Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.



Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.

Σε δημόσια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σχετικά:

«Ομάδα ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών-Πατριωτών, εξοργισμένοι από τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας, ετοιμάζουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση και για συμπαράσταση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς, ει δυνατόν, να οργανώσουν κάτι ανάλογο (την ίδια μέρα και ώρα) σε όλη την υφήλιο, σε ανάλογους χώρους (Προξενεία, Πρεσβείες, Εκκλησίες, Κοινοτικοί χώροι κλπ), όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού.
Εμπρός λοιπόν αδέλφια, ας κάνουμε το αυτονόητο»

Όποιος ξέρει ας μας διευκρινήσει. Είναι αυτός ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ χαιρετισμός;




Αν πράγματι είναι, αποδεικνύεται
           ότι
 ο Σαμαράς ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ 

                       να...κυβερνήσει...  

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ: Η ώρα του "Όχι"!




Το Μνημόνιο σκοτώνει (και) τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μόνο που οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η ίδια η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις; Δεν υπάρχει και Ελλάδα. Πολλοί προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτή την βασική αρχή, αλλά ματαιοπονούν. Σήμερα βρισκόμαστε ενώπιον μιας προσπάθειας ολικής αποδόμησης  των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ασφάλειας της χώρας.

Το προσωπικό των Ε.Δ., όταν δεν το βρίζουν οι κυβερνώντες ως "αντιπαραγωγικό» κλπ, το βρίζουν οι διάφοροι κονδυλοφόροι ή τηλεπαρουσιαστές του ευρύτερου κυβερνητικού pay-roll. Τους βρίζουν, τους υποτιμούν, τους περιφρονούν.

Τους λένε «καραβανάδες» και «αρβυλοφύλακες». Τους θεωρούν ικανούς μόνο για να τους μεταφέρουν με τα VIP αεροσκάφη και ελικόπτερα. Τους έχουν κόψει τα πάντα, τους έχουν λασπώσει την αξιοπρέπεια.

Όταν πέφτουν τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, λένε ότι ευθύνονται οι … ίδιοι οι στρατιωτικοί, τα στελέχη των Ε.Δ.  που δεν είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία ότι το τάδε ανταλλακτικό έχει πλησιάσει επικίνδυνα το όριο ζωής του ή ότι δεν υπάρχουν μηχανικοί!

Ο υπουργός απλά κόβει συνέχεια κονδύλια και ισχυρίζεται ότι "Τώρα με τον εξορθολογισμό των δαπανών θα έχουμε ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις". Ο Ιονέσκο έχει στοιχειώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Μνημονίου. Αλλά το αίμα των στελεχών κυλάει από τις σκάλες τις κεντρικής πύλης...

Θα φορολογήσουν ακόμα και τους ανέργους!!!



250.000 άνεργοι που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο 2010 θα κληθούν να πληρώσουν και αυτοί έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα που συγκέντρωσαν μέχρι την στιγμή που απολύθηκαν.

Όπως αποκαλύπτεται από δημοσίευμα του Reporter, το υπουργείο Οικονομικών δεν εξαιρεί από την καταβολή έκτακτης εισφοράς όσους σήμερα είναι άνεργοι και έκαναν το έγκλημα να δουλεύουν μέσα στο 2010.

Δηλαδή περίπου 250.000 άνεργοι που αυτή τη στιγμή δεν έχουν δουλειά και συνεπώς καμία πηγή εισοδήματος πρέπει να βρουν τον τρόπο να καταβάλουν στο κράτος ποσό που αντιστοιχεί στο 3% των περσινών τους εισοδημάτων.


ΠΗΓΗ: ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ- 10/6/2011

Δεκάδες Έλληνες Πατριώτες λένε τον Εθνικό Ύμνο έξω από την αλβανική πρεσβεία, στο τέλος της διαμαρτυρίας εναντίον της ανθελληνικής συμμορίας του Μπερίσα.


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ- 10/6/2011

Δεκάδες Έλληνες Πατριώτες διαδήλωσαν έξω από την αλβανική πρεσβεία, διαμαρτυρόμενοι εναντίον της ανθελληνικής συμμορίας του Μπερίσα.


ΕΛΕΟΣ...ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το είδαμε και αυτό!! Οι λεσβίες και οι ομοφυλόφιλοι της χώρας, ανακοίνωσαν την δημιουργία κόμματος με σκοπό να μας βγάλουν απο το τέλμα!!
Αναλυτικά αναφέρουν: "Σε μια χωρά που παραπαίει, και που κανένας πολιτικός δεν φαίνεται να μπορεί να καταφέρει να την βγάλει από το τέλμα, έφτασε η ώρα η LGBT κοινότητα να αναλάβει τα ινία του τόπου και να...
βοηθήσει την χώρα. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ψηφίζουμε όλες και όλοι ΕΛΕΟΣ. (Ελληνική Λεσβιακή Ομοφυλοφιλική Σύμπραξη). Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Σε λίγες μέρες θα δοθεί στην δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη.

Η προσωρινή διοικητική επιτροπή"
ΠΗΓΗ : TRELO KOYNELI

ΣΧΟΛΙΟ : ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;;;
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΛΕΟΣ!!!!

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Η ΕΥΠ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ -ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Συνελήφθη πριν τρείς μήνες από την ΕΥΠ επίδοξος ισλαμιστής τρομοκράτης της Φατάχ Αλ Ισλάμ





Η καλά ενημερωμένη για θέματα τρομοκρατίας ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι το Φεβρουάριο του 2011 η ΕΥΠ συνέλαβε άτομο λιβανικής υπηκοότητας το οποίο ήταν μέλος της ισλαμιστικής οργάνωσης «Φατάχ Αλ Ισλάμ» που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα. Το όνομα του άνδρα που συνελήφθη στις αρχές του Φεβρουαρίου είναι Ghalep Talep και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήρθε στην Ελλάδα και προετοίμαζε θεαματική επίθεση σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό στόχο. Ο συλληφθέν βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ για αρκετούς μήνες. Η σύλληψή του από την υπηρεσία έγινε λίγο πριν αναλάβει δράσει. Στην Ελλάδα, ήρθε στα τέλη του 2010 αντικαθιστώντας ένα άτομο ονόματι Mohammed Musa. Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία από τις κύριες εισόδους ισλαμικών εξτρεμιστών αφού η «βολική» Ελλάδα και επιρρεπής στη λαθρομετανάστευση θεωρείται από τους Ισλαμιστές εξτρεμιστές ως η χώρα «είσοδος» προς την Ευρώπη αλλά και η χώρα που μπορούν να γεννηθούν και κυρίως συντηρηθούν «πυρήνες» τρομοκρατίας.
Η κατάσταση αυτή μεταβάλλεται προς το χειρότερο αφού ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται στη χώρα είναι μεγάλος λόγω της πλήρους ατολμίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το ζήτημα και της έμμεσης «υποστήριξης» διατήρησης αυτού του ρεύματος από ελληνικές ΜΚΟ και πολιτικά κόμματα.
Δυστυχώς καμία από τις ΜΚΟ και τα πολιτικά κόμματα που ουσιαστικά διακηρύσσουν το άνοιγμα των συνόρων και την ανεμπόδιστη είσοδο δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών αγνούστου προέλευσης, δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο να μετατραπεί η Ελλάδα μας  σε πεδίο μάχης μεταξύ εξτρεμιστών ισλαμιστών και δυτικών συμφερόντων με νεκρούς Έλληνες πολίτες.
Προφανώς οι προτεραιότητες τους είναι διαφορετικές όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων πολιτών που τυγχάνει να  χρηματοδοτούν την ύπαρξη τους 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος".



Είναι γνωστό ότι όλοι αναγνωρίζουν τον γέροντα Παΐσιο ως έναν σύγχρονο Άγιο. Όλοι πλην των εχθρών της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στο βιβλίο "ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (1924-1994). ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ καταγράφονται τα εξής λόγια του: "Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ....Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι - εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: "Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;" Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο ...;..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε ..."

Θα μου πείτε και λοιπόν; Πριν λίγες ημέρες το έγκριτο ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/ δημοσίευσε την παρακάτω είδηση: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα με ΑΟΖ - Γίνεται νόμος του κράτους με προτροπή ΗΠΑ! Ένα ολόκληρο γεωστρατηγικό-οικονομικό παίγνιο στο οποίο είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο – θετικό αυτή την φορά για την Ελλάδα – κρύβεται πίσω από το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει την σύσταση του κρατικού φορέα υδρογονανθράκων και την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, με το οποία θεσμοθετείται πλέον επίσημα η έννοια της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

Πάτρα: Πορεία ενάντια στη λαθρομετανάστευση

Παπανδρέου: Είπα στους τροϊκανούς ότι είμαστε ανίκανοι….

Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και ανικανότητα.
Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr,  όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν…. να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος. 
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις. 
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».
Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος  κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;
Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.
Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου….

ΠΗΓΗ :hassapis-peter

ΠΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ;



Σύμφωνα με τις ισχύουσες μέχρι τινός απόψεις της νομικής Υδρολογίας ενός κλάδου της επιστήμης της διαχείρισης των υδάτων η οποία ασχολείται με τις μεθόδους απονομής, χρήσης και διατήρησης δικαιωμάτων νερού από επιφανειακές πηγές τα δικαιώματα χρήσης νερού για μεν τα επιφανειακώς ρέοντα ρεύματα ύδατος αποδίδονται κατά προτεραιότητα στο παρόχθιο ιδιόκτητη της εδαφικής έκτασης ( riparian right )  δια δε το υπό μορφή  υδροφόρου κοιτάσματος εν υπογείω κατάσταση ρέον ύδωρ στον ιδιοκτήτη του εδάφους το οποίο υπέρκειται της θέσης του υδροφόρου κοιτάσματος.

Για την δεύτερη περίπτωση των υπογείως ρεόντων υδάτων άτινα διασταυρώνουν με ισχυρές ροές τα όρια των επιφανειακών ιδιοκτησιών έχουν αναπτυχθεί και άλλα δόγματα πλήν εκείνου του ιδιοκτήτη του υπερκειμένου εδάφους ένα εκ των οποίων γνωστό ως κανόνας της εύλογου χρήσης ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης του υπερκείμενου εδάφους αποκτά δικαιώματα επαρκή για τις υδρευτικές ανάγκες του. Ενας αριθμός άλλων παρόμοιων δογμάτων εφαρμόσθηκαν κατά καιρούς σε διάφορες χώρες και φέρονται με ονόματα εξαρτημένα από την χώρα στην οποία εφαρμόζονται.

Σε κάθε περίπτωση η συνολική παροχή νερού που αντλείται από μια ομάδα ιδιοκτητών γης δεν πρέπει να υπερβαίνει την ποσότητα της διήθησης στην οποία υπόκειται το υδροφόρο στρώμα από το ποσοστό της βροχής το οποίο διεισδύει στο υπέδαφος και αναπληρώνει την ποσότητα του νερού που αντλήθηκε.

Ολες αυτές οι διατάξεις περί δικαιωμάτων χρήσης ύδατος που ισχύουν στις διάφορες χώρες και οι οποίες με  μικρές διαφοροποιήσεις απονέμουν τα δικαιώματα χρήσης νερού στον παρόχθιον γείτονα για τα ρέοντα ύδατα  ή στον  ιδιοκτήτη της υπερκείμενης γης για τα εν υδροφόρω κατάσταση τελούντα εντός του υπεδάφους τείνουν να καταργηθούν σύμφωνα με τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Με την τροποποίηση αυτή της ισχύουσας υδρολογικής νομοθεσίας για το σύνολο των χωρών του πλανήτη (όσες υπακούουν στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση) όλες οι πηγές νερού ανήκουν στο κράτος δηλαδή στο σύνολό τους κρατικοποιούνται και το κράτος θα διαθέτει τα δικαιώματα χρήσης νερού κατά το δοκούν στους εκλεκτούς του ή θα τα πωλεί σε διάφορες επιχειρήσεις.

Νέα επίθεση Γ.Παπανδρέου κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ.





Nέα επίθεση ενός πρώην φανατικού υποστηρικτή του διαδικτύου, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά των διαδικτυακών ΜΜΕ τα οποία κατηγόρησε ότι "στήνουν καταστάσεις". Με αφορμή την παρατήρηση της βουλευτού Τόνιας Αντωνίου ότι υπάρχει θέμα επαφής της κυβέρνησης με την κοινωνία, διοχετεύεται κι ένας ενδιαφέρον διάλογος ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στην Τ.Αντωνίου:

Όταν η δεύτερη καυτηρίασε το βίντεο με τα ... επιτεύγματα του 20μήνου και την εν συνεχεία επίθεση του επικοινωνιακού τομέα της κυβέρνησης στα Μέσα Ενημέρωσης του διαδικτύου, τονίζοντας ότι «η Πνύκα σήμερα είναι το Internet», ο Γ.Παπανδρέου παρατήρησε ότι μέσω του Internet διακινούνται και «στημένες» καταστάσεις. Με αυτό το τρόπο προσπάθησε να δικαιολογήσει την επίθεση της κυβέρνησης στα ΜΜΕ του διαδικτύου την Κυριακή το βράδυ.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει υποφέρει από το διαδίκτυο, το οποίο απλώς δεν ελέγχει. και στο οποίο ενώ παλαιότερα εμφανιζόταν πολύ ισχυρή σήμερα αδυνατεί να συγκρατήσει τον χείμαρρο κριτικής που ξεχύνεται κάθε δευτερόλεπτο μέσα από αυτό και διαμορφώνει γνώμη. Ακόμα και τα τηλεοπτικά δίκτυα μοιάζουν αδύναμα ή σύρονται από το διαδίκτυο, η διείσδυση του οποίου "στόμα με στόμα" καλύπτει πλέον σχεδόν το 100% του ελληνικού πληθυσμού.

Δηλαδή ακόμα και το τμήμα του πληθυμσού που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (και εξακολουθεί να είναι το 50% περίπου) ενημερώνονται από την διάχυση των ειδήσεων σε αυτό.

Tο διαδίκτυο έχει εξελιχθεί στο κορυφαίο μέσο ενημέρωσης της Ελλάδας σήμερα και παίζει κρίσιμο και αποφασιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα καθώς είναι μια αυτοδιαχειρίσιμη δύναμη η οποία δεν υπόκειται σε κανενός είδους πολιτικό έλεγχο, αφού βασίζεται στο πιο ισχυρό στοιχείο μιας δημοκρατικής κοινωνίας: Την διαδραστική επικοινωνία.

To defencenet.gr που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο μέσο ενημέρωσης με 330.000 άμεσους αναγνώστες και τουλάχιστον 1.000.000 από αναδημοσιεύσεις των ειδήσεων του σε blogs, sites, την τηλεόραση κλπ (πρακτικά για το περιεχόμενο μιας κύριας είδησης στο defencenet.gr, ενημερώνεται απευθείας ή εμμέσως ("στόμα-με-στόμα") βρίσκεται κυριολεκτικά "στο μάτι του κυκλώνα" σε ότι αφορά τις διαθέσεις της κυβέρνησης και αυτό το ζούμε καθημερινά με διάφορους τρόπους...

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΕΥΓΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!



Ξεκάθαρα δολοφονική η πρόθεση του δράστη που χτύπησε τον ηλικιωμένο με σφυρί στο κεφάλι! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Σήμερα το πρωί δύο ηλικιωμένοι Έλληνες έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης και ληστείας εντός της οικείας τους από κακοποιούς – αλλοδαπούς σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων. Κάποια καραγκιοζάκια της (παρα)πληροφόρησης διαρρέουν ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική επίθεση αλλοδαπών, αλλά για… συζυγικό καυγαδάκι. Όλα αυτά τα γελοία (και χρυσοπληρωμένα) ανθρωπάκια θα τα κρίνει σύντομα ο ελληνικός λαός.

Στα αποκλειστικά πλάνα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα μας φαίνεται ξεκάθαρα η δολοφονική πρόθεση του δράστη, που δε δίστασε να χτυπήσει με σφυρί στο κεφάλι έναν άνθρωπο 79 ετών και αμέσως μετά να τραυματίσει σοβαρά την 69χρονη σύζυγό του. Σημειώστε ότι το νέο κρούσμα βίας έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πιπίνου, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ"


Το ακούσαμε στο αποκαλυπτικό δελτίο του Παπαγιάννη στο EXTRA3.

Σε ρεπορτάζ του δελτίου για την κρίση που έχει χτυπήσει και τους Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα ,ο πρόεδρος των Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα Ταχιρ Μιτσι ,είπε πως πολλοί Αλβανοί που μένουν και εργάζονται στην Ελλάδα αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω στην Αλβανία λόγω ότι δεν υπάρχουν πλέον δουλειές , ορισμένοι μάλιστα που έχουν πάρει και δάνεια για την αγορά σπιτιού έχουν μεγάλο πρόβλημα λόγω της οικονομικής δυσκολίας εξαιτίας της ανεργίας να τα εξοφλήσουν .
Στο ίδιο ρεπορτάζ ακούστηκε πως οι εναπομείναντες Αλβανοί στην Ελλάδα σκέφτονται να κατεβούν σε πλατείες και να διαμαρτυρηθούν για την ανεργία και την οικονομική κρίση που τους μαστίζει.
Αυτό θα έλειπε τώρα να κατεβούν και οι Αλβανοί και να γίνουν και αυτοί Αγανακτισμένοι πολίτες.

ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!



ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗΣ: ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!

Είναι σχεδόν απίστευτο, αλλά αληθινό! Ο εκδότης του Κυριακάτικου Βήματος ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗΣ, φτάνει στο σημείο, με αφορμή τον πρόσφατο ολιγόωρο αποκλεισμό του Κοινοβουλίου από ''αγανακτισμένους'', να ανακινεί ευθέως, ως ...ενδεχόμενο, τη λήψη έκτακτων μέτρων και την εκτροπη από τη συνταγματική τάξη!
Είχαμε πάρα πολύ καιρό να διαβάσουμε και να ακούσουμε μια φρασεολογία του τύπου ''υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί να προκληθεί τέτοια διασάλευση της τάξης που θα δικαιολογούσε έκτακτα μέτρα. Δηλαδή εκτροπή από τη συνταγματική τάξη''
Αν η φρασεολογία αυτή και οι προεκτάσεις που της δόθηκαν δεν συνιστούν μια προσωπική γραφικότητα, αλλά απηχούν σκέψεις και ευρύτερων κυρίαρχων κύκλων, τότε τα πράγματα είναι άκρως μελαγχολικά και επικίνδυνα!

Αυτά προς το παρόν!!!

Παραθέτoυμε ολόκληρο το πρωτοσέλιδο άρθρο του Κυριακάτικου Βήματος με την υπογραφή του ΣΤ. Ψυχάρη :


Tα κόμματα της αριστεράς δεν σέβονται την απαίτηση των Αγανακτισμένων για μη κομματικοποίηση των συγκεντρώσεων !


Τους έχουμε δει στην πλατεία συντάγματος να μοιράζουν κομματικές εφημερίδες ,να υψώνουν κομματικά πανό ,να φωνάζουν συνθήματα αριστερών ιδεών ,να προσπαθούν με κάθε μέσο να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις στις πλατείες.
Παρόλο την σαφή απαίτηση των αγανακτισμένων πολιτών να μην κομματικοποιηθεί η συγκέντρωση τα αριστερά κόμματα και οργανώσεις συνεχίζουν το έργο του καπελώματος με κάθε τρόπο.
Έφτασαν πλέον να αναρτούν αφίσες στους δρόμους της Αθήνας και να μιλούν εκ μέρους των χιλιάδων πολιτών στις πλατείες βάζοντας φαρδιά πλάτια την υπογραφή τους από κάτω.
Η συγκεκριμένη αφίσα που την είδαμε στην διασταύρωση Θηβών και Καβάλας φέρνει την υπογραφή της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ).


WikiLeaks : Οι ΗΠΑ θέλουν από την Ελληνική αεράμυνα να σταματήσει να βλέπει ως εχθρικά τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ Ντ. Σπέκχαρντ δεν είναι και από τους ικανότερους που έχουν περάσει από την Αθήνα, αλλά τουλάχιστον γνώριζε κάποια αμυντικά θέματα λόγω της προϋπηρεσίας του ως βοηθού γ.γ. του NATO. Επίσης, είναι γεγονός ότι ορισμένα από τα τηλεγραφήματα, που αποκαλύπτουν τα WikiLeaks, δείχνουν βιασύνη, χωρίς εξειδίκευση επί των λεπτομερειών. Επομένως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος, γνωστός ως πολιτικός που σχολιάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ίσως μπορεί να μας φωτίσει την αλήθεια.



Γιατί, σύμφωνα με τηλεγράφημα της 5ης Νοεμβρίου 2009, όταν ο κ. Σπέκχαρντ του ζήτησε η ελληνική αεράμυνα να σταματήσει να χαρακτηρίζει τις τουρκικές πτήσεις στο Αιγαίο εχθρικές (σ.σ.: μια και είναι μιας άλλης χώρας-μέλους του NATO), ο κ. Βενιζέλος φέρεται να απάντησε ότι θα το έκανε μόνον αν το θέμα συνδεόταν με την επίλυση του προβλήματος των CAOC (των «Συνδυασμένων Κέντρων Αεροπορικών Επιχειρήσεων» της συμμαχίας).
Από τη μια πλευρά, ορθώς ο κ. Βενιζέλος προσπαθούσε να απαλλάξει τη χώρα από την τραγική συναίνεση της πρώην υπουργού Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη στην εναλλαγή Έλληνα και Τούρκου διοικητή στο CAOC Λάρισας. Όμως, από την άλλη αλευρά, γιατί το ζήτημα των CAOC θα απάλλασσε τα τουρκικά μαχητικά από τον χαρακτηρισμό τους ως εχθρικών; Όταν δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης και όταν υπερίπτανται ελληνικών νησιών, δεν είναι εχθρικά; Θα γίνουν φιλικά, αν η χώρα απαλλαγεί από την «γκάφα Μπακογιάννη»;
Το ζήτημα είναι πολύ επίκαιρο, καθώς αύριο Τετάρτη πραγματοποιείται η σύνοδος του NATO, όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των CAOC και των λοιπών στρατηγείων. Και είναι περίεργο ότι ο κ. Βενιζέλος έσπευσε ήδη να προστατευτεί, πραγματοποιώντας την περασμένη εβδομάδα επαφές με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς!
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΗΓΗ : ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έγινε το Μετσόβιο Πολυτεχνείο η 5η φάλαγγα της Ελλάδας;


Τους καλύτερους συμμάχους της στην Ελλάδα βρήκε η Ναζιστική Κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι, στα πρόσωπα των καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου!
Τι τραγικό εξάλλου ε; Να λέγεσαι Εθνικό και να εκπροσωπείσαι από καθηγητάδες ΜΙΚΡΟΥΣ, ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ και ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Η αθλιότητα των φιλοναζί καθηγητών - διότι όταν εξυπηρετείς τα σχέδια του αρχιφασίστα Γκρουέφσκι, είσαι φίλος του!- του ΕΜΠ, ξεπερνά κάθε όριο!
Διοργανώνουν συνέδριο στην Κρήτη και προσκαλούν 'καθηγητή' από τα Σκόπια, αναφέροντας το όνομα του κράτους με το γνωστό καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο! Δείτε τι γράφουν οι απίθανοι αυτοί τύποι!
Για τον κύριο Dr. Vangel Fustik. Faculty of Electrical Engineering - Skopje  και την κυρία Nevenka Kiteva Roglevaαπό τα Σκόπια:
714-064 Floating Solar Chimney Technology with Multi-Pole Generators Christos D.
Papageorgiou, Sotiris Sotiriou, and Michael Psalidas (Greece) 714-083
Geo-Spatial Planning and Optimal Placement of Renewable Energy Systems Sergey
Malinchik (USA) 714-147 Wind Farm Placement in Order to Congestion Management
using Generation Shift Distribution Factors Seyyed Zeinolabedin Moussavi, Ali
Badri, and Fazlolah Rastegar Kashkooli (Iran) 714-167 A Preliminary Study of
Oil Palm Fronds for Gasification Process Shaharin A. Sulaiman, Samson M. Atnaw,
and Mohamad N.Z. Moni (Malaysia) 714-181 The Main Features of Treska Cascade
Control Center Vangel V. Fustik and Nevenka Kiteva Rogleva (Macedonia)


Καμαρώστε τους και στην ιστοσελίδα τους:

Πρόεδρος του Συνεδρίου που οργανώνεται από Ελληνες Ακαδημαϊκούς και γίνεται
στην Κρήτη είναι ο Καθηγητής του ΕΜΠ κ. Μπούρκας:
http://www.ece.ntua.gr/index.php?option=com_dep&task=profile&id=27&Itemid=62&lang=en

Πάρτε το και σε pdf

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

44.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ,7.500 ΑΤΟΜΑ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΣ!!!

Ναι καλά διαβάζετε. 24.000 μετανάστες συνελήφθησαν τον Απρίλη και 20.000 Μάιο για ποινικές πράξεις!!!! Καταλαβαίνετε δηλαδή σε τι επίπεδα βρίσκεται η ξενόφερτη εγκληματικότητα...

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. 44.000 συνελήφθησαν αλλά οι φυλακές μας έχουν χωρητικότητα 7500 κρατουμένων περίπου... συν το ότι απελάσεις δεν γίνονται, συν και ο γελοίος νόμος του Καστανίδη που θέλει προηγούμενη αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για να φυλακιστεί κάποιος, καταλάβατε πως και οι 44.000 βρίσκονται και πάλι ελεύθεροι ανάμεσα μας.....

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Οι ξένοι εγκληματίες έχουν πνίξει τη χώρα στο αίμα! Αλβανοί είναι οι εκτελεστές του άτυχου περιπτερά στα Άνω Λιόσια..


Οι ίδιοι είχαν τραυματίσει σοβαρά και ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην Ηλιούπολη. Σχετίζονται με την εγκληματική ομάδα που δολοφόνησε τους αστυνομικούς στου Ρέντη. Ξένοι εγκληματίες έχουν πνίξει τη χώρα στο αίμα! Εξιχνιάστηκε τελικά η δολοφονία του άτυχου περιπτερούχου στη συμβολή στα Άνω Λιόσια, τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου του 2011. Οι δράστες, που ήταν φυσικά αλλοδαποί, τον είχαν εκτελέσει πυροβολώντας τον με Kalashnikov, όταν εκείνος προσπάθησε να τους αποτρέψει από τη ληστεία που διέπρατταν σε βάρος του. Συνελήφθη ένας 24χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. Οι δράστες, είχα συστήσει εγκληματική οργάνωση, ενώ όπως διαπιστώθηκε προμήθευαν με κλεμμένα ΙΧΕ την ομάδα του 31χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε συλληφθεί και κατηγορείται γιατί τροφοδοτούσε με κλεμμένα αυτοκίνητα την ομάδα των κακοποιών που εκτέλεσαν τους δύο Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Ρέντη.
   
Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες, είχαν χρησιμοποιήσει το ίδιο όπλο, και σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην Ηλιούπολη. Οι δράστες στις 30 Ιανουαρίου 2011, είχαν εισβάλλει στο πρακτορείο του, και αφού αφαίρεσαν 200€, κατά τη διαφυγή τους, τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Κατά τη σύλληψη του 24χρονου δράστη σε σωματικό έλεγχο, οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν το κλειδί ενός BMW, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τις 31 Μαΐου του 2011, από την περιοχή του Γαλατσίου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο 24χρονος Αλβανός έχει οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 
ΠΗΓΗ : ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωση από την λαθρομετανάστευση είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου



Τον κώδωνα του κινδύνου για την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών έκρουσε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεώργιος Καλαμίδας, μιλώντας στο συνέδριο της Μυτιλήνης με θέμα τη μετανάστευση και τα ανθρώπινα δικαιώματα, χαρακτηρίζοντας την παράνομη μετανάστευση υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης.
O Γεώργιος Καλαμίδας χαρακτήρισε την παράνομη μετανάστευση ως το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του ελληνικού Έθνους, μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης. Η Ελλάδα είναι μία μικρή χώρα και δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών.
Περισσότεροι από 400 σύνεδροι, στην πλειονότητά τους δικαστικοί λειτουργοί, αντάλλαξαν απόψεις για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στο διήμερο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μυτιλήνης και ο Διεθνής Οργανισμός Μεταναστεύσεως στο νησί της Λέσβου, που αποτελεί πύλη εισόδου εκατοντάδων λαθρομεταναστών, με τους ομιλητές να αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα να χαραχθεί μία αποτελεσματικότερη στρατηγική από πλευράς Πολιτείας.
Σύμφωνα με τους ομιλητές η λαθρομετανάστευση δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών αλλά και στην αύξηση της ανεργίας Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκε και ο σημαντικός ρόλος των τοπικών παραγόντων της Λέσβου στη διαχείριση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των αλλοδαπών, που σχεδόν καθημερινά φθάνουν από τα τουρκικά παράλια.

Ιερός Λόχος και Μάχη του Δραγατσανίου. Μια θυσία εφάμιλλη των 300 του Λεωνίδα.



-Ιστορικό πλαίσιο
Γράφοντας ουσιαστικά την πρώτη σελίδα της Επανάστασης του 1821 ο φαναριώτικης καταγωγής πρίγκιπας Αλέξανδρος Υψηλάντης, πρώην υποστράτηγος του τσαρικού στρατού, βετεράνος των ναπολεόντιων πολέμων και Γενικός Επίτροπος της Αρχής της Φιλικής Εταιρείας, εκδίδει προκήρυξη ανεξαρτησίας, περνάει τον ποταμό Προύθο στις 22 Φεβρουαρίου 1821 και υψώνει τελικά τη σημαία της Επανάστασης, στις παραδουνάβιες ηγεμονίες και συγκεκριμένα στο Ιάσιο της Μολδοβλαχίας, δύο μέρες αργότερα, στις 24 Φεβρουαρίου εκδίδοντας επαναστατική προκήρυξη με τον τίτλο "Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος".

Η επιλογή της Μολδαβίας και της Βλαχίας( αντιστοιχούν περίπου στη σημερινή Ρουμανία) θα πρέπει μάλλον να αναζητηθεί στο γεγονός ότι στις περιοχές αυτές της οθωμανικής αυτοκρατορίας που συνόρευαν με τη ρωσική επικράτεια απαγορευόταν η παραμονή του Τουρκικού στρατού(σύμφωνα με σχετικές συνθήκες), ενώ από το 1709 οι τοπικοί άρχοντες ήταν Έλληνες Φαναριώτες.

Ο Υψηλάντης συγκέντρωσε ένα ετερόκλητο στράτευμα από ¨Ελληνες και Βαλκάνιους αρματολούς , μισθοφορικά σώματα και εθελοντές . Ξεχωριστή θέση ανάμεσά τους κατελάμβανε ο Ιερός Λόχος.
«Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέραν ρανίδα του αίματός μου υπέρ της θρησκείας και της πατρίδος μου. ................................................................................................................. ................................................................................................................ Ορκίζομαι τέλος πάντων εις το της Θείας Μεταλήψεως φοβερόν Μυστήριον ότι θα υστερηθώ της Αγίας Κοινωνίας εις την τελευταία μου εκείνην ώρα, εάν δεν εκτελέσω απάσας τας υποσχέσεις, τας οποίας έδωσα ενώπιον της εικόνος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού »

(απόσπασμα από τον Όρκο των Ιερολοχιτών)

Και ξαφνικά: Στρατιωτική άσκηση εσωτερικής καταστολής με ΗΠΑ!




Ξαφνική άσκηση καταστολής ταραχών σε κατοικημένες περιοχές ελληνικών και αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ξεκινά από αύριο και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου στο Δροσάτο του Κιλκίς . Τυπικά σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση των τμημάτων με απαιτήσεις που συνδέονται με στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα με τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν "Οι αμερικανοί επέμειναν ότι πρέπει να είναι έτοιμες στρατιωτικές δυνάμεις για να αναλάβουν αποστολές εσωτερικής ασφάλειας. Όχι για την Ελλάδα, διεθνώς. Έτσι μας είπαν".

Η δικαιολογία ότι είναι για την KFOR, δηλαδή για το Κόσοβο, απλά δεν αντέχει σε κριτική γιατί απλά στο Κόσοβο η κατάσταση έχει εκτονωθεί και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί ξαφνικές ασκήσεις. 

Βίντεο σοκ! Ξυλοδαρμός γυναίκας με βρέφος από αφρικανό λαθρομετανάστη.

Απέλαση τώρα! Όλα τα αλλοδαπά ΚΤΗΝΗ πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα μας! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.


Το αδιαχώρητο στο κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας στην χθεσινή εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη!


Όπως είχαμε προαναγγείλει  τόσο εμείς όσο και δεκάδες  άλλα  Ορθόδοξα ιστολόγια και ιστοσελίδες , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  χθές στο κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας μεγάλη  εκδήλωση  εναντίον της Κάρτας του Πολίτη  και της  δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" (ντόπιας και παγκόσμιας) την οποία  συνδιοργάνωσαν:
 Ο Ορθόδοξος σύνδεσμος  Πτολεμαϊδας  "Στρατηγός Μακρυγιάννης"
Η Γυμναστική ένωση Πτολεμαϊδας
και  η Ένωση  Προπονητών Φυσικής  Αγωγής  (ΕΠΦΑ) του  νομού Κοζάνης.

Βασικοί ομιλητέςστην εκδήλωση  ήταν ο  Μοναχός  και Δ/κτωρ  Θεολογίας  και  Φιλοσοφίας  π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης  και ο  εκπροσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ   οικονομολόγος κ. Στάθης  Αδαμόπουλος.


Τον συντονισμό  της εκδήλωσης  και ειδικά  της  συζήτησης που έγινε αμέσως μετά απο τις ομιλίες έκανε  ο  Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος του Πολυτεχνείου  κ. Απόστολος Παπαδημητρίου.

(Σύντομα  θα παραλάβουμε και το ψήφισμα που ενέκριναν το πλήθος  των παρισταμένων  το οποίο και θα δημοσιεύσουμε )

Αυγά και κράξιμο στον Ροντούλη. Επόμενος παρακαλώ!



Λεκτική επίθεση και αυγά δέχτηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης απο πολίτες της Λάρισας. Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας την ώρα που ο βουλευτής του φιλομνημονιακου κόμματος έπινε καφέ. Φαίνεται πλέον οτι μετά τα στελέχη της κυβέρνησης παίρνουν σειρά να δοκιμάσουν την αγανάκτιση των πολιτών και οι συνοδοιπόροι της .Αυτοί που την στηρίζουν στο καταστροφικό έργο της και ψηφίζουν μαζί της τα Μνημόνια!

ΠΗΓΗ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ > Πληρώνουμε εισφορές στους μασώνους;

Το 1925 για πρώτη φορά μέ τήν ὑπ’ ἀριθμόν 5415/07.11.1925 Ἀπόφαση τοῦ Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν, αναγνωρίζεται τό Σωματείο μέ την επωνυμία ” Τεκτονική Ένωσις ” μέ σκοπούς φιλανθρωπικούς, πνευματικούς καί κοινωνικούς. Τό Δικαστήριον τῶν ἐν Ἀθήναις Πρωτοδικῶν, συγκείμενον κ.λπ. Συνεδρίασαν δημοσία ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ του τήν 7ην Νοεμβρίου 1925. Ἀκοῦσαν τοῦ Εἰσαγγελέως. Ἰδόν τά ὑποβληθέντα ἔγγραφα. Σκεφθέν κατά τόν Νόμον. Ἐπειδή ἐτηρήθησαν αἱ κατά τήν προδικασίαν ἀπαιτούμεναι διατυπώσεις, συντρέχουσι δέ, κατά τήνκρίσιν τοῦ Δικαστηρίου, ἅπασαι αἱ ύπό τοῦ Νόμου προβλεπόμεναι προϋποθέσεις πρός ἀναγνώρισιν τοῦ περί οὗ πρόκειται Σ ωματείου, ὡς τοῦτο ἐξάγεται ἐκ τῶνἐγγράφων ἅτινα ὑπεβλήθησαν ὑπό τοῦ Σωματείου. Διά ταῦτα Διατάσσει τήν ἐπιμέλεια τοῦ Γραμματέως τοῦ Δικαστηρίου τούτου τοιχοκόλλησιν τοῦ Καταστατικοῦ τοῦ Σωματείου ὑπό τήν ἐπωνυμίαν ” ΤεκτονικήἝνωσις” ἐπί δεκαήμερον ἐν τῷ ἀκροατηρίῳ τοῦ Δικαστηρίου τούτου καί τήν μετά ταῦτα καταχώρησιν τοῦ ἀνωτέρω Σωματείου εἰς τό βιβλίον τῶν «Ἀνεγνωρισμένων Σωματείων καί ἐν ἰδίᾳ αὐτοῦ σελίδι.

ΑΙΣΧΟΣ! Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ HELLENIC REVENGE!



Μήνυση κατά του ιστολογίου μας κατέθεσε η κόρη του A/YESMAN Ευτυχία Φράγκου την οποία μάλιστα δημοσιεύει στο realife με ένθετο σαλόνι ο κ. Χατζηνικολάου της εφημερίδας real καταγγέλοντας ότι το ιστολογιό μας θέλει να την δολοφονήσει ή καλεί άλλους να το κάνουν.

Όταν η μακακία ξεπερνά το μένος γίνεται δόλος και δεν είναι και η πρώτη φορά φυσικά.

Η επίμαχη ανάρτησή μας είναι αυτή που ακολουθεί και η κόρη του Φράγκου θεωρεί ότι το "φάτε" αποτελεί και απειλή κατά της ζωής της...με άφθονη φαντασία σε συνδυασμό με αρκετή βλακεία...και μπόλικο ΔΟΛΟ....με πλάτες του μπαμπά πάντα....

ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ , ΚΟΡΗ ΤΟΥ A/YESMAN ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ

(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΟΠΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΑ...ΚΛΙΚ
ΕΔΩ ...ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ....)


κατά το "φάτε στη μάπα" 'η φάτε έναν μακάκα"

Δημοσιεύουμε και άλλες επίμαχες αναρτήσεις με το "ΦΑΤΕ" για να ξεσκεπάσουμε για μία ακόμα φορά το μένος, τον δόλο και την μνησικακία όσων ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να βγάλουν και από την μύγα ξύγκι...κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας κυρά- Ευτυχία...με τα γαλόνια του μπαμπά δεν θα μας φιμώσεις και το γνωρίζεις...
ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!

ΠΑΤΡΑ: Ομαδικός βιασμός - τιμωρία για "ανυπάκοους" Αφγανούς - ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ!

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο... ΛΑΟΦΙΛΗΣ ΤΖΕΦΡΙ;



Στο περιβόητο πλέον βίντεο 20 μήνες αγώνας, ανθελληνικός προφανώς, -τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται- αφενός έχουν απενεργοποιηθεί οι αξιολογήσεις και αφετέρου τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν για να δημοσιευθούν. Μα καλά. Όπως μας λένε τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων οι Έλληνες στηρίζουν τα μέτρα. Τα θεωρούν άδικα μεν, αναγκαία δε. Οπότε τι φοβάσαι παμμέγιστε Τζέφρι; Άφησε τον λαό να εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο σου.

Βάζουν «ταφόπλακα» σε Ελληνικά σχολεία της Αλβανίας!

Σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας αντιμετωπίζει το ελληνικό εκπαιδευτήριο ΟΜΗΡΟΣ που λειτουργεί εδώ και μια δεκαετία στην Κορυτσά. Το σχολείο φιλοξενεί παιδιά της ελληνικής μειονότητας της περιοχής, αλλά και Αλβανούς μαθητές που προτιμούν την ποιότητα σπουδών του συγκεκριμένου σχολείου.

Η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή των λειτουργικών εξόδων του σχολείου και των μισθών του προσωπικού, με το αιτιολογικό της οικονομικής κρίσης.

Σενάρια περί «λουκέτου» στο σχολείο δίνουν και παίρνουν στην Κορυτσά, καθώς οι αλβανικές αρχές είναι διατεθειμένες να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.

Μειονοτικές οργανώσεις αλλά και βουλευτές από την Βόρεια Ελλάδα απευθύνουν έκκληση προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να μην χαθεί το πρότυπο αυτό σχολείο.

Σε περίπτωση που το εκπαιδευτήριο ΟΜΗΡΟΣ κλείσει, αναπόφευκτα πολλοί μαθητές θα απευθυνθούν στο Μουσουλμανικό σχολείο που ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια και είναι έτοιμο να υποδεχθεί μαθητές που θα φύγουν από τον ΟΜΗΡΟ.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Στα χνάρια του Τσαουσέσκου κινείται ο Τζέφρι Παπανδρέου. Την ίδια ώρα που οι Έλληνες είναι άνεργοι και απελπισμένοι αυτός και η οικογένεια του ζούν μέσα στην χλιδή. Καλό, όμως, είναι να θυμάται και ποίο ήταν το τέλος του Τσαουσέσκου...

ΣΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ “Ζούμα” ΣΥΝΕΤΡΩΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΣΟΥΣΙ»...Δυσάρεστη έκπληξη από την αποκάλυψη της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".Δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στούς δοκιμαζόμενους Έλληνες, από τα βάρβαρα και απάνθρωπα μέτρα της Κυβέρνησης του Γιώργου.Την ώρα πού συγκλονίζεται η Πατρίδα από «απελπισμένους» Έλληνες πού με συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες διαδηλώνουν την αγανάκτησή τους, ο Πρωθυπουργός μας, δεν πήγε κατ’ ευθείαν στο Λουξεμβούργο για το Μεσοπρόθεσμο, αλλά στο Λονδίνο. !!!Εκεί την Πέμπτη το βράδυ εθεάθη μετά της συζύγου του Άντας και ένα φιλικό τους ζευγάρι στο πανάκριβο και υπερπολυτελές ρεστωράν «Ζούμα», να τρώνε το περίφημο σούσι.Το έν λόγω ρεστωράν είναι τόπος συνάντησης όλων των διεθνών celebrities.Ανακύπτουν και ερωτήματα, αν πήγε με το Προεδρικό αεροπλάνο, δεδομένου ότι ο επαγγελματικός του προορισμός ήταν το Λουξεμβούργο και μόνο τα αεροπορικά εξοδα (δεν ξέρουμε αν υπήρχε και κόστος ξενοδοχείων κλπ) φτάνουν κάποιες χιλιάδες.Μόνο το φαγητό του Πρωθυπουργού στοιχίζει όσο το μηνιάτικο ενός Έλληνα πού έχει δουλειά…Και εν πάσει περιπτώσει δεν μπορεί να φορολογεί και αυτόν που παίρνει 500 ευρώ και ο ίδιος να κάνει προκλητικές σπατάλες χρησιμοποιώντας τα λεφτά των φορολογούμενων.!!!Δεν πειράζει…

ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ

Το Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν






Απο τον  - Associated Press

Μόσχα – Για πρώτη φορά, οι απλοί Ρώσοι πολίτες μπορούν να δούν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις φήμες οτι ο Vladimir Lenin είχε εβραϊκή καταγωγή.
Σε μια χώρα που ο αντισημιτισμός υπήρχε σε μεγάλες περιόδους, μια τέτοια καταγωγή θα αποτελούσε κηλίδα, ειδικά όταν επρόκειτο για τον ιδρυτή της Σοβιετικής Ενωσης ο οποίος είναι παραμένει σεβαστός για πολλούς μεγάλους σε ηλικία Ρώσους.
Επισκέπτης κοιτάζει φωτογραφία του Λένιν στο Μουσείο Μόσχας - Για πρώτη φορά υπάρχουν επίσημα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν

Ανάμεσα σε δεκάδες έγγραφα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα σε κοινή θέα στο Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Μόσχας βρίσκεται ένα γράμμα της μεγάλης αδελφής του Λένιν, της Αννας Ουλιάνοβας, το οποίο λέει οτι ο παππούς τους απο την μεριά της μητέρας τους ήταν ένας Εβραίος απο την Ουκρανία που άλλαξε θρήσκευμα και έγινε Χριστιανός για να γλιτώσει τους διωγμούς των Εβραίων και να αποκτήση πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση.

«Κατάγεται απο μια πτωχή εβραϊκή οικογένεια και ήταν, σύμφωνα με το πιστοποιητικό βάπτισής του, ο υϊός του Moses Blank, ενός ντόπιου απο την πόλη Zhitomir της Ουκρανίας,» έγραψε η Ulyanova το 1932 σε ένα γράμμα της στον Ιωσήφ Στάλιν, που ανέλαβε την διοίκηση μετά το θάνατο του Λένιν το 1924.