Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Χαλκίδα: Με αυγά και ντομάτες ''υποδέχτηκαν'' τους Πασοκτζήδες οι ταξιτζήδες! (ΒΙΝΤΕΟ).



Με συνθήματα όπως «Γιωργάκη φύγε απ’ τη βουλή, άσε το ποδήλατο και πάρε ένα ταξί» οι οδηγοί ταξί της Εύβοιας, προπηλάκισαν τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ.

Από νωρίς το πρωί, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έκλεισαν την είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου που γίνεται η Συνδιάσκεψη και ζητούσαν για ακόμη μία φορά να εισακουστούν τα αιτήματά τους και να επανεξετασθεί το θέμα τους.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των οδηγών ταξί, συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και την κα Τσόνογλου από τη Βοιωτία με σκοπό να βρεθεί μία λύση, αναμένοντας και το γενικό γραμματέα μεταφορών Χάρη Τσιόκα, ο οποίος όμως δεν εμφανίσθη και έτσι δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Την ώρα που οι συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη έμπαιναν στην αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου, έπεφταν βροχή πάνω τους μπουκάλια με νερό, αβγά και ντομάτες! Ενώ για περίπου 2 ώρες βρίσκονταν υπό καθεστώς ομηρίας από τους επαγγελματίες δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να βγουν από το χώρο αφού έξω θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

Ο Νορβηγός τρομοκράτης δεν ήταν ακροδεξιός..Ήταν μέλος της Εβραϊκής αντιμουσουλμανικής κίνησης και Μασόνος.



Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ακροδεξιό τρομοκράτη,ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

http://www.wakeupfromyourslumber.com/blog/joeblow/oslo-bomber-norwegian-freemason-and-super-zionist

Ακολουθεί κι άλλη πιο έγκυρη πηγή...

Norwegian ZIONIST FREEMASON Terrorist: Anders Behring Breivik


Ο 32χρονος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο άνθρωπος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του μακελειού στο νησί, φαίνεται πως βρίσκεται πίσω και από την επίθεση στο κυβερνητικό κτίριο. Πρώτα, πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό σε κυβερνητικό κτίριο στην καρδιά της νορβηγικής πρωτεύουσας και σκότωσε 7 ανθρώπους. Στη συνέχεια πήγε στο νησί και άρχισε να πυροβολεί επι δύο ώρες νεαρά παιδιά σε καμπ της νεολαίας του Εργατικού κόμματος στο νησί Οτόγια.

«Θα σας σκοτώσω όλους! Θα πεθάνουμε όλοι» ούρλιαζε ο δράστης, την ώρα που πυροβολούσε αδιακρίτως, δολοφονώντας τουλάχιστον 85 ανθρώπους. Η πλειοψηφία όσων βρίσκονταν στο καμπ ήταν από 14 έως 19 ετών.


Βενιζέλος : "Σήμερα η Ε.Ε έστειλε ένα ΑΙΤΗΜΑ στις αγορές για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ".


Αναρωτηθείτε  πόσε φορές έχετε ακούσει  να μιλά ο πρωθυπουργεύων  κ. Παπανδρέου  και οι περί αυτον  υπουργοί ή  στελέχη της  κυβέρνησής του, για  "παγκόσμια  διακυβέρνηση", "παγκόσμια ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" , "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση"  και  σκεφτείτε αν έχετε εξοικειωθεί με αυτές τις  απαράδεκτες  δηλώσεις.
Σκεφτείτε  αν  την ώρα που ψηφίζατε  τους εκπροσώπους μας στην Βουλή  φανταζόσαστε,  ότι ο σκοπός τους δεν ήταν  να υπηρετήσουν την πατρίδα   και τα συμφέροντα  του  "κυρίαρχου " ελληνικού λαού ή έστω να  εφαρμόσουν το Σύνταγμα  και τους νόμους ,αλλά  να παραδώσουν  τον λαό   στα χέρια μιας παγκόσμιας εξουσίας . 
Μια  παγκόσμια εξουσία που ενώ την θεωρούν  ως  "λύση"  για την ...σωτηρία του πλανήτη και την "ευημερία"  των λαών ,αποφεύγουν συστηματικά και επιμελώς να την περιγράψουν.
Ποιός και πότε τους έδωσε  το δικαίωμα  να περιγράφουν το  πως  η Ελλάδα θα πάψει να υφίσταται ως Έθνος για να  γίνει  ένα κομμάτι  στο διοικητικό χάρτη  μιας  "παγκόσμιας κοινότητας";Ποιοί είναι εκείνοι  που αποφάσισαν ερήμην των λαών  ότι ήλθε η ώρα  να  "κυβερνηθεί" ο πλανήτης απο μια  παγκόσμια  εξουσία;
Είναι προφανές, πως  η επιθυμία αυτής της αόρατης προς το  παρόν  "ολιγαρχίας", είναι  η εφαρμογή  ένος παγκόσμιου  ολοκληρωτισμού  του οποίου  τα κομμάτια  μας περιγράφουν  οι  διάφοροι "εντολοδόχοι"  της,  ως  "παγκόσμιες διακυβερνήσεις"  οι οποίες   θα φέρουν  την ποθούμενη  "ισορροπία"  στην οικουμένη και  θα αποκαταστήσουν  όλες αυτές  τις  ...δυσκολίες  που δήθεν  έχουν προκύψει απο τον  εθνικό , πολιτικό , πολιτιστικό , θρησκευτικό  "κατακερματισμό".
Η "παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση" άρχισε να εφαρμόζεται , η "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση"  σύντομα  θα είναι   και κατά το "αίτημα της Ε.Ε" θεσμός, η  "παγκόσμια  κλιματική  διακυβέρνηση" είναι πλέον  μια πραγματικότητα , ενώ  η  "παγκόσμια γεωπολιτική  διακυβέρνηση"  έχει ήδη   κάνει αισθητή την παρουσία της   με την  αόριστη ονομασία "διεθνής κοινότητα".
Με  δυό λόγια   η  "παγκόσμια κυβέρνηση", στην οποία έχουν επίσης αναφερθεί   πολλοί  εκλεγμένοι  ηγέτες, είναι ante portas,  αφού σχεδόν όλα  τα "υπουργεία" της  ( "παγκόσμιες διακυβερνήσεις")   είναι σχεδόν έτοιμα για να την υπηρετήσουν.
Τα δείγματα  αυτής της παγκόσμιας  διακυβέρνησης  τα βλέπουμε πλέον όλοι και  δεν  αφήνουν πολλά περιθώρια   για  "καλές σκέψεις".
Αυτή  η "παγκόσμια  εξουσία" αφού μας εκβιάζει  να  πολιτογραφηθούμε και να  σφραγιστούμε  ηλεκτρονικά (αρχικά μέσω  της "κάρτας του πολίτη") και με την απειλή  ότι  χωρίς αυτήν την "παγκόσμια  ηλεκτρονική  πιστοποίηση" δεν θα μπορούμε να ζήσουμε , μας λέει ότι θα μας φέρει την ειρήνη , την ευημερία, την παγκόσμια ισορροπία.
Μήπως όλα αυτά σας θυμίζουν   τίποτα;


 

Ταπείνωση: Και Τούρκοι στο "πακέτο διάσωσης" με απόφαση της κυβέρνησης.



Το εύρος του εξευτελισμού της Ελλάδας (του "υπερήφανου λαού της Ελλάδας" που είπε χθες ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου τον οποίο η κυβέρνησή του τον οδήγησε να ζει υπό κατοχικό καθεστώς για τα επόμενα 40 χρόνια απεμπολώντας όλες τις προσφορές για οικονομική βοήθεια στις αρχές του 2010) γίνεται καλύτερα αντιληπτό, από το γεγονός ότι στην χθεσινή συμφωνία στήριξης της Ελλάδας περιλαμβάνεται και ένας ... τουρκικός τραπεζικός όμιλος ο κολοσσός ΑΚ Bank, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του defencenet.gr.

Mάλιστα στο μετοχικό κεφάλαιο της συμμετέχει με σημαντικό ποσοστό το ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων! Και στο ΔΣ της τράπεζας συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου της Τουρκίας!

Η συμμετοχή της ΑΚ Βank είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και πολύ θα θέλαμε από κάποιους στην κυβέρνηση να μας εξηγήσουν πως δεχθήκαμε την συμμετοχή της εν λόγω τράπεζας για να μας σώσει!

Εκτός και αν πρέπει να πάρουμε το γνωστό τηλεοπτικό περιοδικό που μοιράζει κασέτες με μαθήματα της τουρκικής γλώσσας άνευ διδασκάλου για να μπορούμε να κινηθούμε στο "νέο τραπεζικό περιβάλλον".

Ελάχιστη τσίπα δεν υπάρχει πάνω τους; Δέχονται να επανασυσταθεί η οθωμανική αυτοκρατορία; Θα βάλουν μετόχους στην διαχείριση του ελληνικού χρέους τους Τούρκους στρατοκράτες (γιατί περί αυτού πρόκειται);

Στη συμφωνία επίσης λαμβάνουν επίσης μέρος οι τράπεζες και ασφαλιστικές από ολόκληρο τον κόσμο όπως οι γερμανικές Allianz, Munich Re, Deutsche Bank, Commerzbank, Bayern LB, και οι γαλλικές AXA, BNP Paribas, Societe Generale, οι ελβετικές Credit Suisse, Swiss Re, Zurich Financial, η ισπανική BBVA, η  οι βρετανικές HSBC, Standard Chartered, οι ιταλικές Generali και Intesa Sanpaolo, η ολλανδική ING, η σουηδική SEB, η βελγική Dexia, η καναδική Scotiabank, η κορεατική KB Financial Group, η Banco de Credito de Peru του Περού και η National Bank of Kuwait του Κουβέιτ.

Kάποια ελάχιστη κουβέντα, κάποια εξήγηση στον "υπερήφανο ελληνικό λαό" δεν έχει να πει ή να δώσει η κυβερνηση για την απόφασή της αυτή; Που είστε Κολοκοτρώνη και Κουντουριώτη να δείτε τους απογόνους σας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:30 Μ.Μ., ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ:ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ.



Στις 24 Ιουλίου, αυτή την Κυριακή, στην Φλώρινα, επιστρέφουμε για να δηλώσουμε τις προθέσεις μας και τις διαθέσεις μας να παραμείνουμε Πιστοί στον Μακεδονικό Αγώνα και ακλόνητα απέναντι, με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί, στους απόγονους των κομιτατζήδων, στους καθεστωτικούς προσκυνημένους και στους εγκάθετους της εχθρικής προπαγάνδας που εδώ και χρόνια δρά, προπαρασκευαστικά και ανενόχλητα, συνομωτόντας και με άλλες εχθρικές δυνάμεις, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα ευρύ ανθελληνικό μέτωπο εντός της εως τώρα απελευθερωμένης Μακεδονία μας.

Επιστρέφουμε στην Φλώρινα, μαζί με αδέρφια μας και συναγωνιστές μας από κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Ελλάδος, που δεν λογαριάζουν χιλιόμετρα, ταλαιπωρίες, αντιξοότητες και δυσκολίες, προκειμένου να παραμείνουμε αμετακίνητοι από την υπόσχεση μας να βρισκόμαστε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή, εκεί που μαρτύρησαν κάτω από την διπλή Οθωμανοβουλγάρικη κάτοχη χιλιάδες Έλληνες της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αδέρφια, συναγωνιστές και φίλοι, διαδώστε με κάθε τρόπο και μέσο το κάλεσμα μας, πυκνώστε τις τάξεις του ασυμβίβαστου, του συγκροτημένου και του υπεύθυνου αγώνα μας και κοινωνήστε όπου είναι δυνατόν το μήνυμα των Αντιστεκόμενων Ελλήνων...

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:30μμ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Για την Μακεδονία, για την Ελλάδα, για την Ελευθερία... Δεν υπάρχει Δεξιά, δεν υπάρχει Αριστερά, μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" - http://www.patriwtes.gr/

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Έκανε έξωση στους βατραχανθρώπους!




Από τις καρέκλες τους έπεσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, όταν πληροφορήθηκαν ότι η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου (ΚΕΔ) αποφάσισε να κάνει έξωση στα... ΟΥΚ!

Το Σώμα βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής, όπου εδώ και χρόνια οι βατραχάνθρωποι κάνουν την εκπαίδευσή τους στο θαλάσσιο κομμάτι, καθώς και διατηρούν τα γραφεία τους οι αξιωματικοί του σώματος. Τούδε και στο εξής ωστόσο τα «βατράχια» θα μείνουν «άστεγα», γεγονός που θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση και την δράση του Σώματος, διότι η διοίκηση της ΚΕΔ προσβλέπει προφανώς σε μεγάλες «μπίζνες» θέλοντας να αξιοποιήσει  το ακίνητο και τις γύρω εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Κοσμά με πιο ωφέλιμο τρόπο.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω απόφαση της ΚΕΔ είχε γίνει εν γνώση του πρώην υπουργού Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου, μιας και η ΚΕΔ υπάγεται στο συγκεκριμένο υπουργείο με αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος να πέσει όχι μόνο από τα σύννεφα άλλα και από την καρέκλα του (στην κυριολεξία) στο άκουσμα της... τραγελαφικής είδησης.

Την ίδια έκπληξη όμως προκάλεσε η απόφαση της ΚΕΔ και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Λιμενικού ότι τα ΟΥΚ θα μείνουν χωρίς εγκαταστάσεις λόγω... έξωσης από εταιρεία του Δημοσίου και σήκωσε το τηλέφωνο να ενημερώσει τον πολιτικό προϊστάμενο της ΚΕΔ Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος  επίσης δεν γνώριζε τίποτα μιας και η απόφαση είχε ληφθεί επί Παπακωνσταντίνου.

Υ.Γ: Δύσκολοι καιροί για ήρωες.

Α.Γ

ΠΕΙΝΑ για τον λαό και στο απυρόβλητο πάλι οι τράπεζες.



Δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι τράπεζες

Ως γνωστόν η Ελλάδα, πλέον, είναι ένα προτεκτοράτο με την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού κυνοβολίου, όπως αυτή επικυρώθηκε από τις ψήφους ΠΑΣΟΚ, ΛΑ(γ)ΟΣ, Ντόρας. Κοινώς τις αποφάσεις πλέον τις λαμβάνουν άλλοι για εμάς, χωρίς εμάς. Επίσης ως γνωστόν το Ελληνικό κυνοβόλιο ήταν κέντρο εξυπηρέτησης συμφερόντων τρίτων, ακόμα και όταν λάμβανε κάποιες αποφάσεις, έστω και δειλά δειλά. Στην συνάντηση, λοιπόν, Μέρκελ – Σαρκοζύ, σχετικά με το Ελληνικό θέμα στο τραπέζι τέθηκε το ζήτημα της φορολόγησης των τραπεζών, το οποίο και τάχιστα απορρίφθηκε προς χάριν της ακόμα ανώτερης ιεραρχίας στην διακυβέρνηση της χώρας, αφού ο Ζαν Κλοντ Τρισέ, πρόεδρος της “Ευρωπαϊκής” Κεντρικής Τράπεζας συμφώνησε πλήρως με την θέση αυτή, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι τράπεζες. Η είδηση ότι το εν λόγω σενάριο απορρίφθηκε προέρχεται από, τουλάχιστον δύο διαφορετικές, ευρωπαϊκές πηγές.

Το σενάριο της “επιλεκτικής” χρεοκοπίας κατά τα άλλα παραμένει ανοιχτό, αν και το σίγουρο είναι ότι στο θέμα “επιλεκτικής” έχουμε ήδη κάνει βήματα, αφού το βάρος το σηκώνει “επιλεκτικά” μόνος του ο Ελληνικός Λαός. Το σίγουρο είναι ότι η λύση της φορολόγησης των τραπεζών (και επί των συναλλαγών και επί του αποθεματικού) αποτελεί μια ασφαλή λύση, την οποία απορρίψαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μόνο και μόνο για να μην δυσαρεστήσουν τα δικά τους αφεντικά, δηλαδή τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ!



Η "ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ" απευθύνει επιστολή στον Ηγούμενο της ιστορικής Μονής Πάτμου,π.Αντίπα Νικηταρά:
Πανοσιολογιώτατε, ευλογείτε.

Από τη διαφήμιση στους εκκλησιαστικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε ότι στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως θα γίνει «θεατρική μεταφορά της ʺΑποκάλυψηςʺ» (Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 13-4-2011). Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, καθώς και εμείς είμαστε κληρικοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, θα θέλαμε να σάς καταθέσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας.

Α) Νομίζουμε ότι η ιερότητα του θείου Σπηλαίου, το δέος κατά την είσοδο σ΄αυτό, το οποίο αποτελεί ζώσα ανάμνηση της Εκκλησίας και διαρκή υπόμνηση προς ένα έκαστον ότι μέσα εκεί εδέχθη ο Άγιος Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος το ύψιστο Όραμα της Θείας Αποκαλύψεως, την Αποκάλυψη των εσχάτων ενός εκάστου εξ ημών αλλά και όλης της ανθρωπότητος, δεν επιτρέπει τίποτε άλλο από δάκρυα, προσευχή, κατάνυξη και μνήμη θανάτου. Αυτό ζουν οι προσκυνητές. Ακόμη και οι απλοί επισκέπτες δεν μπορούν να φύγουν από το Σπήλαιο αδιάφοροι. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εκεί από το να περιφρουρούμε, ως πολύτιμη παρακαταθήκη και ιερό σέβασμα, το θείο Σπήλαιο;
Το μόνο που μπορούμε επιπλέον να κάνουμε είναι να διακηρύττουμε στους προσερχομένους αλλά και παντού, urbi et orbi, τα μεγαλεία του Θεού και να τους παρακινούμε σε μετάνοια, καθώς βλέπουμε ολοένα προοδεύουσα την αποστασία από την ορθή πίστη, με την αδιαφορία, την αντίχριστη προπαγάνδα και τον Οικουμενισμό· καθώς βλέπουμε την ανομία και την πρωτοφανή εξαχρείωση πολλών και την αγάπη να ψύχεται και τους ʺεκλεκτούςʺ - επισκόπους, άλλους κληρικούς και μοναχούς να πλανώνται · καθώς ξετυλίγεται ραγδαία η αντίχριστη διαδικασία της παγκοσμιοποιήσεως που συσφίγγει πολιτικο-οικονομικά πρόσωπα και έθνη και εξαπλώνει το σημείο του θηρίου, περί του οποίου με τόση σαφήνεια γράφει ο Άγιος Ιωάννης.

Β) Ούτως εχόντων των πραγμάτων απετέλεσε για μας και για όλους τους συνειδητούς πιστούς της Εκκλησίας μας δυσάρεστη έκπληξη, ένα πικρό ξάφνιασμα η αναγγελία για τη θεατροποίηση του οράματος της Αποκαλύψεως.
Και μόνο το γεγονός ότι θεατροποιείται το υπέρ λόγον και έννοιαν θείο όραμα είναι τουλάχιστον ένας χονδροειδής ευτελισμός των θείων μυστηρίων! Και βέβαια ο ευτελισμός μετατρέπεται σε ιεροσυλία με τη θεατροποίηση αυτού τούτου του Ιερού Σπηλαίου.
Που άραγε στοχεύει αυτή η θεατροποίηση; Αν γίνεται για την προβολή των συντελεστών της παραστάσεως θα έπρεπε να βρουν άλλο θέμα και ασφαλώς ένα άλλο τόπο. Αν πρόκειται για μια τουριστική ʺατραξιόνʺ που θα γεμίσει τα ταμεία του Δήμου και θα αυξήσει τον τουρισμό του νησιού, τότε κρίμα που χρησιμοιούμε ό,τι έχουμε ιερώτερο για να γεμίσουμε τον κορβανά μας. Καθώς όμως για κάθε θεατρικό έργο ισχύουν τα ανωτέρω είναι προφανές ότι δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τη θεατροποίηση της Αποκαλύψεως. Μήπως όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο, όπως υπονοεί η σκηνοθέτις, να θέλει με τη θεατρική παράσταση να δώσει μηνύματα στον κόσμο; Και ποια θα είναι αυτά;
Διαβάζουμε στον Τύπο ότι η θεατρική ομάδα α) θα παρουσιάσει στο Σπήλαιο «τον αέναο πόλεμο καλού - κακού». Άραγε, αυτό μηνύει η Αποκάλυψη; Έναν πόλεμο αορίστου καλού-κακού η την πάλη των Χριστιανών με το Θηρίο, δηλ. τον Αντίχριστο;

β) θα κάμει προσπάθεια «ερμηνείας κοινωνικών και φυσικών φαινομένων μέσα από τον προφητικό λόγο του ευαγγελιστή». Ασφαλώς για να εντυπωσιάσουν, με αυθαίρετες ερμηνείες των ποικίλων φαινομένων και με οικολογικές προεκτάσεις θα επιφέρουν σύγχυση στο νού των θεατών, αμυήτων ως επί το πλείστον, ως προς το αληθινό νόημα και μήνυμα της Αποκαλύψεως.

γ) Ο σκηνογράφος «στο χώρο της σκηνής προορίζεται να τοποθετήσει τους θεατές μοιρασμένους σε επτά ομάδες, υπηρετώντας έτσι μια συμβολική αντιστοιχία με τις επτά εκκλησίες της Μικράς Ασίας». Όλα για τον εντυπωσιασμό!
Οι ποικίλοι θεατές, πάσης θρησκείας και αιρέσεως, τοποθετημένοι φίρδην μίγδην θα συμβολίζουν τις επτά εκκλησίες!
Και πως θα μεταφέρει η σκηνοθέτις στο κοινό τη «μυστηριακή ατμόσφαιρα» που ονειρεύεται; Ασφαλώς με τη νέα τεχνολογία. Διαβάζουμε : «Προκειμένου ο χώρος του σπηλαίου να μετατραπεί σε θέατρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει το κοινό, μεγάλος ηλεκτρονικός εξοπλισμός θα υποστηρίξει τις σκηνοθετικές ανάγκες. Γεννήτριες, κομπρεσέρ, προτζέκτορες και σχεδιασμός ειδικών εφέ θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου η ʺΑποκάλυψηʺ να μεταφερθεί στον...φυσικό της χώρο, ενώ παράλληλα θα γίνει μελέτη φωτισμού και ήχου».
Νομίζετε, Πανοσιολογιώτατε, ότι χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός όλων αυτών των μελλόντων να συμβούν εις το ιερό Σπήλαιο ανοσίων; Εμείς ταπεινώς φρονούμε πως, όχι. Αληθεύει όντως το δημοσίευμα ότι «η παραχώρηση του ιερού αυτού χώρου έγινε με την υποστήριξη της πνευματικής ηγεσίας του νησιού, η οποία έδωσε τη σχετική άδεια προκειμένου να παρουσιαστεί το σημαντικό αυτό έργο»;

Μετά τις παραπάνω παρατηρήσεις μας, πρέπει να σάς επισημάνουμε τα κάτωθι :

Πιστεύουμε ότι αντιλαμβάνεσθε ότι το Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως δεν αποτελεί κανενός ιδιοκτησία για να το μεταχειρίζεται καθείς κατά το δοκούν. Πέραν της υπαγωγής του στην τοπική κανονική δικαιοδοσία ανήκει στην Καθόλου Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και άρα σε σχέση με αυτό είναι απαραίτητο να τηρούνται ο αυτονόητος σεβασμός, ο καθαρτικός φόβος προς τα ιερά μας και τα σεβάσματά μας και οι θείοι και ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας.

Είναι εντυπωσιακό για το ήθος του Έλληνα νομοθέτη το γεγονός ότι
απαγορεύει με το άρθρο 1 του νόμου 2946/2001 την «προβολή υπαίθριας διαφήμισης... σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και στη ζώνη προστασίας γύρω από αυτούς...σε μνημεία στον περιβάλλοντα χώρο τους...σε κοιμητήρια, κτίρια ιερών ναών κάθε θρησκείας και δόγματος καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο τους...». Αν ο κοσμικός νομοθέτης διατηρεί αυτή τη συστολή και το σεβασμό για κάθε, κατά την εκτίμησή του ιερό τόπο, ποια θα πρέπει να είναι η στάση ημών των ορθοδόξων και δη των κληρικών απέναντι σ’αυτό το μοναδικό μνημείο και ιερό της πίστεώς μας; Φαίνεται πως μας θάμπωσαν και μας φόρτωσαν με μειονεκτικό θαυμασμό οι συντελεστές για το θεατρικό τους τερατούργημα και λησμονήσαμε τα αυτονόητα.

Αυτά τα αυτονόητα που συνέχουν την ψυχή κάθε ορθοδόξου περιφρουρούν και οι θείοι και ιεροί Κανόνες, όταν :


-Εμποδίζουν να γίνονται συμπόσια («αγάπες» των χριστιανών) μέσα στους ναούς (ΟΔ΄της ΣΤ΄ Οικ.Συν.),

-Όταν απαγορεύουν σε οποιουσδήποτε ανθρώπους να μένουν «αδιακρίτως» στους «ιερούς τόπους» που βρίσκονται πλησίον των ναών και επιτάσσουν να «εξωθούνται» (94ος της ΣΤ’),

-Όταν απαγορεύουν στους ιερούς περιβόλους των ναών να γίνεται εμπόριο (ΟΣΤ’της ΣΤ΄).

Όταν λοιπόν οι θειότατοι Πατέρες προστατεύουν με τους ιερούς Κανόνες τον περιβάλλοντα χώρο των ναών, τι θα λέγουν βλέποντας ιερείς και επισκόπους να κάμουν θέατρο το ιερό Σπήλαιο αλλοιώνοντας την Ορθόδοξη Παράδοσή μας ;

Γνωρίζετε, τέλος, τον σκανδαλισμό των χριστιανών από τη βεβήλωση του ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών με μια άλλη ʺθεατροποίησηʺ, όπου πλήν της μετατροπής του Ι. Ναού σε μουσική θεατρική σκηνή, το Άγιο Βήμα κατάντησε χώρος για καμαρίνια των τραγουδιστών, όπου άνδρες και γυναίκες άλλαζαν ρούχα!
Σάς παρακαλούμε, άγιε Καθηγούμενε, μη συνεχίζετε αυτόν τον κατήφορο φέροντας το «βδέλυγμα της ερημώσεως... εν τόπο αγίω». Το αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών θα είναι, πλήν των οικονομικών ωφελημάτων του νησιού σας και της συμπορεύσεως της τοπικής εκκλησίας με το κοσμικό φρόνημα, η μεθοδευμένη αποϊεροποίηση των πάντων, η μεγαλύτερη αποστασία των αστηρίκτων ανθρώπων που θα ʺβολευτούνʺ με τις γερμανικές ερμηνείες της Αποκαλυπτικής Αλήθειας και η βαθιά απογοήτευση των πιστών από την πνευματική του ηγεσία.

Γι’ αυτό κάνετε, έστω και την τελευταία στιγμή, μια προσπάθεια για να αποτρέψετε την ιεροσυλία στον ιερό Τόπο του Αγίου Σπηλαίου προβάλλοντας την αλήθεια της ιεράς Αποκαλύψεως, προτάσσοντας την Ιερά ορθόδοξη Παράδοση και ενθυμούμενος ότι ο Ηγαπημένος Μαθητής του Κυρίου επ’ουδενί θα μπορούσε να παρευρεθεί στο ετοιμαζόμενο θεατρικό ανοσιούργημα και να ευλογήσει τη βεβήλωση του Σπηλαίου του.

Ευλογείτε,

Μετά τιμής

Δια την Εστίαν Πατερικών μελετών

ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Χρήστος Παπασωτηρίου
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Φαίνεται πως κάποιοι έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τις Εκκλησίες,ακόμα και τους ιερότατους χώρους όπως το Σπήλαιο της Αποκάλυψης,σε...μπουζουκλερί και θέατρα,προκειμένου να "εκσυγχρονιστούν",σύμφωνα με τα αιρετικά προτεσταντικά "πρότυπα"!

Τους προειδοποιούμε να...μαζευτούν:Οι Ναοί και οι χώροι όπου συνέβησαν συνταρακτικά γεγονότα της Ορθόδοξης πίστης μας είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ και όχι για τον κάθε "θεατράνθρωπο"!Είτε εκείνοι είναι λαικοί,είτε κληρικοί!



Βίντεο από την αντικατοχική στη Λευκωσία.


ΠΗΓΗ: ΕΓΕΡΣΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ": ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.



(Στο δικαστήριο δεν υπήρχε κανένας δημοσιογράφος τοπικός η άλλος… Ούτε λέξη από τα κανάλια) Στα μαλακά οι αλβανοί σφαγείς των Ελληνόπουλων στο διαβατό Ημαθίας

Χθες ένα χρόνο περίπου από την απόπειρα ανθρωποκτονίας 4 ελληνόπουλων από συμμορία σεσημασμένων αλβανών διεξήχθη η δίκη με εμφανή τα σημάδια των μαχαιριών στο σώμα και την ψυχή των παιδιών. Ας πάρουμε τα πράγμα τα από την αρχή, Διαβατό Ημαθίας λίγο έξω από την Βέροια ξεσπάει καβγάς ανάμεσα σε έφηβους ελληνικής και αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα ένας αλβανός να καλέσει ενισχύσεις. Στην θέση του εμφανίστηκαν συμμορία 7 σεσημασμένων αλβανών ηλικίας περίπου 30 ετών οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα ελληνόπουλα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα από αυτά.

Θα παραθέσουμε μόνο τι είπε ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Χαράλαμπος Δεμερτζίδης:

«Από τους τραυματίες, δύο παιδιά ηλικίας 17 ετών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Το ένα φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, το δεύτερο στην καρωτίδα. Ο ένας 17χρονος τραυματίας φέρει βαριά τραύματα στην κοιλιά. Η μαχαιριά που δέχθηκε ήταν επαγγελματική. Το μαχαίρι μπήκε από την κοιλιά και βγήκε από την πλάτη. Ο δράστης δεν το κάρφωσε μόνο, αλλά φρόντισε και να το στρίψει. Του αλλάξαμε όλο το αίμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη χειρουργική κλινική. Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα ξέρουμε την πορεία του, γιατί τέτοιες καταστάσεις κρύβουν επιπλοκές. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Το δεύτερο τραυματισμένο 17χρονο Ελληνόπουλο φέρει τραύματα στην τραχηλική χώρα, σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρωτίδα, στην τραχεία και στον οισοφάγο»

Τα άλλα δύο Ελληνόπουλα νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Βέροιας με μώλωπες και τραύματα σε όλο τους το σώμα.


Οι συλληφθέντες αλβανοί ήταν 5 ο ένας εξ αυτών μάλιστα κατά την διαφυγή του στα ελληνοαλβανικά σύνορα.. Το εκπληκτικό είναι ότι σε βάρος δύο συλληφθέντων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από το 2001, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σε βάρος του ενός εξ αυτών εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Και παρ’ όλα αυτά, εδώ και 9 χρόνια μπαινοβγαίναν στην Ελλάδα κανονικά και με το νόμο.

Η υπόθεση φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να κουκουλωθεί, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμπλοκής, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!) και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοφορία.

Στο εδώλιο κάθισαν σήμερα 3 εξ αυτών, από τους άλλους 2 συλληφθέντες ο ένας είχε αποφυλακιστεί με χρηματική εγγύηση και αγνοείται ενώ ο άλλος θα δικασθεί σε δικαστήριο ανηλίκων. Στην ουσία της υπόθεσης έχουμε έναν ένοχο ο οποίος καταδικάστηκε σε 13,5 χρόνια κάθειρξη για τις παραπάνω κατηγορίες ενώ οι άλλοι 2 κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών βέβαια θα παραμείνουν στην φυλακή γιατί εκτίουν ποινή για άλλη υπόθεση που έχουν εις βάρος για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι οι οικογένειες των θυμάτων είχαν ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς εντόπισαν πολλές παραλείψεις στην διαδικασία. Ενδεικτικότερη ότι το βαρύτερα τραυματισμένο παιδί, που χρειάστηκε να μείνει στην εντατική, δεν συμπεριλαμβανόταν καν στους εξεταζόμενους μάρτυρες. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ: ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ!

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ: ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.



Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση! Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη…

Η προδοσία της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Αττίλας προχωρά και οι Καταδρομείς βρίσκονται στην Μεγαλόνησο να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ένας απόγονος των Μινωιτών τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη, ο καταγόμενος από το χωριό Ασή Γωνιά, στα σύνορα Ρεθύμνου – Χανίων, καταδρομέας Μπικάκης, μια ηρωική μορφή των μαχών, ανάμεσα σε όλες τις άλλες των Ελλήνων πολεμιστών της Α΄ Μοίρας της ΕΛΔΥΚ και των Κυπρίων καταδρομέων.
Η μοίρα χωρίζεται σε ζευγάρια έχοντας βαρύ οπλισμό, μερικά οπλοπολυβόλα και ΠΑΟ. Σε ένα από αυτά ο Μπικάκης μαζί με τον έτερο κρητικό Μπιχανάκη καλούνται να υπερασπιστούν την περιοχή αριστερά της αντιπροσωπίας της “Ford”, γνωστό ως ανώνυμο λόφο αφού οι Τούρκοι προωθούνται στα προάστια της Λευκωσίας.

Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και εναποθέτει 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το ΠΑΟ του παρατηρεί τον χώρο και το πεδίο βολής που του έδινε. Υπό συνεχή βροχή από όλμους των 4,2 χιλιοστών των Τούρκων, ο Μπικάκης μετακινείται προς άλλο σημείο, πιστεύοντας ότι ο Μπιχανάκης τον είχε αντιληφθεί, όμως απορροφημένος από την μεταφορά των βλημάτων, δεν είδε την μετακίνηση του Μπικάκη και αμέσως άρχισε να τον καλεί χωρίς να λαμβάνει απάντηση. Γύρισε πίσω και ανάφερε την απώλεια του συντρόφου του. Όμως ο Μπικάκης ζει και με την σειρά του ψάχνει τον σύντροφο του, νομίζοντας ότι σκοτώθηκε. Δεν παίρνει απάντηση, αφού το μόνο που ακούει είναι οι εκρήξεις από τους όλμους των Τούρκων!

Παρόλο που γνωρίζει ότι είναι μόνος, δεν λιποψυχεί αλλά μένει στη θέση του, ακολουθώντας τις εντολές που είχε. Μία ανεπανάληπτη και ανορθόδοξη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΘΡΩΠΟ και στις μηχανές.

Τοποθετεί το βλήμα, φέρνει το ΠΑΟ στον ωμό του και το μάτι του στην διόπτρα. Έρχονται 6 άρματα Μ-48-Α2 και πίσω τους ένα Τουρκικό Τάγμα Πεζικού!

Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το 1ο άρμα και στα 270 μέτρα το κάνει παλιοσίδερα, αναγκάζοντας τα δυο άτομα του πληρώματος να το εγκαταλείψουν!

Αλλάζει θέση, εγκλωβίζει το 2ο άρμα και το τυλίγει στις φλόγες χωρίς να γλιτώσει κανείς!

Στα 200 μέτρα καταστρέφει και το 3ο άρμα, ενώ οι Τούρκοι τον ψάχνουν σαν τρελοί, αλλάζει θέση και καταστρέφει και το 4ο μην αφήνοντας κανένα ζωντανό!!!

Τα δυο εναπομείναντα άρματα φοβούνται και κρύβονται, όμως το 5ο κάνει το λάθος και εμφανίζεται δίνοντας την ευκαιρία στο Μπικάκη να το στείλει από εκεί που ήρθε!

Το 6ο και τελευταίο οπισθοχωρεί ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει 700 μέτρα μακριά από τον Μπικάκη, αυτός όμως το καταστρέφει και αυτό! Τα πληρώματά τους, που μέρες πριν έκαιγαν άμαχους, γυναίκες, ιερείς και παιδιά, κάηκαν σε λίγα λεπτά από τον μοναχικό Κρητικό εκδικητή! Θαρρείς κι ήταν ένα μακάβριο παιγνίδι θανάτου, που από Θεία θέληση έπρεπε να το κερδίσει ο Άνθρωπος…
Οι Τούρκοι πεζικάριοι βλέποντας το θάνατο μπροστά τους τρέχουν να καλυφθούν στη σχολή Γρηγορίου. Τα δυο εναπομείναντα βλήματα του Μπικάκη ρίχνονται στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου! Ποσά πτώματα μέτρησαν οι Τούρκοι στο κτίριο δεν μαθεύτηκε ποτέ…

Παρέμεινε τέσσερις μέρες χωρίς τροφή, πολεμώντας με ένα πολυβόλο, που βρήκε πεταμένο στον διπλανό λόφο και έχοντας δίπλα του τη φωτογραφία της Ελένης που τον περίμενε στη Κρήτη!.

Ο Καταδρομέας Μπικάκης (όπως και κανένας άλλος Αξιωματικός ή οπλίτης από όσους έλαβαν μέρος στην άνιση τούτη Μάχη) δεν έλαβε ποτέ κάποια ηθική αμοιβή ή έπαινο! Η πρόταση του Διοικητού του, για άμεση απονομή του Χρυσούν Αριστείου Ανδρείας, έμεινε για πάντα στα συρτάρια των "ΗΓΕΤΩΝ".
Από ένοχη σιωπή; Από ντροπή; Από προκατάληψη; Κανένας ποτέ δεν έμαθε…

Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών, φεύγοντας από τη ζωή - όπως κι άλλοι μαχητές Καταδρομείς, Ελδυκάριοι και κυβερνήτες των Νοράτλας - με την πίκρα της μη αναγνώρισης…

Τιμήθηκε μετά θάνατον από την Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας. Η τιμητική πλακέτα απεστάλη από τον - εν ζωή τότε - Πρόεδρο της Λέσχης Δρούγκα Στέφανο, στους Γονείς του στην Κρήτη…

Κανένας Δάσκαλος ή ιστορικός δεν μίλησε ποτέ στους μαθητές του γι αυτόν… Κανένας ποιητής δεν αφιέρωσε λίγη απ τη σοφία του για κάποιες αράδες από λέξεις…έστω για ένα τραγούδι.

Σε ολάκερη την Ελλάδα, μήτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δρόμος που να χωρέσει το όνομά του…»
Εμμανουήλ Μπικάκης, ένας μεγάλος, σύγχρονος εθνικός Ήρωας Πολέμου,

που κρύψανε οι άνανδροι, για να μην φαίνεται τόσο ανυπόφορη η ανανδρία τους…


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ.



Αφού έμειναν κλεισμένοι για αρκετές μέρες στην Υπατία και στην Νομική κάνοντας ακόμη και δήθεν απεργία πείνας κατάφεραν να πάρουν άσυλο για κάποιο χρονικό διάστημα και να μείνουν στην χώρα μας.

Και αφού βγήκαν ελεύθεροι στους δρόμους της Αθήνας τελικά χθες βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με κλοπιμαία.
Ο λόγος για τέσσερις μαροκινούς ηλικίας 26, 27, 29 και 36 ετών.

Ειδικότερα Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας εντόπισαν τους μαροκινούς, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία, στον χώρο των Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου και σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις αποσκευές τους τα κατωτέρω αντικείμενα, την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

τέσσερις (4) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
εννέα (9) κινητά τηλέφωνα
τέσσερις (4) φορτιστές κινητών τηλεφώνων
έξι (6) μπαταρίες κινητών τηλεφώνων
έναν (1) πλοηγό GPS
μία (1) παιχνιδομηχανή (PLAY STATION)
τέσσερα (4) ρολόγια
ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου
ένα (1) σεσουάρ
ένα (1) αυτόματο τρυπάνι
δύο (2) ανδρικά αρώματα και
έναν (1) φακό.
Από την έρευνα-προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα είχαν κλαπεί από οικίες και οχήματα στην Αθήνα και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

«ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΗ;» (ΒΙΝΤΕΟ).

Το παρακάτω υπέροχο μουσικό κομμάτι μας γνωστοποίησε αναγνώστης της ιστοσελίδος μας, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμώς.



Ένα τραγούδι  για την μαύρη επέτειο της εισβολής στην μαρτυρική Μεγαλόνησο, αφιερωμένο στους Ηρωες που διαχρονικά έδωσαν το αίμα τους για την Λευτεριά και την Ενωση.

«ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΗ;»

Δικέφαλος αϊτός πετά για την Αμμόχωστο
Στον δρόμο συναντά την ψυχή του Σολωμού
Και τ' άλλα τα παιδιά, που πέσανε για τ' όνειρο
Να φύγουνε, ζητά, οι βάρβαροι γι' αλλού!
Ως πότε σιωπή; Ως πότε κατοχή;
Ν' αφήνουμε στην Κύπρο το κόκκινο πανί!
Ως πότε σιωπή! Ως πότε κατοχή;
Οι Έλληνες δεν πρέπει να ζούνε στην ντροπή!
Δικέφαλος αϊτός στην κορφή του Πενταδάκτυλου
Μεταμορφώθηκε υ ψυχή του Διγενή
Αυτός πάει μπροστά να διώξουμε το άδικο
Να γίνει γαλανόλευκο όλο το νησί!
Ως πότε σιωπή; Ως πότε κατοχή;
Ν' αφήνουμε στην Κύπρο το κόκκινο πανί!
Ως πότε σιωπή! Ως πότε κατοχή;
Οι Έλληνες δεν πρέπει να ζούνε στην ντροπή!
Δικέφαλος αϊτός θα φθάσει στην Κερύνεια
Στο κάστρο θ' ανεβεί την Άνοιξη να δει
Της Λευτεριάς τον ήλιο που ανέτειλε απ' τα στήθια
Του Τάσου Ισαάκ και του Καραολή!
Ως πότε σιωπή; Ως πότε κατοχή;
Ν' αφήνουμε στην Κύπρο το κόκκινο πανί!
Ως πότε σιωπή! Ως πότε κατοχή;
Οι Έλληνες δεν πρέπει να ζούνε στην ντροπή!

KYΠΡΟΣ 1974 - Μαρτυρία εφέδρου Καταδρομέα για την μάχη της Κερύνειας.

 
 
ΜΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΤΟ 1974(ΔΙΗΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΦΕΔΡΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ)

Πρωί – πρωί μας ανέφεραν πως δυο άρματα εμφανίστηκαν στον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας. Έπρεπε να τα καταστρέψουμε. Συγκροτηθήκαμε σε τμήματα και ξεκινήσαμε σιγά – σιγά για τον Άγιο Γεώργιο, απέναντι από το δρόμο που οδηγεί στις Καμάρες.
 
Λάβαμε τις θέσεις μας. Τοποθέτησα το αντιαρματικό δίπλα από το δρόμο, επί του αναχώματος και περιμέναμε τα άρματα.

Ο βόμβος ήταν τόσο έντονος που άρχισα να αμφιβάλλω κατά πόσο ήταν μόνο δύο. Τα πλοία άρχισαν να κτυπούν με τα τηλεβόλα τους, παράλληλα με τα άρματα που κατευθύνονταν προς τον Άγιο Γεώργιο. Σε λίγο εμφανίστηκε το πρώτο άρμα.

 
                Με εντυπωσίασε τόσο πολύ, που έμεινα και το έβλεπα. Ήταν υπέρογκο. Σαν κινούμενη κατοικία. Στιγμιαίο δίλημμα: τι να σημαδέψω, τις ερπύστριες ή το πυροβόλο; Τελικά σημάδεψα τις ερπύστριες. Το άρμα ακινητοποιήθηκε. Αμέσως άρχισε να βάλλει το πυροβόλο του. Τα υπόλοιπα άρματα σκορπίστηκαν με τις πρώτες εκρήξεις και άρχισαν να κινούνται προς τις θέσεις μας. Το πυροβόλο του πρώτου άρματος συνέχισε να βάλλει. Στην κουφάλα ενός δένδρου πρόσεξα το Χρίστο Καρεφυλλίδη. Καθόταν κάτω από το δένδρο. Βλέμμα απλανές προς τη θάλασσα. Έκτοτε αγνοείται. Η οπισθοχώρηση ήταν πολύ δύσκολη. Περνούσαμε μέσα από τα περβόλια. Πέφταμε σε συρματοπλέγματα. Καθοδόν συναντήσαμε αρκετούς τραυματίες. Καταλήξαμε στον Άγιο Γεώργιο. Διασχίσαμε τον ποταμό, κάπου στο κέντρο του χωριού και ανασυγκροτηθήκαμε. Έπρεπε το ταχύτερο να κινηθούμε προς την Κερύνεια. Να αμυνθούμε στην είσοδο της πόλης. Ξεκινήσαμε πεζή. Οι δρόμοι ήταν ήδη κλειστοί γιατί είχαν κτυπηθεί από τα άρματα. Δεν γνωρίζαμε μέχρι που είχαν προελάσει. Κατευθυνθήκαμε προς Κερύνεια μέσα από τα χωράφια. Περάσαμε από το Τέμπλος, όπου υπήρχαν τούρκικα φυλάκια. Άρχισαν να μας κτυπούν και απ’ εκεί. Γύρω στο μεσημέρι τερματίσαμε στο γήπεδο του Γ.Σ.Πράξανδρος, στην είσοδο της πόλης της Κερύνειας. Οχυρωθήκαμε σε μια υπό ανέγερση πολυκατοικία. Μετά από λίγο οι Τούρκοι εντόπισαν τη θέση μας, περικύκλωσαν την οικοδομή κι άρχισαν να μας κτυπούν μέχρι το σούρουπο.
 
Οι απώλειές μας, όσο προχωρούσε ο χρόνος γίνονταν τρομακτικές. Δεν είχαμε παρά ελάχιστα πυρομαχικά. Περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή να εκδηλώσουν την τελική επίθεσή τους. Ελπίδα δεν υπήρχε πια. Ήταν όλα χαμένα. Ο αγώνας συμβολικός. Για την τιμή των όπλων. Ο Λοχαγός Βασίλης Ροκκάς διέταξε επίθεση. Οι ευρισκόμενοι στους πάνω ορόφους δεν λάβαμε γνώση της διαταγής. Οι καταδρομείς του πρώτου ορόφου, γύρω στα 15 – 20 άτομα, όρμησαν προς τα έξω. Στην προσπάθεια για διάνοιξη του κλοιού κάποιοι έπεσαν. Ο Λοχαγός τραυματίστηκε. Οι Τούρκοι συνέχισαν το σφυροκόπημα. Μας φώναζαν στα ελληνικά: ‘‘Κομάντος παραδοθείτε. Ξέρουμε ότι είστε πάνω στην πολυκατοικία.’’ Με μηδενικές πιθανότητες σωτηρίας ανταποδίδαμε μερικώς το πυρ, λόγω έλλειψης πυρομαχικών. Σε λίγο κτυπήθηκε δίπλα μου ένας σύντροφος. Δέχθηκε ριπή στο στομάχι. Ο πόνος ανυπόφορος. Σε σημείο που να επιζητείς το θάνατο. Προσπαθούσα να τον παρηγορήσω. ‘‘Περίμενε. Μόλις φύγουν θα σε μεταφέρω.’’ Έμεινε πεσμένος για ένα περίπου τέταρτο. Από το σημείο που βρισκόμουν δεν μπορούσα να τον πλησιάσω. Του έριχνα κάθε τόσο κομμάτια από τούβλο στα πόδια για να διαπιστώσω αν είναι ζωντανός. Με κάθε κομμάτι που του έριχνα μετακινούσε ελαφρά κι ανεπαίσθητα το σώμα του. Του μιλούσα συνεχώς. ‘‘Άντεξε ακόμα λίγο. Θα σε πάρω κάτω μόλις νυχτώσει’’. Μετά από μισή περίπου ώρα, όταν του μίλησα και πάλι δεν μου απάντησε. Παρέμεινε σιωπηλός κι ακίνητος.
 
Εκείνη τη στιγμή, στηριζόμενος με την πλάτη στη δοκό, προσπάθησα να τον προσεγγίσω. Δέχθηκα μια σφαίρα στο γόνατο. Πέρασαν 2 – 3 λεπτά για να νιώσω τον πόνο. Με κομμάτι από το χιτώνιό μου έδεσα το τραύμα. Όπως ήμουν τώρα πλησίον του Δεκανέα διαπίστωσα πως ήταν νεκρός. Έπλεε στο αίμα. Σύρθηκα αργά – αργά πίσω. Είχε ήδη νυχτώσει. Σταμάτησαν οι πυροβολισμοί. Οι Τούρκοι υπέθεσαν πως ουδείς έμεινε ζωντανός κι έτσι άρχισαν να προχωρούν προς την Κερύνεια. Δίπλα μου ήταν δυο νεκροί στρατιώτες. Άρχισα να χάνω περισσότερο αίμα. Δοκίμασα να σηκωθώ, αλλά έπεσα χάμω. Εκεί που έπεσα, όπως άπλωσα τα χέρια μου, ένιωσα το κορμί κάποιου που πρέπει να ήταν νεκρός. Τραβήχτηκα ένα μέτρο πιο πέρα. Πλήρης ησυχία. Νεκρική. Δυο αδελφοί με βοήθησαν να βαδίσω μέχρι το ισόγειο. Προσπάθησαν να με μεταφέρουν μαζί τους προς το βουνό, μέσω Πέλλαπαϊς, για να μεταβούμε τελικά στη Λευκωσία. Δεν δέχθηκα, γιατί θα τους έθετα κι αυτούς σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο.
 
Μόλις έφυγαν, σύμπτυξα το καλασνίκωφ, το χρησιμοποίησα ως υποστήριγμα και προχώρησα. Απομακρύνθηκα από την πολυκατοικία, εισήλθα σ’ ένα σπίτι, αφού πέρασα από την αυλή. Ξάπλωσα στον καναπέ. Αμέσως αποκοιμήθηκα. Σε λίγη ώρα ξύπνησα από κάποιες ομιλίες. Εγκαταλείποντας το σπίτι στις 23 Ιουλίου, εξαφάνισα κάθε ίχνος της εκεί παρουσίας μου και ιδιαίτερα τις κηλίδες αίματος από το τραύμα μου, που πιστά μ’ ακολουθούσαν. Πήγα σ’ ένα χωράφι πιο κάτω και χώθηκα στην κουφάλα μιας μεγάλης ελιάς. Έμεινα εκεί σκεπτόμενος πώς να ενεργήσω. Επικρατούσε τόση ηρεμία και ησυχία, που η Κερύνεια έμοιαζε με έρημη πόλη. Στην κουφάλα έμεινα για μια περίπου ώρα. Σε κάποια στιγμή κοίταξα το πόδι μου. Είχε γεμίσει μυρμήγκια από το αίμα που στέγνωσε στην πληγή. Η κάλτσα κόλλησε στο πόδι μου και στο άρβυλο. Προχώρησα και είδα ένα σπίτι με χαμηλά παράθυρα. Για καλή μου τύχη ήταν τα εξώφυλλα ανοικτά κι έτσι μπόρεσα να μπω μέσα.
 
Βρέθηκα στο υπνοδωμάτιο κι έπεσα στο στρώμα. Αμέσως έπλυνα το πόδι μου. Αφού λούθηκα, τύλιξα τα στρατιωτικά ρούχα μου σ’ ένα προσόψιο και τα έκρυψα στο ερμάρι του λουτρού, μαζί με τα άρβυλα. Το όπλο το έβαλα στο κάτω μέρος. Φόρεσα ρούχα πολιτικά που ευτυχώς βρήκα στο μέγεθός μου. Σε λίγο έσπαζε το γυαλί της εξώθυρας. Στη συνέχεια την άκουσα να ανοίγει. Μπήκαν οι πρώτοι Τούρκοι στρατιώτες και πρόταξαν τα όπλα τους κατά πάνω μου…
 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ.



ΠΗΓΗ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ!



-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή δεν θέλουμε να πέσουν τα ταξί στα χέρια των πολυεθνικών και να έχουμε την δημιουργία νέων καρτέλ που θα ανεβάσουν το κόστος μεταφοράς των Ελλήνων στα ύψη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή όταν μπαίνουμε σε ένα ταξί επιθυμούμε να βλέπουμε τον Ανδρέα, τον Γιάννη, τον Αλέξανδρο και όχι τον Αχμέτ, τον Χασάν και τον Καζαμπούμπου με τους οποίους θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες οδηγούς οι πολυεθνικές.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί οργή η αποφασίζουμε και διατάσσουμε στάση Ραγκούση. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μην ξεχνάμε ότι με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος "κύριος" επέβαλε τον πλέον ανθελληνικό νόμο όλων των εποχών. Τον νόμο περί αποδόσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες εποίκους.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή μας προκαλεί εμετό η υποκρισία των παπαγαλάκιων της τηλεοράσεως. Ο Καμπουράκης, ο Οικονομέας, ο Πορτοσάλτε και οι λοιποί υπέρλαμπροι τηλεοπτικοί αστέρες θυμήθηκαν τον... τουρισμό. Βεβαίως, για τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε έναν απέραντο οίκο ανοχής, όπου οι τουρίστες αποτελούν στόχο του κάθε αφρικανού και ασιάτη εγκληματία- φαντάζεσθε όλοι με τι ευχάριστα λόγια περιγράφουν τις εμπειρίες τους στους δικούς τους τα θύματα- τσιμουδιά. Προφανώς στο μαρξιστικό ή νεοφιλελεύθερο μυαλουδάκι τους η παρουσία των αλλοδαπών εγκληματιών συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή τα πρωτοσέλιδα των διαπλεκόμενων φυλλάδων υποστηρίζουν ότι οι κινητοποιήσεις θα καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία. Ε, όχι. Πάει πολύ οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, οι κλέπτες του χρηματιστηρίου, οι εργολάβοι των Olympic Games να παριστάνουν τους υπερασπιστές της οικονομικής ζωής της χώρας.

-Είμαστε στο πλευρό των ταξιτζήδων επειδή η ΧΟΥΝΤΑ του Τζέφρυ και της αμερικανοπροσκυνημένης παρέας του θα φύγει μόνο με δυναμικές δράσεις όπως αυτές των ταξιτζήδων. Καλές οι μούτζες, καλά και τα συνθήματα έξω από το κοινοβούλιο, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις δυναμικές κινητοποιήσεις που φθείρουν το ανθελληνικό Σύστημα.

Για τον Ιερό Λόχο,

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Αναβλήθηκε η διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Ρίο - Σοβαρά επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο. (ΒΙΝΤΕΟ).



ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Την αναβολή της συνδιάσκεψης αποφάσισε τελικά το ΠΑΣΟΚ, μετά και τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει ανάμεσα σε απεργούς οδηγούς ταξί και δυνάμεις ασφαλείας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έξω από το ξενδοχείο Πόρτο Ρίο σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια με ρίψη χημικών και δακρυγόνων, καθώς οι απεργοί, προσπάθησαν να πλησιώσουν το χώρο .


Δύο ομάδες ταξιτζήδων και άλλων πολιτών έσπασαν αρχικά το ένα μπλόκο των ΜΑΤ, όταν όμως πήγαν να σπάσουν και το δεύτερο, δέχτηκαν δακρυγόνα.

Τότε άρχισε πετροπόλεμος και στο Porto Rio επικράτησε το πανδαιμόνιο. Αστυνομικοι χτύπησαν με γκλομπ τους ταξιτζήδες, ενώ και εκείνοι απάντησαν με χρήση καδρονιών.





ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.


Μία ιδιαιτέρως αξιέπαινη προσπάθεια εντοπίσαμε με τη βοήθεια μηνύματος που μας έστειλε αγαπητός συνέλληνας μέσω του διαδικτύου. Σε μια εποχή που τα γκρίκλις τείνουν να αντικαταστήσουν την ιστορική γραφή της Ελληνικής Γλώσσας- ιδίως στον χώρο της νεολαίας μας-, σε μια εποχή που οι βαρβαρικές λέξεις εκτοπίζουν τις Ελληνικές λέξεις, σε μία εποχή όπου ο πρωθυπουργός της χώρας συγχέει το πηλίκον με το πηλήκιο υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται και μάχονται για την διάδοση της γλώσσας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ας τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο δυνάμεθα.

Ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας Αθηνών ιδρύθηκε το 1985.

Είχε προηγηθεί η ίδρυση ομοίου Οργανισμού στην Καβάλα το 1984 και ακολούθησε η ίδρυση αντιστοίχων Ομίλων στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Πάτρα, στον Πύργο, στα Χάνια, στο Ρέθυμνο, στη Λάρισα, στην Λευκωσία (Κύπρος), στην Μελβούρνη και στην Αδελαΐδα (Αυστραλία).

Το 1999 ιδρύθηκε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Διάδοση - Διεθνοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο Σύλλογος σήμερα έχει περισσότερα από 1100 Μέλη, τα οποία έχουν διαφορετικά επαγγέλματα και ηλικίες αλλά συνδέονται μέσω της αγάπης για τη διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας και για ό,τι σχετίζεται με αυτήν (Λογοτεχνία, Πολιτισμό, Ιστορία κ.λ.π.).

Για να μάθετε περισσότερα επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΔΕΓ

Αχλάδι Φθιώτιδας: με τσίπουρο και μεζέδες καταπολεμούν την κρίση.

 
 
Στο τσίπουρο βρήκαν το «φάρμακο» για την κρίση αλλά και τη μειωμένη κίνηση στις ταβέρνες και στα ουζερί οι επαγγελματίες του χωριού Αχλάδι στη Στυλίδα της Φθιώτιδας. Με τη στήριξη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τιρνάβου, τα μεζεδοπωλεία της περιοχής αποφάσισαν να κάνουν «άνοιγμα» προς την τοπική κοινωνία προσφέροντας τσίπουρο, αλλά και μεζέ δωρεάν! Η προσφορά, όπως ανακοίνωσαν, θα ισχύει τις Παρασκευές, από τις 11.00 έως και τις 15.00, ξεκινά από την Παρασκευή 1 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως το τέλος της θερινής περιόδου.
 
Έτσι, όλοι όσοι επισκέπτονται το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Αχλάδι θα μπορούν να συνδυάσουν το μπάνιο στη θάλασσα με δωρεάν τσίπουρο και μεζέ. 

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε και τέτοιες προσφορές ή ανταλλαγές στο xestock.gr!

Πηγή: Δημοκρατία
 

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Προηγούμενος Ι.Μ Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος : "Ελληνες αντισταθείτε".



Σε σθεναρή και άκαμπτη αντίσταση σε όλα τα επίπεδα και προς κάθε κατεύθυνση κάλεσε όλους τους Έλληνες ο πρώην Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου, στην ομιλία του με θέμα «Παράδοση – Θρησκεία – Πολιτισμός», η οποία έγινε την Κυριακή, στο πλαίσιο του 1ου Πανκαλαμπακιώτικου Χοροστασιού. 


Ο Πανοσιολογιότατος π. Αθανάσιος είπε χαρακτηριστικά:



«Eπιβάλλεται αντίσταση στον αφελληνισμό και την παραχάραξη της ιστορίας μας, αντίσταση στην περιθωριοποίηση και τον υποβιβασμό των αρχών της πίστεως και της πατρίδος μας, αντίσταση στην ποδηγέτηση και τον έλεγχο των επιλογών και της συνειδήσεώς μας, αντίσταση στους σχεδιασμούς και τις επιβολές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Νέας Εποχής και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Αντίσταση οργανωμένη και όχι επιφανειακή, που θα στηρίζεται στον προσωπικό μας αγιασμό και τον αναβαπτισμό μας, στα νάματα της ελληνορθόδοξης παραδόσεώς μας. Αντίσταση οργανωμένη σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο». 



Ο π. Αθανάσιος προκάλεσε αίσθηση με την αναφορά του σε δαίμονες της κολάσεως, οι οποίοι ξεχύθηκαν να ξεριζώσουν από την ψυχή του Έλληνα την ορθόδοξη πίστη του και την εθνική του συνείδηση, έχοντας ως σκοπό τους την ολοκληρωτική υποδούλωση της πατρίδας μας και του λαού μας στους σχεδιασμούς της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων κα της Νέας Εποχής, καθώς και με το κάλεσμά του να κάνουμε τα σπίτια μας κρυφά και νέα σχολειά, για να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με τις παραδόσεις του γένους μας υποκαθιστώντας την πλημμελή σχολική εκπαίδευση που τους παρέχεται.
Αιχμή του δόρατος, για την βίαιη και άμεση υπαγωγή μας στον ηλεκτρονικό ολοκληρωτισμό που παρακολουθεί, χαρακτηρίζει, στιγματίζει και ενοχοποιεί ό,τι και όσους επιθυμεί, είπε πως είναι οι ηλεκτρονικές κάρτες και κυρίως η κάρτα του πολίτη, που συνιστά οξύτατη απειλή για τις ατομικές μας ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο π. Αθανάσιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική ανέχεια της χώρας μας -η οποία είπε ότι τελεί υπό κατάρρευση, με μια κυβέρνηση υπό ξένη κηδεμονία και υπουργούς υπό επίβλεψη- με κύριους υπεύθυνους πολυεθνικές εταιρείες, οικονομικούς κολοσσούς, εταιρείες κατασκευής οπλικών συστημάτων, πανίσχυρα οικονομικά κέντρα και νεόκοπους κροίσους.
Ο πρώην Ηγούμενος του Μεγάλου Μετεώρου αναφέρθηκε και στις πρακτικές και τις μεθόδους αυτών που κινούν τα νήματα της ιστορίας του πλανήτη και παράγουν ιδεολογία και νοθευμένο τρόπο ζωής, «των διαφόρων, δηλαδή, κλειστών ομάδων προωθήσεως και ελέγχου της εξουσίας με πρωτοπόρους τον διεθνή σιωνισμό, την μασσωνία, τα οικονομικά λόμπυ των πολυεθνικών, τις λέσχες επιλεγμένων ατόμων, όπως η Μπίλντεμπεργκ, που κατασκευάζουν ηγέτες μαριονέτες, πειθήνεια εκτελεστικά όργανα δικά τους, πριν ακόμη οι λαοί τούς επιλέξουν και τούς ψηφίσουν», προσθέτοντας ότι μέσω αυτών των εκλεκτών και δοτών κυβερνά τον κόσμο μια πανίσχυρη πολιτική, οικονομική, κοινωνική και θρησκευτική ολιγαρχία.
Αναφερθείς στην κρίση που βιώνουμε ως έθνος, ο π. Αθανάσιος σημείωσε ότι πρόκειται πρωταρχικά για μία κρίση ταυτότητος, μια κρίση αυτοσυνειδησίας και αυτοπροσδιορισμού, στην οποία έχουμε οδηγηθεί διότι δεν αναζητούμε πλέον τις απαντήσεις, το νόημα και το σκοπό της ζωής μας στην πατροπαράδοτη ορθόδοξη πίστη μας, στη ζωή της Εκκλησίας, στην χάρη και τα μυστήριά της.
«Απεμπολίσαμε αρχές και αξίες, αλλάξαμε ήθη και συμπεριφορές, θέσαμε άλλους στόχους και προτεραιότητες, νοθεύσαμε τα μέσα και τις διαδικασίες, απωλέσαμε το μέτρο, εγκαταλείψαμε την χαρμολύπη. Βγάλαμε τον Θεό από την ζωή μας και επιχειρούμε να τον γνωρίσουμε με την ανθρώπινη λογική μας, η οποία φθάνει, όμως, στην ανάγκη της πίστεως, αλλά όχι, όμως, στον ίδιο τον Θεό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Οδηγός στην ομιλία του π. Αθανασίου για την πορεία της παράδοσής μας ήταν ο Φώτης Κόντογλου, αναφορές του οποίου χρησιμοποίησε ο πρώην ηγούμενος πολλές φορές.


ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή την τελετή Μνήμης στον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών. Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρών, ανάμεσα τους και μέλη του Ιερού Λόχου. Το αιώνιο παράδειγμα Ανδρείας του Λεωνίδα και των 300 του ας φωτίζει τον δρόμο του Καθήκοντος στον οποίο όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές καλούμαστε να βαδίσουμε. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που τράβηξε μέλος μας.






ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ο.Κ. ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ.


Ο θλιβερός γέροντας που ακούει στο όνομα Κάρολος Παπούλιας απέδειξε για μία ακόμη φορά τι εστί Homo pasokus "γλύφοντας" με τον πιο γλοιώδη τρόπο την Χίλαρι. Που είναι οι ένδοξες ημέρες του αντιαμερικανισμού Κάρολε; Με τα ωραία συνθήματα "Έξω οι βάσεις του θανάτου" και "Ε.Ο.Κ. και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"; Αλλά να μου πεις πότε το ΠΑΣΟΚ ήταν πραγματικά εναντίον των συμφερόντων της Αμερικής; ΠΟΤΕ! Γιατί και οι βάσεις του θανάτου παρέμειναν και υπό τον πλήρη έλεγχο της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Κάρολος Παπούλιας: Ο ορισμός του πολιτικάντη!

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ": ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΑΔΕΣ.

 
 
Η πολλή...δουλειά τρώει τον αφέντη:Άδεια τα περισσότερα έδρανα σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις
 
- Οι βουλευτές της περιφέρειας που στην περιοχή υπάρχει αεροδρόμιο, δικαιούνται 104 αεροπορικά κουπόνια

- Το ποσό των μηνιαίων αποδοχών τους κυμαίνεται από 8.400 ευρώ έως 8.700 ευρώ

- Είναι πιο ακριβοπληρωμένοι ακόμα και από τους Γερμανούς βουλευτές

- Παίρνουν και ποσό 3.000 ευρώ για ανανέωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Από τους πλέον ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη θεωρούνται οι Έλληνες βουλευτές παρά την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα, με εκείνους να εξακολουθούν να έχουν απολαβές που ξεπερνούν και εκείνες των γερμανών βουλευτών.
Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές των ελλήνων βουλευτών είναι 8.500 ευρώ, την ώρα που οι Ισπανοί βουλευτές πληρώνονται με 4.000 ευρώ μηνιαίως και οι Γερμανοί βουλευτές με 7.668 ευρώ το μήνα. Στην κορυφή των μηνιαίων αποδοχών είναι οι Ιταλοί βουλευτές με μηνιαίο εισόδημα που φτάνει τα 11.704 ευρώ το μήνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα έσοδα των βουλευτών διαμορφώνονται ως εξής:
- Βουλευτική αποζημίωση 4900 (καθαρά) 5.200 ευρώ (μικτά)

 
- Έσοδα από επιτροπές (μ.ο.) 1.200 ευρώ

 
- Επίδομα γραφείου 936 -1.000 ευρώ

 
- Επίδομα κίνησης 364 – 607 ευρώ

 
- Επίδομα κινητής τηλεφωνίας 200 ευρώ

 
- Επίδομα σταθερού τηλεφώνου – ταχυδρομείου 834 ευρώ (10.000 ετησίως)

 
- Χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ, ΟΣΕ, ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκά
Τα παραπάνω ποσά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μηνιαίες αποδοχές των Ελλήνων βουλευτών κυμαίνονται από 8.400 έως 8.700 ευρώ.
Σε αυτά τα ποσά δεν έχουν υπολογιστεί το ποσό για την ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους βουλευτές που έχουν πάνω από μία θητεία, και το οποίο ποσό φτάνει τα 3.000 ευρώ.
Επίσης, για τους βουλευτές της περιφέρειας προβλέπεται επίδομα ενοικίου ή πληρωμένο ξενοδοχείο της τάξεως των 1.000 ευρώ. 


ΠΗΓΗ.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!Μετά την αποκάλυψη πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα παίρνει ΛΙΓΟΤΕΡΑ από την...γλάστρα με σκουφάκι (ή αλλιώς "Πρόεδρο της Δημοκρατίας") έρχονται νέα στοιχεία για τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ της Βουλής,που συνεχίζουν να τρωγοπίνουν σε βάρος του ελληνικού λαού!

Είναι αδιανόητο οι Ισπανοί συνάδελφοί τους,των οποίων η χώρα βρίσκεται σε ανάλογη οικονομική κρίση,να παίρνουν ΤΑ ΜΙΣΑ!

Είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ η Γερμανία που μας δανείζει να πληρώνει ΛΙΓΟΤΕΡΟ τους Βουλευτές της!
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ιταλοί,για να μπορούν να...δικαιολογηθούν ορισμένοι,ειδικά του "υπερπατριωτικού" χώρου!

Θα θέλαμε πάντως να βλέπαμε ολόκληρη την λίστα με τις βουλευτικές αποδοχές στην Ευρώπη.

Έτσι,θα γνωρίζαμε και πόσο αμείβονται εκείνοι από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Γιατί το λέμε αυτό;Πολύ απλά,διότι έτερος "υπερπατριώτης" ούρλιαζε προ ημερών πως "οι μισθοί στην Ελλάδα είναι αφύσικοι σε σχέση με τα υπόλοιπα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη"!

"Ξέχασε" να μας πει όμως,ΠΟΙΟΣ είναι ο μισθός του Βούλγαρου,Ρουμάνου,Εσθονού,Πολωνού κλπ Βουλευτή!

Συμπαραστεκόμαστε πάντως στις...δίκαιες απολαβές των "εθνοπατέρων":Ειδικά σε αυτές για "ανανέωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού" (δηλαδή υπολογιστή,ipad και λοιπά...gadgets) και στο απαράβατο δικαίωμα ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΣΑΜΠΑ,εκείνοι που κατηγορούν τον λαουτζίκο ως "τζαμπατζή",επειδή δεν θέλει να πληρώνει τα ληστρικά διόδια,εισιτήρια κλπ.
Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...!

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ