Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Ο Καρατζαφέρης αμφισβητεί ότι το 2002 μιλούσε για πολιτικούς που πέρασαν απ' το κρεββάτι του Λαμπράκη.


Αγανακτισμένοι Πολύτεκνοι.



Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας οργανώνει αύριο 26 Ιουν 2011 και ώρα 11 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το σύλλογο που βρίσκεται στην Β Πάροδος Κασσάνδρου 3 και στην συνέχεια πορεία προς την κεντρική πλατεία Κατερίνης με κατάθεση υπομνήματος προς του Βουλευτές του Νομού μας.

Διαμαρτυρόμαστε

Για την κατάργηση τω μεταγραφών των πολύτεκνων φοιτητών. Δεν μπορεί μία πολύτεκνη οικογένεια να συντηρεί 3 και 4 σπίτια για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Για την απαράδεκτη ακολουθουμένη οικονομική πολιτική της πολιτείας που εφαρμόζεται για την πολύτεκνη οικογένεια και τα πολυτεκνικά επιδόματα.

Για τον μη διορισμό των πολύτεκνων εκπαιδευτικών. Είχαμε αύξηση της πολύτεκνης οικογένειας κατά τα τελευταία χρόνια που εφαρμόστηκε το παραπάνω για να ευνοηθούν από αυτό το μέτρο.

Υπενθυμίζοντας ότι πονάει το χέρι δεν κόβω το χέρι αλλά γιατρεύω αυτό.

Καλώ όλους όσοι παίρνουν επιδόματα του ΟΓΑ, πολύτεκνους και τρίτεκνους, να παρευρεθούν στην παραπάνω διαμαρτυρία.

ΠΗΓΗ

Καλωσορίσατε στα… μουσουλμανικά Χανιά!



Κυκλοφορούν πλέον στα Χανιά τα ολοκαίνουρια «τουριστικά» διώροφα λεωφορεία με ανοιχτή οροφή (αγγλικού τύπου) όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τον γύρο της πόλης. Τα κόκκινα επιβλητικά οχήματα κάποιος φωτεινός νους, φρόντισε να τα… διακοσμήσει με τεράστια αυτοκόλλητα. Απεικονίζεται το κτίριο της δημοτικής αγοράς, το ρολόι στον δημοτικό κήπο, ο φάρος και… ο τούρκικος μιναρές της πόλης! Τόσες Βυζαντινές εκκλησίες έχουμε αλλά κάποιοι αποφάσισαν ότι το θρησκευτικό σημείο αναφοράς θα πρέπει να είναι ο τούρκικος μιναρές! Έτσι, για να θυμίζουμε στους τουρίστες ότι βρίσκονται σε… μουσουλμανική χώρα!

Εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Αν χάσουμε την πατρίδα μας...........τότε και τώρα.



11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.
Μάχη του Μαραθώνος.
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους ....Έλληνες, είπε:...
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν.
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε»,

Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.

Σήμερα, έτος 2011 μ.Χ.
Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της.
Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι πολυπλόκαμο, για να είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει:
1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)
2. Μνημόνιο - Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)
3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)
4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)
5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)
6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)
7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις - Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)
8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)
9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)
10. Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα (Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων)
11. Καταρράκωση θεσμών λαϊκής εμπιστοσύνης (Εκκλησία, Στρατός, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πνευματική ηγεσία, Φορείς άσκησης ελέγχου. Μέθοδος : Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων)
12. Αποβιομηχανοποίηση της χώρας (Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Βλέπε ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, ή έφυγαν από την Ελλάδα, ή κατέχονται από ξένους)

Συμβαλλόμενοι:
Α. Εντολοδότες:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της : ΔΝΤ(ΔυΝάσΤες), Τρόϊκα, Ε.Ε.
Β. Εντολοδόχοι:
Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των Ελλήνων και οι άλλοι πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επιδίωξη - Μέσα:
Η υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον λαό.
Απρόσκοπτη εξέλιξη στην εφαρμογή των όρων του Συμβολαίου εξασφαλίζεται όταν ο λαός κοιμάται. Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως:
α. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), διά των γνωστών φερεφώνων τους.
β. Οι χρυσοπληρωμένοι κομματικοί εργατοπατέρες - συνδικαλιστές.
γ. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, εμφανισθέντες σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, που οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» και τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν τον σύγχρονο «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» των Α΄ και Β΄ συμβαλλομένων.

Τρόποι - Μέθοδοι:
- Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών (Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ., περικοπές μισθών και συντάξεων, βαρειά φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα, ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών).
- Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας.
Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών καθεστώτων : Υποτίμηση, προσβολές, κατασυκοφάντηση και απαξίωση ΚΑΘΕ διαφωνούντος, προσάπτοντάς του τις γνωστές ρετσέτες Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής κλπ.
- Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης, διανθισμένες με ποικιλία "σκληρών" αντιπαραθέσεων μεταξύ συνδικαλιστών που υποφέρουν και ανάλγητων Κυβερνητικών.
- Κατευθυνόμενη οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων, ώστε αφ' ενός μεν, να ελέγχεται η αντίδραση, αφ' ετέρου δε, να διαχέεται δεξιά και αριστερά το «νερό» που συλλέγεται από την αυθόρμητη και αθρόα συμμετοχή του λαού, για να μη φουσκώσει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής».
Αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι τα «κινήματα» που τόσο αυτά, όσο και οι ηγετικές ή συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται ιδιαίτερα και ΜΟΝΟΝ αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ.
Σκοπός:
Ο αφελληνισμός της Ελλάδος, ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού από το πρόσωπο της γής, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών σε μόνιμη βάση ανενόχλητα.


ΑΠΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας αληθινός;
κομματικά άφθαρτος, φωτισμένος, δυνατός και αποφασισμένος, ένας Ηγέτης γιά να εμπνεύσει, να εμψυχώσει και να οδηγήσει, ως άλλος Μιλτιάδης, τους εναπομείναντες πιστούς Έλληνες στον υπέρ πάντων αγώνα, όσο ακόμα υπάρχει καιρός;
Ή θα στέκουμε απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι να επαναλαμβάνουμε στο διηνεκές, μονότονα και μοιρολατρικά, τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού
«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»


ΠΗΓΗ : dikamaspaidia.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1.



Παρέμβαση 30 περίπου ατόμων από το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ και της δικής μας συμβολής πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία του ΑΝΤ1,στο Μαρούσι. Το μήνυμα ξεκάθαρο, όχι στη προπαγάνδα των ΜΜΕ στο ξεπούλημα και τη παραχάραξη της ιστορίας μας. ΟΧΙ στο ψέμα της ελληνοτουρκικής φιλίας. Ακουστήκαν  πολλά συνθήματα κατά του ψευδοκράτους και της Τουρκιάς ,επιπρόσθετα για την προδοτική στάση του εν λόγου καναλιού και των προϊσταμένων τους που μας πασάρουν το υλικό φιλίας που και καλά ενώνει τους δυο λαούς μιας και εδώ στην Ελλάδα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα!!!

Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.

Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία “ΕΖΕΛ” έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων. Και όλα αυτά όχι σε κάποιο τούρκικο κανάλι, αλλά σε «Eλληνόφωνο», αφού πλέον μας κάνει να διερωτόμαστε αν είναι Ελληνικό.

Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, τους “Εφιάλτες” της εποχής μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια προώθησης της ελληνοτουρκικής φιλίας και την αλλοίωση της περήφανης Ελληνικής ιστορίας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τούρκικων περιοχών από το εν λόγω σίριαλ.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, φιλμάκια αφιερωμένα στα κατεχόμενα χωριά μας, με κύριο σύνθημα το “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”. Σήμερα τα φιλμάκια αυτά έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, και τα τούρκικα σίριαλ με σκοπό να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

ΌΧΙ κύριοι δεν θα ξεχάσουμε.

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αρνείται να ξεχάσει. Δεν ξεχνούμε πόσα δεινά υπόφερε και υποφέρει ο τόπος μας από την ελληνοτουρκική φιλία. Καταδικάζουμε την νέα πρόκληση του ΑΝΤ-1 και απαιτούμε τον τερματισμό προβολής της τούρκικης σειράς όπως και κάθε τούρκικής παραγωγής. Δεν γινόμαστε συμμέτοχοι στην οικονομική ενίσχυση του ψευδοκράτους και του τούρκικου στρατού.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΣΦΑΓΕΣ" ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Προκλητική δήλωση έκανε μέσα στην
Αλβανική Βουλή ο Shpetim Idrizi πρόεδρος και βουλευτής του Τσάμικου κόμματος "PDIU", λέγοντας ότι "5.000 Τσάμηδες σφαγιάστηκαν από το Ελληνικό κράτος, επειδή ήταν Αλβανοί"!!! Και δεν αντέδρασε κανείς Μειονοτικός βουλευτής!!! Ακόμη ο κ. idrizi ζήτησε από το Αλβανικό Κοινοβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για το "Τσάμικο Ζήτημα".
Είπε συγκεκριμένα: «Το ψήφισμα δεν είναι κήρυξη πολέμου, αλλά αντιθέτως η προσέγγιση μιας ειρηνικής συνύπαρξης, που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους γείτονες, συνύπαρξη που πρέπει να βασίζεται στο δίκαιο. Είναι η επιβεβαίωση της ανθρώπινης και εθνικής μας αξιοπρέπειας. Το ψήφισμα έχει ως στόχο να είναι ένα προγραμματικό έγγραφο, ένα όριο συμπεριφοράς, από το οποίο οποιαδήποτε κυβέρνηση να μην παρεκκλίνει. Θα ζητά από την κυβέρνηση να απαιτεί στις συναντήσεις με την ελληνική πλευρά τον σεβασμό των Ευρωπαϊκών Συμβάσεων.... Δεν πρέπει να κάνουμε άλλες υποχωρήσεις στο όνομα της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση". 

ΠΗΓΗ: http://www.katoci.com/

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 19:30, ΑΓΑΛΜΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!

 

- Το αφορολόγητο για τα ακίνητα πέφτει στις 200.000 ευρώ από τις 400.000
- Αύξηση του ειδικού φόρου πετρελαίου θέρμανσης για τα νοικοκυριά κατά 6 λεπτά το λίτρο
- 300 ευρώ το χρόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιτηδευματίες
- Δύο παρατηρητές της τρόικας στο οργανισμό για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας


Τελικά η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έφερε καλύτερα και λιγότερα επώδυνα μέτρα, αλλά ο κ. Βενιζέλος με πιο όμορφα λόγια ανακοίνωσε ακόμα χειρότερα μέτρα από αυτά που ήταν να ανακοινώσει ο κ. Παπακωνσταντίνου λίγες ημέρες πριν τον ανασχηματισμό.

Έτσι το απόγευμα ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε μέτρα που όμοιά του δεν έχει βιώσει ποτέ ο τόπος. Να θυμήσουμε ότι επί Παπακωνσταντίνου όταν έκαναν λόγο για μείωση του αφορολόγητο, έσπευσαν να το μαζέψουν και τότε ήρθε στο προσκήνιο η έκτακτη εισφορά. Σήμερα ο κ. Βενιζέλος όχι μόνο ανακοίνωσε τη μείωση του αφορολόγητου αλλά και την έκτακτη εισφορά, μέτρο που θα αντιστάθμιζε υποτίθεται την οπισθοχώρηση της κυβέρνησης για μείωση του αφορολόγητου.

Ο κ. Βενιζέλος στην αρχή της ομιλίας του δήλωσε ότι οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και ο βασικός στόχος είναι να επανέλθει η αξιοπιστία στην Ελλάδα και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τα θέματα που ενδιαφέρον, δηλαδή το δημοσιονομικό πρόβλημα.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι αμέσως μετά το Μεσοπρόθεσμο και αφού επιβληθούν αυτά τα μέτρα, θα γίνει μία προσπάθεια με το νέο φορολογικό σύστημα να επέλθει δικαιοσύνη έτσι ώστε να πληρώνουν περισσότερα οι κατέχοντες και να ελαφρυνθούν εκείνες οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πληρώσουν περισσότερα και έχουν στις πλάτες τους το κύριο βάρος των μέτρων.

Ανακοίνωσε τα νέα σκληρά μέτρα που είναι:
- Το αφορολόγητο πέφτει στις 8.000 ευρώ από τις 12.000 που ίσχυε. Απο τις 8.000 έως τις 12.000 ευρώ θα επιβληθεί φόρος 10% αλλά σε αυτό εξαιρούνται οι νέοι έως 30 χρονών, τα ΑΜΕΑ και οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

- Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά αλληλεγγύσης 5% για τους βουλευτές, για τα στελέχη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τους γενικούς γραμματείας υπουργείων και στελέχη δημόσιων επιχειρήσεων.

Η ετήσια έκτακτη εισφορά για όλους κλιμακώνεται ως εξής:

Ετήσιο εισόδημα 0-12.000 ευρώ: 0 ευρώ

Εισόδημα 12.000-20.000 ευρώ: 1%

Εισόδημα 20.000-50.000 ευρώ: 2%

Εισόδημα 50.000-100.000: 3%

Εισόδημα 100.000 και άνω 4%

25.000 αποδοκίμαζαν τον απόντα Γιώργο Παπανδρέου στο Καλλιμάρμαρο.



Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η πρόβα τζενεράλε  για τους Special Olympics.

Κάποια στιγμή επιχειρήθηκε να γίνει αναπαράσταση εισόδου του πρωθυπουργού στο στάδιο. Τον πρωθυπουργό υποδυόταν μία κοπέλα ενώ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ένας νεαρός.Στις κερκίδες καθόντουσαν 25.000 άνθρωποι και από τα μεγάφωνα ο εκφωνητής ανακοίνωσε (στο πλαίσιο της πρόβας) ότι αυτή τη στιγμή εισέρχεται στο Καλλιμάρμαρο ο πρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Παπανδρέου. 25.000 στόματα αποδοκίμαζαν τον μη παρόντα κ. Παπανδρέου και οι φωνές τους έφτασαν μέχρι τις Βρυξέλλες.

Μήνυμα προς όλα τα πατριωτικά blogs.



Σας απευθύνουμε κάλεσμα σε αγώνα υπέρ του Ελληνικού Έθνους.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να κάνει δημοψήφισμα με σκοπό την αλλαγή του Συντάγματος.

Το Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού 'Εθνους και θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν για να κάνουν την πατρίδα μας "ουγκάντα".
Το λαθρονομοσχέδιο κρίθηκε από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό και παραπέμφηκε προς την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Η δίκη για την οριστική απόφαση περι της αντισυνταγματικότιτας του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες είχε οριστεί για της 03-06-2011 και παρανόμος την ανέβαλαν για τον Δεκέβριο του 2011. Δείτε εδώ

Θα προσπαθήσουν με χίλιους δύο τρόπους να σας πείσουν ότι το Σύνταγμα που έχουμε φταίει για όλα όσα έχουμε πάθει και πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν φταίει το Σύνταγμα, φταίνε αυτοί (οι πολιτικοί και τα όργανα του κράτους όπως δικαστική και εκτελεστική εξουσία) που δεν το τηρούν.

Για να σας πείσουν, θα πέσει τρελή προπαγάνδα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους εκδότες ΟΛΩΝ των εφημεριδών. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ"...

Μην ξεχνάτε ότι αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα και είναι μέρος του προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να το λύσουν. Απλά θέλουν να ανανεώσουν τον χρόνο τους...

Δίνοντας ιθαγένεια σε όποιον πίνει νερό, αλλιώνουν την σύσταση του έθνους, μας βάζουν όλους στην κιμαδομηχανή και πεθαίνει ο Ελληνισμός...

Μην πέφτετε θύματα στην αριστερή προπαγάνδα του Σύριζα, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων (πχ. άμεση Δημοκρατία κτλπ).
Αυτά είναι τα λεγόμενα ΣΟΒΙΕΤ...

Την κρίση την δημιούργησαν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό να εξαθλιώσουν τους Έλληνες και να δεχτούν ότι τους πουν "για να σωθούν" .

Καλούμε λοιπόν όλα τα πατριωτικά blogs που δεν θέλουν να πάρουν ιθαγένεια οι λαθρομετανάστες σε κοινό αγώνα.

Κάθε 1η και 15 του μήνα να αναρτούν στις σελίδες τους αυτό το κείμενο με σκοπό να γίνει γνωστή η πρόθεση των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Σύριζα, Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημοκρατικής Συμμαχίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ για την αλλαγή του Συντάγματος.

Όλα τα blogs που θα λάβουν μέρος παρακαλούντε να στείλουν ένα email στο agnostosX1821@gmail com με σκοπό να συντονιστούμε καλύτερα.

Επίσης καλούμε όλους τους πατριώτες που διαθέτουν λογαριασμό στο facebook να αναρτήσουν και να κοινοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους το κείμενο αυτό (στον λογαριασμό του facebook) από όποιο blog επιθυμούν που το έχει αναδημοσιεύσει.

Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες που αισθάνονται Έλληνες, να αρχίσουν να μιλούν για τα σχέδια του δημοψηφίσματος στους συγγενείς τους και τους φίλους τους για να μην πέσουν στην προπαγάνδα των καναλιών.

Τέλος θα αναρτήσουμε την λίστα με τα blogs που μας έστειλαν email και το αναδημοσίευσαν με σκοπό να δούν οι πατριώτες και ποιο blog παίζει παιχνίδια στην πλάτη τους και ποια blog είνα αληθινά πατριωτικά και όχι ελεγχόμενα...

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα αξιοθρήνητα «αριστερά» γρανάζια του καθεστώτος βαπτίζουν τις ήττες σαν νίκες!!!


Υπάρχουν κάποιες ρήσεις που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Μένεις κυριολεκτικά άναυδος!
Διαβάστε το τι είπε ο «αριστερός» Παπαδημούλης: «Τις εξελίξεις πλέον τις επηρεάζει αποφασιστικά ο παράγων πλατείες. Ηδη έχει πετύχει σημαντικές νίκες. Και μόνο το γεγονός ότι η 5η δόση είχε σιγουρέψει περισσότερο από ποτέ, τις ώρες που η Ελλάδα δεν είχε πρωθυπουργό αλλά είχε γεμάτες τις πλατείες, δείχνει πως ο λαϊκός παράγοντας έκανε αυτό που δεν έκανε η κυβέρνηση τόσο καιρό» (ρ/σ «Κόκκινος»)!!!
Δηλαδή, σύμφωνα με τον «αριστερό» φωστήρα, η εξεγερμένη λαϊκή ΟΡΓΗ κατά των Μνημονίων, πέτυχε «μεγάλη νίκη» εναντίον του λαού: Την καταβολή της 5ης δόσης, δηλαδή την προώθηση του Μεσοπρόθεσμου!!!!!!!
Πέραν από τη μέγιστη αυτή ηλιθιότητα του Παπαδημούλη (πάει να ξεπεράσει και τον ΓΑΠ), η δήλωσή του αποτυπώνει ολοκάθαρα τις πολιτικές αντιλήψεις του ευρύ χώρου του: ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝΤΙΛΗΨΗ που αντικρίζει το λαϊκό κίνημα «αντικείμενο» πίεσης και διαπραγμάτευσης για την αποτελεσματικότερη ΕΠΙΒΟΛΗ των μέτρων λεηλασίας του ελληνικού λαού και ιδιωτικοποίησης της Ελλάδας: Επιθετική υλοποίηση των «εντολών» των διεθνών μαφιόζων, δηλαδή ταχεία εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου»… Οι Πλατείες για τον «αριστερό» αυτό καθεστωτικό υπάλληλο ΝΙΚΗΣΑΝ, γιατί άσκησαν πίεση για την εκταμίευση της 5ης δόσης, δηλαδή για τη σωτηρία των μαφιών του χρήματος που κερδοσκοπούν ασύστολα πάνω στο χρέος και τη χρεοκοπία της χώρας!!!!
 Ο Παπαδημούλης ξέχασε μόνο να μας πει τούτο: Αν αυτό είναι νίκη, τότε η ΗΤΤΑ ποια είναι;

Το τραγικό, όμως, είναι άλλο: Ότι η Κάτω Πλατεία είναι οι «αριστεροί» του φυράματος Παπαδημούλη!!!!!

ΠΗΓΗ : RESALTO

Μελέτη της κυβέρνηση της Δανίας έδειξε ότι η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική εξοικονόμησε 6,7 δις €.



Σύμφωνα με μελέτη της Δανέζικης κυβέρνησης, η αυστηροποίηση της νομοθεσίας ενάντια στην είσοδο παράνομων μεταναστών από χώρες εκτός της ΕΕ επέφερε εξοικονόμηση πόρων ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα σε μία περίοδο 10 ετών. Πρόκειται για τεράστιο ποσό αν αναλογιστούμε ότι το μέγεθος του πληθυσμού της Δανίας είναι περίπου το μισό από εκείνο της Ελλάδας, αφού ο συνολικός πληθυσμός της χώρας συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών φτάνει τα 5,9 εκατ. άτομα.

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί, επειδή στο παρελθόν η ελληνική κυβέρνηση είχε παρουσιάσει τη βορειοευρωπαική χώρα ως υπόδειγμα προς μίμηση, είναι ότι οι μεταναστευτικοί νόμοι στην Δανία είναι ιδιαίτερα αυστηροί και δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph το κόστος των μεταναστών και των τέκνων τους που προέρχονται από χώρες μη μέλη της ΕΕ κοστίζουν στο κράτος της Δανίας 2 δις ευρώ το χρόνο, ενώ αντιθέτως οι ευρωπαίοι πολίτες που ζουν και εργάζονται στην Δανία συμβάλουν στην οικονομία της χώρας. Αξίζει δε να επισημανθεί ότι οι μετανάστες από μη μέλη της ΕΕ αντιστοιχούν στο 5,9% του συνολικού πληθυσμού των 5,9 εκατ. ανθρώπων ενώ στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό υπολογίζεται ότι είναι άνω του 12%.
  
Η αυστηροποίηση της νομοθεσίας οδήγησε σε μηδενισμό εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα, πράγμα που μεταφράστηκε σε άμεσο κέρδος πολλών δισεκατομμυρίων που θα ξοδεύονταν σε κοινωνικές παροχές. Βλέπουμε λοιπόν με αδιάσειστα στοιχεία μέσα από μία τεκμηριωμένη μελέτη πόσο επιβαρύνει τα κρατικά ταμεία η λαθρομετανάστευση και πως θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν πολύτιμοι πόροι.

Η κυβέρνηση της Δανίας σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτή την μελέτη για την λήψη νέων μέτρων που θα αποτρέψουν την είσοδο στην χώρα ατόμων από χώρες που δεν ανήκουν στην ΕΕ, ενώ πιο αυστηρή θα γίνει η νομοθεσία για την είσοδο στην χώρα των οικογενειών των μεταναστών στην που ήδη βρίσκονται στην Δανία.

Από την άλλη πλευρά στην βασική πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών της ΕΕ, την Ελλάδα οι αρχές κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τους παράνομους μετανάστες εντός των συνόρων, το κράτος κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους «ταλαιπωρημένους» υπηκόους χωρών που αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα όπως το Πακιστάν καθότι όπως φαίνεται… λεφτά για αυτούς υπάρχουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ KAI GAY FESTIVAL ΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΧΙ .

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
Την ώρα που οι σκοπιανοί αναγείρουν τον ανδριάντα του μέγα Αλέξανδρου στα σκοπιά, με δαπάνη που φτάνει τα 9,4 εκατ. ευρώ(!!!) ,
στην Αθήνα ο δήμαρχος Καμινης δεν δαπανά ένα ποσό γύρω στα 45.000 εύρω για να ανεγερθεί ο ανδριάντας του Μέγα Αλέξανδρου στην Πλατεία Κοτζια.
Αντίθετα από αυτό ο Κος Καμινης πληρώνει 48.000 ευρώ μονό για μελέτη(!!!)για να προχωρήσει στην αγορά ποδήλατων και αυτοκινήτων!!!
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από την ιστοσελίδα taxalia :ΠΟΔΗΛΑΤΑ των 800 ευρώ, αλλά και αυτοκίνητα άγνωστου κόστους ετοιμάζεται να αγοράσει ο Δήμος Αθηναίων! Για να μάθει το κόστος, θα πληρώσει 48.000 ευρώ μόνο για τη μελέτη! Την ίδια ώρα βαρύνεται ετησίως με λίζινγκ 12 εκατ. για οχήματα που προσφάτως απέκτησε, καθυστερεί πληρωμές εργαζομένων και ετοιμάζεται για νέες περικοπές.
Είναι ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Διαβάστε όλο το θέμα εδώ


Για το θέμα του Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έκανε παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.
Συγκεκριμένα διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της χρυσής αυγής : 
Το θέμα ήλθε και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή τα όσα είπε ο δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Στην διάρκεια της τοποθετήσεώς του χαρακτήρισε ΝΤΡΟΠΗ το να υπάρχει άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, αλλά όχι στην πρωτεύουσα της Ελλάδος!
Θα ήταν όμως άδικο να χρεώσουμε όλη αυτή την ιστορία στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αθηναίων και αυτό παρ’ όλη την απάντηση, που έλαβε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ότι είναι πολυδάπανη η μεταφορά του υπάρχοντος αγάλματος, μίας αρλούμπας μοντέρνας τέχνης και η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου. Πόσο μεγάλη είναι αυτή η δαπάνη; Σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ… αυτό όταν για το gay festival από του υπουργείο πολιτισμού σπαταλήθηκαν εκατομμύρια ευρώ.
Θα περιορίζαμε το πρόβλημα δραματικά, εάν το τοποθετούσαμε κατ’ αυτό τον τρόπο και αυτό γιατί το άγαλμα αυτό υπάρχει στην διάθεση του Ελληνικού κράτους από το 1993!!! Δεν τοποθετήθηκε ούτε επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ του παλαιοτέρου, ούτε επί των ημερών της Ν.Δ. του Καραμανλή, ούτε επί των ημερών που ήταν αρμόδιος υπουργός πολιτισμού ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς, ούτε όταν ήταν δήμαρχος η Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε όταν ήταν δήμαρχος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...


Nα θυμίζουμε ότι κατά την περίοδο της δημαρχίας Νικήτα Κακλαμανη είχε αποφασιστεί να τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Έλληνα Στρατηλάτη στην πλατεία Κοτζια κατά το πρώτο 6μηνο του 2010.
'Οσο είδατε τον ανδριάντα εσείς, τον είδαμε και εμείς!

ΠΗΓΕΣ : TAXALIA  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η θυσία του μικρού Μακεδόνα...

Του Ηλία Κωτούλα

Τάμα το 'χω κάθε χρόνο, τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου να γράφω κάτι, για να τιμήσω τη μνήμη ενός μικρού ήρωα, που πρόωρα πότισε με το αίμα του τη Μακεδονική γη.
Τα πρώτα διδασκαλικά μου χρόνια τα πέρασα στο Κιλκίς, που στις 21 Ιουνίου γιορτάζει την απελευθέρωσή του. Τον τόπο αυτό τον αγάπησα πολύ για τη φιλοξενία του, αλλά και για την προσφορά του στις φονικές μάχες του Λαχανά και του Κιλκίς, το θέρος του 1913.
Τις μέρες αυτές συζητούσαμε με τα παιδιά στο σχολείο, για τη θυσία του μικρού Μακεδόνα που συγκινούσε πάρα πολύ.
...Ένας ανθυπολοχαγός έκανε αναγνώριση για τις θέσεις του εχθρού. Με χιλιάδες προφυλάξεις μπήκε στα πρώτα σπίτια ενός χωριού που οι κάτοικοί του το 'χαν εγκαταλείψει, γιατί ο κίνδυνος για τη ζωή τους ήταν μεγάλος. Σ' ένα μισογκρεμισμένο τοίχο, καθόταν ένα φτωχοντυμένο αγοράκι και κεντούσε μ' ένα μαχαιράκι τη βέργα που κρατούσε στα χέρια του. Τι κάνεις εκεί μικρέ; Γιατί δεν πήγες με τους δικούς σου; Δεν έχω κανέναν κύριε, είμαι ορφανός. Πήρε το μάτι σου αυτές τις μέρες ξένους στρατιώτες εδώ κοντά; Όχι κύριε. Ο ανθυπολοχαγός κοίταξε τριγύρω του ερευνητικά και το βλέμμα του σταμάτησε σε μια λεύκα, που στεκόταν ορθόκορμη μπροστά του. Μπορείς ν' ανέβεις στο δέντρο; Εγώ κύριε, σα γάτος. Ανέβα λοιπόν και κοίταξε προσεκτικά αν υπάρχουν γύρω στρατιώτες.
Στη στιγμή ανέβηκε ο μικρός στα ψηλότερα κλαδιά. Με το 'να χέρι αγκάλιασε το πιο δυνατό και τ' άλλο το 'φερε στο μέτωπό του για να βλέπει καλύτερα. Εκεί μέσα στα στάχυα, βλέπω ανθρώπους να κουνιούνται κύριε ανθυπολοχαγέ. Είναι στρατιώτες. Ένας πυροβολισμός ακούστηκε και μια σφαίρα έσχισε τον αέρα και πέρασε ξυστά απ' το κεφάλι του παιδιού.
Κι εκεί κοντά στην εκκλησία βλέπω κι άλλους, συνέχισε ο μικρός. Κατέβα κάτω γρήγορα φώναξε μ' αγωνία ο ανθυπολοχαγός. Δεν πρόφτασε όμως ν' αποτελειώσει το λόγο του κι άλλος πυροβολισμός ακούστηκε απ' τα στάχυα. Η φωνή του μικρού έσβησε και το κορμάκι του κατρακύλησε άψυχο στη γη, γεμάτο αίματα απ' το εχθρικό το βόλι.
Η ενέδρα που είχε στήσει στα σπαρτά ο εχθρός εξουδετερώθηκε και ο ανθυπολοχαγός ανέφερε το περιστατικό στο διοικητή του. Οι άνδρες καθάρισαν με συγκίνηση το σωματάκι του παιδιού χτένισαν τα χρυσά μαλλάκια του. Το τοποθέτησαν σ' ένα πρόχειρο κρεβατάκι και το σκέπασαν με τη γαλανόλευκη. Όλοι με δάκρυα στα μάτια χαιρέτισαν τον ηρωικό νεκρό και γέμισαν μ' αγριολούλουδα το κορμάκι του.
Ο διοικητής στάθηκε μπροστά του προσοχή. Χαιρέτισε στρατιωτικά, έβγαλε απ' το στήθος του ένα παράσημο και το 'βαλε μ' ευλάβεια στο ματωμένο στηθάκι του παιδιού. Εύγε γενναίο παλικάρι. Μπράβο μικρέ Μακεδόνα, ψέλλισε συγκινημένος κι ασπάσθηκε πατρικά το μέτωπό του. Το ίδιο έκαμαν και οι άλλοι. Κι από πέτρα αν ήταν οι καρδιές, θα ράγιζαν στις ξέχωρες εκείνες στιγμές, τις γιομάτες από συγκίνηση και πόνο.
Με βουρκωμένα μάτια παρακολουθούσαν τα παιδιά τη συζήτηση και κάπου -- κάπου ακούονταν και κάνα αναφιλητό στην τάξη.
Ντροπή παιδιά. Δεν κάνει παρατηρούσα εγώ. Θα στεναχωρεθεί έτσι που μας βλέπει το παλικάρι και για ν' απαλύνω τον πόνο τους, τους έταξα μια εκδρομή στις λεύκες για να το τιμήσουμε και να του κάνουμε παρέα. Έτσι κι έγινε. Λίγες μέρες πριν φύγω, πήγαμε εκδρομή στις λεύκες.
Καθώς καθόμασταν στον ίσκιο, κοίταζα τα λιανοκλώναρα που τα φύλλα τους παιχνίδιζαν ασημωμένα απ' τον ήλιο και θαρρούσα πως ξανάβλεπα ανάμεσά τους τ' αγγελικό προσωπάκι του μικρού και τον άκουγα θαρρετά να φωνάζει ... Εκεί στα στάχυα κύριε ανθυπολοχαγέ, δίπλα στην εκκλησία... βλέπω κι άλλους στρατιώτες κι άλλους...
Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα κι ήμουν έτοιμος να κλάψω με φωνή αν δεν με σταματούσαν τα παιδιά που με κοίταζαν βουρκωμένα.
Κλαίτε κύριε; Τίποτα δεν είναι παιδιά. Κάτι μπήκε στο μάτι μου απ' τον αέρα, που ήρθε πέρα απ' την ακροποταμιά, απ' τα δέντρα. Τι να γράψω εγώ για το αγριολούλουδο αυτό. Για το αγγελούδι της Ελευθερίας. Ένα μόνο θα πω. Ο ουρανός να στέλνει κάθε μέρα τον ήλιο του τον αυγινό για να φωτίζει και ζεσταίνει το μνήμα του και να διαλύει τις ομίχλες των καιρών που δυσκολεύουν την Πατρίδα. Κι επειδή δε μου φτάνουν τα λόγια να τιμήσω τη μνήμη και τη λεβεντιά του, θα δανειστώ απ' τους στίχους του Παλαμά που έγραψε στον Παύλο Μελά τη μέρα της μεγάλης του θυσίας.
...Πάντα χλωρό να σειέται το χορτάρι
στο χώμα που σε σκέπασε γενναίο παλικάρι...

ΠΗΓΗ : ΕΦΗΜ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Επιστολή-φωτιά στον Μπεγλίτη. Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!



Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα. Κάνει ευθέως λόγο για παραβίαση του Συντάγματος απότ την κυβερνητική πλειοψηφία,μέσω των δανειακών συμβάσεων που υπέγραψε,αλλά και για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, δηλώνουν ότι επαγρυπνούν ως ενεργοί πολίτες της χώρας και καλούν τους εν ενεργεία αξιωματικούς να “βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας”. Όλη η επιστολή:Πειραιάς 17 Ιουνίου 2011
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων
ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).

Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία. Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:
 Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!".
 Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί:

o Είτε αποστρατεύονταν ακούσια με ανυπόστατες αιτιάσεις,
o Είτε μη ανεχόμενοι την αναξιοκρατία και τον κομματικό ραγιαδισμό που επέβαλαν οι διορισμένοι «ηγέτες», υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προσπαθώντας να διατηρήσουν στο ακέραιο την αξιοπρέπεια τους.
 Κατασπαταλά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και καθομολογούμενης αδιαφάνειας εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να εξασφαλίζεται η υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα οι μόνιμοι και έφεδροι στρατιωτικοί, συνέχιζαν να λειτουργούν, εργάζονται και ζουν σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα.
 Εξαφανίζει τη γνώση και τον επαγγελματισμό από τα καίρια σημεία της διοικητικής μηχανής, οργώνοντας το καλύτερο χωράφι για την ευδοκίμηση της διαφθοράς.
Η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και στον υπόλοιπο δημόσιο βίο της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία η κάθε πλευρά εκμεταλλευόταν ανάλογα, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφή της.
Σε αυτά τα 35 χρόνια, μεθοδευμένα καταστράφηκε κάθε παραγωγική υποδομή, ενώ η Παιδεία μας εξαρθρώθηκε συθέμελα επ’ ωφελεία της παραπαιδείας που και αυτή είναι στρατευμένη στον ευνουχισμό των Πανελλαδικών. Το Δημόσιο έγινε ο μόνος εργοδότης και επενδυτής. Οι νέοι παραδόθηκαν «άοπλοι» στον «σύγχρονο» τρόπο ζωής, ο οποίος μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την διαρκή προσπάθεια να τους εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο έλλειμμα της κρατικής εξουσίας να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νέους με επιθυμίες και οράματα.
Τραγική κατάληξη να ζούμε σήμερα ένα νέο κύμα μεταναστών με την διαφορά όμως, ότι αυτή την ώρα δεν μεταναστεύουν τα εργατικά χέρια, αφού αυτά μας προσφέρονται σε αφθονία από χώρες αμφιβόλων σκοπιμοτήτων αλλά οι πνευματικοί μας άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτοί δηλαδή στους οποίους επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια την πρόοδο και αλλαγή της πατρίδας μας.
Συνεπώς, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα φθάναμε στην σημερινή κατάσταση. Μόνο που εκείνοι που ασκούσαν την εξουσία παραπλανούσαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με ψευδή παραστατικά τους πολίτες, τους αποπροσανατόλιζαν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, υποσχόμενοι «καλύτερες ημέρες». Είναι οι ίδιοι που και σήμερα έρχονται να υποσχεθούν στον αγανακτισμένο και διαμαρτυρόμενο λαό, ότι κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν» την χώρα από την καταστροφή. Την καταστροφή στην οποία εκείνοι την οδήγησαν, ενώ είναι φανερό, ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν οδηγούν στην διάσωση αλλά στην καταβαράθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και του κράτους. Άλλωστε την αποτυχία τους συνομολογούν και οι ίδιοι πλέον.
Ανεξάρτητα όμως από τυχόν λάθος επιλογές της πολιτικής παρατάξεως που ασκεί σήμερα την εκτελεστική εξουσία και διαθέτει στην Βουλή την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, με την υπογραφή των διεθνών συμβάσεων, τις οποίες έχει παραχωρήσει να διαχειρίζεται αποκλειστικά ο υπουργός οικονομικών της Κυβερνήσεως, υπογράφοντας εξ ονόματος της Βουλής, έχει παραβιάσει, εν γνώσει της, συνταγματικές διατάξεις αναφορικά με την λειτουργία του πολιτεύματος (άρθρο 28 παρ. Σ).
Με την εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων εκχωρήθηκαν δικαιώματα του Κράτους στους δανειστές του και παραδόθηκε η οικονομική ανάπτυξη της χώρας σ' εκείνους, ενώ είναι ευθύνη και υποχρέωση του Κράτους (άρθρο 106 Σ), να εδραιώσει την κοινωνική ειρήνη, να προστατεύσει το γενικό συμφέρον και να διασφαλίσει, ότι η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν θα αναπτυχθεί εις βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή εις βάρος της εθνικής οικονομίας.
Έτσι με την υπογραφή της δανειακής συμβάσεως έχει εκχωρήσει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές της χώρας, αφού έχει αποποιηθεί την δυνατότητα εξευρέσεως άλλου τρόπον αποπληρωμής των δανείων. Ενεχυρίασε στους ίδιους κάθε παραγωγική της δυνατότητα, φυσικό ή ορυκτό πλούτο, ενώ διαπραγματεύεται την πώληση της ακίνητης περιουσίας της πατρίδας, και μάλιστα όχι με τους νόμους της αγοράς αλλά με προνομιακούς υπέρ των δανειστών όρους και προϋποθέσεις.
Όπως ήταν φυσικό με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασκεί την εξουσία της η πολιτική παράταξη που υφάρπαξε για μία ακόμη φορά την λαϊκή εντολή, υποσχόμενη ημέρες πλήρεις υλικών προνομίων, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό και θυμηδία στο εξωτερικό. Έχει για μία ακόμη φορά καθηλώσει τις ελπίδες του Έθνους μας για ανάταξη και πρόοδο και έχει φέρει προ των πυλών νέα εθνική συμφορά, είτε με την πιθανολόγηση μιας εξευτελιστικής εθνικής χρεοκοπίας είτε με την παράδοση άνευ όρων εθνικού εδάφους χάριν αποπληρωμής χρέους, το οποίο η ανόητη και χωρίς όρους διαχρονική καιροσκόπος πολιτική, έχει δημιουργήσει.
Με την παρούσα αναφορά μας, την οποία απευθύνουμε προς τον Ελληνικό Λαό και την κοινοποιούμε στην Εκτελεστική, την Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της Χώρας, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους εκείνους που θεωρούν, ότι η Πατρίδα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση και μπορούν να την διαχειρισθούν για μία ακόμη φορά χωρίς τον οφειλόμενο προς αυτήν σεβασμό, ασκώντας βιαίως Συνταγματικές εκτροπές, ότι είμαστε παρόντες στην κρίσιμη για το Έθνος στιγμή.
Παρακολουθούμε και αγρυπνούμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως οφείλουμε, αφού, πλέον όλων των άλλων, έχουμε δώσει και όρκο προς την Πατρίδα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, γεγονός που δεν έχουμε λησμονήσει μετά την αποστρατεία μας, μιας και εξακολουθούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες. Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους και τους επισημαίνουμε το αυτονόητο. Είμαστε συναγωνιστές τους.
Στην αναγνωρισμένη κατά το Σύνταγμα εξουσία δηλώνουμε, ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους.
Υποσχόμεθα ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη ταπείνωση του Έθνους και θα συνταχθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις, μαζί με τον Ελληνικό Λαό, σε κάθε νόμιμη ενέργεια που μόνο σκοπό θα έχει να μη ζήσει ο λαός μας στο εξής, ημέρες προσβολής και ανώφελης θυσίας.
Τέλος απευθυνόμενοι προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μας τους παρακαλούμε να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας
Ο Πρόεδρος
Άννα Βλαχοπούλου Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
Εμμανουήλ Σαρτζετάκης Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
onalert


ΠΗΓΗ

Ορφάνεψαν οι φαντάροι του Έβρου - Απεβίωσε η Κυρά των Μαρασίων.

 
 
Ορφάνεψαν οι φαντάροι του Έβρου. Η κηδεία της «μάνας των φαντάρων», της Βασιλικής Λαμπρίδου, γνωστής και ως «Κυρά των Μαρασίων», τελέστηκε το μεσημέρι της 20ής Ιουνίου στα Μαράσια του Έβρου, όπου πλήθος κόσμου της είπε το τελευταίο αντίο.

Η Βασιλική Λαμπρίδου γεννήθηκε το 1904 στην Ανατολική Θράκη. Σε νεαρή ηλικία γνώρισε την προσφυγιά, όταν η οικογένειά της εκδιώχθηκε από την πατρίδα της από τους Τούρκους. Αρχικά κατέφυγαν στην Αδριανούπολη, ενώ αργότερα, με την ανταλλαγή των πληθυσμών, στο Ελληνοχώρι του Διδυμότειχου κι έπειτα στο Σάκο της Νέας Ορεστιάδας.  Έκανε 4 παιδιά, εκ των οποίων τα τρία τα έχασε σε νεαρή ηλικία κι έκτοτε ανέλαβε το ρόλο της «μάνας των φαντάρων», αφού φρόντιζε και μαγείρευε για τα στρατευμένα Ελληνόπουλα του Έβρου. Πάντα στο σπίτι της θα έβρισκαν μια ζεστή, φιλόξενη γωνιά.

Το 1962 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον ακριτικό οικισμό των Μαρασίων και κάθε πρωί ύψωνε την ελληνική σημαία στο φυλάκιο κοντά στο σπίτι της, κάνοντας αισθητή την παρουσία της και δηλώνοντας περήφανα πως αυτή η γη είναι ελληνική. Προκλητικά είχε τη γαλανόλευκη να κυματίζει μπρος στη μύτη των Τούρκων, από τους οποίους τόσα είχε τραβήξει, δείχνοντάς τους πως δεν τους φοβόταν, θυμίζοντάς τους πως είμαστε ακόμα εδώ και πως θα επιστρέψουμε.

Για την προσφορά της στην πατρίδα είχε τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Στρατό Ξηράς, την Ακαδημία Αθηνών και όλη την τοπική κοινωνία. Στην κηδεία της παρευρέθησαν ο αρχηγός του ΓΕΣ και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία αξιωματικού.

ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ : Άμεση απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών


Συνέντευξη του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Σταύρου Λαμπρινίδη στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλαδα. (2006)
Είναι προφανές γιατί διορίστηκε υπ. Εξωτερικών. Διότι μέσες-άκρες πιστεύει και προτείνει τα κάτωθι:

Άμεση απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Όποιος δεν συμφωνεί προδίδει την έννοια του Έλληνα(!). Σε λίγα χρόνια στην Ευρώπη θα υπάρχουν εκατομμύρια(!!!) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που θα πληρώσουν οι μετανάστες, οι οποίοι θα μας ενισχύσουν και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.
 
ΠΗΓΗ : ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ

Άλλος ένας Έλληνας νεκρός από επίθεση αλλοδαπού.



Πέθανε τελικά την Κυριακή και μετά από σχεδόν 10 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο ο άτυχος 79χρονος Έλληνας που είχε υποστεί δολοφονική επίθεση το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου από αλλοδαπό μέσα στο διαμέρισμα του στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου επί της Γ’ Σεπτεμβρίου  όπου βρισκόταν μαζί με την 70χρονη σύζυγό του. Ο Αιγύπτιος είχε εισβάλλει στην κατοικία των δύο ηλικιωμένων για να τους ληστέψει και δεν δίστασε να τραυματίσει και τους δύο στην προσπάθειά του να κλέψει τα λιγοστά ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο δράστης ένας 32χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη από την αστυνομία στις 18  Ιουνίου. Ένα από τα εξωφρενικά της συγκεκριμένης ληστείας είναι πως ο δολοφόνος είχε εισβάλλει στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου ζευγαριού στις 10 το πρωί (!). Τόσο είναι το θράσος των αλλοδαπών ληστών.

Μεγάλα και έγκυρα ιστολόγια πάντως είχαν σπεύσει να επιρρίψουν την ευθύνη της δολοφονίας στη σύζυγο του θανόντα γρήγορα όμως διαπιστώθηκε πως ο δράστης δεν ήταν η...γιαγιά αλλά ακόμη ένας αλλοδαπός. Σε ότι αφορά το θεατρικό έργο των μέτρων της κυβέρνησης για την «αναβάθμιση» του κέντρου και μάλιστα με κίνητρα σε νέα ζευγάρια να έρθουν να μετοικίσουν στο κέντρο έχει κατέβει από την κεντρική «σκηνή» και για άλλη μια φορά όλα αποδεικνύονται μια κακόγουστη φάρσα. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΠΗΓΗ

Μάχη με οπλοφόρους δίπλα από τα Mirage 2000 στην Τανάγρα!




Δύο άγνωστοι οπλοφόροι κατάφεραν και διείσδυσαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και κατευθύνθηκαν προς τα σέλτερ όπου βρίσκονται τα Mirage 2000 της 332Μ, όταν έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Μονάδας Φύλαξης Αεροδρομίου η οποία προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει, αλλά μάταια: Οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν 4-5 φορές προς την κατεύθυνση της περιπόλου και κατάφεραν να διαφύγουν.

Η είσοδός τους έγινε στην βορειοδυτική πλευρά και αφού είχαν έρθει νωρίτερα πάλι σε "θερμή επαφή" με την αστυνομία: Τους είχαν εντοπίσει κοντά στο αεροδρόμιο, επιχείρησαν να τους σταματήσει να τους ελέγξει και αυτοί απάντησαν πάλι με βροχή πυροβολισμών και προς τους αστυνομικούς. 

Μέσα στο αεροδρόμιο καραδιωκόμενοι από την περίπολο, αλλά πυροβολώντας εναντίον των ανδρών της περιπόλου (η οποία δεν ανταπέδωσε τα πυρά...) εξήλθε νοτιοδυτικά του αεροδρομίου.

Το περιστατικό είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικό δεδομένου ότι επρόκειτο περί δραστών οι οποίοι έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να μην πιαστούν ζωντανοί ενώ κάθε φορά που ένιωθαν ότι τους πλησίαζαν απαντούσαν με βροχή πυροβολισμών.

Σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας κάλυκας μέχρι τώρα! Στην βάση έσπευσε εν συνεχεία  μεγάλη αστυνομική δύναμη και εισαγγελέας, αλλά και κλιμάκιο της 31 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων, που προέβη σε έρευνες στο χώρο.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της Αεροπορίας:

"Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 01:50 περίπου, εντοπίστηκαν από περίπολο δύο άγνωστα άτομα να κινούνται σε χώρο εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης στο αεροδρόμιο Τανάγρας.

Οι δύο άγνωστοι με τον εντοπισμό τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές.
 Στις έρευνες για τη σύλληψή τους εκτός από τα όργανα Ασφαλείας του αεροδρομίου συμμετείχαν και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.  Μέχρις στιγμής τα δύο άτομα διαφεύγουν την σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γλάστρα αξίας 360.000 ευρώ!

 

Πόσα χρημάτα πιστεύετε ότι παίρνει μηνιαίως ο αξιαγάπητος κύριος πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας;;;
360.000 ευρώ το χρόνο ή 30.000 ευρώ το μήνα. Πιο πολλά και απο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που αμείβεται με 280.000 ευρώ το χρόνο.

Ακόμη παίρνει πολύ περισσότερα και απο τον Στρος Καν όταν ήταν εν ενεργεία διευθυντής του ΔΝΤ όπου και τα ελληνικά ΜΜΕ τον λοιδορούσαν για την πλουσιοπάροχη ζωή που έκανε!

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας θυμίσουμε οτι δεν έχετε κάνει το παραμικρό ώστε να σταματήσει αυτή η πολιτική φαρσοκωμωδία – παρωδία που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες με μόνο θύμα τον Ελληνικό λαό.

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας θυμίσουμε οτι ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας μετά την κρίση που έπληξε την χώρα παραιτήθηκε κατευθείαν του μισθού του μέχρι να περάσει η μπόρα.

Κύριε πρόεδρε απλώς να σας τονίσουμε οτι είναι πολλά τα 30.000 το μήνα για να συντηρούμε μια γλάστρα, ειδικά αυτές τις εποχές.

Κύριε πρόεδρε κάντε κάτι επιτέλους!

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΞΟΔΙ: ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Δίσκος αλλαγής πλεύσης και αποκατάστασης βλάβης,
έχω αλλάξει πρέπει να το καταλάβεις
Μη με ψάξεις μέσα σε διεθνιστικές τάσεις,
οι διεθνισμοί δεν πατούσαν σε υγιείς βάσεις
.
Αρκετά με αυτό το παραμύθι !
Η στάθμη της σούπας του κοσμοπολίτη
έχει ανέβει τόσο που μου αγγίζει τη μύτη.
Υπάρχει πρόβλημα!
Προσπαθώ να μην χάσω την εθνική μου ταυτότητα
μέσα σε αυτό το πλήθος
που του επιβάλλανε το Υδροχοϊκό ήθος,
φορείς της νέας εποχής που δουλέυανε στο ημίφως.


Γι αυτό στην εποχή μας ως συνήθως ,
είν 'απών το πολιτικό όν του Αριστοτέλη,
Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει έναν άνθρωπο κουρέλι,
απλό αριθμό μέσα σε στατιστικές,
Μια κοινωνία από ομογενοποιημένους καταναλωτές,
Μας θέλει πιόνια στην σκακιέρα
των παγκόσμιων εξουσιαστών,
των καρτέλ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιρειών,

Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι λοιπόν....

Όλοι ζούνε δίχως τη παραμικρή υποψία ,
ενώ η αρρώστεια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι

Θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία ,
θα είναι αργά ότα θα βρισκόμαστε στο ξόδι.

Σοφόν το σαφές ,
Όμως όλοι μιλάνε με μισόλογα κι υπεκφυγές.
Η σύγχρονη διανόηση φέρνει σύγχηση και συσκότιση
αντί να δίνει φώτιση.
Είναι γεγονός πώς τελούμε υπό κατοχή,
Μας διοικούνε πολιτικοί με ομιχλώδη καταγωγή,
σκοτεινών κέντρων αποφάσεων υποτακτικοί.
Δήθεν πνευματικοί ταγοί
τηρούν μιά ένοχη ανοχή.
Όλα μας ωθούνε πρός μια νέα εποχή ζόφου,
η πτώση είναι συνώνυμο της προόδου.
Δεν μας θέλουν Έλληνες
αλλά πολίτες του κόσμου

...βλέπεις του μαζανθρώπου η ιδεολογία
βολεύει τα παγκόσμια εξουστιατικά ιερατεία,
τα οποία εξάγουν ένα μοντέλο
και προσπαθούν να μας το επιβάλλουν
με το έτσι θέλω.

Δεν θέλουν μια ειρηνική παγκόσμια κοινότητα,
που να αφήνει περιθώρια στην πολλαπλότητα.
Κατ'αυτούς παγκοσμιοποίηση
σημαίνει ισοπεδωτική μονομορφοποίηση.
Γι' αυτό έχουνε στο στόχαστρο
το όμαιμον, το ομόγλωσον,
το ομόθρησκον και το ομότροπόν
μας.
Έχουν φτιάξει μια θηλειά για το λαιμό μας.
παραχαράσουνε το παρελθόν μαςπρος όφελος του δικού τους μέλλοντος,
ετοιμάζουνε το έδαφος για την έλευση ενός κυβερνομεσαίωνος
Σκοταδισμός για μένα και για σένα
σκοταδισμός 2001
Βάλλουνε πανταχώθεν εσκεμμένα
ενάντια στο αδογμάτιστο ελληνικό πνεύμα.(Ναι!)
Μη σου προκαλεί καθόλου έκπληξη,
η επιχείρηση εθνοκτονία σε εξέλιξη.
Χωρίς αντίδραση μπαίνουμε στο στόμα του λύκου,
η Ελλάς μια αποικία νέου τύπου.
Ρόλο Δούρειου Ίππου
παίζουνε τα στρατευμένα τους φερέφωνα.
Αυτοί που εκλέγονται δουλέυουνε για ξένα συμφέροντα,
ανοίγουν την Κερκόπορτα,
συνεπικουρούμενοι απο σύγχρονους
Ηρόστρατους κι Εφιάλτες.
Δεν γίνονται αντιληπτοί
από ένα έθνος με υπνοβάτες.

Βροντερὸ ΟΧΙ κατά τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη ἀπὸ τὴν ἀκριτικὴ Κόνιτσα.

Μετὰ τὸ πέρας τῆς Θείας Λειτουργίας στὸν Ἱερὸ ναὸ τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ, τὸ ἐκκλησίασμα κατευθύνθηκε πρὸς τὴν κεντρικὴ πλατεία τῆς Κονίτσης, ὅπου ἦταν προγραμματισμένη νὰ διεξαχθεῖ σήμερα 19 Ἰουνίου ἐκδήλωση κατὰ τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη καὶ τῆς ἠλεκτρονικῆς διακυβέρνησης.


Ἡ διαμαρτυρία ξεκίνησε μὲ τὸ Τὴ Ὑπερμάχω καὶ ἀκολούθησε σύντομη παρουσίαση ἀπὸ τὸν Πρωτοσύγκελλο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Κονίτσης π. Ἰωήλ. Στὴ συνέχεια τὸ λόγο ἔλαβε ὁ κύριος ὁμιλητῆς, ὁ προηγούμενος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Μ. Μετεώρου ἀρχιμανδρίτης Ἀθανάσιος, ὁ ὁποῖος ἀνέλυσε διεξοδικὰ τὸ θέμα καὶ κάλεσε τοὺς πιστοὺς νὰ ἀρνηθοῦν τὴν ἠλεκτρονικὴ φυλακή. Τόνισε ὅτι στὰ πλαίσια τῆς παγκοσμιοποίησης κάποιοι ἐντολοδόχοι ἔχουν βαλθεῖ νὰ χτυπήσουν ὅτι θυμίζει Ἑλλάδα καὶ Ὀρθοδοξία χρησιμοποιώντας τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη ὡς μέσο ὑποδούλωσης καὶ ἐλέγχου τῶν πολιτῶν.
 Ἔπειτα στὸ βῆμα ἀνέβηκε ὁ δικηγόρος παρ’ Ἀρείω Παγω κ. Δῆμος Θανάσουλας προκειμένου νὰ ἀναπτύξει τὴ νομικὴ πλευρὰ τοῦ θέματος τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη.
Τὴν ἐκδήλωση ἔκλεισε ὁ Μητροπολίτης Κονίτσης κ. Ἀνδρέας ποὺ ἀπέδειξε γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ τὸ δυναμικό του λόγου του. Ὁ Σεβασμιώτατος κάλεσε τὸ λαὸ σὲ ἐγρήγορση καὶ παρακίνησε τὴν ἐπίσημη Ἐκκλησία νὰ ἐναντιωθεῖ σὲ κάθε ἀντιχριστιανικὸ καὶ ἀνθελληνικὸ μέτρο ποὺ πλήττει τὰ ἑλληνοχριστιανικὰ ἰδανικά μας.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σχέδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ. Πρόκειται για υπερβολές ή πραγματικότητα;



Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος. Η "δράση" των think tank, όπως αποκαλούνται, είναι γνωστό πως έχει σαφή προσανατολισμό στον γενικότερο διαμελισμό κρατών προκειμένου να ικανοποιηθούν πλήρως τα σχέδια των ΗΠΑ μέσω της πολιτικής του "διαίρει και βασίλευε". Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουν αναπτυχθεί ένα πλήθος σχεδίων που αντιμετωπίζουν την χώρα μας ως "στόχο". Δεν είναι γνωστό εάν αληθεύουν ή εάν πρόκειται για "διασπορά" προκειμένου να φοβίσουν και να καταφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς την πραγματοποίησή τους.


Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη).

Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα...;

1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).

2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία της Τουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.

3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).

5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).

6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ'το 1995)

7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ'την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.Ο U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτι .

8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και Delta Force. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!



Ραβίνος καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού έναν σκυλάκο που τρύπωσε στα δικαστήρια επειδή νόμιζε οτι μέσα στον σκύλο ήταν το πνεύμα ενός δικηγόρου που καταδικάστηκε πριν μια εικοσαετία να "μετακομίσει" το πνεύμα του μέσα στο άτυχο ζώο. Αν δεν το διαβάζαμε στην ιστοσελίδα του BBC δεν θα το πιστεύαμε!!!!!!!!

 

ΠΑΦΟΣ: ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ ΤΖΕΦΡΥ. ΤΟ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.