Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Το παρακάτω σκίτσο αποτυπώνει τους πόθους όλων των Ελλήνων Πατριωτών.



ΠΗΓΗ: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Έχουν τελείως αποθρασυνθεί οι λαθρομετανάστες! Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Εάν δεν ξυπνήσει η τοπική κοινωνία ώστε να τους πετάξει στην θάλασσα θα δούμε πολλά ανθρώπινα δράματα στην πόλη των Πατρών.


ΟΙ 300 ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Ο πρόεδρος βρήκε την λύση για την εξάλειψη της εγκληματικότητας σε περιοχές με έντονη παρουσία τσιγγάνων. 'Αμεση πρόσληψη 300 τσιγγάνων στην Ελληνική Αστυνομία! Αυτό μας έλειπε. Να πληρώνουμε και τους μισθούς των τσιγγάνων που θα παριστάνουν τους αστυνομικούς! Ακολούθως σας παραθέτουμε την είδηση από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

Μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, δηλώσεις για την περιοχή έκανε ο Καρατζαφέρης…

Για το πρόβλημα που έχει προκύψει τελευταία στην περιοχή του Ασπροπύργου, λόγω της εκεί παρουσίας καταυλισμού Ρομά, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η επιτροπή κατοίκων την προηγούμενη Κυριακή. Στην συγκέντρωση είχαν προσκληθεί όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά μόνο εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν και συμπαραστάθηκαν στους κατοίκους. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στο «Channel 9» και στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης», ο οποίος δήλωσε ότι για την αυξημένη εγκληματικότητα φταίει η (ασφαλώς κακούργα) κοινωνία που δεν «εντάσσει» τους Τσιγγάνους στους κόλπους της και ζήτησε την πρόσληψη 300 Τσιγγάνων στην Αστυνομία (!!!)

ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ

Η αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών έχει φτάσει πλέον στα όρια της.
Η δήθεν αμερόληπτη ελληνική δικαιοσύνη έκανε πάλι το θαύμα της ,αποφυλάκισε Αφγανό έμπορο ναρκωτικών με αποτέλεσμα αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος και να δολοφονήσει άγρια έναν συμπατριώτη μας.
Διαβάζουμε από το olympia.gr :
 Αποφυλακισμένος ΚΑΙ ο δολοφόνος του Μανώλη. Συνένοχοι κρατικοί υπάλληλοι στην δολοφονία που συγκλονίζει την Ελλάδα.
 
Ο ένας από τους δύο Αφγανούς συλληφθέντες που δολοφόνησαν τον Μανώλη λίγες στιγμές πριν γεννηθεί το παιδί του, είχε συλληφθεί για εμπορία ναρκωτικών και αποφυλακίσθηκε! Πότε; Τον Δεκέμβρη του 2010! Πως είναι δυνατόν να αποφυλακίζεται ένα ανθρωπόμορφο κτήνος 5 μόλις μήνες μετά την σύλληψη του για πράξη που επιφέρει βαρύτατες ποινές; Βλέπουμε λοιπόν ότι η αστυνομία είχε κάνει την δουλειά της, κάποιοι όμως δικαστικοί απελευθέρωσαν το ισλαμοφασιστικό δολοφονικό ρεμάλι. Μένει να διερευνηθεί ποιός τον έβγαλε. Τα κίνητρα δεν θέλουν σκέψη, είναι προφανή. Το όνομα θέλουμε που αποφάσισε την αποφυλάκιση.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.

Με εξώδικο επιστολή καλείται ο αρχηγός της Αστυνομίας να σεβαστεί το Σύνταγμα της χώρας!!!

Προς: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο Οικονόμου
Κοιν: ΜΜΕ
Θέμα: Συναθροίσεις - Διαδηλώσεις αλλοδαπών

Αξιότιμε αντιστράτηγε κ. Οικονόμου,

Σας είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά παρατηρούνται προκλητικές συγκεντρώσεις αλλοδαπών με διάφορες αφορμές, υποκινούμενες συχνά από πολιτικές ομάδες με αμφιλεγόμενες προθέσεις, οι οποίες ωστόσο σίγουρα δεν συμβιβάζονται με τα χαρακτηριστικά ενός εθνικού κράτους δικαίου, όπως πιστεύουμε ότι είναι η χώρα μας και ως εκ τούτου είναι αμφισβητουμένης νομιμότητας.

Επειδή σε ανάλογη περίπτωση ευθύς μετά τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, εντός και εκτός των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία, της οποίας εσείς ηγείσθε, περιφρούρησε αντί να αποτρέψει μία τέτοια εκδήλωση αλλοδαπών,

Επειδή η ΕΛ.ΑΣ. λειτούργησε αντιστοίχως πολλάκις μέχρι τώρα και σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις,

Επειδή οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις της Αθήνας, ιδίως του κέντρου και των περιοχών που βρίσκονται πέριξ της οδού Πατησίων και σε όλο της το μήκος από την Ομόνοια αισθάνονται ιδιαίτερη ανασφάλεια,

Επειδή αυτού του είδους οι εκδηλώσεις στοχεύουν στην πρόκληση των Ελλήνων πολιτών,

Επειδή η πλειονότητα των συμμετεχόντων σε τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι απλά αλλοδαποί, αλλά σαφέστατα ευρίσκονται στην χώρα μας παρανόμως,

Επειδή η κατάσταση στην Αθήνα είναι ιδιαιτέρως τεταμένη, λόγω της δολοφονίας του Εμμανουήλ Κανταρη 
από αλλοδαπούς,
 
Επειδή
έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και το εμπόριο της Αθήνας βασίζει μεγάλο μέρος της ελπίδας της για σωτηρία στους τουρίστες και δεν επιθυμούμε αυτοί να γίνουν κοινωνοί εικόνων, όπου η Αθήνα εμφανίζεται να είναι ένα τεράστιο πεδίο αναρχίας, ανομίας, μαχών και ταραχών,

Επειδή κυρίως από το διαδίκτυο έχει γίνει γνωστό ότι επίκεινται διαδηλώσεις αλλοδαπών τις ερχόμενες ημέρες,

Για όλους αυτούς τους λόγους και προ πάντων για την ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματός μας, σας ζητούμε να σεβασθείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο έχετε ορκισθεί να υπερασπίζεσθε και, σύμφωνα με το άρθρο 11 του οποίου το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι στην Ελλάδα αποτελεί ρητώς κατηγορηματικώς αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και μόνων αυτών, να απαγορεύσετε την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων και να ενεργήσετε προς αποτροπή τους σε περίπτωση που οιοσδήποτε, αλλοδαπός ή Έλληνας, επιχειρήσει να μην συμμορφωθεί.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε μαζικά στα ένδικα μέσα και να ζητήσουμε αφενός την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου, συμπεριλαμβανομένου και υμών και αφετέρου την αποζημίωσή μας για τα διαφυγόντα κέρδη αλλά και την πιθανή ηθική βλάβη που η ανωτέρω παράβαση θα μας προξενήσει.

Για τους «Ελεύθερους Επιχειρηματίες»
Παναγιώτης Δούμας
Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής

ΠΗΓΗ : http://kostasxan.blogspot.com/

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

20 ΜΑΪΟΥ 1941: ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! (+ΒΙΝΤΕΟ)


 Μετά από σφοδρό αεροπορικό βομβαρδισμό, αρχίζει από τις 08.00 αεραποβατική έφοδος των Γερμανών στην περιοχή των Χανίων (αεροδρόμιο Μάλεμε, κοιλάδα Αγιάς, Σούδα-Ακρωτήρι). Παρότι το μεγαλύτερο μέρος των αλεξιπτωτιστών και των τμημάτων που προσγειώνονται με ανεμόπτερα εξοντώνεται από τις ελληνικές και συμμαχικές δυνάμεις της περιοχής, οι Γερμανοί πετυχαίνουν τελικά, μέχρι τη νύχτα, να δημιουργήσουν μικρά αεροπρογεφυρώματα στο Μάλεμε (ύψ. 107) και στην Αγιά. Από τις 16.00 ενεργείται ρίψη αλεξιπτωτιστών και στην περιοχή του Ηρακλείου, όπου τα συμμαχικά και ελληνικά τμήματα εξοντώνουν περίπου 1.000 απ’ αυτούς, χωρίς οι Γερμανοί να πετύχουν σοβαρά αποτελέσματα. Από τις 16.25 ενεργείται, επίσης, αεραπόβαση στην περιοχή Ρεθύμνου και, παρά τους πεισματώδεις αγώνες των αμυνόμενων συμμαχικών και ελληνικών τμημάτων, οι Γερμανοί πετυχαίνουν, μέχρι τη νύχτα 20/21, με απώλειες 400 ανδρών, να καταλάβουν σταθερές θέσεις στα Περιβόλια, στα Καστελλάκια, και στον Εσταυρωμένο. Τον αμυντικό αγώνα της Κρήτης βοηθάει με επιτυχία και ο άμαχος πληθυσμός.
Ακολουθεί απόσπασμα από δραματοποιημένο ντοκυμανταίρ για τη μάχη της Κρήτης και τον αγώνα των απλών Κρητών, εναντίων των εισβολέων Ναζί Γερμανών.
Συγκλονιστικές μαρτυρίες από άτομα που έζησαν τα γεγονότα και πολέμησαν τους απογόνους των Ούνων με αξίνες και φτυάρια!


ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΜΑΪΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ... "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.
 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 ΜΜ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ!

Όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, οι δυο κατηγορούμενοι οδήγηκαν στα δικαστήρια. Νωρίτερα, η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην ποινική δίωξη της εισαγγελίας και ασκήθηκαν διώξεις.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Μανώλη Καντάρη μιλώντας στο NewsIt δήλωσε πως "άλλη μάνα να μην περάσει ότι εκείνη" και τόνισε πως ενημερώνεται για τις εξελίξεις και για τη σύλληψη των δύο δραστών. Όπως είπε φανερά συγκινημένη "σκότωσαν το παιδί της για 120 ευρώ" και δεν ξέρει εάν θα τιμωρηθούν οι ένοχοι. Μάλιστα, μίλησε για το φόβο που ζουν όλοι οι πολίτες στο να κυκλοφορούν άνετα.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δυο Αφγανοί που συνελήφθησαν για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου άνδρα τη συμβολή της Γ’ Σεπτεμβρίου με την Ηπείρου.

Η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο, συνεργό των δυο συλληφθέντων στη δολοφονία του Καντάρη για να του κλέψουν μια βιντεοκαμέρα, την οποία στη συνέχεια πούλησαν μόλις 120 ευρώ στο Μοναστηράκι!
Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε αφήσει άφωνη την Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του όταν κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Πριν προλάβει, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Δεν είδε ποτέ το κοριτσάκι που έφερε η γυναίκα του στον κόσμο λίγες ώρες μετά.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ!ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ"!

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΑΣΕΙ" ΑΝΑΛΟΓΑ!
ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ο Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος μιλά για την κάρτα του πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky

Ο Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος μιλά για την κάρτα του πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.


Έκρυψαν το επεισόδιο στον Έβρο - Θέμα με την επίσημη ανακοίνωση





 



Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς  η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Πληροφορίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων έδειξαν αυξημένη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων που είχαν στείλει στην περιοχή ένα μηχανοκίνητο λόχο. Και από ελληνικής πλευράς κατά την διάρκεια του επεισόδιου είχε σημάνει συναγερμός και οι δυνάμεις της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας βρίσκονταν "με το όπλο ανά χείρας".

Το θέμα είναι γιατί κρύφτηκε η είδηση και δεν ανακοινώθηκε είτε από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ είτε από το ΥΠΕΘΑ. Είναι το δεύτερο επεισόδιο μετά την προσπάθεια "απόβασης" του Τούρκου απόστρατου αξιωματικού στο Αγαθονήσι που δεν ανακοινώνεται.

Η νησίδα προσεγγίζεται από την τουρκική πλευρά μόνο με βάρκα, ενώ από την ελληνική είναι προσβάσιμη με τα πόδια λόγω της χαμηλής στάθμης του ποταμού. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαπιστωθεί ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι αποβίβαζαν με βάρκες του παράνομους μετανάστες στη νησίδα αυτή οι οποίοι συνέχιζαν την πορεία τους προς τις ελληνικές ακτές του Έβρου.

Για το λόγο αυτό απεστάλη ομάδα της Frontex και Ελλήνων συνοριοφρουρών για να εμποδίσουν τις αποβιβάσεις των παράνομων μεταναστών. Οι Τούρκοι δουλέμποροι προσπάθησαν να προσεγγίσουν την νησίδα χωρίς επιτυχία λόγω της παρουσίας των Ελλήνων και Γερμανών αστυνομικών. Την επομένη, δηλαδή σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην περιοχή μία τουρκική βάρκα στην οποία επέβαιναν άνδρες οι οποίοι έφεραν οπλισμό. Αυτόματα τυφέκια και πιστόλια 
Αρχικά οι Τούρκοι μόλις είδαν την ελληνογερμανική αστυνομική δύναμη πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό. Μετά όμως έβαλλαν με ριπές αυτομάτων όπλων κατά των ανδρών του ελληνογερμανικής περιπόλου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε ανταπόδοση των πυρών από το ελληνογερμανικό αστυνομικό κλιμάκιο.    

Τότε εμφανίστηκαν περίπολοι του τουρκικού στρατού Μόλις εμφανίστηκαν οι Τούρκοι στρατιώτες ένας Γερμανός άνδρας της Frontex ανασηκώθηκε για να τους χαιρετήσει και δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο από την περίπολο όσο και από τους δουλεμπόρους. 

Υπό το τουρκικό πυρ και προ υπέρτερων δυνάμεων η ελληνική περίπολος αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την ελληνικό έδαφος το οποίο τέθηκε υπό τον προσωρινό έλεγχο της τουρκικής περιπόλου! Δεν έχει εξακριβωθεί αν οι Τούρκοι στρατιώτες κατέβηκαν στη νησίδα που αποτελεί ελληνικό έδαφος, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ατό έγινε.
Το θέμα είναι γιατί κρύφτηκε το επεισόδιο από ελληνική πλευράς.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
(Ανανέωση 16.58): Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στην μεθόριο καθώς έχουν αποχωρήσει και από τις δύο πλευρές των συνόρων οι στρατιωτικές δυνάμεις στις βάσεις τους, ενώ έχουν υπάρξει εκατέρωθεν διαβουλεύσεις για την αποκλιμάκωση της έντασης. Πάντως φαίνεται ότι οι Γερμανοί δεν θα αφήσουν στο όλο θέμα και θέλουν να ερευνηθεί ποιος διέταξε τους πυροβολισμούς κατά των στελεχών της FRONTEX από την πλευρά των Τούρκων.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Ανανέωση 2) Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης
Παράλληλα η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γύρω από το συμβάν. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-05-2011) στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου είχαν αναπτυχθεί αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και δυνάμεις της FRONTEX, για την αποτροπή διέλευσης ομάδας μεταναστών, που είχε εντοπιστεί στην παραποτάμια περιοχή, επί του τουρκικού εδάφους. Επίσης είχαν εντοπιστεί και δύο βάρκες με τέσσερις διακινητές.

Την 10.30 ώρα, δύο από τους διακινητές επιβαίνοντας στη μία βάρκα κινήθηκαν προς την ελληνική όχθη και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στο τουρκικό έδαφος, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα με κυνηγετικές καραμπίνες.
Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από τη βάρκα και κινούμενοι νότια στην τουρκική όχθη, την 11.00 ώρα, πυροβόλησαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν άνδρες της FRONTEX, στην ελληνική πλευρά του ποταμού.

Προηγουμένως την 10.45 ώρα, οι δύο άλλοι διακινητές, κινήθηκαν με τη δεύτερη βάρκα προς την ελληνική όχθη και πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν Έλληνες αστυνομικοί.

Όλοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τους διακινητές, που βρίσκονταν στη τουρκική όχθη, και σε απόσταση μεγαλύτερη των 150 μέτρων από τα σημεία που βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή σε απόσταση μεγαλύτερη του βεληνεκούς των κυνηγετικών όπλων.

Από τις τουρκικές Αρχές, που είχαν ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνσή μας συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά 97 μετανάστες, οι οποίοι είχαν κρυφτεί στην γύρω περιοχή και είχαν εντοπιστεί από το αεροσκάφος του FRONTEX.
Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού υπήρξε στενή επικοινωνία και συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές».

H ανακοίνωση είναι επιεικώς ανακριβής και επικίνδυνη. Μιλάει για "κυνηγετικές καραμπίνες". Πρώτον είναι πρακτικά αδύνατον να είδαν μέσα στο σκοτάδι αν ήταν καραμπίνες ή πολεμικά όπλα. Εμείς λέμε ότι αυτήκοοι μάρτυρες, στρατιώτες που υπηρετούσαν σε κοντινό φυλάκιο, άκουσαν πυρά αυτόματων τυφεκίων.

Είναι γελοίο να γράφεται στην ανακοίνωση ότι υπήρξε "στενή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές", όταν οι Τούρκοι στρατιώτες κάλυψαν την αποχώρηση των δουλεμπόρων (σε τελική ανάλυση όλοι ξέρουν ότι συνεργάζονται μαζί τους).

Το ότι συνελήφθησαν "97 μετανάστες στην τουρκική πλευρά" δεν νομίζουμε ότι αποδεικνύει την "συνεργασία των τουρκικών αρχών". Που είναι οι δουλέμποροι; Αυτούς γιατί δεν τους συνέλαβαν; 

Αλλά υπάρχει και άλλο πρωτοφανές για αστυνομική ανακοίνωση: Χαρακτηρίζονται "μετανάστες" δηλαδή άνθρωποι που έχουν προσκληθεί από μια χώρα να μεταναστεύσουν νόμιμα σε μια άλλη χώρα οι λαθρομετανάστες που πιάστηκαν στην Τουρκία έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα! Αν ήταν μετανάστες, δηλαδή αν νόμιμα θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, γιατί συνελήφθησαν;  

Είναι απίστευτο πως χαρακτηρίζονται από μια αστυνομική διεύθυνση απλά μετανάστες, δηλαδή ... άνθρωποι που μεταναστεύουν νόμιμα μετά προσκλήσεως και σχετικών εγγράφων, μια ομάδα λαθρομεταταναστών που ετοιμαζόταν να μπει με την βοήθεια δουλεμπόρων στη χώρα. 

Αυτά για να μην απορούμε πως φτάσαμε να είναι οι Έλληνες φιλοξενούμενοι στην ίδια τους τη πατρίδα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ



Η συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στη περιοχή του Νέου Κόσμου στις 18:30 έγινε κανονικά παρα τη βροχη, με τη παρουσία 200 και πλέον κάτοικων, μετά απ τα δυσάρεστα    επεισόδια  που διαδραματίστηκαν λίγες μέρες νωρίτερα στο δημοτικό αναψυκτήριο της περιοχής, με πρωταγωνιστές μέλη του σύριζα και κατοίκους, όταν οι πρώτοι προσπάθησαν να καπηλευτούν κομματικά την ανοιχτή συγκέντρωση των πολιτών, λέγοντας τους ότι δε πειράζει που θα έρθει ο ΟΚΑΝΑ στη περιοχή και ότι θα αναβαθμιστεί η γειτονιά με την παρουσία της κεντρικής διοίκησης και μιας μονάδας του ΟΚΑΝΑ εκεί. Ο κόσμος αντέδρασε αρνητικά με τη στάση τους απέναντι στο πρόβλημα και στην αντίδραση των κατοίκων απάντησαν με βρισιές σπρωξίματα απαξιώσεις κ.α. για περισσότερα εδω:  http://antistasihellas.blogspot.com/2011/05/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html.  Όπως ήταν φυσικό σήμερα δε παρουσιάστηκαν καν οι υποτιθέμενοι  προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη συγκέντρωση γιατί ήταν ακομμάτιστη και χωρίς παχυλές πολιτικές υποσχέσεις από κανέναν. Φυσικό επακόλουθο χωρίς τη παρουσία των κομματόσκυλων, ήταν η άμεση ανταπόκριση και οργάνωση των κατοίκων με σωστό συντονισμό από τους ίδιους, με αποτέλεσμα την ομόφωνη απόφαση αντίστασης στα σχέδια  του δήμου αθηναίων, του οκανα και όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων.
   Έγινε ενημέρωση των προβλημάτων που θα φέρει ένας τέτοιος οργανισμός στη περιοχή, αναγνωρίζοντας πρωτίστως,  το πρόβλημα αυτών των εξαρτημένων-αρρώστων ανθρώπων συμπάσχοντας μαζί τους, ξέροντας πως ένας αριθμός οικογενειών της περιοχής αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα με εξαρτημένα άτομα ,χωρίς να κλείνουν τα μάτια στη μάστιγα των ναρκωτικών. Σημαντική ήταν η θέση που πήραν άνθρωποι που έχουν παιδιά εγγόνια, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων από τα γύρω σχολεία, από αθλητικά σωματεία και ελεύθερων επαγγελματιών, λέγοντας πως δε θέλουν να υποβαθμιστεί η περιοχή όχι τόσο από τους τοξικομανείς αλλά από τα επακόλουθα όπως βαποράκια, νταβατζηδες, μπράβους, εγκληματίες, κλέφτες, δολοφόνους,  διαρρήκτες, βιαστές, και άλλα τέτοια παραδείγματα γνωρίζοντας πως η αστυνόμευση είναι ελλιπής και η περιοχή θα υποβαθμιστεί σε επίπεδα πλ. Θεάτρου, Μενάνδρου, Ευριπίδου και πέριξ Ομονοίας.
  Δημιουργήθηκε επιτροπή κατοίκων ακομμάτιστη, που θα αναλάβει την οργάνωση και ενημέρωση των κατοίκων με ότι νέο προκύψει από τις έρευνες που θα γίνουν σε δήμο αθηναίων  οκανα και πολεοδομία. Εφόσον προκύψει ότι παίζονται παιχνίδια πολιτικά και οικονομικά στις πλάτες των κατοίκων θα καταφύγουν σε μηνύσεις προς όλους τους εμπλεκομένους. Οργανώθηκε δίκτυο ενημέρωσης και περιφρούρησης του χώρου ώστε να απαγορευτούν οι εργασίες στο κτίριο που θέλουν να στεγαστεί η μονάδα.
  Είχε παραβρεθεί και ένας εκπρόσωπος του οκανα σε κοντινό σχολείο, για ενημέρωση του συλλόγου γονέων  και όταν του ζητήθηκε να πάει στη συγκέντρωση να  ενημερώσει τους κατοίκους για το τι μέλι γενέσθαι  επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και έφυγε απαξιώνοντας όλους τους παρόντες! Η αντίδραση και η αντίσταση ξεκίνησε. Η μάχη τώρα ξεκινάει. Καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της συγκέντρωσης δε θα μπορούσε να υπάρξει. Οι εθνοφοβικοι προβοκάτορες άρχισαν τις  γνωστές απειλές και τους εκφοβισμούς των κατοίκων, αλλά ούτε σε αυτούς θα περάσει. Τσάμπα μάγκες. Κάτοικοι όλων των περιοχών   ξεσηκωθείτε.
ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΔΟΞΟΥ.ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ!!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ- 19-5-2011

Οι Έλληνες Πατριώτες λένε τον Εθνικό Ύμνο στην πορεία Τιμής και Μνήμης για τους σφαγιασθέντες Έλληνες του Πόντου.


ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ- 19-5-2011

Από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους σφαγιασθέντες Έλληνες του Πόντου από τα τουρκικά γουρούνια.


"ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ" 19-5-2011

Βίντεο από την πορεία προς τιμή των σφαγιασθέντων Ελλήνων του Πόντου από τις ορδές του τουρκοεβραίου Μουσταφά Κεμάλ.


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη



Τους δύο από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι αστυνομικοί επιδόθηκαν σε συνεχείς και επίμονες εύρευνες, που απέδωσαν καρπούς. Οι δύο συλληφθέντες, που εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου, είναι αφγανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 20 ετών, και έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για μικροαδικήματα. Ο τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, εξακολουθεί να αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους, υποστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν να ληστέψουν τον 44χρονο, αφαιρώντας τη βιντεοκάμερα που έφερε μαζί του, την οποία και πούλησαν στο Μοναστηράκι, έναντι ποσού 120 ευρώ. Οι δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της επίθεσης.
Ο Μανώλης Καντάρης έπεσε θύμα δολοφονίας νωρίς το πρωί της 10ης Μαΐου, όταν τρεις άγνωστοι του στέρησαν τη ζωή, στις οδούς Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος 44χρονος πήγαινε καθ' οδόν για να πάρει το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Εκεί, τρεις άνδρες τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν την κάμερα που έφερε μαζί του, προκειμένου να απαθανατίσει τη στιγμή της γέννας.

Ολο το ανακοινωθέν της Αστυνομίας εδώ

ΠΗΓΗ

ΚΤΗΝΗ -Πέντε λαθρομετανάστες βίαζαν επι μία ωρα 17χρονο



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Πέμπτη 12 Μαίου γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα 17χρονος νεαρός 'Ελληνας που γύριζε στο σπίτι του από διασκέδαση έπεσε θύμα βιασμού από 5 λαθρομετανάστες.
Ο βιασμός έγινε σε πάρκο πλησίον της Λεωφόρου Γαλατσίου στην περιοχή Γκράβα στα Πατήσια όπου έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν αρκετά κρούσματα βιασμών από αλλοδαπούς.
Τον 17χρονο βρήκε τα ξημερώματα στο πάρκο ,σε κακή κατάσταση με κατεβασμένα τα ρούχα και αιμόφυρτο ,νεαρό ζευγάρι που περνούσε από την περιοχή.
Σύμφωνα με την καταθέση του νεαρού ,που δόθηκε στους αστυνομικούς ,οι πέντε δράστες ήταν αλλοδαποί μελαμψού χρώματος ,οι οποίοι βίαζαν τον ατύχο νέο επί μια ώρα περίπου.
Ο νεαρός φέρεται να είπε ότι θα αναγνώριζε τους βιαστές του αν τους ξαναέβλεπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται ένας εκ των βιαστών είναι ένας πλανόδιος λαθροπωλητής της περιοχής.
Ο βιασμός αυτός έρχεται να προστεθεί σε άλλους πολλούς ακόμη που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και οι οποίοι έχουν αποσιωπηθεί από τα ΜΜΕ.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ...




Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό Πρακτορείο “Ανατολή”, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, σε επίσκεψη του στη Κωνσταντινούπολη, τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι η γενέτειρα του …μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ, χωρίς βέβαια να υπολογίζει πως στην πόλη που εκλέχθηκε ως Δήμαρχος, κατοικούν χιλιάδες Πόντιοι και Μικρασιάτες.

Επί την ευκαιρία κύριε Μπουτάρη, στις 19 Μαίου είναι η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων από τον …μεγάλο Κεμάλ. Αν ισχύουν αυτά που δημοσίευσε το “Anadolu” αν μη τι άλλο οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι τουλάχιστον …απαράδεκτες.

Η σφαγή των νηπίων της Σάντας

Το παρόν βίντεο αφιερώνεται στα βρωμερά υποκείμενα που τολμούν να ομιλούν περί ελληνοτουρκικής φιλίας! Αλλά ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ τόσο για τους μισέλληνες όσο και για τα τουρκικά γουρούνια!


19 ΜΑΙΟΥ: ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ

ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!


Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ : ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ



ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΛΥΓΙΣΕ. 45 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ.

ΡΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ;

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!


Αύριο, 19 Μαίου 2011, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες ανταποκρινόμασθε στο κάλεσμα και τιμούμε τους σφαγιασθέντες Έλληνες του Πόντου από τα τουρκικά γουρούνια του αιμοσταγούς κτήνους Μουσταφά Κεμάλ. Αθήνα, 18:30, Πλατεία Συντάγματος και Θεσσαλονίκη, 19:30, Πλατεία Αγίας Σοφίας. Ας δώσουμε όλοι το παρών!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ- BLUE BEAM PROJECT



To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών".

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.Ο καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγω άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του monast!

Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης...


1ο Στάδιο:

Στο πρώτο στάδιο φέρεται να γίνεται προσπάθεια με την χρήση τεχνολογίας τεχνητών σεισμών αλλιώς γνωστό ως HAARP που κατέχουν οι αμερικάνοι (βλ. άρθρο νίκολα τέσλα 1 & 2) με σκοπό την πρόκληση σεισμών σε διάφορα σημεία του πλανήτη και την αποκάλυψη στοιχείων (τάφοι,επιγραφές,αρχαίες πόλεις κ.τ.λ.) που θα καταρίπτουν τις τωρινές θρησκείες!

Δηλαδή πως ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ,ότι το κοράνι δεν γράφτηκε απο τον Μωάμεθ και πάει λέγοντας...Μερικοί λένε ότι η ανακάλυψη του (και καλά) τάφου του Χριστού απο τον James Cameron ανήκει στο πρώτο στάδιο του P.B.B. όπως και το βιβλίο "κώδικας ντα βίντσι".Ο monast επίσης είπε (το 1994 μην ξεχνάτε!) ότι το hollywood θα προκάλεσει με ταινίες την πεποίθηση ότι μόνο με μία θρησκεία και μία κυβέρνηση μπορούμε να νικήσουμε μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων (βλ. independence day -1996!).

2o Στάδιο:

Σύμφωνα πάντα με τον monast η NASA έχει αυτή την στιγμή που διαβάζετε,βάλει μυστικά πάνω σε δορυφόρους της που κινούνται γύρω απο την γή,μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ο monast είπε ότι ήδη έχουν προβάλει εικόνες Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό και ίσως εκεί "κολάνε" οι,τόσες,μαρτυρίες ανθρώπων για Α.Τ.Ι.Α. που έχουν αλλόκοτη κίνηση,υψηλές ταχύτητες,τα διαφορετικά σχήματα η τις εξαφανίσεις ξαφνικά.Είναι όλα εικόνες ψεύτικες,ολογράμματα!Ακόμα έλεγε πως ο σκοπός των μηχανημάτων αυτών είναι να προβάλουν εικόνες Ιερών προσώπων με σκοπό την αναταραχή..

3ο Στάδιο:

Φανταστείτε,έλεγε,να εμφανιστεί πάνω απο την βαγδάτη μία στρατιά αγγέλων καλώντας τους πιστούς μουσουλμάνους να σκοτώσουν στο όνομα του Αλλάχ!Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα συμβεί...Παρομοίως θα πράξουν και με τα άλλα κράτη "πατώντας" πάνω στην δύμαμη υποβολής που έχουν οι Θρησκείες παγκοσμίως.

Τα μικροτσίπ που ακούμε τόσα χρόνια παίζουν και αυτά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση του σχεδίου αφού μέσα απο αυτά -με χρήση χαμηλών hz όπως
E.L.F.- όχι μόνο θα βλέπουμε τους Θεούς μας στον ουρανό απο τους δορυφόρους,αλλά θα ακούμε και την φωνή τους μέσα στο κεφάλι μας!Καταλαβαίνετε σε μία κοινωνία που το 85%+ πιστεύει σε θρησκείες πόσο μεγάλες θα ήταν οι συνέπειες...

4ο Στάδιο:

Αυτό είναι και το πιό τολμηρό!Ο monast είπε πως μετά τις "προβολές" και το Θρησκευτικό χάος θα μεταδοθεί ψευδό μήνυμα εισβολής εξωγήινων ώστε να προκληθεί άκρατος πανικός που θα καταπέσει με την παρέμβαση των Η.Ε. που θα απαιτήσει την άμεση καταστροφή των πυρηνικών όπλων σε όλο τον πλανήτη!

Όταν γίνει αυτό θα εκπέμψουν νέο σήμα στοχεύοντας τους Χριστιανούς του πλανήτη (φυσικό μας φαίνεται με τα 2/3 των ισχυρών χωρών να είναι Χριστιανοί) κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήρθε η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας,θα νομίζουν ότι σατανικές εισβολές απειλούν τα πιστεύω τους,με απότερο σκοπό την
δημιουργία μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.Το τελικό χτύπημα θα είναι όταν οι δορυφόροι θα εξαπολύσουν νέο σήμα σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του πλανήτη κάνοντας τις τηλεοράσεις να προβάλουν εικόνες απο αποκρουστικά όντα,φαντάσματα και κάθε συσκευή που μπορεί,θα αναπαράγει ήχους τρομακτικούς και απόκοσμους ώστε να σπρώξουν τα έθνη στην παράκρουση και σε μαζικές αυτοκτονίες και στην τελική επικράτηση της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (η αλλιώς New World Order που λέγεται ότι είναι υποκινούμενη απο τον Αντίχριστο)...

Ο Serge Monast στην συνέντευξη του τότε το 1994 λίγο πριν πεθάνει κάτω απο πέπλο μυστηρίου υποστήριξε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του προγράμματος.Σήμερα αυτοί που το στηρίζουν λένε ότι είμαστε ακομά στο πρώτο.Εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε στο δεύτερο προς τρίτο βάση των όσων βλέπουμε και όσων ακούμε πάνω στα τεράστια άλματα της τεχνολογίας.Π.χ. τα ολογράμματα είναι πλέον γεγονός άσχετως αν δεν τα βλέπουμε εμείς

..Υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αμερικάνοι έχουν αναπτύξει τεχνολογίες που κάνουν τον τυφλό να δεί,τον κουφό να ακούει και την αποκατάσταση του ασθενούς χωρίς την χρήση χειρουργικών εργαλείων η φαρμάκων...

Ο monast παρέθεσε και στοιχεία όσο αναφορά τον έλεγχο του νού του ανθρώπου.Είπε πως ο δέκτης έχει κατασκευαστεί απο την
Loral Electro-Optical system βιομηχανία όπλων στην καλιφόρνια (σ.σ.εκεί που μας είπαν σήμερα από τη ΝΑΣΑ ότι ανακαλύφθηκε οργανισμός που δεν ακολουθεί τους γήινους, στην λίμνη Μόνο της Καλιφόρνια κλικ εδώ).Η εν λόγω εταιρία είχε κάνει έρευνες για χάρη του στρατηγού της αμερικάνικης αεροπορίας Leonard Perez την δεκαετία του 80' ο οποίος είχε ζητήσει όπλα που θα μπορούν να "φυτεύουν" μηνύματα στο κεφάλι του εχθρού!

Αυτό είναι εφικτό με ραδιενεργούς παλμούς και πολύ χαμηλές συχνότητες (
ELF, VLF, and LF) όπως προείπαμε.Ο monast aκόμα ανέφερε μία σειρά απο μυστηριώδεις αυτοκτονίες βρετανών επιστημόνων που σχετίζονται άμεσα με το P.B.B. αφού όλοι αυτοί δούλευαν για το αμερικάνικο ναυτικό.

Εμείς πιστεύουμε ότι ίσως αυτά μπορεί να είναι αλήθεια αφού κάθε μέρα βλέπουμε και άλλη μία απίστευτη ανακάλυψη της τεχνολογίας.Φανταστείτε πόσες είναι αυτές που δεν έχουμε μάθει και ίσως δεν μάθουμε ποτέ...

ΠΗΓΕΣ: http://sscrew.blogspot.com/2008/06/project-blue-beam.html, http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blue-beam-project-nasa.html

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Εκδ. "Πελασγός"

 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
"Κύπρος 1974 - Η Μεγάλη Προδοσία"

Εκδόσεις "ΠΕΛΑΣΓΟΣ - Ιωάν.Χρ.Γιαννάκενας"

Εχθές (10/5/2011) έλαβα από τον Γιάννη Γιαννάκενα, ιδιοκτήτη του Εκδοτικού Οίκου "Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ" το παρακάτω μήνυμα:

"Αγαπητέ Κώστα,
Με χαρά σε ενημερώνω ότι το "διαμάντι" που συνέγραψες, με τίτλο "ΚΥΠΡΟΣ 1974 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ", θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13-5-2011, κάνοντας πρεμιέρα στην Εκθεση Βιβλίου που ξεκινάει την ίδια ημέρα στο Ζάππειο.
Η Έκθεση του Ζαππείου θα διαρκέσει από την Παρασκευή 13/5 έως και την Κυριακή 29/5. Τα ωράρια είναι γιά τις καθημερινές από 6 μμ. έως 10.30 μμ και Κυριακές από 10.00 πμ έως 10.00 μμ.
Το περίπτερο των Εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ έχει τον αριθμό 11 και είναι στην αρχή της Έκθεσης.
Επίσης από το Σάββατο 14/5 θα διατίθεται και από το Κεντρ.Βιβλιοπωλείο μου στην Χαρ.Τρικούπη 14, τηλ.210-6440021.
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει σταδιακά και στα Κεντρικά Βιβλιοπωλεία των Αθηνών αλλά και ακολούθως των υπολοίπων πόλεων.
Καλό μας ταξίδι!
Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας
Εκδόσεις "Πελασγός"

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με μοναδικό σκοπό να βγεί όσο είναι δυνατόν προς τα έξω η αλήθεια γιά το "μαύρο καλοκαίρι" του 1974 στην Κύπρο. Βασίστηκε σε πολυετή έρευνα, διασταύρωση στοιχείων από 80 περίπου βιβλία Ελληνικά και ξένα (συμπ.Τούρκικων πηγών), συνεντεύξεις με βετεράνους....

Διότι οι Έλληνες και στην μητροπολιτική χώρα αλλά και στην Κύπρο πρέπει να μάθουν την αλήθεια μακριά από πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες! Αποδίδονται οι ευθύνες εκεί όπου φαίνεται να υπάρχουν ανεξάρτητα την πολιτικής ή στρατιωτικής "ακτινοβολίας" των προσώπων !!! Γιά τον συγγραφέα δεν υπάρχουν ..."ιερές αγελάδες της πολιτικής"! Υπάρχουν ΜΟΝΟ υπέυθυνοι ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που επέφεραν απώλεια Εθνικού Εδάφους!

Ελπίζω να το διαβάσετε, γιατί η μνήμη και γνώση δεν θα επιτρέψει την επανάληψη!
 

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τα λαθροπάζαρα της Πατησιών και της οδού Ακαδημίας και διαψεύδουν τα λεγόμενα εκπροσώπου του δήμου Αθηναίων για επιτυχή καταπολέμηση του παρεμπορίου.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το παρεμπόριο όχι μόνο δεν έχει καταπολεμηθεί αλλά ανθεί κάτω από την ύποπτη ανοχή του δήμου Αθηναίων , της κυβέρνησης , και της Αστυνομίας.
Οι λαθρομετανάστες καταγωγής κυρίως από αφρικανικές χώρες , έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια , και χωρίς καμιά ενόχληση πουλούν τα παράνομα μαιμού είδη τους καταστρέφοντας οικονομικά την νόμιμη αγορά με συνέπεια πολλά καταστήματα να βάζουν λουκέτο.



Τα πεζοδρόμια της Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕ έχουν καταληφθεί από λαθροπωλητες
.............................................................................................................................

Το λαθροπαζαρο της οδού Ακαδημίας , απέναντι από την αφετηρία των λεωφορείων
....................................................................................................................

Στις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης για το κέντρο της Αθήνας ,για το θέμα του παρεμπορίου εξαγγέλθηκε η παρακάτω δράση :
Συγκρότηση συνεργείων, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, στα οποία συμμετέχουν Αστυνομικοί, υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε., της Νομαρχίας, της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και Εισαγγελικός Λειτουργός για το εντοπισμό αποθηκών-πηγών τροφοδοσίας προϊόντων παραεμπορίου.Καλά όλα αυτά.
Και οι παράνομοι λαθρομετανάστες πωλητές και τα εμπορεύματα τους στα πεζοδρόμια τι θα γίνουν;;; Θα τους αφήσουν ανενόχλητους ;;;
Γιατί δεν κατάσχουν τα παράνομα εμπορεύματα τους και να συλλάβουν τους ίδιους ;;;
Για να πατάξετε κύριοι της κυβέρνησης το παρεμπόριο ξεκινάτε πρώτα από το εμφανές πρόβλημα αυτό είναι οι λαθρομετανάστες με τα σεντόνια στα πεζοδρόμια , και όχι ψάχνοντας στα τυφλά αποθήκες παρεμπορίου που τους προμηθεύουν.
Όσο αυτοί θα πουλούν ελεύθερα στα πεζοδρόμια παράνομες αποθήκες θα υπάρχουν.
Αν συλληφθούν οι λαθροπωλητές και κατασχεθούν τα παράνομα προϊόντα, μια , δυο , τρεις φορές , στο τέλος δεν θα υπάρχουν λαθροπωλητές και όσοι υπάρχουν δεν θα βγαίνουν να πουλήσουν από τον φόβο της σύλληψης.
Αν γίνει αυτή η απλή κίνηση οι παράνομες αποθήκες δεν θα έχουν πλέον λόγο ύπαρξης.
Απλά πράγματα κύριοι της κυβέρνησης και του δήμου.
Εάν θέλετε να πατάξετε το πρόβλημα όλα είναι απλά.
Το ερώτημα είναι : θέλετε;;;; 

Για όσους θέλουν να καταγγείλουν παράνομες ενοικιάσεις σπιτιών σε λαθρομετανάστες. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



Το χάλι αυτό που συμβαίνει ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, οφείλεται εκτός από την αδιαφορία του Κράτους, κυρίως στους Ελληνάρες αυτούς που λάκισαν για χλιδάτα προάστια και γέμισαν τα παλιά σπίτια τους στο κέντρο με λαθρομετανάστες που τους τα νοικιάζουν με το κεφάλι και πλουτίζοντας εις βάρος και των λαθρομεταναστών αλλά κυρίως όλων των Ελλήνων κατοίκων του κέντρου που είδαν ξαφνικά τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές και άκρως επικίνδυνες ζούγκλες - γκέτος! Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε ένα φρένο σε όλα αυτά:
Aπό μόνες τους οι υπηρεσίες δεν κάνουν απολύτως τίποτα χωρίς καταγγελία.

ΣΔΟΕ
Όσοι γνωρίζουν στοιχεία ιδιοκτητών που νοικιάζουν παράνομα σε λαθρομετανάστες μπορούν να κάνουν ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο  kataggelies@sdoe.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή στο Φαξ 210-3239721/6990014. Καλό είναι να έχετε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη (το βρίσκετε από λογαριασμό της ΔΕΗ) και θα δώσετε επίσης πληροφορίες για την παράβαση (π.χ. νοικιάζει σε 10 λαθρομετανάστες). Ζητάτε να ελεγχθούν άμεσα από τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια ελέγχου του ΣΔΟΕ. Ίσως στην επαρχία που είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία κατευθείαν στην Εφορία με τηλέφωνο και να δώσετε μόνο το όνομα και την διεύθυνση του διαμερίσματος όπου γίνεται η παράνομη ενοικίαση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
Πιο άμεση παρέμβαση και πιο απλή διαδικασία. Ανώνυμη καταγγελία στο 1539 με στοιχεία για τον χώρο, όπου υπάρχουν λαθραίοι. Αναφέρεστε σε υγειονομικές παραβάσεις, όπως δυσοσμία, σκουπίδια, ακαταστασίες, ακαθαρσίες, νερά, υπεράριθμοι μέσα στα οικήματα - σπίτια - διαμερίσματα κλπ.

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
Τσουχτερά πρόστιμα (όπως και της Εφορίας). Πηγαίνετε στο http://www.poleodomia.gov.gr. Στα στοιχεία σημειώστε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που καταγγέλλετε (όσα έχετε). Στο πλαίσιο αναλύετε την πολεοδομική παράβαση π.χ. νοικιάζει κατάστημα, υπόγεια, αποθήκες κλπ ως κατοικία, ως χώρο λατρείας κλπ.

Μην αναλωθείτε σε καβγάδες με τους λαθρομετανάστες και τους ιδιοκτήτες. Δεν βγάζετε άκρη. Συγκεντρώστε τα στοιχεία και αρχίστε τις καταγγελίες μόνοι σας χωρίς να το ανακοινώσετε πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε και πλουτίζουν εις βάρος μας. Καιρός να πληρώσουν.

ΠΗΓΗ: http://www.eglimatikotita.gr/2011/01/blog-post_9809.html

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Το γνωστό ιταλικό εθνικιστικό τραγούδι come il vento με Ελληνικούς υπότιτλους.


Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


Σχετικά με: "Περί αρχαιοελληνικού πολιτισμού και φιλοξενίας"

Το επιχείρημα της αρχαιοελληνικής φιλοξενίας αναφέρεται πολύ συχνά από τους υπερασπιστές των λαθρομεταναστών. Θα ήθελα να απαντήσω όμως για να διαλυθεί μια τεράστια παραπληροφόρηση γύρω από αυτό το θέμα. Ο θεσμός της ¨ξενίας" υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα αλλά ίσχυε μόνο για ¨Ελληνες. Περιελάμβανε την υποδοχή και την περιποίηση ενός Έλληνα από άλλη πόλη. Μάλιστα η λέξη ξένος στα αρχαία έχει διπλή σημασία. ¨οταν αναφέρεται σε ¨Ελληνες σημαίνει "φίλος". Π.χ. το περίφημο επίγραμμα "ω ξειν αγγέλλειν..." σημαίνει "ω φίλε να αναγγέλλεις..." και όχι "ω ξένε..." που έχει κακώς επικρατήσει. Ακόμα στον Όμηρο οι πατρικοί φίλοι λέγονται "ξείνοι πατρώιοι"
Όταν όμως το ξένος αναφέρεται σε μη Έλληνες τότε σημαινει "εχθρός".
Συνεπώς η φιλοξενία προοριζόταν μόνο για Έλληνες ξένους(δηλαδή από άλλη πόλη-κράτος) και εφόσον περνούσαν από την πόλη ως ταξιδιώτες. Διαφορετικά εάν ήθελαν να παραμείνουν στην πόλη θα έπρεπε να πληρώνουν ειδικό φόρο.

ΠΗΓΗ : tro-ma-ktiko.blogspot.com/

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ… BURBERRY ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ!!!

«Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά, μόνο που δεν πρόλαβε (ευτυχώς) να ζήσει τα χάλια μας, όπου πλέον βρέθηκαν μαυρόσυκα κάτω από τη μηλιά του αμαρτήματος  όπου η ανθελληνική αριστεροθολοκουλτούρα έκοψε το μήλο... στην παρότρυνση του «όφη» του νεοθωμανισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Από μικρό παιδί κοιτούσα με απορία από τη δεκαετία του 80 ακόμη, τους εργατοπατέρες και τους ψευτοαριστεριστές με τα πολύχρωμα μπλουζάκια νομίζοντας ότι το σύμβολο της αριστεράς και της ΓΣΕΕ ήτανε το κροκοδειλάκι της LACOSTE
Στην εποχή όμως... που η παγκοσμιοποίηση μας επιβάλλεται κατόπιν του συνοριακού μαζικού «βιασμού» μας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες (μουσουλμάνους & ισλαμιστές κυρίως)ιδιαίτερα κατά  την τελευταία δεκαετία, ο πολυπολιτισμικός ανθελληνισμός δείχνει να ενώνεται με την ανθελληνική θολοκουλτούρα στη στάχτη και στη… BURBERRY των μαύρων καβαλάρηδων καίγοντας ακόμα και τα πράσινα και κόκκινα κροκοδειλάκια της ελληνικής ποικιλίας syndicalicious mizadorious!
Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες αποξενωμένοι από την παιδεία της ψυχικής πληρότητας και εκδιωκόμενοι από τις ηθικές και πνευματικές αξίες του έθνους και της πατρίδας, μαϊμουδοκαλύπτουν τα ψευδή κενά της υλιστικής εξάρτησης με την υποβολή τους αγοράζοντας κάθε είδους μαϊμού στάχτη και… BURBERRY.
Κρίμα… είναι άσχημο και σκληρό το θήραμα να ταΐζει τον ίδιο τον «κυνηγό του» !  

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Όποιος αγοράζει τις παρακάτω φυλλάδες που καταδίκασαν με εμετικά δημοσιεύματα την δίκαιη οργή των Ελλήνων κατά των λαθρομεταναστών είναι προδότης και γραικύλος! Ούτε δεκάρα τσακιστή στις φυλλάδες!