Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.



Πρόσθετες φορο-επιβαρύνσεις για όσους έχουν παιδιά

Του Σπύρου Δημητρέλη
Μεγαλύτερη επιβάρυνση, λόγω της μείωσης του αφορολόγητου ορίου, θα έχουν οι φορολογούμενοι με παιδιά σε σχέση με τους άγαμους και τα ζευγάρια χωρίς παιδιά. Αυτό προκύπτει από τις διατάξεις του εφαρμοστικού νόμου που αφορούν το νέο αφορολόγητο όριο. Μάλιστα οι διατάξεις αυτές τροποποιήθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών προς το ευνοϊκότερο για τους φορολογούμενους με παιδιά καθώς από την αρχική διατύπωσή τους οδηγούσαν σε εξωπραγματικές επιβαρύνσεις.

Ειδικότερα με βάση τις τελικές διατάξεις του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου προγράμματος το αφορολόγητο όριο ορίζεται:

- στα 8.000 ευρώ για τους άγαμους φορολογούμενους και όσους δεν έχουν παιδιά και οδηγεί σε επιβάρυνσή τους κατά 400 ευρώ ετησίως.

- στα 10.000 ευρώ εάν ο φορολογούμενος έχει ένα τέκνο ενώ με βάση την φορολογική κλίμακα του 2010 το αφορολόγητο όριο ήταν 13.500 ευρώ. Από τη μείωση αυτή ο φορολογούμενος με ένα παιδί επιβαρύνεται με επιπλέον φόρο 470 ευρώ.
- στα 12.000 ευρώ εάν έχει δυο παιδιά (ενώ ήταν 15.000 ευρώ). Με βάση αυτή τη μείωση ο φορολογούμενος με δυο παιδιά επιβαρύνεται με 540 ευρώ επιπλέον φόρο εισοδήματος ετησίως.

- στα 20.500 ευρώ για όσους έχουν τρία παιδιά (ενώ ήταν 23.500 ευρώ). Για τους τρίτεκνους προκύπτει επιπλέον φόρος εισοδήματος 750 ευρώ ετησίως.
- για καθένα από το τέταρτο παιδί και τα επόμενα το αφορολόγητο όριο αυξάνεται κατά 2.500 ευρώ. ΄Ετσι, ο φορολογούμενος με τέσσερα παιδιά καρπώνεται αφορολόγητο όριο 23.000 ευρώ ενώ με τη φορολογική κλίμακα του 2010 το αφορολόγητο όριο εισοδήματός  τους διαμορφωνόταν στα 25.500 ευρώ. Ο πολύτεκνος με τέσσερα παιδιά επιβαρύνεται με 650 ευρώ.


spiros.dimitrelis@capital.gr

ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΕΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.



            Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός των τριτοκοσμικών, τα κυβερνώντα κόμματα εκλέγονται και ενεργούν με βάσει τα προγράμματα που καταθέτουν προεκλογικά στους πολίτες ως προς την διακυβέρνηση της χώρας τους. Στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ κανένα κόμμα δεν κέρδισε τις εκλογές τηρώντας και υλοποιώντας μετεκλογικά κατά γράμμα το προεκλογικό τους πρόγραμμα.

Ειδικά η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ επί της ουσίας υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού, διακηρύσσοντας πριν από τις εκλογές του 2009 πως «λεφτά υπάρχουν» για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους και ακολούθως οδήγησε την χώρα και τον λαό της στην πλήρη εξαθλίωση με την υπαγωγή της στο ΔΝΤ των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων. Δυστυχώς όμως, αυτή η Κυβέρνηση δεν διδάχθηκε τίποτε από την αποτυχία εφαρμογής του μνημονίου ένα χρόνο τώρα και ψήφισε προ ημερών το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα 2012-2014 με την ίδια ακριβώς λογική.

Έτσι, ο αγανακτισμένος Ελληνικός λαός έγινε εξαιρετικά οργισμένος και προπηλακίζει καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη όπου τα βρει. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κατά το παρελθόν τέτοιο φαινόμενο, εκλεγμένοι βουλευτές να κρύβονται στην κυριολεξία από τους πολίτες.  Οι περισσότεροι πολίτες πλέον δεν αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς με σεβασμό που παλαιότερα απέρρεε τουλάχιστον από το αξίωμά τους, αλλά ως το διεφθαρμένο κομμάτι ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που οδήγησε την χώρα στον πλήρη ευτελισμό αξιών και στην οικονομική παρακμή.

Ένα από αυτά τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της νέας τάξεως πραγμάτων, που προπηλακίστηκε βίαια από οργισμένους πολίτες είναι και ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης.

Ο κ. Σηφουνάκης στις 20 Μαρτίου όταν κήρυξε την έναρξη εργασιών του ενδέκατου Πανελληνίου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων, δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση, με κυρίαρχα συνθήματα το «υπουργέ της τρόικας σήκω και φύγε» και «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό» και αναγκάστηκε να φύγει από το συνέδριο κακείν κακώς μέσα σε αντεγκλήσεις και άγριες αποδοκιμασίες από τους παριστάμενους συνέδρους.

Στις 17 Ιουνίου, οργισμένοι Έλληνες πολίτες γνωρίζοντας πως στην μαρίνα της Μυτιλήνης θα παρευρισκόταν ο κ. Σηφουνάκης, για τη διεξαγωγή Ελληνοτουρκικού φεστιβάλ, συγκεντρώθηκαν και αφού προπηλάκισαν τον οδηγό του δεν επέτρεπαν επί αρκετή ώρα την αποχώρησή του από τον χώρο, καθυβρίζοντάς τον χυδαία και απαξιωτικά.  

Η αναφορά, όμως, στον κ. Σηφουνάκη δεν είναι τυχαία, γιατί δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω πως ο συγκεκριμένος πολιτικός ως υπουργός Αιγαίου το 2000 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter και στον δημοσιογράφο, κ. Αθανασιάδη, με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία. Συγκεκριμένα είχε πει: «Σε μια πολιτισμική κοινωνία, όπως η Ελληνική δεν μπορεί να έχει κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες». Στο επίμονο δε ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν ενδέχεται μακροπρόθεσμα να αλλάξει η Σημαία μας με κατάργηση του Σταυρού, η απάντηση του κ. Σηφουνάκη ήταν «βεβαίως». Η θέση του αυτή, όπως γνωρίζω, παραμένει ίδια μέχρι σήμερα και ποτέ δεν την έχει αποκηρύξει.

Όπως καταλαβαίνετε, καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης πραγμάτων ήταν και είναι η κατάργηση του Σταυρού από την σημαία. Ήδη έχουν πετύχει την κατάργηση του Σταυρού από τα κοντάρια και οι γαλανόλευκες σημαίες κυματίζουν στα δημόσια κτήρια πάνω σε κολοβά κοντάρια. Απώτερος στόχος τους, με πρωτοστάτη τον κ. Σηφουνάκη η αφαίρεση του Σταυρού και από την σημαία στο επάνω αριστερό μέρος της!

Με άλλα λόγια ζητούν τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου, τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ. ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, που υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου !!!

Όμως, κε Σηφουνάκη, σύμφωνα με την ακραία λογική σας δεν θα έπρεπε πριν από την κατάργηση του Σταυρού από την Σημαία μας, να καταργήσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους οι εταίροι μας στην Ε.Ε. όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο;  

Θα σας θυμίσω πως την Ελληνική μας Ιστορία κοσμούν πρόσωπα που θυσίασαν την ζωή τους αγωνιζόμενοι υπέρ βωμών και εστιών, και υπερασπίσθηκαν την πατρίδα μας και τα σύμβολά της. Οι Λεωνίδας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Παπαφλέσσας, Κολοκοτρώνης κ.α. έδωσαν την ζωή τους υπέρ πατρίδος και θρησκείας.

«Όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος», είπε ο Μεγάλος ηγέτης του απελευθερωτικού αγώνα κατά του Οθωμανικού ζυγού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Βέβαια, τις ίδιες χρονικές περιόδους που έζησαν και έδρασαν οι προαναφερόμενοι, έζησαν και ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης.

Ο κ. Σηφουνάκης δεν περίμενε την Ιστορία να τον κατατάξει σε μια εκ των παραπάνω περιπτώσεων, αλλά πρόλαβε να κατατάξει εκείνος τον εαυτό του. Και κάνω αυτή την βαριά τοποθέτηση γιατί «ο λύκος και εάν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του», όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας.

Κε Σηφουνάκη, όλα τα παραπάνω τα θυμήθηκα και γέμισα με περισσότερη οργή, όταν διάβασα το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ο Στόχος» που φέρνει στην δημοσιότητα αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν όλες οι μεγάλες λεγόμενες εφημερίδες και τα υπόλοιπα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.  Δηλαδή το γεγονός πως θυμηθήκατε εν μέσω οικονομικής κρίσεως και εξαθλίωσης του λαού μας να θέσετε την υπογραφή σας ως αναπληρωτής υπουργός (ΦΕΚ 6ης Μαΐου) στην δημιουργία προϋποθέσεων ανέγερσης οθωμανικού τεμένους (τζαμιού) στην καρδιά της πολύπαθης Αθήνας. Βεβαίως σας ενοχλεί ο Σταυρός από την Σημαία μας που προσβάλλει προφανώς την αισθητική σας και τις νεοταξικές αρχές σας   αλλά δεν σας ενοχλεί η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα  που προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα όλων των Ελλήνων;

Ξεχνάτε όμως κε Σηφουνάκη, πως ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά!!! Διαθέτει κρίση και αντιδρά, ως ενεργός πολίτης, ως υπεύθυνο άτομο, ως συνειδητοποιημένος Χριστιανός Ορθόδοξος. Θα πρέπει να καταλάβετε πως όλοι εμείς, οι  Ελληνόψυχοι δεν θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό κατήφορο και στην ισοπέδωση των συμβόλων του Ελληνικού Έθνους, τα οποία εμείς  υπηρετούμε μέχρι να πεθάνουμε!!

Αλήθεια, πόσες και πόσες φορές δεν αναλογίζομαι και δεν εύχομαι να υπάρξει ένας νέος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που θα πει σε όλους εσάς, εκ νέου:

«φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»!!!

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ :Είναι αλήθεια ότι οι Κάρτες Του Πολίτη είναι έτοιμες;

 
 
Η πληροφορία  που  μας ήλθε είναι ότι οι  Κάρτες του Πολίτη είναι έτοιμες , τα  microchips έχουν ενσωματωθεί και το μόνο που  απομένει είναι να τυπωθούν  πάνω τους  οι φωτογραφίεςκαι όλα  τα  φανερά στοιχεία   του κατόχου.
 
Αν  αυτή η πληροφορία  που έφτασε  προ όλίγου  σε μας , είναι  ακριβής τότε μάλλον  μέσα στο καλοκαίρι εκτός απο  το πογκρόμ  με τις απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα  και την   λαοκτόνα  φοροκαταιγίδα , θα επιβληθεί  και η Κάρτα του Πολίτη.
 
"Στρατηγικά" είναι  η καταλληλότερη  στιγμή  για να ρίξουν και αυτήν  την  "βόμβα" εναντίον του Ελληνικού λαού.
 
Καλούμε λοιπόν  την διοικούσα Εκκλησία και τον πιστό λαό σε  εγρήγορση μιας και όπως όλα δείχνουν  η τελική  "έφοδος"  των  επιτελείων  της Νέας Εποχής  θα γίνει  σύντομα.
 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!



Απόψε το βράδυ ταξιτζήδες μπούκαραν σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο "Ακταίον" της Ρόδου, ζητώντας να μην ισχύσει η απελευθέρωση των επαγγελμάτων στον κλάδο τους.
Φώναζαν συνθήματα κατά του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γ. Πόκκια και ζήτησαν από το Δημήτρη Χαλκιώτη, Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής να μεταφέρει το αίτημά τους στο Ραγκούση.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε μετά από περίπου μία ώρα...

ΠΩΣ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΦΤΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ!!!



Τούρκοι εισβολείς και δολοφόνοι, ευγνωμονούν σήμερα Αντέννα, Κυριακού και Λάτσιο!
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ:

Α. ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ

Β. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974

Γ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974

Αθήνα, 6η Ιουλίου 2011

Η τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Συλλόγων μας (κ.κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, Στυλιανός Σωτηρίου και Λάζαρος Κουρσερτάρης), συνεπής στη συμφωνηθείσα συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΑΝΤ-1 (κ.κ. Σπήλιο Χαραμή και Ιωάννη Λάτσιο), επισκέφθηκε σήμερα (ώρα 15:00) τα γραφεία του ΑΝΤ-1.

Η είσοδος τους επετράπη ΜΟΝΟ μέχρι το γραφείο ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου όπου, μετά την καταγραφή στοιχείων και τον έλεγχο σώματος και αντικειμένων, ένας εκ των υπαλλήλων του ΑΝΤ-1, ευμεγέθους σωματικής διαπλάσεως, που ήδη επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τον κ. Σ. Χαραμή, τους κάλεσε να τον ακολουθήσουν … εκτός κτιρίου !!! και έδωσε το τηλέφωνό του στον κ. Ν. Αργυρόπουλο για να συνομιλήσει με τον κ. Σ. Χαραμή.

Ακολούθησε ο εξής περίπου διάλογος, ως προς τα κύρια σημεία του.

Αργυρόπουλος: Θα συναντηθούμε να μιλήσουμε διά ζώσης και εκ του σύνεγγυς;

Χαραμής: Είναι ειλημμένη απόφαση από την Διοίκηση του ομίλου ΑΝΤ-1 να ΜΗΝ συνεχίσουμε καμία συζήτηση μαζί σας.

Αργυρόπουλος: Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε πριν φθάσουμε στην πόρτα σας;

Χαραμής: Ας τηλεφωνούσατε να σας το λέγαμε !!!

Αργυρόπουλος: Επί της ουσίας. Η τούρκικη σειρά ΕΖΕΛ που προβάλλει ο σταθμός σας, επειδή τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου, προσβάλλει ευθέως και βαναύσως το σύνολο του Ελληνισμού και ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας. Τι θα κάνετε; Θα σεβαστείτε το δράμα των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Στην συνάντησή μας της Παρασκευής (1η Ιουλίου) στο ίδιο ερώτημα, μας δηλώσατε με έμφαση πως ΔΕΝ το κάνατε σκοπίμως, αλλά … από λάθος.

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Με την ενσυνείδητη πλέον αυτή πράξη σας, ασκείτε σκοπίμως με πλάγιο και καταχθόνιο τρόπο εξωτερική πολιτική, που στρέφεται ευθέως κατά της Κύπρου και της Ελλάδος, δεδομένου ότι περιφρονείτε επιδεικτικά και προκλητικά τα ψηφίσματα 541/1983 και 550/1984 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., με τα οποία καταδικάζεται η τουρκία και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ το τερατούργημα, που ο σταθμός σας αποκαλεί και παρουσιάζει ως ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ. Θα εξακολουθήσετε την φιλοτουρκική και ακραία ανθελληνική πολιτική σας;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Δηλαδή έρχεστε εσείς με τον ΑΝΤ-1 να αναγνωρίσετε ως κράτος, ένα μόρφωμα που γέννησε ο τούρκικος όλεθρος, ενώ ΔΕΝ το αναγνωρίζει ο ΟΗΕ;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Δεν ντρέπεστε να βασανίζετε, να ποδοπατάτε και να προδίνετε έναν ολόκληρο λαό με αυτή την άθλια προπαγάνδα σας, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το κέρδος; ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Εσείς ΟΛΟΙ, οι κατέχοντες και οι διοικούντες τον ΑΝΤ-1, ΠΩΣ θα αντέξετε το βάρος απ’ τ’ ανάθεμα κι’ απ’ το γογγυσμό των χαροκαμένων και των ξεριζωμένων που περιφρονείτε;

Χαραμής: Εμείς θα συνεχίσουμε κι’ εσείς να κάνετε … ότι νομίζετε !!!

Αργυρόπουλος: Είσαστε ΟΛΟΙ αξιολύπητοι.

Έκλεισε, έδωσε πίσω το τηλέφωνο και μαζί με τον Στυλιανό και τον Λάζαρο κατευθύνθηκαν γρήγορα προς την Λεωφόρο Κηφισίας, για λίγες … καθαρές αναπνοές.

Τα συμπεράσματα και η στάση ευθύνης απέναντι σε τόσο τεράστιες αλλά και ύπουλες Εθνικές απειλές, ΔΕΝ είναι υπόθεση του καθενός με κριτήρια ατομικά.

Είναι ατομική υπόθεση του καθενός, αλλά με κριτήρια Εθνικά.


ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - Β. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ - Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Ο UCK ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!



Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας τριών ληστών αλβανικής καταγωγής που είχαν ρημάξει περιοχές της Αθήνας, αντικρίζοντας σημαίες του UCK, της γνωστής Κοσσοβάρικης παρακρατικής οργάνωσης δηλαδή, και μεγάλο πλήθος προκηρύξεων με ανθελληνικά συνθήματα. Υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες καθώς και ηλεκτρονικό υλικό που παρουσίαζε τους ίδιους να καίνε ελληνικές σημαίες και να εξυβρίζουν και να απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα!!!! Στο κρησφύγετο μάλιστα της σπείρας επί της οδού Κονδύλη 107 στην Νίκαια, βρέθηκαν μαζί με τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και ένα τεράστιο οπλοστάσιο με όπλα τύπου Καλάσνικοφ καθώς και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σπείρα ανήκε και συνελήφθη και ένας βρομύλος αντιεξουσιαστής προδότης ελληνικής καταγωγής.... Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται. 

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τὸ Μεσοπρόθεσμο πλήτει οἰκονομικά τους πάντες ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς Ἑβραίους τῆς Ἑλλάδας.



Τὸ μεσοπρόθεσμο ποὺ ψηφίστηκε χτὲς ἀπὸ 155 Ἕλληνες βουλευτὲς ἀποτελεῖται ἀπὸ 80 περίπου σελίδες. Κι ὅμως! Δὲν βρέθηκε χῶρος σὲ 80 σελίδες νὰ καταργηθοῦν τὰ φορολογικὰ προνόμια τοῦ Κεντρικοῦ Ἰσραηλιτικοῦ Συμβουλίου καὶ τῶν Ἑβραίων τῆς Ἑλλάδας.Σημειωτέον ὅτι εδώ και τρέις δεκαετίες οι Εβραίοι:

Μὲ νόμο τοῦ κράτους ἀπαλλάσσονται τὴν καταβολῆς κάθε φόρου στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο

Γνωστὲς τεράστιες βιομηχανίες ποῦ λειτουργοῦν στὴν Ἑλλάδα, εἶναι ἑβραϊκῶν συμφερόντων καὶ δὲν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Μὲ βάση τὸ ὑπ’ ἀριθμὸν 182 Προεδρικὸ Διάταγμα (22-3-1978), βάσει τοῦ ὁποίου τὸ Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο, ὄντας Νομικὸ Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) ἔχει (καὶ ἀσκεῖ) δικαιώματα, τὰ ὁποῖα μόνο τὸ Κράτος κατέχει. Εἰδικότερα, μὲ αὐτὸ τὸ Π.Δ: «Τὸ Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο (Ἑλλάδος) δικαιοῦται νὰ εἰσπράττει φόρους, γιὰ δική του χρήση, ἀπὸ τοὺς ἑβραίους ποῦ διαμένουν στὴν Ἑλλάδα, ἀντὶ τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους»!!! Μὲ ἁπλὰ λόγια, κανένας ἑβραῖος δὲν πληρώνει φόρο στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο, ἀλλὰ μόνο στὸ Κ.Ι.Σ.!!! Ἐπειδὴ ὅμως ὁ νόμος «ἐπεκτάθηκε», ἀργότερα, ἀποφασίσθηκε πῶς καὶ οἱ χριστιανοὶ ποῦ μετέχουν στὸ Κ.Ι.Σ. ἀπαλλάσσονται τῆς καταβολῆς φόρων στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο!!!

Ἐὰν μάλιστα ἀναλογισθοῦμε ὅτι τὸ Κ.Ι.Σ. ἔχει αὐθαίρετα ἀπαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τὴ διέλευση τῶν Ἑλλήνων ἀπὸ τὴν ὁδὸ Μελιδόνη στὸν Κεραμεικό, ὅπου στεγάζεται ἡ Συναγωγὴ καὶ ἄλλα ἑβραϊκὰ διοικητικὰ κτίρια, σὲ ἕναν χῶρο ὅπου βρίσκονται ἐρείπια τοῦ ἀρχαίου νεκροταφείου τοῦ Κεραμεικοῦ, δημιουργοῦνται πολλὰ εὔλογα ἐρωτηματικά, ἀναφορικὰ μὲ τὴ ταυτότητα αὐτῶν ποῦ κατέχουν πραγματικὰ τὰ ἡνία τῆς ἐξουσίας στὴν Ἑλλάδα…

Τὸ Κ.Ι.Σ. πέραν τοῦ γεγονότος ὅτι μπορεῖ νὰ δέχεται περιουσίες ἑβραίων καὶ νὰ φορολογεῖ αὐτούς, ὑποκαθιστώντας τὸ ἑλλαδικὸ κράτος, γεγονὸς πρωτοφανές, εἶναι παράλληλα ἀπαλλαγμένο καὶ τὸ ἴδιο ἀπὸ τὴν καταβολὴ φόρων, ὅσον ἀφορᾶ τὴ διαχείριση τῶν πόρων του. Ἐπιπλέον τὸ Κ.Ι.Σ. δὲν καταβάλλει κανέναν φόρο στὸ ἑλλαδικὸ κράτος γιὰ τὴν ἀπόκτηση, δωρεά, ἀγορά, ὁποιασδήποτε κινητῆς ἢ ἀκίνητης περιουσίας, ἐνῶ παράλληλα δικαιοῦται νὰ εἰσάγει ἀδασμολόγητα προϊόντα πρὸς ἑβραϊκὴ χρήση.

Κατ’ ἐπέκταση, τὸ Κ.Ι.Σ. ἔχει συγκροτήσει ὅπως προκύπτει ἀπὸ τὸν ἐσωτερικό του κανονισμό, ἕναν αὐτάρκη καὶ αὐτοδιοικούμενο ὀργανισμὸ ποῦ ἐπεκτείνεται σὲ ὅλους τους νομοθετικούς, ἀστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, ἐκπαιδευτικούς, οἰκονομικούς, κ.α. τομεῖς, ὑποδομὴ ἡ ὁποία ἀπαιτεῖται γιὰ τὴ λειτουργία ἑνὸς ἀνεξάρτητου κράτους. Τὰ προνόμια τὰ ὁποία ἔχουν παραχωρηθεῖ ἀπὸ τὸ ἑλληνικὸ κράτος στὸ Κ.Ι.Σ. εἶναι παράνομα καὶ ἀντισυνταγματικά, ἀφοῦ μὲ τὸν συγκεκριμένο κανονισμὸ τοῦ Κ.Ι.Σ., αὐτοβούλως ἔχει δημιουργηθεῖ ἕνα "κράτος ἐν κράτη" ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ ἑβραϊκὴ κοινότητα. Καὶ μάλιστα, αὐτὸ τὸ "κράτος" δὲν μετέχει σὲ καμία ὑποχρέωση ἔναντί του ἑλληνικοῦ κράτους καὶ ἁπλὰ εἰσπράττει χωρὶς ποτὲ νὰ ἀποδίδει τίποτε πρὸς τὸ ἑλληνικὸ δημόσιο...!

Μετὰ ἀπὸ αὐτά, δικαίως ἀναρωτιέται ὁ γράφων, ἀλλὰ καὶ ὁ κάθε ἕλληνας πολίτης: Καὶ γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο καὶ κύριοι βουλευτές, νὰ πληρώνουν οἱ ἁπλοὶ ἕλληνες πολίτες τὴ στιγμὴ ποῦ ἄλλοι ἕλληνες πολίτες (ἑβραῖοι στὸ θρήσκευμα) δὲν συμπαρατάσσονται στὴν στήριξη τῆς οἰκονομίας αὐτῆς τῆς χώρας, ἀλλὰ καὶ δὲν συνδράμουν γιὰ τὴν οἰκονομική της σωτηρία; Γιατί, ἄραγε, θὰ πρέπει εἰς ἕκαστος μισθωτός, συνταξιοῦχος ἢ δημόσιος ὑπάλληλος, νὰ ἀνεχθεῖ τὴν φορολογικὴ ἐπιδρομὴ τῆς κυβέρνησης Παπανδρέου, ὅταν κάποιοι ἄλλοι (ἑβραῖοι) πολίτες ἀπολαμβάνουν εἰδικῆς μέριμνας, προστασίας καὶ οὐσιαστικῆς ἀπαλλαγῆς ἀπὸ τὶς εἰσφορὲς φόρων; Ἂν ἀναλογιστοῦμε μάλιστα πῶς μεγάλες (ἕως τεράστιες) βιομηχανίες ποῦ λειτουργοῦν στὴ χώρα δὲν δίνουν δεκάρα τσακιστὴ ὡς φόρο καὶ χάνονται πάρα πολλὰ δισεκατομμύρια ἐτησίως, λόγω εἰδικοῦ νόμου, μὲ ποιὰ σοβαρότητα ἔρχεται σήμερα τὸ κράτος νὰ κυνηγήσει τὸν μικροεπιχειρηματία ποῦ «φοροδιαφεύγει»;

Κύριε πρωθυπουργέ, ἡ χώρα ἐπτώχευσε ἐπειδὴ ἐσεῖς οἱ πολιτικοὶ ἀγνοήσατε ἠθελημένα (ἢ δὲν γνωρίζατε) βασικοὺς κανόνες τῆς οἰκονομίας, ἀλλὰ καὶ τῆς ἠθικῆς… Ἐσεῖς λοιπὸν ὀφείλετε νὰ βρεῖτε τὴν λύση καὶ σταματῆστε αὐτὴ τὴν φορολογικὴ ἐπιδρομὴ ἐναντίον τῶν ἑλλήνων, οἱ ὁποῖοι οὔτε «ἔφαγαν», οὔτε ἔκρυψαν, ἀλλὰ καὶ οὔτε κέρδισαν τίποτε περισσότερο ἀπὸ τὸ μεροκάματο ποῦ βγάζουν μὲ κόπο…

Ζητεῖστε-ἀπαιτεῖστε λοιπὸν τὰ χρεωστούμενα ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ ἑβραϊκὴ κοινότητα καὶ τὸ καθοδηγητικό της ὄργανο (Κεντρικὸ Ἰσραηλιτικὸ Συμβούλιο, καὶ νὰ εἶστε βέβαιος πῶς ὅλα τὰ οἰκονομικὰ προβλήματα τῆς χώρας θὰ λυθοῦν ὡς διὰ μαγείας… (μὴν σᾶς πῶ καὶ πῶς οἱ τοκογλύφοι θὰ σκεφτοῦν πολὺ σοβαρὰ νὰ μᾶς δανείσουν καὶ χωρὶς τόκο…)!!!

ΠΗΓΗ: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr

ΓΕΝ: "Τα νησιά κατακτώνται δεν αγοράζονται. Μολών λαβέ"!

Image

"Δεν υπάρχει περίπτωση το ΓΕΝ να εγκρίνει πώληση ελληνικών νησιών σε Τούρκους ιδιοκτήτες. Αυτή η φάρσα πρέπει να τελειώσει" δήλωσε στο defencenet.gr ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας από την οποία ζητήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman, σύμφωνα με το οποίο Τούρκος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει τρία νησιά.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι "Μπορεί για τους αιγιαλούς πλέον να μην είναι δεσμευτική η γνωμοδότηση του ΓΕΝ, αλλά για την παραχώρηση νησιωτικών εκτάσεων ειδικά στο Αιγαίο, όλα περνούν από το Επιτελείο. Και δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας αξιωματικός του Ναυτικού που να εγκρίνει σήμερα ή στο μέλλον πώληση ελληνικού νησιού σε Τούρκο. Για να απελευθερώσουμε τα νησιά αυτά χύσαμε πολύ ελληνικό αίμα και το αίμα δεν αποτιμάται σε χρήμα, ούτε η τιμή της χώρας. Το ελληνικό αίμα δεν πωλείται. Αλλά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει και Έλληνας πολιτικός που θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση (σ.σ. Για το τελευταίο, ας μας επιτρέψει το Ναυτικό να έχουμε τις αμφιβολίες μας...). Τα ελληνικά νησιά μόνο με όπλα κατακτώνται όχι με λεφτά. Όποιος θέλει να δοκιμάσει εδώ είμαστε." κατάληξε ο ανώτατος αξιωματικός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας Fiyari, Φικρέτ Ίναν, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ελληνικά μεσιτικά δίκτυα για την αγορά τουλάχιστον (!) τριών ελληνικών νησιών, ενώ εξετάζει συνολικά τις περιπτώσεις τουλάχιστον έξι νησιών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. η χερσόνησος Λιχνάρι, το Καλτσονήσι, η Μικρή Αμοργός, η Καρδιοτισα, η Ναυσικά και το Βούβαλο τα οποία καταλαμβάνουν έκταση από 10 χιλιάδες τ.μ. έως δύο εκατομμύρια τ.μ.

Το business plan του Τούρκου περιλαμβάνει την ανέγερση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και τη σύνδεση με ferry των τουρκικών νησιών με τα ελληνικά νησιά που ενδιαφέρεται να αγοράσει ο επιχειρηματίας της γειτονικής χώρας.

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να ιδρύσει θυγατρική της εταιρείας του στην Ελλάδα, ενώ πρωταρχική επιδίωξή του είναι να αποκτήσει «discount» νησιά.

Πρόσφατα ο ίδιος αγόρασε ένα μεσαίου μεγέθους τουρκικό νησί (400 χιλ. τετραγωνικά) έναντι 35 εκατ.δολαρίων όπου σκοπεύει να κατασκευάσει πολυτελές ξενοδοχείο και βίλες.

Όπως αναφέρουν πηγές του defencenet.gr στα σχέδιά του αυτά έχει βρει Έλληνες συνεταίρους, σύγχρονους Εφιάλτες, οι οποίοι θα αναλάβουν την προώθησή τους στην ελληνική κυβέρνηση.
ΠΗΓΗ : defencenet.gr

Η ΕΛΛΑΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥ.

 

30/7/10


Η ΕΛΛΑΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥ

- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GAT ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ.

- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΑΠΟΙΚΩΝ-ΕΠΟΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 4.000.000) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 ΕΥΡΩ (ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

- ΕΠΕΙΔΗ Η "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. (ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ, ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ).

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΝ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.

1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ GAT. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. 
- ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΤΗ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ. 
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

3) ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3-4 ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. 
- ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ. (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΖΕΙΑ). 
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ. 
- Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

4) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 3-5 ΜΟΝΑΔΕΣ. 
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. (ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΙΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, 30-50%).
- ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑΧ3. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ, ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ 90 ΕΤΗ.
- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
- ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ.

5) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. (ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 26 ΔΙΣ). 
- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΡΩΣΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π).
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΕΙΔΩΝ.
- ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ 26ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ. 
- ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. (ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ)

6) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. 
- ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟΣ (ΟΠΩΣ 5). ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

7) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ". 
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ 
- ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
- ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
- ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. 
- ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.  
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

8) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. (ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ "ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ"). 
- ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ. 
- ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

9) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.
- ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ.
- ΑΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ.
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

10) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. 
- ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 39 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 69 ΕΤΟΣ.
- ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
- ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ 10 ΕΤΗ. 
- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ 30 ΕΤΗ.
- ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. 
- ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

11) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ (ΙΣΩΣ) ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΩΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΗ.* 
- ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 Ν.Μ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ 200Ν.Μ, ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ο.Ζ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. 
- Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
- ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΛΥΣΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

12) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ή ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ Ή ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: http://www.aigaio.org/page4.html
"Με την αναγνώριση του Αιγαίου ως Παρακτίου Αρχιπελάγους το κάθε νησί δεν αποτελεί μια αυθύπαρκτη οντότητα, αλλά συνδέεται αρρήκτως με το διπλανό του, δημιουργώντας μια ενίαια αρχιπελαγική κυριαρχική αλυσίδα, εντός της οποίας η σημερινή διελκυστίνδα με την Τουρκία για το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ. ή για το δικαίωμα των νησιών να παράγουν την υφαλοκρηπίδα τους δε θα είχε απολύτως καμία σημασία ή αιτία ύπαρξης"
ΠΗΓΗ: ΙΣΧΥΣ

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!



Με μια παρουσία στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου , ο κος Βορίδης , βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ έδειξε το πλέον "ανάλγητο" πρόσωπο στην κοινωνία . Χαρακτήρισε τα νέα μέτρα και την περικοπή του εισοδήματος των Ελλήνων ώς "Προσαρμογή" και προέτρεψε τον Υπουργό Άμυνας Μπεγλίτη να πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέτρα προκειμένου να "απορροφηθούν" οι "κραδασμοί" του "Προγράμματος" . Αυτό είμαστε για εσάς κύριοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ ; Άτομα υπό "Προσαρμογή" στην φτώχεια , την ανέχεια , την μείωση του βιοτικού μας επιπέδου ; Ανάλογη αλαζονικότητα είχαμε αντιμετωπίσει και απο τον κο Άδωνι Γεωργιάδη . Σκληρότητα και αλαζονικότητα μιας και τώρα οι κύριοι αυτοί "μεγαλοπιάστηκαν" , εξασφαλίσαν την συνταξούλα τους παχυλή παχυλή και τώρα σχεδιάζουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ "Προγράμματα Προσαρμογής" για όλους εμάς. Κύριοι του ΛΑΟΣ , σας υπενθυμίζω ότι κάποτε χρησιμοποιώντας "Πατριωτικό Λόγο" παρασύρατε ανθρώπους πατριώτες να σας ψηφίσουν διότι υποσχεθήκατε ότι θα μεταφέρετε τον πατριωτισμό και την Ελλάδα , ξανά πίσω στην Βουλή . Αντί αυτού τι κάνατε
  • Οδηγήσατε την χώρα  στο μνημόνιο
  • Σκλαβώσατε τρείς γενιές Ελλήνων ( και βλέπουμε ) 
  • Ονομάσατε τους στυλοβατες της πατρίδος ( στρατιωτικούς , δασκάλους , καθηγητές ) Δημόσιους Υπάλληλους που πρέπει να αφανιστούν απο προσώπου γής 
  • Για τον ιδιωτικό τομέα που όλοι σας σαν δεξιοί κόπτεσθε , κάνατε την μισθωτή εργασία απο 700 Ευρώ 500 Ευρώ μικτά (και βλέπουμε) 
Αυτά ήταν τα έργα σας και τώρα ζητάτε και Συνευθύνη - Υπουργείο  για να ολοκληρώστε την εθνική καταστροφή . Τριγυρίστε τώρα την Μύκονο και τα μπουζούκια και δείξτε αναλγησία στα κανάλια για να δείξετε στο ΔΝΤ τι καλοί "Επιστάτες" είστε στους "Κολίγους" που διαμορφώσατε αλλά μην ξεχνάτε ότι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. Συνεχίστε τώρα να αλλάζετε τα εμβλήματά σας μη σας πούνε και εθνικιστές.


Κοσμοσυρροή για την εκδήλωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη(VIDEO)



Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον πολιτών της περιοχής στην εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο. Παρόντος του Μητροπολίτη, αιχμές κατά των χειρισμών της ηγεσίας της Εκκλησίας…

Ομιλητές στην εκδήλωση, που είχε την υποστήριξη της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ήταν ο  πανοσιολογιότατος Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου π. Αθανάσιος και  ο  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ.(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης), οικονομολόγος Ευστάθιος Αδαμόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, σημαντικός αριθμός ιερέων αλλά και πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών που κατέκλυσε τους χώρους στο Παπαστράτειο Μέγαρο, ακόμη και έξω από αυτό.

Ειδικότερα, ο π. Αθανάσιος, έκανε λόγο για «ηλεκτρονική χειραγώγηση και παρακολούθηση των πολιτών» σημειώνοντας πως αυτή η Κάρτα, αποτελεί τεχνική ανάγκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σημείωσε ακόμη πως σε πολλές χώρες όπου επιχειρήθηκε αυτό, υπήρξε αντίδραση και τελικά αποτυχία και δυσκολίες, φέροντας ως παράδειγμα αυτό της Βρετανικής κυβέρνησης όπου η Κάρτα του Πολίτη, αποσύρθηκε τελικά.

Στα αξιοσημείωτα της ομιλίας η σαφής αιχμή κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τον π. Αθανάσιο που είπε πως εμφανίζεται στο ζήτημα αδύναμη , χωρίς να ορθώνει τον λόγο της, σε αντίθεση με τον λαό.

Από την πλευρά του ο οικονομολόγος κ. Αδαμόπουλος, εστίασε, μέσα και από βιντεοπροβολές, στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Κάρτας του Πολίτη.

Δείτε απόσπασμα από την εκδήλωση:


Ο κ. Αδαμόπουλος, μεταξύ άλλων είπε πως οι Κάρτες Υγείας, εργαζομένου, δημότη κλπ, αποτελούν τα πρώτα βήματα για να οδηγηθούμε τελικά στην Κάρτα του Πολίτη. Κατέθεσε ακόμη στο ακροατήριο διεθνή σχετικά παραδείγματα, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους πιθανολογείται πως θα είναι η Κάρτα του Πολίτη στην Ελλάδα.

Τέλος, στάθηκε με έμφαση στην πιθανότητα τα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα, που περιέχει η Κάρτα να είναι εύκολα στόχος κακόβουλών, χάκερς κλπ

Να σημειωθεί τέλος, πως περιπου 70 χιλιάδες υπογραφές έχουν συλλεγεί μέχρι τώρα, κατά της Κάρτας του Πολίτη, χωρίς αυτό να αποτελεί επίσημη πρωτοβουλία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στην εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν το σχετικό έγγραφο κατά της Κάρτας.

ΠΗΓΗ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.



ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!

''Επίσκεψη'' στο σπίτι του Παπουτσή

Πέμπτη, 7 Ιουλίου · 6:30 μ.μ. - 9:30 μ.μ.

Προσυγκέντρωση :Χολαργός , εκκλησία Αγ. Φανερωμένης
 
Κλειούς 56 (σπίτι Παπουτσή)
 
Πρέπει να τιμωρήσουμε το θράσσος του πρώτου μεταδικτατορικού προέδρου της ΕΦΕΕ, που τόλμησε να γίνει αιμοσταγής Υπουργός Δημόσιας Τάξης .Ειδοποιείστε τους φίλους σας, πάρτε μαζί σας πανώ , ντουντούκες,τύμπανα, ελληνικές σημαίες και πάμε όλοι μαζί να πούμε στην γειτονιά του πόσο άχρηστος και πόσο φασίστας είναι ο γείτονάς τους.

Σας περιμένω
Δημήτρης Κολλάτος

τηλ. επικοινωνίας :  210 7250907  & 6985707087
 
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK: https://www.facebook.com/event.php?eid=228467637176446

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!



Καθημερινά έχουν γίνει πλέον τα φαινόμενα επιθέσεων και προπηλακισμών κατά μελών της Κυβέρνησης και βουλευτών. Στην Εύβοια και ενώ ακόμα είναι νωπή η είδηση της τοιχοκολησης απειλητικών φειγ-βολάν έξω από τα γραφεία των δύο κυβερνητικών βουλευτών (Κεδίκογλου - Περλεπέ) το πρώτο κρούσμα δημόσιου προπηλακισμού βουλευτή μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου συνέβη χθες το βράδυ.  

Στο στόχαστρο μίας ομάδας πολιτών βρέθηκε αυτή τη φορά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ. Η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα όταν περί τις 11:30 το βράδυ αναχώρησε μαζί με το σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Σηφουνάκη, με κατεύθυνση το parking της οδού Τσιριγώτη.

Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου μία ομάδα πολιτών την πλησίασε απειλητικά φωνάζοντας "προδότες, προδότες". Την ίδια στιγμή κάποιος νεαρός από την ομάδα φώναξε: "Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις μας;" (σ.σ εννοώντας τις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων). Ακολούθησαν ύβρεις από διάφορα μέλη της μικρής ομάδας, ενώ κάποιος πέταξε προς την πλευρά του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανένα.

Η ομάδα ακολούθησε την βουλευτή και το σύζυγό της μέχρι τη συμβολή των οδών Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ: ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Δικαστήριο διέγραψε χρέος συνταξιούχου 200.000 ευρώ

Με μια απόφαση-σταθμό του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η οποία αναμένεται ότι θα αποτελέσει «οδηγό» για χιλιάδες ακόμη υποθέσεις οφειλετών που έχουν πάρει τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες, δικαστήριο δικαίωσε ηλικιωμένο συνταξιούχο και όχι μόνο δέχτηκε ότι βρίσκεται σε μόνιμη αδυναμία να εξοφλήσει τις οφειλές του, αλλά υποχρέωσε τις τράπεζες να διαγράψουν δάνεια σημερινού ύψους 200.000 ευρώ (από ένα σύνολο οφειλών 222.200 ευρώ) και να ικανοποιηθούν με την αποπληρωμή 52.000 ευρώ, μαζί με τους τόκους, σε βάθος 14 ετών!

Ο ηλικιωμένος δανειολήπτης, που είχε φτάσει να πληρώνει περίπου 2.000 ευρώ τον μήνα για να εξυπηρετεί τα δάνειά του σε 9 τράπεζες, θα δίνει πλέον μόλις 310 ευρώ κάθε μήνα για 14 χρόνια, με την καταβολή τους να ξεκινά το 2014.

Τα πρώτα 4 χρόνια οι δόσεις θα είναι άτοκες, ενώ τα υπόλοιπα δέκα θα τοκίζονται με το μέσο επιτόκιο στεγαστικού δανείου, όπως αυτό προκύπτει από το δελτίο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Εχει σύνταξη 1.560 ευρώ

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος οφειλέτης δικαιώθηκε πανηγυρικά, παρ’ ότι θεωρείται ότι έχει υψηλές αποδοχές, καθώς λαμβάνει σύνταξη 1.560 ευρώ μηνιαίως. Δεδομένου, όμως, ότι έχει εκχωρήσει 750 ευρώ τον μήνα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέσω δανειακής σύμβασης, και του απομένουν περίπου 810 ευρώ για να καλύπτει τις βιοτικές του ανάγκες και παράλληλα να αποπληρώνει τις οφειλές του, έκρινε ότι η δόση του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 310 ευρώ, ώστε να του μένουν άλλα 500 ευρώ.

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου εκδόθηκε στις 28 Ιουνίου 2011 και αποτελεί στην ουσία την πρώτη με την οποία απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις των αντίδικων τραπεζών, οι οποίες αφού αρνήθηκαν να συμφωνήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, στη συνέχεια έκαναν ό,τι μπορούσαν στο δικαστήριο ώστε να μη δικαιωθεί ο οφειλέτης.

Επιχείρησαν ανεπιτυχώς να βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι του (πρώτη κατοικία 73 τ.μ. και αξίας 124.000 ευρώ), υποστηρίζοντας ότι η αίτηση εξαίρεσης από την εκποίηση δεν έγινε νόμιμα. Με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, που απαγορεύει τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας αξίας μικρότερης των 200.000 ευρώ, ο συνταξιούχος έσωσε το σπίτι του.

Οι τραπεζικοί ισχυρισμοί

Ισχυρίστηκαν ότι η αίτηση δικαστικού συμβιβασμού δεν ήταν παραδεκτή και νόμιμη, επειδή ο οφειλέτης δεν τους επέδωσε στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση και το σχέδιο διευθέτησης οφειλών. Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό τους, καθώς οι τράπεζες είχαν σχετική ενημέρωση ήδη από το στάδιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Επιπλέον, το δικαστήριο έκρινε ότι στον νόμο δεν προβλέπεται ελάχιστο περιεχόμενο σχεδίου διευθέτησης και οι δόσεις μπορούν να καθοριστούν ελεύθερα από τον οφειλέτη, ενώ θεωρεί παραδεκτό και σχέδιο με μηδενικό περιεχόμενο.

Τρεις τράπεζες, μάλιστα, αμφισβήτησαν ακόμη και την εντιμότητα του οφειλέτη, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποίησε δόλο για να περιέλθει σε αδυναμία πληρωμής επειδή… απέκρυπτε την πραγματική οικονομική του κατάσταση για να λάβει δάνεια.

Οι τράπεζες πάντως δεν έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που τους παρέχει ο Νόμος και θεωρείται βέβαιο ότι θα προσφύγουν σε δεύτερο βαθμό ώστε η υπόθεση να εξεταστεί από την αρχή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του οφειλέτη Δημήτρη Λυρίτση, με τον οποίο επικοινώνησε η «Ε», «πρόκειται για μια μνημειώδη απόφαση-ράπισμα για τις τράπεζες και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει προηγούμενη νομολογιακή εμπειρία, θα αποτελέσει οδηγό για την περαιτέρω εφαρμογή του νόμου, καθώς επιλύει σημαντικά ερμηνευτικά ζητήματα».

* Η απόφαση: «Από τις μηνιαίες καταβολές του αιτούντος για μια τετραετία θα καλυφθεί μόνο μέρος των οφειλών του και ειδικότερα 14.880 ευρώ, επί συνόλου οφειλών 222.220,86 ευρώ, δηλαδή απομένει υπόλοιπο 207.340,86 ευρώ. Η ικανοποίηση των υπόλοιπων απαιτήσεων των πιστωτών με περαιτέρω καταβολές προς διάσωση της πρώτης κατοικίας, που, σύμφωνα με το νόμο, μπορεί να ανέλθει μέχρι το 85% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, δηλαδή μέχρι 105.400 ευρώ, πρέπει να οριστεί στο ποσό των 37.200 ευρώ, αφού λήφθηκαν υπόψη η ηλικία του αιτούντος, η τωρινή οικονομική του κατάσταση και η μη προοπτική βελτίωσή της».

ΠΗΓΗ

Ελληνικό Πανεπιστήμιο βοηθά ΤΟΥΡΚΟΥΣ να παραχαράξουν την Ελληνική ΙΣΤΟΡΙΑ!



 Σε αυτές τις γραφικότητες οδηγούν οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου πανεπιστημιακοί δάσκαλοι της Ελλάδας! Μπροστά τους το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση μοιάζει με ...πρόσκληση σε παιδικό πάρτι γενεθλίων! Ποιος ο ρόλος του κυρίου Σηφουνάκη; Διαβάστε:

Ξαναγράφεται η γεωγραφία;


Γράφει ο Κώστας Αντωνίου
Την ίδια ώρα που η εθνική μας κυριαρχία απειλείται κοινωνικοοικονομικά από το ΔΝΤ και από άλλους Οργανισμούς κάποιοι άλλοι που δεν έχουν να φοβηθούν ότι θα χάσουν τους παχουλούς ακαδημαϊκούς μισθούς τους, τα χρηματοδοτούμενα προγράμμτά τους, τις μελέτες τους και τις διπλο-τριπλοθεσίες τους σε Δ.Σ., Επιτροπές, Εταιρίες κ.ο.κ. φιλοξενούν φίλους τούρκους καθηγητές και φοιτητές.
Πριν από μερικές μέρες το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοξένησε καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Çanakkale (Τσανάκαλε) της Τουρκίας[1] με σκοπό να συζητηθούν οι «δυνατότητες διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Τμημάτων μέσω ανταλλαγών εκπαιδευτικών επισκέψεων αλλά και κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων». Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση αυτών των διεργασιών έχει ο Αναπλ. Καθηγητής του Τμήματος κ. Νικ. Ζούρος, κομματικό τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, π. διορισμένος Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αιγαίου (με την βοήθεια του Σηφουνάκη[2]), νυν Δ/ντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και μόνιμος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ[3], χωρίς ποτέ να προκριθεί, στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές.
Το σχόλιο μας σε αυτή την αδιάφορη για πολλούς είδηση της ελληνοτουρκικής ακαδημαϊκής συνεργασίας είναι το όψιμο ενδιαφέρον κάποιων Ελλήνων κρατικοδίαιτων πανεπιστημιακών, να συνεργαστούν με τούρκους συναδέλφους τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με γεωστρατηγικά, γεωγραφικά και εν γένει εθνικά ζητήματα, είναι τουλάχιστον ανησυχητικό. Η διεθνής επιστημονική συνεργασία (ακόμα και μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων) είναι επιθυμητή, ιδιαίτερα αν αυτή είναι στους τομείς της ιατρικής, της βιοχημείας, της φυσικής κ.ά., όπου βελτιώνεται η ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον. Ωστόσο, η συνεργασία για θέματα γεωγραφίας σε μια εποχή όπου η χώρα «βράζει» από την οικονομική κρίση και στο τραπέζι των συζητήσεων είναι καθημερινά οι ΑΟΖ, η υφαλοκρηπίδα, η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων του Αιγαίου και άλλα σχετικά θέματα ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ» ΑΠΟΚΤΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!.
Σημειώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο του Çanakkale, που βρίσκεται στην είσοδο του Ελλήσποντου (στα Δαρδανέλια) απέναντι από την Ίμβρο και την Τένεδο, στην περιοχή της αρχαίας Τροίας, πρωτοστατεί σε «επιστημονικά» κείμενα εναντίων της χώρας και του έθνους μας, ιδιαίτερα από το Τμήμα Ιστορίας της, κυρίως σε θέματα βυζαντινής ιστορίας. Βέβαια, η ιστορική δοκιμιογραφία του πανεπιστημίου αναπαράγει σε υπερθεματικό βαθμό την νίκη των Τούρκων στο Çanakkale, στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εναντίων των συμμαχικών ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή. Επίσης, χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που κοσμούν το site του εν λόγω πανεπιστημίου με νέους Τούρκους ντυμένους αρχαίους Τρώες να πολεμούν του Έλληνες, με φόντο τον Δούρειο Ίππο
Ποιος είναι ο απώτερος στόχος της όψιμης προσπάθειας του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την επιστημονική συνεργασία με το συγκεκριμένο τούρκικο πανεπιστήμιο;
Μήπως οι καθηγητές θέλουν να διευρύνουν, εν μέσω κρίσης, τους ορίζοντές τους ταξιδεύοντας με κρατικά χρήματα, στην γείτονα χώρα, κάνοντας παράλληλα ανέξοδα συνέδρια και εύκολα επιστημονικά papers που είναι απαραίτητα για την εξέλιξή τους; Μήπως οι συγκεκριμένοι καθηγητές βαρεθήκανε να πηγαίνουν επί 8 συναπτά έτη, για «Θερινό Σχολείο», στην υποανάπτυκτη Πάρο !!!! (γεωγραφία με glamour !, ίσως γιατί θέλουν να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό την ώρα που κάνουν κανό !). Μήπως το φετινό θέμα του «Θερινού Σχολείου» που είναι το «Μεταναστευτικό», θέλει το Τμήμα να το ξαναοργανώσει του χρόνου στο Çanakkale  για να δουν από κοντά οι Έλληνες καθηγητές και οι φοιτητές πως οι τούρκοι φίλοι τους μπαλαουριάζουν ακόμη και μικρά παιδιά σε σάπιες βάρκες (και όχι σε hi tec κανό) και τα σπρώχνουν στα νερά του Αιγαίου;
Μήπως οι καθηγητές του συγκεκριμένου τμήματος έχουν επηρεαστεί από τις συνεχείς τούρκικες τηλεοπτικές σειρές που παίζουν τα κανάλια και έχουν πειστεί ότι οι γείτονες «φίλοι» μας ασχολούνται μόνο με έρωτες και σοβαρές εξευρωπαϊσμένες επιχειρήσεις;
Μήπως οι καθηγητές του συγκεκριμένου τμήματος φοβούνται να μην κλείσει το «μαγαζάκι» τους καθώς αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι στο «κόκκινο» από το Υπουργείο (πρώην Εθνικής)Παιδείας στο πρόγραμμα των συγχωνεύσεων και των καταργήσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ και προσπαθούν να αποδείξουν κάτι;
Γιατί άραγε να κλείσει αυτό το Τμήμα;
Μήπως γιατί οι απόφοιτοι του είναι ανάρπαστοι στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας; Μήπως γιατί ακόμα και οι ίδιοι οι φοιτητές και οι γονείς τους δεν ξέρουν τι ακριβώς σπουδάζουν; Μήπως γιατί τα επαγγελματικά τους δικαιώματα εκτός του ότι είναι ελάχιστα δεν έχουν σχέση και με τις σπουδές που έχουν λάβει (όσοι ελάχιστοι τις έχουν λάβει);
Υπάρχουν άλλα, ανεγνωρισμένα Τμήματα άλλων Πανεπιστημίων, που δεκαετίες τώρα (καλώς ή κακώς) τροφοδοτούν την αγορά με πολλούς απόφοιτους με ισχυρά επαγγελματικά δικαιώματα, με πραγματικές σπουδές και εξειδίκευση  (Μηχανικοί Χωροταξίας, Τοπογράφοι κ.ά.). Αναμφίβολα όποιος καλόπιστος διαβάσει το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, την σύνθεση των καθηγητών που το απαρτίζουν και τα επαγγελματικά δικαιώματα των φοιτητών θα καταλάβει ότι το συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει «ταυτότητα»  και κυρίως δεν έχει αναγκαιότητα στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και επιχειρηματικότητα. Το Τμήμα αυτό είναι χαρακτηριστικό «παιδί» της φιλοσοφίας του παλαιού ΠΑΣΟΚ «κάθε χωριό και ΤΕΙ κάθε πόλη και ΑΕΙ», αλλά και της αναγκαιότητας να βολέψουμε κάποιους ημέτερους που δεν μπορούν να «τακτοποιηθούν» ως καθηγητές σε άλλα πιο δύσκολα και σοβαρά πανεπιστήμια. Έτσι, κάνουμε νέα περιφερειακά τμήματα και βολεύουμε σε θέσεις Καθηγητών ακόμα και συνταξιούχους των ΔΕΚΟ !!!!
Έτσι, ξαναγυρνώντας στις αρχικές μας αιτιάσεις σε σχέση με το θέμα που προέκυψε από την φιλοξενία και την έναρξη σχέσεων με το τούρκικο Τμήμα Γεωγραφίας καταλήγουμε στο εξής ερώτημα – ανησυχία;
Μήπως τώρα στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής πολιτικής της «ζεμπεκιάς» και των ακαδημαϊκών (και άλλων) «κουμπαριών» το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει πλέον λόγο ύπαρξης στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και στην νέα τάξη πραγμάτων, που ψάχνει αξιότιμους «προοδευτικούς» επιστήμονες κύρους για να νομιμοποιηθούν οι μελλοντικές αρνητικές για το έθνος και την χώρα εξελίξεις;
Μήπως τελικά ξαναγράφεται η γεωγραφία;
ΠΗΓΗ : TAXALIA