Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Καμιά θυσία για τους πλουτοκράτες - δουλειά στους Έλληνες εργάτες.



Γι αυτό λοιπόν φώναζαν ''ζήτω οι λαθρομετανάστες''. Γι αυτό σε συκοφαντούσαν σαν ρατσιστή και φασίστα. Για να βγαίνουν τα τουρκοκάναλα και να υπερασπίζουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Σήμερα έβγαλαν τους Πακιστανούς να μαζεύουν σκουπίδια. Γι αυτό λοιπόν φώναζαν ''ζήτω οι λαθρομετανάστες''. Σήμερα όμως οι Έλληνες εργαζόμενοι υπερασπίζουν το δικαίωμα τους στην ύπαρξη όχι κάτω από κόκκινα κουρελόπανα που κυματίζουν στην ΑΣΟΕΕ αλλά κάτω από τη πολεμική σημαία των Ελλήνων. Καμιά θυσία για τους πλουτοκράτες. Δουλειά στους Έλληνες εργάτες.


Βίντεο για γερά νεύρα: Απειλούν και βρίζουν τους Έλληνες οι κακούργοι αλβανοί.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=gs6s5uqeDOM

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Διεγράφη ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από τη ΝΔ επειδή είπε ότι θα λιώσει τον Σπυρόπουλο του ΙΚΑ…



ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Ελεύθερο πουλί πλέον ο Θύμιος, να δούμε τώρα τι επιχειρήματα θα βρίσκουν οι σοσιαλφασίστες για να μειώσουν τον αγώνα των αυτοκινητιστών. Μέχρι πρότινος του έβρισκαν το μεμπτό ότι είναι “Νεοδημοκράτης”!!!

Μα βρε παιδιά εάν η κομματικοποίηση στον συνδικαλισμό ήταν κατακριτέα, τότε το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου!! (ατάκα Μιχαλολιάκου αυτή, για να μην κάνουμε λογοκλοπές).

Είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές μετά και από αυτή την εξέλιξη…

Ταπεινή μας άποψη ότι η διαγραφή του Λυμπερόπουλου ήταν λάθος κίνηση και θα στοιχίσει στη ΝΔ.

Ιδιαίτερα στον τομέα αυτών που της καταλογίζουν “βελούδινη” αντιπολίτευση.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Θα σας γαμ... τις μάνες σας. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι".



Τη στιγμή που με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή τα αλβανικά κτήνη άκουγαν ότι παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, ως προφυλακιστέοι, αμετανόητοι για τις πράξεις τους άρχισαν να απειλούν δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ...

"Θα σας γαμ... τις μάνες. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και παίρνοντας υπό τη συνοδεία των αστυνομικών, το δρόμο για τις φυλακές.

Κανείς δεν παραδέθχηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του, παρότι υπάρχουν τρεις μαρτυρικές καταθέσεις.

Οι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο 15χρονος αλβανός ανήλικος για τις φυλακές ανηλίκων.

Ελεύθερη με περιοριστικού όρους αφέθηκε η 16χρονη ελληνίδα, που διατηρούσε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας.
planet-greece
Σχόλιο..Μάλλον το θα σας γαμ... τις μάνες δεν θα το είπε αυτός που δήλωσε στον εισαγγελέα ότι έχει πρόβλημα στύσης.Αυτός μάλλον θα είπε ότι το "μπάσταρδοι όλοι θα πεθάνετε"...

Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας!




Πριν από λίγα λεπτά ιδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.
Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.  
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Tμήμα ειδήσεων defencener.gr

Τρώνε πριγκιπικά, μιλώντας για τα... σκουπίδια.



Το «17» επί της οδού Αμερικής, είναι φημισμένο για την ποιότητα των πιάτων που προσφέρει, για το φινετσάτο περιβάλλον και τον σεβασμό στον πελάτη. Ταυτοχρόνως, προσφέρεται για συναντήσεις εργασίας και αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλούς από τους πολιτικούς.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, τακτικός συνεργάτης του Newpost.gr, είδε να γευματίζουν στο περί ου ο λόγος πολυτελές εστιατόριο, τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό.

Η περιέργεια των ώθησε να... τεντώσει το αυτάκι του, να γίνει δι' ολίγο ωτακουστής, για τις ανάγκες της ενημέρωσης. Και οποία απογοήτευση...

Έχοντας στον ουρανίσκο τους ουράνιες γεύσεις με κύριο συστατικό το αρνί- το «17» φημίζεται  για αυτό, καθώς και για τα φιλέτα και το γεμιστό ψαρονέφρι με μοτσαρέλα και πορτσίνι, οι τρεις προαναφερόμενοι πολιτικοί, μιλούσαν για τα... σκουπίδια!

Οποία ντεκαντάνς. Μετά από ένα λουκούλειο γεύμα εστιατορίου που για να διαβείς την πόρτα του πρέπει να υπολογίζεις ότι θα δαπανήσεις 50 ευρώ (έκαστος) χωρίς υπερβολές...

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου: Επιστρέφουμε εκεί που ο Ήρωας οραματίσθηκε μία Ελεύθερη Μακεδονία.



Φέτος κοντά στην επέτειο θανάτου του Παύλου Μελά, στις 16 Οκτωβρίου και μέρα Κυριακή, επιστρέφουμε έξω από το σπίτι του Ήρωα στην Κηφησιά
, για να τιμήσουμε την μνήμη του, να θυμηθούμε τους αγώνες του, να βάλουμε πλώρη για νέους αγώνες και να τελέσουμε τρισάγιο, εκεί που οραματίσθηκε μιά Ελεύθερη Μακεδονία... Από την Δράμα και την Καβάλα ως την Φλώρινα και την Καστοριά που η γή της τον φιλοξένησε κι ακόμη παραπέρα στο Μοναστήρι, στο Γευγελή και στην Στρώμνιτσα που γεύονται ακόμη την πίκρα της σκλαβιάς!


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι έξω από το σπίτι του Παύλου Μελά, Τατοϊου 50 Κηφησιά.

Εφημ. "Στόχος" - Ανένταχτοι Πατριώτες

Ειδική μονάδα καταστολής εξεγέρσεων έφερε η κυβέρνηση!




Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει αφιχθεί στην Ελλάδα μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το timing που επιλέχθηκε για την άσκηση είναι επιεικώς ατυχές, αν όντως πρόκειται για άσκηση.
Δεν θέλουμε να κάνουμε «κακές» σκέψεις, ότι κλήθηκε ή, ακόμα χειρότερα, ότι επιβλήθηκε η παρουσία της Eurogedfor από την τρόϊκα για να προστατέψει την κυβέρνηση και να αποτραπεί ενεργός λαϊκή αντίδραση στα μέτρα εξαθλίωσης που λαμβάνει κατά των πολιτών της χώρας σε εκτέλεση ξένων εντολών.
Κάτι τέτοιο εκτός από μέγιστη πολιτική ανοησία θα οδηγούσε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Και οι … νεκροί θα σηκωθούν από τα νεκροταφεία για  να αντιμετωπίσουν μια ξένη δύναμη Γερμανών, Ολλανδών κλπ οι οποίοι θα κληθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις των πολιτών για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην πείνα ολόκληρες μάζες πολιτών, κατ’εντολή του ΔΝΤ, όπως ομολόγησε σήμερα στην Βουλή ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος.
Σημειώνουμε ότι η Eurogedfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.
Αλλά και μόνο η χρονική συγκυρία άφιξης της Eurogedfor προβληματίζει. Ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την άφιξή της στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.
Αρχικά αφίχθηκε ο εξοπλισμός της μονάδας, ακολούθησαν οι άνδρες και εν συνεχεία τα βαρέα οχήματα, σκεπασμένα. Φαίνεται ότι έχουν κατευθυνθεί προς την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχουν εγκατασταθεί σε περιοχή αρμοδιότητας ΓΕΑ (περιοχή ευθύνης 110 Π.Μ.) δεν επιβεβαιώθηκαν σε σχετική έρευνα του defencenet.gr. Το ίδιο ισχύει και για το ΓΕΣ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί και από τα δύο Επιτελεία που ερωτήθηκαν σχετικά, αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απορριπτικά, ως να επρόκειτο για παραχώρηση εγκαταστάσεων τους σε … εχθρική δύναμη.
Αυτό το σημειώνουμε για να το λάβουν υπ’όψιν τους σοβαρά οι κυβερνώντες, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την Eurogedfor σε αποστολές καταστολής πλήθους στο εσωτερικό της χώρας.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Λεφτά υπάρχουν": Αλλά όχι για τους Έλληνες.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=0ZBB2CmhaS4

Φιλέτο τα απορρίματα στον μπάρμπα-Γιώργο.



ΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Δεν πιστεύουμε να κάλεσαν στο Mega σήμερα τον Καστανίδη γιατί ένα από τα μεγάλα αφεντικά, ο μπαρμπά-Γιώργος ετοιμάζεται να πάρει τη μπίζνα των απορριμάτων; Το ρωτάμε γιατί όλους εκεί στο Mega τους είδαμε πολύ ευγενείς με τον υπουργό!...

Προπηλάκισαν και τον λαθρο-Καμίνη.



ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ...

Την τύχη του Σίμου Δανιηλίδη λίγο έλειψε να έχει ο Γιώργος Καμίνης, την ώρα που αποχωρούσε από τα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιλήφθηκαν την παρουσία του και επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος καταδίκασε τις επιθέσεις και αναφερόμενος στον προπηλακισμό του κ.Καμίνη είπε πως δεν ήταν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ που του επιτέθηκαν, αλλά απολυμένοι του Δήμου Αθηναίων.

Άρπαξε τις σφαλιάρες του και ο πασόκος δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης Δανιηλίδης.



ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=I8aZid22fKU

Αποστομωτική απάντηση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου στον πασόκο χριστιανομάχο Σηφουνάκη.



"Κύριε Σηφουνάκη

Διάβασα τήν ἀνακοίνωσή σας, δηλαδή τήν μισαλλόδοξη ἐπίθεσή σας, πού ἀφορᾶ τήν μισθοδοσία τῶν κληρικῶν καί διερωτήθηκα ποιός τίτλος θά ἦταν ὁ πιό κατάλληλος γιά νά ἀποδόσει τό νόημά της καί τό φρόνημά σας. Δέν βρῆκα ἄλλο κατάλληλο ἀπό τόν «Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» σέ ὅλο τό θλιβερό μεγαλεῖο της.

Σκέφθηκα μετά, ὅτι σεῖς, πού ἐκδόσατε αὐτή τήν ἀνακοίνωση, εἶσθε ἕνας ὑπουργός σήμερα καί ἤσασταν ὑπουργός καί βουλευτής παλαιότερα.
Εἶσθε δηλαδή ἕνας ἀπό τούς βασικούς ΕΝΟΧΟΥΣ γιά τό κατάντημα αὐτῆς τῆς χώρας. Αὐτή ἡ χώρα ἔφθασε σέ αὐτό τό κατάντημα ἐξ αἰτίας πρώτιστα καί κύρια τῆς ἀλαζονίας τῆς ἐξουσίας ἡ ὁποία προκειμένου νά διακρατήσει τή νομή της, κατέστρεψε αὐτό τόν τόπο. Θα ἔπρεπε λοιπόν νά εἶσθε πολύ σεμνός ἀφοῦ εἶσθε ΕΝΟΧΟΣ. Ἡ ἐκδήλωση ἀλαζονίας καί ἐπιθετικότητας δέ μπορεῖ νά καλύψει τήν εὐθύνη σας. Στό σπίτι τοῦ κρεμασμένου δέν μιλᾶνε γιά σχοινί.


Στοχοποιήσατε ἕνα ἱερέα. Πιθανόν νά ἔκανε λάθος. Τόν διασύρατε ὅμως ἀδίκως. Τόν εἴπατε διπλοθεσίτη. Ἀλλοῦ ψάξτε ἐκείνους πού παίρνουν καί δύο καί τρεῖς μισθούς. Εἶναι ἐκπαιδευτικός καί εἶναι καί Ἱερέας. Δέν κάνει κάτι παράνομο. Παράνομος εἶσθε ἐσεῖς πού καταστρατηγεῖτε τό νόμο πού προβλέπει ὅτι μπορεῖ νά εἶναι καί ἱερέας καί ἐκπαιδευτικός, καί ἀχρηστεύετε ἀποφάσεις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας σχετικές μέ τό θέμα, ἴσως γιατί νομίζετε ὅτι τό Κράτος εἶσθε ἐσεῖς.

Ἐπιτεθήκατε ἐναντίον ἑνός θανόντος Ἀρχιεπισκόπου καί ἑνός ἐνεργείᾳ Μητροπολίτου μέ ἀσυνάρτητα λόγια. Ζηλέψατε «τοῦ κισσοῦ τό πλάνο τό ψήλωμα».

Νομίζετε ὅτι γίνεσθε σπουδαῖος βρίζοντας καί ὑποτιμώντας τούς ὄντως σπουδαίους.

Μιλᾶτε γιά παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες καί ὁδηγούς. Σᾶς προτείνω εὐθέως νά ἀνταλάξουμε τό μισθό μας. Νά πάρετε ἐσεῖς τό δικό μου «παχυλό» μισθό καί νά μοῦ δόσετε τό δικό σας. Μιλᾶτε γιά ὁδηγούς. Σᾶς προσφέρω τό δικό μου ὁδηγό. Θα γίνετε τότε πολύ σπουδαῖος γιατί θα ἔχετε ὁδηγό Δεσπότη. Μιλᾶτε γιά Γραμματεῖς. Πρόκειται γιά Γραμματεῖς ὑπαλλήλους ὑπηρεσιῶν καί ὄχι προσώπων. Μπορεῖτε ὅμως νά μοῦ πεῖτε ὁ κάθε Ὑπουργός καί ὁ κάθε Βουλευτής πόσους προσωπικούς ὑπαλλήλους ἔχει; Τό θέμα τῆς μισθοδοσίας τῶν Ἱερέων δέν εἶναι καλωσύνη τῆς Πολιτείας, ἀλλά συμβατική της ὑποχρέωση. Ψεύδεσθε ἰσχυριζόμενος ὅτι μόνον στήν Ἑλλάδα ἡ Πολιτεία μισθοδοτεῖ τούς Ἱερεῖς ἤ ἀγνοεῖτε τήν εὐρωπαϊκή πραγματικότητα. Μήπως ἡ δική σας φορολογία πρέπει νά γίνει ἰσότιμη μέ τη δική μας; Ὑπάρχουν πάρα πολλοί Ἱερεῖς πού ἁπλά καί ταπεινά προσφέρουν πολύ περισσότερο σημαντικές ὑπηρεσίες στό λαό ἀπό τίς δικές σας.

Αὐτά πρός τό παρόν καί εἶμαι ἕτοιμος καί γιά τήν συνέχεια ἐάν χρειασθεῖ".
 


Την ώρα που οι λαθρομετανάστες βιάζουν και ληστεύουν η χούντα του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει νομοσχέδιο φίμωσης όσων αντιδρούν στην παρουσία λαθρομεταναστών στην χώρα μας!



Ομόφωνα εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο είχε καταρτιστεί επί υπουργείας κ. Χάρη Καστανίδη.

Ορισμένες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου τροποποιήθηκαν προκειμένου να ενσωματωθούν παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου. Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο έγιναν, μεταξύ άλλων, οι εξής αλλαγές:

- Προστέθηκε μια νέα διάταξη η οποία ορίζει τον σκοπό του. Σύμφωνα με αυτόν, το νέο νομοθέτημα κατατείνει στην καταπολέμηση των ιδιαίτερα σοβαρών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, χωρίς όμως να θίγει θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα, όπως οι ελευθερίες της έκφρασης και του τύπου.

- Στις περιπτώσεις παραβίασης των διατάξεων του νόμου από νομικά πρόσωπα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μπορεί να επιβάλει κυρώσεις διοικητικού χαρακτήρα. Πριν από τη λήψη της σχετικής απόφασης, ο υπουργός ζητά τη γνώμη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η οποία στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης μπορεί να βοηθηθεί στο έργο της από κάθε δημόσια αρχή.

- Εφόσον η αξιόποινη πράξη τελεστεί από ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό μέσο, αρμόδιο για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι βασικές τελικές διατάξεις του νομοσχεδίου που εμπεριέχονται στα βασικά άρθρα προβλέπουν:

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δράση των αλβανών βιαστών-ληστών.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ανατριχιαστικές καταθέσεις των θυμάτων της αδίστακτης σπείρας των Αλβανών, που διέπραττε ληστείες στα νότια προάστια. "Κατέβασαν τα παντελόνια και μου είπαν να πιάσω τα πέη τους, όπως και έκανα, αυνανίζοντας τους μεχρι που εκσπερμάτισαν στο στήθος μου" λέει η 33χρονη, μάνα δίδυμων παιδιών, από τη Γλυφάδα, πού έπεσε θύμα της αδίστακτης συμμορίας. Διαβάστε  τι αναφέρουν τα υπόλοιπα θύματα και τι ισχυρίστηκαν τα κτήνη ενώπιον του δικαστηρίου....


"Με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου.Οταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα , βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου και στην κοιλιακή μου χώρα είχα υγρά, σπέρμα", αναφέρει μία άλλη γυναίκα, 47χρονη, από την Ηλιούπολη, θύμα κι αυτή των αδίστακτων αλβανών ληστών.

"Αφού κάναμε καλό μπάζο, ας το γλεντήσουμε"

Υπάρχει εισαγγελέας να συλλάβει τον δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως;



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=g298VTX6YL4

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Νέα ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ απο την Τατιάνα Στεφανίδου και τις άσχετες του πάνελ της!



Αυτη την ωρα στο Star υπερασπιζονται τους Αλβανους βιαστες κλεφτες με τα καλασνικοφ και μαλιστα βγαζουν και δικο τους πορισμα 'εγκληματολογιας και ψυχολογικης συμπεριφορας' λεγοντας πως για ολα φταινε οι Ελληνες που τους ελεγαν "αλβανους"..
Προφανως εχουν τις γνωσεις να το κανουν μιας και εχουν χρονια καριερα στα ψωνια στο Κολωνακι και στο κουτσομπολιο!

Για αλλη μια φορα η Τατιανα Στεφανιδου ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και αφηνει στην ακρη τα ταπεινωμενα και βιασμενα τα θυματα..

Θα μου πειτε τι μας νοιαζει η αποψη μιας καρακουτσομπολας αποτυχημενης παρουσιαστριας...Οταν γινεται λαθροπροπαγανδα υπερ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ σε ενα τοσο μεγαλο καναλι,νομιζω πως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.

Απιστευτα πραγματα απο το καναλι του ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Βαρδη Βαρδινογιαννη!!!
Καλα ΕΣΡ δεν υπαρχει?Ενας εισαγγελας?Δεν καταλαβαινουν πως ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
 

Άρχισε πάλι η προπαγάνδα του νεοταξίτη Λάκη.



Ξεκίνησε πάλι η Τσιπροπροπαγάνδα του Λάκη και ο κάθε κακομοίρης Λάκης θύμα των ναρκοέμπορων της ψευτοαριστεράς νομίζει ότι ΅επαναστατεί από τον καναπέ... Βέβαια διακρίναμε και φιλοΣαμαρικές τάσεις φέτος στο πρότυπο του Συνασπισμού της Πολιτικής Άνοιξης της Καρέκλας και του Ξεπουλήματος. Μας έκανε ήρωα τον κομμουνιστή σκυλάκι με λουρί της Αλέκας Μπογιόπουλο, μας δικαιολόγησε ότι τα παιδιά πρέπει να κάνουνε καταλήψεις και να μην πάνε σχολεία, φρόντησε πάλι να κάνει προπαγάνδα ενάντια σε ό,τι δεξιό κλπ.. Κουβέντα για τους νεκρούς από λαθρομετανάστες, κουβέντα για τις ληστείες και τους βιασμούς κουβέντα για τους Έλληνες άνεργους εργάτες και υπαλλήλους... Μόνο ο Αλέξης περνάει λάδι στον Λάκη... Άραγε αν....κυβερνούσε ο Αλέξης που με τη νεολαία συνασπισμού έστελνε στο νοσοκομείο όποιον Έλληνα κρατούσε ελληνική σημαία ως αγανακτισμένος στο Σύνταγμα δεν ξέρω αν θα τα έλεγε όλα αυτά... Βέβαια και κουβέντα για το μεσοπρόθεσμο που ψήφισε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να μην πειράξουμε το νέο χορηγό... τον Αντώνη για τον οποίο ούτε λέξη στην εκπομπή... Λάκη σε έχουμε πάρει χαμπάρι!!! Λάκη στην κατοχή οι μαυραγορίτες γινόντουσαν πλούσιοι από πώληση τροφίμων εσύ έγινες σύγχρονος μαυραγορίτης στο κανάλι των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!
porfyros
 

Εγκλωβισμένος στο κλειστό γήπεδο του Αιγίου ο υφυπ. Εθνικής Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος.



Εγκλωβισμένος στο κλειστό γήπεδο του Αιγίου από εκατοντάδες διαμαρτυρόμενους εργαζομένους των ΕΑΣ και του Δήμου Αιγίου, είναι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλος και ο Δήμαρχος της πόλης.
Οι 400 περίπου εργαζόμενοι των ΕΑΣ και του Δήμου Αιγίου έχουν αποκλείσει τις εξόδους του γηπέδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ, των πολιτικών και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αιγίου.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθήσει τον τελικό βόλεϊ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στο τελικό προκρίθηκαν η ομάδα της Πυροσβεστικής και του Ελληνικού Στρατού. Στον αγώνα δεν παρευρέθηκαν οι Αρχηγοί της Πυροσβεστικής και του Στρατού Ξηράς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γέροντας Παΐσιος: "...όταν θα φθάσουν να τους ξεκοιλιάσουν τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό".



(μιλώντας για τους νέους)

"Αλλά σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν 'Εκκλησία.

Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν την πίστη τους.

Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά. Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια. Αρχίζουν μετά νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους και τους δασκάλους και αυτούς που τα κυβερνούν.

Τα κάνουν όλο άνω-κάτω : συλλα­λητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα.
Και τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό."
(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)

 

Ιδού τα ονόματα και οι σκατόφατσες των αλβανών υπανθρώπων που λήστευαν και βίαζαν Ελληνίδες.



Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ******-ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ- ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...

Στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που βίασαν την άτυχη μητέρα στη Γλυφάδα, αφού κλείδωσαν τον άντρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά της σε δωμάτιου του σπιτιού τους,  προχώρησε την Τρίτη η αστυνομία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αγρία συμμορία, αποτελούμενη από οχτώ Αλβανούς, που το τελευταίο διάστημα είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες εισβολές σε σπίτια της Αττικής, ενώ είχαν μάλιστα  κακοποιήσει αρκετά από τα θύματά τους.

Σε έρευνα στα σπίτια τους μάλιστα, βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχειά και τις φωτογραφίες των ληστών – βιαστών καθώς εκτιμά ότι  ενδεχομένως να αναγνωριστούν και από άλλους πολίτες που έπεσαν θύματά τους

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν έξι από τα μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.

Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής η οποία συζούσε με έναν από δράστες και σύμφωνα με την αστυνομία γνώριζε τις εγκληματικές δραστηριότητες της ομάδας.

Τραγικό: 25.000 πρώτες κατοικίες έχουν κατασχεθεί από τις Τράπεζες...



Είναι εξωφρενικό και ανήκουστο το νούμερο των κατοικιών που έχουν κατασχεθεί από τις Τράπεζες το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα Ενώσεις Καταναλωτών και Ενεργών Πολιτών.

Πάνω από 50.000 είναι οι κατασχέσεις που έχουν γίνει, με το ποσοστό των πρώτων κατοικιών να ανέρχεται σε πάνω από το 50%.

Δηλαδή 25.000 τουλάχιστον οικογένειες έχουν πεταχθεί στο... δρόμο από τις Τράπεζες με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είναι γνωστό οι πλειστηριασμοί έχουν ανασταλλεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2011, αλλά οι Τράπεζες σύμφωνα με τις καταγγελίες των Ενώσεων έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε στις αρχές του 2012 οι συμπολίτες να βρεθούν χωρίς οικία και κυριολεκτικά στο... πεζοδρόμιο.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

Απίστευτο βίντεο: Ελευθερία λόγου; Ξεχάστε την. Καλώς ήρθατε στην χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ.


ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=LOvwlUCXjvo

Ξυλοκόπησε το '95 συνταξιούχους, έγινε σύμβουλος του Παπουτσή!



Γράφει ο Στέφανος Χίος

Και ξαφνικά μάθαμε χτες το απόγευμα ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρήστος Παπουτσής, στο πλαίσιο του «εκδημοκρατισμού» και του «αστυνομικού επανασχεδιασμού», όπως έγραψε το κρατικοδίαιτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε την απόφαση να ανοίξει την ντουλάπα με τους υπηρεσιακούς σκελετούς και να χρήσει τον συνταξιούχο Αντιστράτηγο Χαράλαμπό  Χριστοφαρεΐζη, σύμβουλό του. Ποιος όμως είναι ο κ.υποστράτηγος; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του παρελθόντος, ο νέος σύμβουλος ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ που είχε δώσει την εντολή να πνίξουν με δακρυγόνα και να σαπίσουν στο ξύλο τα περήφανα γηρατειά τον Μάρτιο του 1995 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ ήταν τότε ο Στέλιος Παπαθεμελής και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο…Ευάγγελος Βενιζέλος. Γράφει η Ελευθεροτυπία το 2001 για τον νέο σύμβουλο του Χρήστου Παπουτσή:

«6 Αυγούστου 2001:

 Ο Χαράλαμπος Χριστοφαρεΐζης υπηρετούσε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και μέχρι προχθές ήταν προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων. Επιτελικός και μάχιμος, θεωρείται ικανός αξιωματικός αν και το όνομά του συνδέθηκε στο παρελθόν με κάποιες από τις κακές στιγμές των ΜΑΤ, φερ’ ειπείν το ξύλο στους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Παρ’ όλα αυτά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επένδυσε στο συγκεκριμένο αξιωματικό μετεκπαιδευόντάς τον, κάτι που σήμαινε την αργά ή γρήγορά ανέλιξή του στην ιεραρχία του Σώματος». Και ο «Ριζοσπάστης» έγραφε το Μάρτιο του 1995 για το ξύλο στα «περήφανα γηρατειά» του Ανδρέα Παπανδρέου:

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Νέος βιασμός Ελληνίδας μητέρας από αλλοδαπά κτήνη: Μόνη λύση η απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών!



ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν τα ξημερώματα με πιστόλια και μαχαίρια στο σπίτι μιας νεαρής γυναίκας στην Ηλιούπολη και υπό την απειλή θανάτωσης του παιδιού της , την βίασαν, την λήστεψαν και πριν φύγουν την κτύπησαν μέχρι αναισθησίας. Η γυναίκα υπέστη τόσο άγρια κακοποίηση και ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι δράστες αφού "άδειασαν" το σπίτι απ' ό,τι πολύτιμο υπήρχε στράφηκαν σε κείνη με αρρωστημένες διαθέσεις.

Αρκετές ώρες αργότερα, μετά τις οκτώ χθες το πρωί, κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Έπιασαν τους ληστές–βιαστές με τα καλάσνικοφ: Να επαναφερθεί η θανατική ποινή για τα αλβανικά αποβράσματα!



ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Στα χέρια της Αστυνομίας, όπως όλα δείχνουν έπεσε η συμμορία των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ.

Οι τρεις Αλβανοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν τη γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ενώ «χρεώνονται» και άλλες περίπου δέκα παρόμοιες επιθέσεις, ανακρίνονται και σύντομα θα ασκηθούν σε βάρος τους διώξεις.
Οι τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν μετά τη γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας ενώ μέσα στην κλεμμένη Mercedes, βρέθηκε ένα πιστόλι των 9mm με ένα φυσίγγι στη θαλάμη και επτά στη γεμιστήρα.
  
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ

Διαταγή από το Βερολίνο και... ακύρωσαν τα 400 Μ1Α1 Abrams.



"Παγώνει" την δωρεάν αποδοχή των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 από τις ΗΠΑ η κυβέρνηση, κατόπιν αντίδρασης της Γερμανίας, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.
Πριν λίγο ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δήλωσε ότι:
Τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει αγορά, ούτε υπάρχουν σκέψεις για προμήθεια 400 αρμάτων μάχης, όπως αποτυπώνουν αυτά τα δημοσιεύματα, ούτε καινούργιες επιβαρύνσεις στον κρατικό προϋπολογισμό. Κατηγορηματική διάψευση: δεν υπάρχει κάτι τέτοιο”.
Είχε προηγηθεί ερώτηση Αυστριακού ευρωβουλευτή και αντίδραση Φινλανδών στην δωρεά αυτή.
Πρόκειται περί γελοίας προσέγγισης: Σαφώς και δεν υπάρχει αγορά, αφού τα άρματα παραχωρούνται δωρεάν. Κάποιες λίγες δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να έρθουν σε μάχιμη κατάσταση, λιγότερα απ'όσο στοιχίζει ένα ταξίδι με τα VIP αεροσκάφη της κυβέρνησης.
Και σε τελική ανάλυση η Ελλάδα είχε ζητήσει την δωρεάν παραχώρησή τους, δεν ήθελαν να πουλήσουν κάτι οι ΗΠΑ πέρα από ανταλλακτικά και πυρομαχικά. Το δώρο ήταν αξίας κάπου 4 δισ. ευρώ! Ήταν τεράστια επιτυχία του ΓΕΣ η παραχώρησή τους και είχε μπει "καρφί" στο μάτι της Τουρκίας, αλλά και της Γερμανίας που έχανε το μονοπώλιο των LEO2.
Τώρα ο Η.Μόσιαλος και η κυβέρνηση με τι θα αντικαταστήσουν τα "αρχαία" άρματα Μ48Α5; 'Η δεν τους ενδιαφέρει;
Όλα αυτά ενώ τα άρματα είχαν ζητηθεί από τις ΗΠΑ και υπήρξε αποδοχή του αιτήματος μετά από πολύ καιρό! Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να μετανόησαν για την παραχώρησή τους και να έβαλαν των αποδέκτη του δώρου να το αποποιηθεί. Είναι γεγονός ότι η Άγκυρα την πολέμησε την προμήθεια "με νύχια και με δόντια".
Σε οποιαδήποτε περίπτωση η χώρα έχει μπει σε καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας και σε ό,τι αφορά την άμυνά της. Άρα πλέον όλα είναι πιθανά...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ

Η χούντα του ΠΑΣΟΚ έστειλε την αστυνομία μέχρι και εναντίον των...τυφλών.



Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=Gb8h1P6FW7c

Προκαλεί ο πασόκος Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: Κατηγορεί τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για...ανομία!



Ο απίθανος Μίλτος, που είναι υπουργός "Δικαιοσύνης" του παράνομου καθεστώτος Παπανδρέου και επιθυμεί την αποποινικοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών ουσιών, κάνει λόγο για...ανομία. Διαθέτει αν μη τι άλλο θράσος ο πασόκος.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατηγόρησε ευθέως τον μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για ανομία. Αφορμή για την επίθεση, στάθηκε η εγκύκλιος που έστειλε προς το εκκλησίασμά του ο κ.κ Νικόλαος Χατζηνικολάου, με το οποίο καλούσε τους πιστούς να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Μάλιστα ο μητροπολίτης έκανε λόγο πως και η πολιτεία έχει υποχρέωση στους ίδιους τους πολίτες της και όχι μόνο στους δανειστές της.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εγκύκλιο προς τους πιστούς :«Θα ήθελα λοιπόν να πω σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν την λεγόμενη «έκτακτη εισφορά ακινήτων» να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Ας καταλάβουν ότι δεν έχουμε. Δεν μπορούμε. Φτάσαμε στα όριά μας, αλλά αρνούμαστε να μας τελειώσουν. Αν αδρανήσουμε δεν θα το καταλάβουν.»


Σήμερα ο κ Παπαϊωάννου, μιλώντας στη ΝΕΤ, κατηγόρησε ευθέως τον μητροπολίτη για ανομία, προτρέποντάς τον μάλιστα, να ασχοληθεί με τα του οίκου του, λέγοντας πως αν θέλει ο μητροπολίτης, ας πληρώσει το ρεύμα στους απόρους.


agioritikovima.gr

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Βαρύγδουπο «επαναστατικό» μανιφέστο από τους 3 του «Επαναστατικού Αγώνα», που αποφυλακίζονται λόγω… 18μήνου!



ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ… ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ «ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Διεκόπη… λίγο μετά την έναρξή της, χθες το πρωί, η δίκη των 8 κατηγορουμένων για συμμετοχή στην αριστερή τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Αφορμή για την (αναμενόμενη) διακοπή της δίκης, ήταν η αποχή των δικηγόρων καθώς και το αίτημα των συνηγόρων υπερασπίσεως του Κ. Κάτσενου, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία προ ολίγων μόλις ημερών, να… μελετήσουν τη δικογραφία! Έτσι, οι 8 κατηγορούμενοι (Μαζιώτης, Ρούπα, Γουρνάς, Κορτέσης, Σταθόπουλος, Νικητόπουλος, Κάτσενος και Μπεραχά) θα προσέλθουν (αν έχουν την ευχαρίστηση…) για να δικασθούν στις 24 Οκτωβρίου.

"Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία...".



Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.

«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...

Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, "όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»

Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...

Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πού είναι η Αστυνομία κύριε Παπουτσή;



Είναι προκλητική ειρωνεία να φέρεις τον τίτλο του υπουργού ...Προστασίας του Πολίτη μετά το ειδεχθές έγκλημα στην Γλυφάδα. Για ποια προστασία μιλά η συνταγμένη πολιτεία που ξέρει μόνο να επιβάλλει δυσβάστακτους φόρους και σε ποιον πολίτη αναφέρεται; Η εισβολή κακοποιών σε σπίτια (ότι πιο ιερό υπάρχει σε μια κοινωνία), δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο.
Εδώ και καιρό, κάθε νύχτα, εγκληματίες εισβάλουν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες αρπάζουν περιούσιες, απειλούν ζωές και κακοποιούν ανθρώπους. Μόνο που αυτή τη φορά η αγριότητα ξεπέρασε κάθε όριο, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και έφθασε στην δημοσιότητα.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μια κατάσταση που εκ των πραγμάτων ευνοεί την έξαρση της εγκληματικότητας. Η Αστυνομία όφειλε να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για να προλάβει την κατάρρευση της έννομης τάξης. Η προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας του πολίτη θα έπρεπε να είναι η μεγάλη προτεραιότητα.
Μόνο που έγινε  ακριβώς το αντίθετο...

Η διάλυση της μεσαίας τάξης από τους νεοταξίτες.



Το έχουμε ξαναπεί ότι στρατηγικός στόχος των Νεοταξιτών είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης - δικτατορίας. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να αποδομηθούν τα έθνη. Για να αποδομηθούν τα εθνικά κράτη απαραίτητο βήμα είναι η διάλυση της μεσαίας τάξης.  Η μεσαία τάξη αποτελεί την ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας. Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι για να λειτουργήσει το πολίτευμα είναι απαραίτητη η ύπαρξη μιας πλατιάς μεσαίας τάξης καθώς αν υπάρχουν λίγοι που είναι πολύ πλούσιοι και πάρα πολλοί που είναι πολύ φτωχοί αυτό θα οδηγούσε αναμφίβολα είτε στην ολιγαρχία είτε στην οχλοκρατία.

Η μεσαία τάξη λοιπόν είναι αυτή που με την παρουσία της απορροφά τους κραδασμούς από τον ανταγωνισμό των άλλων δύο τάξεων και λειτουργεί σαν αμορτισέρ και είναι η τάξη αυτή που παραδοσιακά διαπαιδαγωγεί τα τέκνα της με τις αξίες της πατρίδας και της θρησκείας και της οικογένειας (αυτά για την ελληνική μεγαλοαστική τάξη είναι μικροαστικά....).   

Στην χώρα μας η μεσαία τάξη έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στην οικονομία καθώς το 90% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι αυτό που λέμε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με την πολιτική του μνημονίου που μας επέβαλαν οι ξένοι δανειστές η μεσαία και μικρή επιχείρηση οδηγείται στο κλείσιμο. Για το 2011 και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΓΣΕΒΕ 250.000 επιχειρήσεις αναμένεται να βάλουν λουκέτο.

Έχουν ξεσαλώσει οι τουρκολάγνοι.(2).



ΣΜΥΡΝΗ – Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Έλληνας Τουρκολόγος Δημήτρης Κιτσίκης, υποστηρίζει πως η Ελλάδα που έχει φτάσει στο χείλος της πτώχευσης θα αποκοπεί από την Ευρώπη και θα ενωθεί με την Τουρκία. Ο Κιτσίκης δηλώνει πως ¨Ακόμη και ο πιο φανατικός Έλληνας εθνικιστής σκέπτεται αυτήν τη λύση.¨

Ο καθηγητής Κιτσίκης παραδίδει μαθήματα ως επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο Οικονομικών και Μάνατζμεντ του Γκεντίζ. Ο Κιτσίκης που συνεχίζει την ζωή του σε Καναδά και Ελλάδα, ενημερώνει τους Τούρκους και ξένους μαθητές του σχετικά με τις εξελίξεις. Ο ιστορικός αυτός που με το βιβλίο του ¨Ελληνοτουρκική αυτοκρατορία¨ πριν 15 χρόνια είχε προκαλέσει παγκόσμιο αντίκτυπο, λέει πως οι τελευταίες εξελίξεις θα τον δικαιώσουν. Εκφράζει την άποψη πως ο μόνος τρόπος σωτηρίας της οικονομίας της Ελλάδας που έχει φτάσει στο χείλος της πτώχευσης είναι να ανοίξει μια εντελώς νέα περίοδο στις σχέσεις της με την Τουρκία.

Λέει : ¨ Έχω ένα όνειρο 50 ετών, να επανενωθούνε οι δύο κοινότητες που επί 400 χρόνια ζούσαν αδερφικά στην Οθωμανική περίοδο.
…………….

Έχουν ξεσαλώσει οι τουρκολάγνοι.(1).



ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί το συγκεκριμένο όνομα και πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν τον άνθρωπο που έκανε την παραπάνω δήλωση. Ο Άλεξ Ρόντος λοιπόν ήταν «ειδικός σύμβουλος» του Γ. Παπανδρέου, την εποχή που ήταν υπουργός εξωτερικών. Θεωρείται από τους φανατικούς υπέρμαχους του ψεύδους της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και η στενότατη σχέση με τον Γ. Παπανδρέου είχε κάποτε σχολιαστεί από τον Πάγκαλο («στο ΥΠΕΞ δεν μιλάνε ελληνικά…» κτλ) αλλά και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Πριν ενταχθεί στην ομάδα συμβούλων είχε διατελέσει σύμβουλος χρεωμένων χωρών στην Παγκόσμια Τράπεζα. Το βιογραφικό του Άλεξ Ρόντος είναι σίγουρα… βαρύ και το όνομά του επανέρχεται στο προσκήνιο (γιατί στο παρασκήνιο μάλλον δεν έλλειψε ιδιαίτερα…) με μια πρόσφατη συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ όπου ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι είδους «συμβούλων» έχουν κοντά τους οι «εθνοπατέρες» που έφτασαν την χώρα σε αυτό το χάλι

Περιμένετε μήπως στο εγγύς μέλλον μια στρατιωτική σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο ειδικότερα λόγω των γεωτρήσεων για φυσικό αέριο;

Σίγουρα όχι. Οι επιθετικές όμως ανακοινώσεις της Τουρκίας με εξέπληξαν ιδιαίτερα. Αυτές οι ανακοινώσεις πέραν του εκνευρισμού που προκάλεσαν σε κάποιους στην Ελλάδα και αλλού, δεν πιστεύω ότι έφτασαν στον στόχο τους. Πολλοί άνθρωποι εξεπλάγησαν ιδιαίτερα.

Αργότερα ο Παπανδρέου αναζήτησε τον Ερντογάν και έκανε έκκληση για μετριοπάθεια… Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ο Παπανδρέου αναζήτησε τον Ερντογάν και βρήκε ένα δρόμο να επέμβει.