης επιτέθηκε με ξυράφι σε 2 άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηγουμενίτσα!

Τα προβλήματα με τους λαθρομετανάστες τείνουν να πάρουν πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Εχτές το βράδυ, μεθυσμένος λαθρομετανάστης, αφρικανικής καταγωγής, πήγε σε περίπτερο της Ηγουμενίτσας και απαιτούσε ΔΩΡΕΑΝ τσιγάρα και αλκοόλ.
Ο ιδιοκτήτης που αντέδρασε κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα 2 άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ηγουμενίτσας.
Στην προσπάθειά τους να.....
τον συνετίσουν, ο μεθυσμένος (σε άθλια κατάσταση) λαθρομετανάστης, τους επιτέθηκε με ξυραφάκι που είχε πάνω του, ενώ στην συνέχεια άρχισε να αυτοτραυματίζεται με αυτό.
Ευτυχώς δεν κατάφερε να τραυματίσει και τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Τελικά μετά από προσπάθεια και την βοήθεια συναδέλφων τους , κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στο δικαστήριο που ακολούθησε καταδικάστηκε σε 4 χρόνια κάθειρξης, χωρίς δικαίωμα αναστολής.
Επιτέλους η δικαιοσύνη, αυτή την φορά, τιμώρησε παραδειγματικά τον επικίνδυνο λαθρομετανάστη!

Βαγγέλης Αναστασίου - Ράδιο Ηγουμενίτσα

http://892fm.blogspot.com

Σχόλιο : Και μετά την έκτιση της ποινής άμεση απέλαση.

Ε.ΑΣ.Υ.Α : Οι δηλώσεις Παπουτσή προσβάλουν βάναυσα την Αστυνομία

Οργισμένη απάντηση στις δηλώσεις το υπουργού προστασίας του πολίτη κύριου Παπουτσή έδωσε  η ένωση αστυνομικών υπάλληλων αττικής. 
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είπε:
«Υπάρχει εμφανές δημοκρατικό έλλειμμα στα Σώματα Ασφαλείας. Η αυθαιρεσία ενδημεί εντός των Σωμάτων Aσφαλείας»
Και συμπλήρωσε λέγοντας:
«Μια υπηρεσία όσο ισχυρή ,αποτελεσματική ή δημοφιλής κι αν εμφανίζεται, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να συγκροτηθεί από την αρχή παρά να λειτουργεί σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς ανοχής που εξυπηρετεί από την μια πλευρά κάποιες ατομικές συμπεριφορές ανυπακοής, απειθαρχίας, αυθαιρεσίας, βίας και κατάχρησης εξουσίας και από την άλλη πλευρά να επιτρέπει σε περιπτώσεις αδικοπραξίας μία ιδιόμορφη συντεχνιακή συγκάλυψη.
Ιδιαίτερα για τις μονάδες της πρώτης γραμμής που βρίσκονται σε διαρκείς επιχειρήσεις και αναφέρομαι τόσο στις πεζοπόρες όσο και στις εποχούμενες».

Η απάντηση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων αττικής ήταν άμεση εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ενώσεως:

"Tα γεγονότα βίας που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι το πρόβλημα της περιθωριοποίησης και της εγκατάλειψης που βιώνουν οι κάτοικοί του και ζούμε όλοι μας, είναι εξόχως και πρώτιστα πολιτικό. Έτσι το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της αποτυχημένης «μνημονιακής» πολιτικής η Αθήνα μας έχει πάρει μορφή πόλης πρωτεύουσας τριτοκοσμικής χώρας.
Τεχνηέντως υπάρχουν κάποιοι ακόμη οι οποίοι επιμένουν ότι το πρόβλημα είναι αστυνομικό και βεβαίως λακτίζουν την ευθύνη στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο λόγος είναι προφανής και αυταπόδεικτος πλέον: Προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές τους ευθύνες και την έλλειψη στοιχειώδους πολιτικού στοχασμού και σχεδιασμού. Έτσι έχουν αναγάγει την καταστολή σε «φάρμακο δια πάσα νόσον» εκθέτοντας μαθηματικά πλέον σε τεράστιους κινδύνους τους εργαζόμενους στην Ελληνική Αστυνομία.
Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού μας, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κρίνονται επιεικώς ατυχείς και προσβάλουν βάναυσα τόσο την Αστυνομία ως θεσμό όσο και τον κάθε αστυνομικό χωριστά. Το «δημοκρατικό έλλειμμα» στο οποίο αναφέρεται ο κύριος Υπουργός, τους μόνους που δεν αφορά είναι τους εργαζόμενους αστυνομικούς. Το απέδειξαν πρόσφατα στην Κερατέα και στου Ρέντη και το αποδεικνύουν καθημερινά στις σχέσεις τους με τους πολίτες. Τη δημοκρατία εμείς την υπερασπιζόμαστε καθημερινά σε ένα εκ προοιμίου άνισο αγώνα. Άλλοι πρέπει να απολογηθούν γι’ αυτό οι οποίοι αντί να το πράξουν εμφανίζονται μόνιμα κήνσορες και κριτές καλύπτοντας την δική τους ανυπαρξία και την ανυπαρξία πολιτικών.
Έτσι καλούμε τον κύριο Παπουτσή να ανακαλέσει τα όσα ατυχώς με τις χθεσινές δηλώσεις του υποστήριξε και προκάλεσαν πρωτοφανές κύμα διαμαρτυριών εκ μέρους των συναδέλφων μας. Επίσης επιβάλλεται πλέον να διερευνήσει συστημικά τί τροφοδοτεί τον «φαύλο κύκλο της ανομίας» που αναφέρει. Αν το πράξει, θα διαπιστώσει αυτά που διαπίστωσε ήδη η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών και καταγράφονται σε όλες τις μετρήσεις της κοινής γνώμης, ότι κάτι άλλο και κάποιοι άλλοι είναι οι βασικές αιτίες του προβλήματος."

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Εξαρχείων . Έκαψαν μια γυναίκα που πουλούσε λουλούδια!


Ζωντανή παραλίγο να καεί μια γυναίκα που πουλούσε λουλούδια στα Εξάρχεια όταν περιθωριακοί εκτόξευσαν πάνω της βόμβα μολότοφ! Αρχικά επιχείρησαν να πετάξουν τη βόμβα σε μοτσυκλέτα της αστυνομίας που τους καταδίωκε και η μολότοφ έπεσε πάνω της! Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.
Πουλούσε λουλούδια στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων και είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των ταραξιών αλητών που έχουν ρημάξει εδώ και τριάντα χρόνια το κέντρο της Αθήνας.
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα, καθώς η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο, λόγω της λαϊκής.
Όλα αυτά ενώ βρισκόταν σε εξέλιιξη. πριν από μισή ώρα περίπου, επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου!
Άλλοι δύο άνθρωποι κάηκαν με ελαφρύτερα εγκαύματα από τις μολότοφ. Κάηκε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας και δύο απλών πολιτών.
Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Στον τόπο της επίθεσης έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Εν τω μεταξύ, στη 1 τα ξημερώματα έγινε και άλλη επίθεση στη διασταύρωση Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, που βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται εκεί, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές.Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

defencenet

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ – ΟΣΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ


Το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας φθίνει διαρκώς και ολισθαίνει επικινδύνως θέτοντας σοβαρά εμπόδια στην επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Η φθορά των καθεστωτικών κομμάτων είναι ευτυχής κατάσταση με την προϋπόθεση να οδηγηθούν στην καθαρτήρια πυρά παίρνοντας μαζί τους στην χωματερή της ιστορίας ξένους σκοπούς και ανθελληνικές μεθοδεύσεις. Να χαθεί οριστικά από προσώπου γης κάθε ίχνος ανθελληνικού προσχώματος που αδυνατίζει και μικραίνει την Ελληνική Φυλή. Αυτό είναι το αληθινό συμφέρον του Ελληνισμού μας.

Το καλό είναι ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των καταστροφέων των εθνών βιάζεται πλέον να εγκαταστήσει άμεσα την μιαρή της εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία των νεοταξικών αφεντικών του καθεστώτος μπορεί να επιβληθεί μονάχα σε μια περίπτωση. Αν τα κομματικά τους υποχείρια πετάξουν τις φιλολαϊκές τους μάσκες που φορούσαν τόσα χρόνια και ανταποκριθούν στο δανεικό πολιτικό τους πρόγραμμα για την διάλυση του εθνικού κράτους.

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται στις μέρες μας. Με την Αριστερά να προδίδει τον Έλληνα Εργάτη προκειμένου να πάρει τη θέση του ο λατρεμένος της λαθρομετανάστης. Με την συνδικαλιστική ηγεσία να υποχρεούται να ακολουθήσει την σοσιαλιστική παράταξη του μνημονίου προτιμώντας την κομματική καρέκλα και την βουλευτική έδρα από την Εθνική Εργατική Τάξη, κονιορτοποιώντας την εθνική οικονομία και σκορπίζοντας πόρους δίχως να παράγει. Η δε Δεξιά είναι παραδομένη στις νεοφιλελεύθερες επιταγές του πολυεθνικού κεφαλαίου αντάμα με τους προαναφερθέντες συνέταιρούς της που ακολουθούν τα ίδια ακριβώς βήματα. Προσδεμένοι όλοι τους στο άρμα του διεθνούς σιωνισμού.

Επομένως λοιπόν η ουσιαστική απώλεια της εθνικής μας σφριγηλότητας προέρχεται από την οικειοθελή παραίτηση του καθεστωτικού κράτους από την αντικειμενική του υποχρέωση και την αποστολή του. Υποχρέωση να υπηρετεί τη λαϊκή ευημερία και τη φυλετική συνοχή. Και αποστολή του είναι να καλλιεργεί την πατριωτική συνείδηση και την εθνική ισχύ.

Η Ελλάς ήταν και είναι πάντα το φόβητρο της νεοταξικής συμμορίας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η μόνη ορθή επιλογή της είναι να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Να αναλάβει και πάλι τον εξανθρωπισμό της οικουμένης. Επομένως πρέπει να σηκωθούμε από τη σημερινή καθεστωτική σαπίλα που μας περιτριγυρίζει. Αυτό είναι εθνικό έργο και ιερό καθήκον που αντιστοιχεί στους ζωντανούς οργανισμούς και τους γνήσιους πρόμαχους της Ελληνικής Φυλής. Σε ελληνικές υπάρξεις αδούλωτες και απροσκύνητες. Όσοι ζωντανοί λοιπόν να αναλάβουν τις πολιτικές τύχες της Ελλάδος. Αλλά ζωντανοί και χρήσιμοι για το Ελληνικό Έθνος είναι όσοι γνωρίζουν να πολεμούν για κάστρα άπαρτα και ψυχές ελληνικές. Και αυτοί που επιθυμούν μα και αξίζουν στερεή ειρήνη είναι όσοι γνωρίζουν να ετοιμάζονται για πόλεμο φοβερό. Πόλεμο για λευτεριά και αξίες ενάντια σε υλισμό και βαρβαρισμό.

Ηρεμία συνεπώς έχουν μόνο οι δυνατοί. Και δυνατοί είναι μόνο όσοι είναι προορισμένοι να προμαχούν υπέρ της ανωτερότητας της φυλής τους. Όσοι δηλαδή ανήκουν στην εθνική κοινότητα στο πνεύμα και το αίμα και νοιώθουν τον ελληνισμό να τρέχει συνεχώς μες στις φλέβες τους. Αυτοί μόνο είναι άξιοι να επικαλούνται την Ελλάδα. Όσοι διδάσκουν τα παιδιά τους να αγαπούν την πατρίδα τους και να τη βαστούν τρανή και αμόλυντη. Αυτοί που προπορεύονται στο στάδιο της γνώσης και το πεδίο της Τιμής. Άξιοι για πολιτισμό και για πόλεμο μαζί να καθοδηγούν άξιους Έλληνες και να ποδηγετούν τον θαυμασμό των άλλων λαών κάτω από την άξια ηγεσία τους. Οι αδύναμοι δεν έχουν άλλη μοίρα πλην από αυτή του σκλάβου.

Ο δικός μας δυνατός ελληνικός λαός πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει το ζήτημα της ηγεσίας του. Διότι οι ηγέτες του μαρτυρούν την κατάσταση που βρίσκεται ο λαός και εκφράζουν την έξωθεν μαρτυρία του Έθνους. Όταν οι ηγέτες έχουν βαλθεί να οδηγήσουν τη Φυλή από όλους τους δρόμους στην καταστροφή της, τότε ο λαός δικαιούται και κυρίως υποχρεούται να ανατρέψει τους κακούς ηγέτες με κάθε τρόπο. Οι αληθινά λεύτεροι και δυνατοί Έλληνες οφείλουν κάθε ώρα και στιγμή να αναζητούν και να αναδεικνύουν ως ηγέτες τους Άριστους Πολίτες της Φυλής στο ήθος, την αξία και τη φιλοπατρία. Όταν δε οι ηγέτες είναι σώματα ξένα προς τη φυλή που διοικούν, όταν έχουν λάθρα παρεισφρήσει για ολέθριους σκοπούς, τότε η ποινή τους πρέπει να είναι εξοντωτική και ανηλεής. Όλεθρος στους ολετήρες χάριν της Ελληνικής Φυλής.

Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι καμωμένο για να κάνει μικροπολιτική. Αποστολή του είναι να πορεύεται σαν μια ενιαία σιδερόφρακτη Φάλαγγα Ελλήνων. Να ζει, να αναπτύσσεται, να γεννά νέους πολιτισμούς και να κατακτά ισόβια την θέση του αρχηγέτη της οικουμένης .
 Με Έλληνες ζωντανούς και δυνατούς, αληθινούς Εθνικοκοινωνιστές. Αποφασισμένους να δικαιώνουν το άδικα χυμένο ελληνικό αίμα και να βαδίζουν μπροστά. Δίχως ανθέλληνες νταβατζήδες και βάρβαρους λαθροφονιάδες.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 ΠΗΓΗ : http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/2011/05/blog-post_13.html

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ : Aντιδήμαρχος Αθηναίων "Εχουμε αντιμετωπίσει επιτυχημένα το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας"

Το ακούσαμε και αυτό...στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την "αντικειμενικότατη" παρουσιάστρια ελλη Στάη ήταν καλεσμένος ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας του δήμου Αθηναίων Τάσος Αβραντίνης για να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας και να παρουσιάσει τα μέτρα που προτίθεται να πάρει ο Δήμος Αθηναίων και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της μεγάλης εγκληματικότητας στο κέντρο των Αθηνών.
Μέσα στα άλλα τρελά που είπε ο κύριος αντιδήμαρχος ακούσαμε και αυτό  : ότι ο δήμος Αθηναίων έχει αντιμετωπίσει επιτυχημένα το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας!!!
Μπράβο κύριε αντιδήμαρχε...συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια που δώσατε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του παρεμπορίου , είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε λύση και στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.
Σας ευχαριστούμε που μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα στα πεζοδρόμια της πατησιών στο ύψος της ΑΣΟΕ και του πολυτεχνείου ,στα πεζοδρόμια της Ακαδημίας στο ύψος του πανεπιστημίου, στα προπύλαια του πανεπιστημίου , στην έρμου ,στο Θησείο, και σε άλλα κεντρικά σημεία των Αθηνών.

Μάλλον θα νομίζετε ότι οι Αθηναίοι τρώνε κουτόχορτο για να πιστέψουν αυτές τις ηλιθιότητες που λέτε.
Όχι μόνο δεν έχετε δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά το έχετε διογκώσει κύριε Αντιδήμαρχε , στα συγκεκριμένα σημεία κάθε μέρα βρίσκεις λαθρομετανάστες να πωλούν την πραμάτεια τους ,σε λίγο θα βγάλουν και πάγκους με ομπρέλες ,τέτοια ανοχή υπάρχει εκ μέρους σας.

Μόνο σε ένα θέμα είστε επιτυχημένοι κύριε Αβραντίνη...στο ψέμα και στην κοροϊδία.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ...

του Παναγιώτη Αποστόλου
Την 1η Μαρτίου 2011 η Ελλάδα για άλλη μία φορά πάγωσε στο άκουσμα της είδησης, πως δύο νέα παλικάρια δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, σε αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ο 22άχρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23άχρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, ήταν αστυνομικοί που είχαν διαθέσει την ζωή τους στην υπηρεσία της ασφάλειας των πολιτών. Ήταν δύο Ελληνόπουλα, δύο δικά μας παιδιά. Ο θάνατός τους είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πλέον εγκληματικότητας που μαστίζει κυρίως την πρωτεύουσα της χώρας μας. Δύο οικογένειες δεν θα αγκαλιάσουν ξανά τα βλαστάρια τους. Δύο νέοι χάθηκαν.
Δεν ήταν το πρώτο αίμα που χύνεται χωρίς λόγο και αιτία στον τόπο μας, ήταν όμως η στυγερή δολοφονία τους....
το πρώτο αίμα που ξεσήκωσε τους Έλληνες από τους καναπέδες του εφησυχασμού τους και τους ευαισθητοποίησε υπέρμετρα. Στις 10 Μαΐου 2011 η Ελληνική κοινωνία υπέστη έμφραγμα πρώτου βαθμού, όταν πληροφορήθηκε πως τα ξημερώματα, άγνωστοι έσφαξαν με μαχαίρι 44χρόνο άνδρα, που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από παρακείμενο χώρο στάθμευσης, προκειμένου να μεταφέρει στο μαιευτήριο την έγκυο γυναίκα του. Τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν, πριν νιώσει την ωραιότερη στιγμή της ζωής του, να γίνει δηλαδή πατέρας. Ένα έγκλημα, που έγινε με περίσσιο μίσος και αγριότητα. Ένας νέος άνθρωπος χάθηκε, μία γυναίκα που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ της θέας της αιμόφυρτου σωρού του συζύγου της. Ένα παιδί, που λίγες ώρες μετά γεννήθηκε, δεν θα αντικρύσει ποτέ τον πατέρα του.
Ζούμε στην εποχή της τυφλής τρομοκρατίας, όπου δολοφονούνται αναίτια ανθρώπινες ψυχές. Ζούμε στην εποχή, που η ανθρώπινη ζωή κοστίζει λίγα μόνο ευρώ. Οι στυγεροί δολοφόνοι τέτοιων εγκλημάτων είναι οι φυσικοί αυτουργοί.
Υπάρχουν όμως και ηθικοί αυτουργοί !!!
Είναι όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 25 τουλάχιστον χρόνων, που ανέχθηκαν την αθρόα είσοδο στην χώρα, ανήμπορων και αναξιοπαθούντων παράνομων μεταναστών και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χωνευτήρι αθλιότητας της Ευρώπης. Είναι όλοι οι μετέχοντες των κοινών (κεντρική εξουσία, αυτοδιοίκηση, οργανισμοί, φορείς κ.α.) που έβλεπαν το πρόβλημα να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και «σφύριζαν» ανέμελα μεταθέτοντας το πρόβλημα στους επόμενους.   
Η αθρόα λαθρομετανάστευση και η αυξημένη εγκληματικότητα πνίγει καθημερινά την χώρα και αυτή την δύσκολη ώρα, οι κρατούντες αντί να προσεγγίσουν με σοβαρότητα και να ιάνουν, αυτή την ασθένεια που κατατρώγει τα σωθικά της κοινωνίας μας,  αυτοί ανταλλάσουν κατηγορίες μεταξύ τους σε μια προσπάθεια απεμπολής των ευθυνών τους.
Ήταν τραγική η εικόνα αντιπαράθεσης και αλληλοκατηγοριών του Υπουργού ΜΗ Προστασίας του πολίτη και του ανεπαρκούς Δημάρχου Αθηναίων λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν. Τελικά η εξουσία είναι ανίκανη, δεν μπορεί ή δεν θέλει να προστατέψει το υπέρμετρο αγαθό του ανθρώπου, που είναι η ζωή; Ένα πάντως είναι σίγουρο: Ο Ελληνικός λαός έχει φθάσει στα όρια αντοχής του. Οι Έλληνες απώλεσαν πλέον την ελευθερία τους, την ασφάλεια τους τα δικαιώματά τους. Έχει διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός του λαού μας. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν λαϊκές εκρήξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Το ποτήρι της οργής του λαού, έχει πλέον ξεχειλίσει. Η Ελληνική κοινωνία θυμίζει χύτρα που χρειάζεται εξαέρωση.
Η πολιτεία ας αναλογισθεί κάποτε τις ευθύνες της και με δραστικές αποφάσεις, να αποτρέψει ακραίες καταστάσεις που θα αιματοκυλίσουν τον λαό μας. Διότι το μήνυμα που εκπέμπεται μετά το στυγερό έγκλημα της
Γ΄ Σεπτεμβρίου είναι ένα: Είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δέκα τρείς!!!  

ΠΗΓΗ : http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_4531.html

ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ .
Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 11:30 ΕΔΩ


Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ - 12-5-2011


Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες λένε τον Εθνικό Ύμνο μετά το πέρας της πορείας για τον Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε άγρια από τρία αλλοδαπά καθάρματα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Φαίνεται είναι να μην γίνει η αρχή ,και οι κάτοικοι στις υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας ,της ευρύτερης αττικής ,αλλά και όλης της χωράς , ξυπνάνε σιγά σιγά και διαμαρτύρονται όλο και εντονότερα για το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και της αυξημένης εγκληματικότητας.
Σειρά αυτή την φορά έχουν οι κάτοικοι στα νεόκτιστα Ασπροπύργου που νιώθουν τον τελευταίο καιρό την καυτή ανάσα της εγκληματικότητας .
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από τον ΣΤΟΧΟ :
Τα επεισόδια που συνέβησαν πριν λίγο καιρό και στον Ασπρόπυργο αλλά και η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση που έχει πλήξει και αυτή την περιοχή της Ελλάδας, οδήγησε τους κατοίκους των Νεόκτιστων Ασπροπύργου να κατέβουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 15 Μαίου. Στην ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι αναφέρουν: Μέσω του παρόντος κάνουμε γνωστή σε όλους την αγωνία, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό μας. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η κατάσταση που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια. Οι κλοπές, οι επιθέσεις, το εμπόριο ναρκωτικών, οι ριπές πυροβόλων όπλων με τις σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας, αποτελούν για εμάς καθημερινότητα. Επίσημο κράτος για να μας προστατεύσει δεν υπάρχει. Η Πολιτεία υπάρχει μόνο για να παίρνει τα λεφτά μας μέσω της φορολογίας. Το ότι η ζωή μας έχει ολοκληρωτικά υποβαθμιστεί, το ότι η ζωή μας καθημερινά κινδυνεύει, δε λέει τίποτα και σε κανένα. Μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, αποφασίσαμε να αντισταθούμε. Αποφασίσαμε να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εγκληματικότητα και την υποβάθμιση της ζωής μας. Ζητάμε την υποστήριξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτών, ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων στον δίκαιο Αγώνα μας. Την ερχόμενη Κυριακή στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοικτή, ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία των Νεοκτίστων Ασπροπύργου. Με μία ελληνική σημαία στο χέρι θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ


Χιλιάδες πατριώτες συμμετείχαν στην πορεία μνήμης για τον σφαγιασθέντα από τρείς λαθρομετανάστες Μανώλη Καντάρη. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τον χτύπησαν επειδή είπε: «Είμαι Έλληνας!»



Μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε ένα άνδρα επί της οδού Κοδριγκτώνος και τον έδειρε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θύμα είναι διευθυντής σε Λύκειο και φορούσε μία τραγιάσκα η οποία είχε πάνω ανάγλυφη την ελληνική σημαία.

Οι αλλοδαποί τον πλησίασαν και του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί φέρει το έμβλημα της χώρας του. Ο Λυκειάρχης απάντησε: «Γιατί είμαι Έλληνας» και έτσι δέχθηκε επίθεση από τους αλλοδαπούς οι οποίοι εικάζεται ότι είναι είτε Πακιστανοί, είτε Αφγανοί.
Το θύμα χρειάστηκε ασθενοφόρο μετά την επίθεση και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι και δεύτερος Έλληνας δέχθηκε επίθεση. Πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στον οποίο επίσης επιτέθηκαν αλλοδαποί. Και οι δύο δεν είχαν εμπλοκή με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ανάμεσα στις οργανώσεις των κατοίκων, τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους αλλοδαπούς.

Πηγή: tromaktiko

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΑΛΦΑ


Οι Έλληνες αντιδρούν και τα ΜΑΤ διασώζουν τον Καρσιώτη. Οι εποχές της κοπτοραπτικής των ρεπορτάζ στο όνομα του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικότητας τελείωσαν. Ουδεμία ανοχή στους υπηρέτες του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικότητας. (10-5-2011 Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου).

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ... ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ... ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ .
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ" ΤΗΝ "ΒΙΛΛΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ" ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Ο δημοσιογράφος του νεοταξικού τηλεοπτικού σταθμού Άλφα Πέτρος Καρσιώτης σε κατάσταση απόλυτου προβληματισμού. "Πού θα βρω τα κλειδάκια από το βανάκι για να φύγω με ελαφρά πηδηματάκια;" φαίνεται να σκέφτεται. Δεν πειράζει Πέτρο. Την άλλη φορά να έχεις μεγαλύτερο σεβασμό στους κατοίκους της περιοχής. Πάρε το είδηση εσύ και οι συνάδερφοι σου. Οι εποχές της κοπτοραπτικής των ρεπορτάζ στο όνομα του αντιρατσισμού και της πολυπολιτισμικότητας τελείωσαν.  

(Επειδή η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχθηκε από μέλος της πατριωτικής οργανώσεως Ιερός Λόχος θα παρακαλέσουμε όσοι την χρησιμοποιήσουν να αναφέρουν την πηγή που δημοσιεύθηκε αρχικώς. Ευχαριστούμε.)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ 44ΧΡΟΝΟ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ: ΕΩΣ ΕΔΩ! ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν ηχηρό μήνυμα στο Σύστημα και στην ανθελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Έως εδώ! Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν θέση στην Ελληνική κοινωνία. Αρκετά τους ανεχθήκαμε. Τόσο τους λαθρομετανάστες, όσο και τους ελληνόφωνους ανθέλληνες. Έφθασε η ώρα να απελευθερώσουμε την χώρα μας. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ! (Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έδωσαν το παρών και κυρίως στους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος.)

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

Ακολουθούν φωτογραφίες που τραβήξαμε από το σημείο της δολοφονίας του άτυχου συμπατριώτη μας.









ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ!

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!



Δημιουργήθηκε μια σελίδα στο facebook με μία καταπληκτική ιδέα, μία ιδέα που εάν λάβει σάρκα και οστά θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους ανθέλληνες εντός και εκτός συνόρων. Ας προωθήσουμε την σελίδα αυτή με κάθε μέσο. Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες μαζί μπορούμε! Ακολουθεί ο σύνδεσμος της σελίδας: https://www.facebook.com/home.php?sk=group_137915722940425&id=154696051262392&ref=notif&notif_t=like#!/home.php?sk=group_210485602305085&ap=1

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ



Μια οικογένεια βυθίσθηκε στο πένθος επειδή τρεις λαθρομετανάστες, τρία αποβράσματα, αποφάσισαν ότι η αξία μίας κάμερας είναι μεγαλύτερη από την αξία μιας ζωής. Μόνη λύση η απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών δίχως εξαιρέσεις. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έκρυβε πίσω του και μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία.

Θύμα του φονικού ήταν ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους. Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις άγνωστοι, πιθανότατα αλλοδαποί (ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για μελαψά άτομα) σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Αθήνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο και γέννησε το δεύτερο παιδί της, λίγες ώρες μετά το φονικό.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ

Βοσκοί οι λύκοι, στις μάντρες. Έτσι ακριβώς θα στηλίτευε την βρώμικη πολιορκία της Ελλάδος και θα σήμαινε για μια φορά ακόμη εθνικό συναγερμό ο μεγάλος εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς αν βρισκόταν ανάμεσά μας. Και θα κάκιζε το δίχως άλλο ένα καθεστώς ανθελλήνων πανηγυρτζήδων που έχοντας προσδεθεί στο μπουλούκι ανέστιων εμπόρων των εθνών πορεύονται ως σαπιορήτορες, επιχειρώντας να τσακίσουν το Ελληνικό Έθνος στην άβυσσο του διεθνιστικού νεοταξισμού ως τάχα αναγκαία συνθήκη διάσωσης ή ατύχημα κακών τελάληδων και ολέθριων φημών.

Τρία πράγματα αναμφίβολα παρουσιάζονται ως στρατηγικές επιλογές και επιδιώξεις της διαβόητης παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης και μεταφράζονται ως εντολές στα ενταύθα καθεστωτικά τους ενεργούμενα. Η περίσφιξη των δεσμών της Πατρίδος μας σε αόριστο βάθος χρόνου αντικρίζοντας στο πρόσωπο της Ελλάδος τον ασφαλέστερο εχθρό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, η κλοπή του τεράστιου εθνικού μας πλούτου και η ασφαλής τοποθέτηση πολυκομματικής πολιτικής αρμοστείας που θα παραχωρήσει στον διεθνή εχθρό όλα τα γεωπολιτικά μας πλεονεκτήματα.

Η «αποκάλυψη» των κομμένων δηλώσεων του Ντομινίκ Στρος Καν στο γαλλικό Canal+ πως «δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια» αποτελεί απλώς μια ακόμη επαλήθευση της εθνικιστικής παρατάξεως περί της ανάγκης ανατροπής της ξενοκίνητης νεοταξικής εξουσίας, αλλά και το σύνθημα προς τους εδώ ολετήρες προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για το οικουμενικό φαγοπότι. Παράλληλα παρατίθεται πλέρια η απόδειξη για την διάπραξη της αισχρής πολιτικής εξαπατήσεως του ελληνικού λαού μέσα από τα λεγόμενα του αφεντικού του ΔΝΤ ότι «οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό»!

Στο μεταξύ το γερμανικό Spiegel σήμανε συναγερμό πανικού στην κυβέρνηση αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να κάνει δηλώσεις περί διακίνησης φημών σχετικά με την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη, μιλώντας για εγκληματικά σενάρια, ελλοχεύοντες κινδύνους, προβοκάτσιες και κερδοσκοπικές επιθέσεις. Οι δηλώσεις σε βάρος υποτίθεται των συνδαιτυμόνων του, δανειστών και «σωτήρων» εκ παραλλήλου, έγιναν από το νησάκι του Ιονίου Μεγανήσι καταγράφοντας μια αρνητική σημειολογία, αφού από το Καστελόριζο που αφήνει βορά στους Τούρκους δίχως χάραξη ΑΟΖ ο Παπανδρέου είχε ρίξει την Ελλάδα στα τάρταρα του ΔΝΤ.

Στο μεταξύ τα σενάρια για το τρέξιμο της κήρυξης της πτώχευσης της Ελλάδος και την εγκατάλειψη του ευρώ έλαβαν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εξαιτίας της μυστικής συνάντησης που πραγματοποίησαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών στο Λουξεμβούργο. Ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου μιλάει στη γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν για νέα επιμήκυνση του επαχθούς δανείου και ο αρμόδιος ευρωπαίος επίτροπος Ρεν απορρίπτοντας υποτίθεται την αναδιάρθρωση αγωνιά μην τυχόν υποστούν καρδιακή προσβολή οι χρηματοπιστωτικές αγορές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς είχε συνάντηση με τον βοηθό υπουργού οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κόλινς με άγνωστο περιεχόμενο όπου ελέχθη απλώς ότι υπήρξε «πολύ καλό κλίμα, καλύτερο από κάθε άλλη φορά». Και οι μνηστήρες στήνονται στην ουρά για τη σειρά τους, καλύπτοντας την πολιτική διαδρομή του καθεστώτος στην πολυαναμενόμενη συγκυβέρνηση με την Αριστερά στο ρόλο του σκύλου που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.

Στο μεταξύ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης η υποκρισία συνεχίζεται με την δήθεν αυστηροποίηση των ποινών για όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες αλλά και τον εμπαιγμό του πενόμενου λαού μας με την ουσιαστική επιδότηση από το κράτος «μας» των λαθρομεταναστών που θα αποχωρήσουν οικιοθελώς με την παροχή του αντιτίμου του εισιτηρίου συν 200 ευρώ επιπλέον.

Παράλληλα στην Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξαρση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με την οργανωμένη συστράτευση αλλοδαπών και αναρχικών ενάντια στους Έλληνες κατοίκους. Αλλοδαποί και αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες ενάντια στους κατοίκους της Ηγουμενίτσας με τους αναρχοκομμουνιστές να βγάζουν στο τέλος τον ανθελληνισμό τους με το κάψιμο ελληνικών σημαιών.

Χρυσές δουλειές στο μεταξύ κάνουν τα ενεχυροδανειστήρια στη χώρα μας όπου πολλοί συμπατριώτες μας καταφεύγουν εγκαταλείποντας κάθε είδους περιουσιακό στοιχείο προκειμένου να ανταποκριθούν στα χρέη στις πιστωτικές κάρτες, τα δάνεια, προβλήματα υγείας, ακόμα και τις ανάγκες σίτισης. Και αυτό ακόμα σε ένα ανθελληνικό κράτος που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην πτώση ενός ελικοπτέρου Απάτσι στη Βάση των Μεγάρων που εκτελούσε νυχτερινή εκπαιδευτική πτήση. Ευτυχώς δίχως ανθρώπινες απώλειες όταν τον Ιούλιο του 2010 είχαμε θρηνήσει δύο πιλότους. Κι αυτό γιατί όπως λέγεται η Αεροπορία Στρατού έχει στερηθεί μηχανικών λόγω της μισθολογικής αφαιμάξεως.

Όλα αυτά όταν 800 – 850 πολιτικάντηδες έχουν προσφύγει με θράσος μέγιστο στο Ελεγκτικό Συνέδριο ζητώντας αναδρομική αναπροσαρμογή βουλευτικής σύνταξης ή αποζημίωσης όταν οι εθνοπατέρες αδυνατούν τάχα να προστατεύσουν έστω τις ζωές Ελλήνων και να τιμωρήσουν τους δολοφόνους των παιδιών της Μαρφίν από τους παρακρατικούς του Συστήματος. Τιμωρία που απαιτούν οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού τιμώντας ελληνικές ψυχές .
Η Ελλάς δεν εμπορεύεται την αυθυπαρξία της και δεν χρειάζεται πανηγυρτζήδες καθεστωτικούς, αγοραίους και εθνομηδενιστές. Η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάδα βαστά γερά στα χέρια της τον πολυτίμητο θησαυρό της Εθνικής Γης και θέτει την Πολιτεία στη διάθεση μονάχα Ελλήνων που διαθέτουν τη βούληση να δυναμώσουν την Πατρίδα τους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ



ΥΠΑΡΧΟΥΝ TΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ:

1. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ

2. ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ.

3. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ.

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΑΙ.....ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΑΜΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΙΨΙΑ, ΚΛΠ. ΨΗΦΙΖΑΝ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ.
ΜΙΛΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ TOY ΠΑΣΟΚ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΝ.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ



Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις Γεωργιάδη. Εκτός τόπου και χρόνου, ζώντας μέσα στο χρυσό τηλεοπτικό κλουβί του, μας καλεί να μην...μιζεριάζουμε. Αντιγράφουμε από το εξαιρετικό ιστολόγιο http://peripatris.blogspot.com/

  
...τι ωραία που τα βλέπει κάποιος που σιτίζεται απο το κράτος...Για τον κύριο οι άνεργοι και αυτοί που κλείνουν τα μαγαζιά τους δεν είμαστε παρα μια μουτζούρα πάνω στο χαρτί..Μια υποδιαστολή δεκαδικού αριθμού στην στατιστική υπηρεσία.
Πίσω απο κάθε αριθμό στατιστικής όμως βρίσκονται απίστευτα δράματα και καθημερινές αυτοκτονίες..Άνθρωποι που ζούνε με ψυχοφάρμακα...
Αλλά είπαμε εμείς είμαστε μια μουτζούρα πάνω στο χαρτί...για αυτούς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ"



Αηδία και οργή προκαλεί η παρακάτω είδηση. Στην Πάτρα "κυρίες" ελληνικής καταγωγής πληρώνουν αδρά για να έχουν ερωτικές συνευρέσεις με λαθρομετανάστες! Μόνη λύση η κρεμάλα για αυτά τα αισχρά υποκείμενα. Ακολουθεί η είδηση.

Για περιστατικά ερωτικής συνεύρεσης κυριών της Πάτρας με μετανάστες και μάλιστα την περίοδο που υπήρχε ακόμη ο αυθαίρετος καταυλισμός των Αφγανών στην οδό Ευρώτα, έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν και τα κρούσματα έχουν επαληθευτεί κατ’ επανάληψη.

Όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν μιλάμε για μία απλή υπαίθρια προσφορά σεξουαλικής ικανοποίησης από αλλοδαπούς, αλλά για μία οργανωμένα στημένη «δουλειά» σε συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο λειτουργεί ως… «οίκος ανοχής» μεταναστών για γυναίκες! Πρόκειται για ένα παλιό, ισόγειο σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντου, ανάμεσα στις οδούς Μιαούλη και Τσαμαδού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αλλά και γείτονες που εδώ και καιρό παρατηρούν τα…αξιοπερίεργα που συμβαίνουν στον συγκεκριμένο χώρο, το σπίτι λειτουργεί ως κανονικός οίκος ανοχής και έχει μάλιστα αρκετή… πελατεία, γυναικεία εννοείται, αργά το βράδυ και κυρίως τις μεταμεσονύκτιες ώρες! «Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα μικρό οικοπεδάκι το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ οι… πελάτισσες.

Τα ραντεβού πρέπει να είναι προγραμματισμένα και να συνεννοούνται με κινητό τηλέφωνο, γιατί όποτε είναι να έρθει πελάτισσα ένας από τους μετανάστες βγαίνει από το σπίτι και μιλάει στο κινητό, στα Αγγλικά, δίνοντας κατευθύνσεις. Μόλις φθάνει η γυναίκα, παρκάρει μέσα στο οικόπεδο το αυτοκίνητο, εκεί που είναι σκοτάδι και δεν φαίνεται τίποτα, και την παραλαμβάνει ο μετανάστης ο οποίος στη συνέχεια την οδηγεί μέσα στο σπίτι…», μας λέει χαρακτηριστικά γυναίκα κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα διευκρινίζει ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά και μετά τις 11 το βράδυ, ενώ έχουν υπάρξει περιπτώσεις που πηγαίνουν δύο γυναίκες μαζί.

Επιχείρηση… χρυσορυχείο!


Στο σπίτι είχαν βρει κατάλυμα εδώ και ένα χρόνο περίπου Σομαλοί μετανάστες. Σύμφωνα με γείτονες, μέχρι και πριν από τρεις με τέσσερις περίπου μήνες αποτελούσε ένα πραγματικό αχούρι. Όμως η κατάσταση άρχισε να αλλάζει, αφού οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να το φτιάχνουν βάφοντάς το εξωτερικά και εσωτερικά. Τότε μάλιστα που οι γείτονες έβλεπαν τις εργασίες των μεταναστών υπέθεταν ότι θα… έστηναν κάποια επιχείρηση. Δεν… έπεσαν και πολύ έξω, αν υποθέσει κανείς ότι η σεξουαλική ικανοποίηση γυναικών έναντι αμοιβής στο εν λόγω σπίτι αποτελεί «επιχείρηση» και μάλιστα από τις… πιο κερδοφόρες, ειδικά για τους λαθρομετανάστες!

ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΥΠΟΤΑΓΗ Ή ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΙΦΟΣ

Στο ψευτορωμέϊκο τα πάντα λειτουργούν υπό το επικοινωνιακό σκοτάδι μην τυχόν ξυπνήσουν και εγερθούν οι ραγιάδες. Έτσι λογαριάζουν τον ελληνικό λαό οι σύγχρονοι κοτσαμπάζηδες. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται από την επικίνδυνη και ανθελληνική πολιτική ηγεσία κατά κόρον και στα εθνικά μας ζητήματα καθώς, όπως φαίνεται, σε καιρό όχι πολύ μακρινό ο χάρτης της χερσονήσου του Αίμου θα παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές. Μένει να επιλέξουμε αν ανεχτούμε τους προσκυνημένους ηγετίσκους και προτιμήσουμε να τηρήσουμε ραγιάδων υποταγή ή αν θα στραφούμε σε πατριωτικές επιλογές λαμβάνοντας ανά χείρας Ελλήνων ξίφος.

Για τη Θεσσαλονίκη μας τα ελληνόπουλα υποχρεώνονται να εξετάσουν την ιστορία της πόλης από το 1913 και μετά, διαγράφοντας ουσιαστικά τα προηγούμενα χρόνια όταν η πόλη είχε καταληφθεί από ξένες δυνάμεις. Σε μια ενότητα του βιβλίου των μαθηματικών στο δημοτικό με τον τίτλο Δραστηριότητα με προεκτάσεις «Ξενοφοβία» αφού τα παιδιά μας ακούνε τις παγκοσμιοποιητικές διδαχές για δήθεν μετανάστες που ψάχνουν καλύτερες μέρες, μαθαίνουμε πως η πληθυσμιακή σύνθεση της Θεσσαλονίκης το 1913 ήταν 39956 Έλληνες, 61439 Εβραίοι, 45967 Οθωμανοί, 6263 Βούλγαροι και 4364 άλλοι ξένοι. Τα ανωτέρω αριθμητικά δεδομένα καλούνται τα ελληνόπουλα να προσαρμόσουν σε αριθμητικούς πίνακες για να τα εμπεδώσουν!

Στη Θράκη Μας, όπως διαβάζουμε από την πατριωτική εφημερίδα των Πομάκων Ζαγάλισα, η τουρκική τράπεζα Ζιράατ αρνείται να αναρτήσει την ελληνική σημαία στα υποκαταστήματα που διατηρεί σε Ξάνθη και Κομοτηνή, παρά το γεγονός ότι υποχρεούται να πράξει κατά αυτό τον τρόπο όλες τις μέρες, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών μας επετείων σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικού νόμου της Πατρίδος μας. Εκφράζει έτσι όχι μόνο ασέβεια αλλά και αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας όταν μάλιστα οι εγκάθετοι της Άγκυρας επιδιώκουν να συμπεριλάβουν στον επιδιωκόμενο εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων την κατάργηση των εθνικών μας εορτών στη Θράκη.

Την ίδια στιγμή όμως ο γνωστός ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ και επηρεάζει άμεσα την τουρκική πολιτική χρηματοδοτεί και ιδρύει ιδιωτικά ισλαμικά «φροντιστήρια» στη Θράκη Μας, άλλοι λένε δύο και άλλοι λένε τέσσερα, ενώ θα στήσει άλλο ένα στην Αθήνα. Ενώ σε μια άλλη έντονη τουρκική πρόκληση 14 μέλη της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας διαμαρτύρονται για διακριτική σε βάρος τους συμπεριφοράς του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με επιστολή που έστειλαν ζητώντας παρέμβαση όχι στις ελληνικές Αρχές αλλά στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν και το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών!

Στην Κύπρο Μας οι εκεί πολιτικάντηδες πειράχτηκαν από τις αλήθειες του Ελληνόψυχου Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου για τις χείριστες μεθοδεύσεις που έπονται στο εθνικό ζήτημα ακόμη και σε σχέση με το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν, στο σημερινό τερατούργημα της τουρκόφιλης διζωνικότητας, αλλά και για τον ολέθριο ρόλο των πολιτικών που οδήγησε στην απώλεια της μισής Κύπρου και τον κίνδυνο για την απώλεια και της υπόλοιπης. Οι δε καθεστωτικοί με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ εξαπέλυσαν τις γνωστές κορώνες για τις δήθεν ενοχές των Εθνικιστών, ενοχλημένοι προφανώς και από την κάθοδο στις κυπριακές εκλογές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Όμως στα κατεχόμενα η Τουρκία σπέρνει Τζαμιά σε πόλεις και χωριά προκαλώντας τις διαμαρτυρίες για τις συλήσεις νεκροταφείων και την εγκατάλειψη σχολείων και νοσοκομείων από τους μουσουλμάνους Κυπρίους.

Στο Αιγαίο τα προβλήματα συνεχίστηκαν με την είσοδο τουρκικού υποβρυχίου τούτη τη φορά δυτικά της Σερίφου και μεταξύ Κέας και Κύθνου. Παρουσία που ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ αντίθετα με άλλες περιπτώσεις. Η δε Τουρκία προέβη σε ασκήσεις έρευνας και διάσωσης με ναυτική οδηγία που εξέδωσε μεταξύ Λέσβου, Χίου και Ψαρών στα πλαίσια της αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας επί του 25ου μεσημβρινού και ανατολικότερα.

Και από την κατεχόμενη Αττάλεια ο πρώην πρόεδρος της τουρκικής αντιπολίτευσης Μπαϊκάλ σε εκδήλωση των δήθεν τουρκοκρητικών, μίλησε για τις ρίζες των κατοίκων της πόλης τάχα από την Κρήτη, την τελευταία όπως είπε οθωμανική κατάκτηση στη Μεσόγειο. Αναφέρθηκε ακόμη στο πόσο «ειρηνικά» ζούσαν οι Κρητικοί με τους κατακτητές τους και πως τους τα χαλάσανε οι Μεγάλες Δυνάμεις, κάτι που απέφυγαν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Μας είπε δηλαδή ο τουρκομογγόλος πως εξακολουθούν οι Τούρκοι να θέλουν να αρπάξουν την Κρήτη.

Ο δε Τούρκος πρωθυπουργός σε προεκλογική του περιοδεία στην Κασταμονή είδε την επίθεση ενόπλων Κούρδων στη φρουρά του, κάνοντας λόγο για τρομοκράτες που θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Με το καλό. Εδώ είμαστε εμείς. Την ίδια στιγμή η Ρωσία απειλεί την Τουρκία για την εξαγγελθείσα διώρυγα που θα ενώνει τον Μαρμαρά με τη Μαύρη Θάλασσα. Οι Ρώσοι κατηγορούν την Άγκυρα για παραβίαση της Συνθήκης του Μοντρέ για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και για τον επικείμενο αποκλεισμό της από τον Βόσπορο την ώρα που ζητούν εγγυήσεις για την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ στο έδαφος της Ρουμανίας.

Οι όποιες λοιπόν καθεστωτικές συναινέσεις είναι απαγορευτικές για την Ελλάδα. Η μόνη πράξη που νοείται είναι η συνένωση των Ελλήνων υπό την ηγεσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού για το ξερίζωμα ντόπιων και ξένων εχθρών με το μεγάλωμα και την εθνική μας ολοκλήρωση. Μονάχα το ελληνικό ξίφος οδηγεί στην στερεή εθνική μας ασφάλεια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΠΗΓΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ


Οι εθνικιστές δεν ξέχασαν και τίμησαν τους 4 Έλληνες που βρήκαν τραγικό θάνατο εντός του υποκαταστήματος της Μαρφίν στις 5-5-2010 από τις βόμβες μολότοφ που εκτόξευσαν τα παρακρατικά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της άκρας αριστεράς. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ) αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

ΠΗΓΗ: http://www.youtube.com/user/IEPOSLOXOS