Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μία είδηση από το εξωτερικό που αφιερώνεται στους οπαδούς της ισότητος των φυλών.



Το εξωτικό ταξίδι στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη για ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

Ο Στέφαν Ράμιν, 40 ετών, βρήκε αποκρουστικό θάνατο, καθώς έγινε το δείπνο του κανίβαλου-ξεναγού του. Στη συνέχεια, το ανθρωπόμορφο τέρας βίασε και την 27χρονη φίλη του, Χάικε Ντορς.

Σοκ έχει προκαλέσει η σημερινή ταυτοποίηση των ανθρώπινων υπολειμμάτων που εντοπίστηκαν γύρω από υπαίθρια εστία φωτιάς, με το DNA του 40χρονου Γερμανού. Παρά τις έρευνες, ο ξεναγός Αριχάνο Χαΐτι, 31 ετών, παραμένει άφαντος.

ΤΥΧΑΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;


ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ;
Ο Αττικός ουρανός από το πρωί "βομβαρδίζεται" με αεροψεκασμούς. Δεκάδες επί δεκάδων αεροσκάφη, περνούσαν πάνω από την Αττική, ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις το καθένα, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεχνητό νέφος. Ο ελαφρά νεφοσκεπής ουρανός που επικρατεί από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στην Αττική, οφείλεται  στους αεροψεκασμούς.Για όποιον παρατήρησε το φαινόμενο, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί πώς δημιουργήθηκε η ελαφριά νέφωση πάνω από την Αττική. Για όλους τούς άλλους, αυτά μπορεί να φαίνονται ως...παραλογισμός ή συνωμοσιολογία.Παραφροσύνη ή συνωμοσιολογία χαρακτήριζαν και πριν από 2 χρόνια  όσους πρόβλεπαν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας από σχέδιο οικονομικών δολοφόνων-παγκοσμιοποιητών! Κανείς δεν τα πίστευε. Όπως ελάχιστοι πιστεύουν τον πόλεμο εναντίον των λαών μέσω των αεροψεκασμών, για τους οποίους έχει ήδη ειπωθεί ότι πραγματοποιούνται ευρέως πάνω από χώρες και λαούς που...αντιστέκονται! Εμπεριέχουν χημικά συστατικά τα οποία λειτουργούν ως κατασταλτικά και καταπραϋντικά ! Αποδυναμώνουν δηλαδή και μειώνουν τις ανθρώπινες αντιστάσεις. Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που χρησιμοποιείται από τους οικονομικούς δολοφόνους, ως πειραματόζωο για την επιβολή των κανόνων της νέας παγκόσμιας τάξης και της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επισημανθεί ότι η χώρα μας χρησιμοποιείται και ως ...μεγάλη ντουζιέρα αεροψεκασμών! Προκειμένου να κατασταλούν προληπτικά οι αντιστάσεις-αντιδράσεις του ελληνικού λαού απέναντι στα φασιστικά-στυγνά μέτρα των παγκοσμιοποιητών! Προχθές και χθες, είχαμε δυο μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Η αντίσταση του λαού άργησε να εκδηλωθεί, αφού μέχρι πριν από λίγες ημέρες  πολλοί απορούσαν μεταξύ τους, πώς και γιατί ενώ δέχονταν σφαγές στους μισθούς και στις συντάξεις τους, δεν αντιδρούσαν. Χαρακτηριστικά ήταν τα ειρωνικά σχόλια του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος από τις εκπομπές του χαρακτήριζε ειρωνικά την λαϊκή αντίσταση..."φρουί ζελέ Γιώτης".Η ασφυκτική κατάσταση στην οποία οδηγούν τα νέα μέτρα και η προοπτική ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου έφεραν πολύ κόσμο στους δρόμους της Αθήνας.Χθες βράδυ έληξαν οι συγκεντρώσεις. Ο Παπανδρέου πέρασε και τα νέα μέτρα της τρόϊκας και ήδη σήμερα το πρωί, ο Σαρκοζί δήλωσε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί να δώσει ...περισσότερες εγγυήσεις!

Στον Αττικό ουρανό άρχισαν να βομβαρδίζουν τα ψεκαστικά!
Σας φαίνονται τυχαία όλα αυτά; 'Η μήπως τρελά και αδιανόητα;
Είπαμε, αδιανόητη  φαινόταν πριν από λίγα χρόνια αυτή η καταστροφή της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες είναι όλες σημερινές.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ... ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ! ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...


undefined

Πήρε την 6η δόση του δανείου η Ελλάδα

Οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, υιοθέτησαν απόψε και επίσημα την χορήγηση της έκτης δόσης των δανείων στην Ελλάδα ύψους 8 δισ. ευρώ, ενώ η εκταμίευση θα γίνει μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου, αφού προηγουμένως δοθεί το «πράσινο φως» και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ.

«Συμφωνήσαμε να υιοθετήσουμε την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα, στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος οικονομικής προσαρμογής», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής με τον κατάλληλο συνδυασμό επιπλέον χρηματοδότησης από τα επίσημο τομέα και εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα.

 Το Γιούρογκρουπ, σημειώνει ότι η μακροοικονομική κατάσταση επιδεινώθηκε από την τέταρτη επιθεώρηση και ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες οικονομικές προκλήσεις. «Καλωσορίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για μείωση του ελλείμματος που θα επιτρέψουν την επίτευξη των στόχων για το 2012 και ειδικότερα καλωσορίζει τα μέτρα που ενέκρινε χθες το Ελληνικό Κοινοβούλιο». Τέλος, καλούνται οι ελληνικές αρχές να επιτύχουν περαιτέρω πρόοδο όσον αφορά την εφαρμογή των διαρθρωτικών μέτρων και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων. (koukouvagia.com)


ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Το βίντεο που αποκαλύπτει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλάδος από την ανθελληνική συμμορία του ΠΑΣΟΚ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=qYyBDXBek0M

Σκληρή ανακοίνωση Χρυσής Αυγής κατά ΚΚΕ: «Είστε τα πιο χρήσιμα δεκανίκια του αστικού κράτους».



«Είστε τα πιο χρήσιμα δεκανίκια του αστικού κράτους»

«Συνεργάζεστε με τις Αρχές ενός εθνοπροδοτικού συστήματος, οι οποίες μάλιστα ευθύνονται για τον θάνατο ενός συντρόφου σας, ενός άτυχου Έλληνα πολίτη»

«Προδώσατε τα δίκαια των Ελλήνων εργατών και δώσατε τα κομματικά σημαιάκια σας σε λαθρομετανάστες, σε αυτούς δηλαδή που έριξαν τα μεροκάματα, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τους μεγαλοεργολάβους»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΠΑΜΕ σε χθεσινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς υπήρχαν και Χρυσαυγίτες.  Η πραγματικότητα τους διαψεύδει… Αυτοί που ξεκάθαρα έδρασαν δίπλα στους κρατικούς, κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν τα μέλη του ΚΚΕ! Αυτοί χτύπησαν και τραυμάτισαν απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ και απλούς Έλληνες πολίτες, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη βουλή. Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα για το αν το ΠΑΜΕ βρισκόταν σε συνεννόηση με την αστυνομία, η Παπαρήγα στην ουσία επιβεβαίωσε(!), απαντώντας ότι: “δεν μπορώ να μεταφέρω από πρώτο χέρι, δεν ήμουν εγώ υπεύθυνη για την περιφρούρηση, αλλά οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ…”. Υποδύθηκε μάλιστα και την εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, λέγοντας πως: “εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να επέμβει η αστυνομία, καταλαβαίνετε τι θα γινότανε αν επενέβαινε εκείνη τη στιγμή η αστυνομία”. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες μπολσεβίκοι, τα πιο χρήσιμα δεκανίκια του αστικού κράτους. Έχουν φτάσει στο σημείο να καλύπτουν τις αρχές ενός εθνοπροδοτικού και αντιλαϊκού συστήματος, την ώρα μάλιστα που εξαιτίας αυτών των ανεκδιήγητων αρχών, ένας σύντροφός τους, ένας άτυχος Έλληνας, έπεφτε νεκρός.

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Το θρυλικό εγχειρίδιο ανταρτοπολέμου για το πως να επιβιώσεις και να αντισταθείς ενάντια: - Σε έναν στρατό εισβολής - Σε μιά δύναμη κατοχής - Σε ένα τυραννικό καθεστώς.



"ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ"

Με αυτόν τον τίτλο πρωτοκυκλοφόρησε επίσημα στην Ελβετία το 1958 το θρυλικό αυτό βιβλίο του διάσημου ειδικού του ανταρτοπολέμου Χανς φον Νταχ. Το 1965 μεταφράστηκε στα Αγγλικά και κυκλοφόρησε στην Αγγλία και στις Η.Π.Α.

Γραμμένη σε απλό ύφος και εικονογραφημένη με πάνω από 100 σκαριφήματα, σχεδιαγράμματα και φωτογραφίες η "ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" επικεντρώνεται στο εξής:

Ο πληθυσμός βρίσκεται κάτω από την εξουσία του εχθρού. Ποιοί και για ποιούς λόγους θα συνεργαστούν μαζί του; Με ποιόν τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστούν οι δυνάμεις κατοχής καθώς και η "Κυβέρνηση Δωσιλόγων" που θα εγκαταστήσει ο εχθρός; Τι κάνει ο δάσκαλος, ο εργάτης, ο δημόσιος υπάλληλος και ο κληρικός; Τι κάνει η νοικοκυρά, η πωλήτρια, ο αστυνομικός; Τι κάνουν οι στρατιώτες; Τι κάνουν οι πολίτες; Θα περιμένουν κάποιοι για το μέλλον, εναποθέτοντας την πίστη τους στον Θεό ή θα συνεργαστούν με τον εχθρό;

Υποτίθεται γενικά ότι οι πολίτες θα αντισταθούν. Το πως αυτή η αντίσταση θα εφαρμοστεί ή θα συντηρηθεί αφήνεται στο μεμονωμένο άτομο το οποίο συνήθως τα έχει τελείως χαμένα σχετικά με το τι πρέπει να κάνει. Μισό αιώνα νωρίτερα η έκδοση του ανά χείρας βιβλίου -που σήμερα πέραν όλων των άλλων αποτελεί ένα πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο- προσπαθούσε να εξηγήσει το πως, πότε και που αναπτύσσονται και οργανώνονται ανταρτικές δυνάμεις, ένα πολιτικό κίνημα αντίστασης και μια κρυφή οργάνωση.

Τα τελευταία χρόνια όσοι ασχολούνται με θέματα επιβίωσης έχουν ανακαλύψει και πάλι αυτή την σημαντική μελέτη πάνω στην αντίσταση και τις <<υπόγειες επιχειρήσεις>>, μερικοί απʼ αυτούς κάνοντάς την τον ακρογωνιαίο λίθο των βιβλιοθηκών τους.

Διαβάστε ολόκληρες σελίδες καθώς και εκτενή αποσπάσματα από το βιβλίο στην σελίδα μας στο Facebook:

Σελ.248

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΧΟΥΝ "ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ" ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΑ" ΤΟΥΣ .

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ "ΜΑΧΕΣΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι Homo pasokus πανηγυρίζουν για την νίκη του Τζέφρυ! Πάρα πολύ γέλιο!



ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 10, 7, 6, 5, 4, 3 ΚΑΙ 2. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ 1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=mYkYD_JirjA

Εδώ η χώρα χάνεται και... οι λόρδοι χτενίζονται.



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Σήμερα βρισκόμαστε στην χειρότερη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδος και ίσως σε μια από τις χειρότερες της ιστορίας από συστάσεως αυτού του Έθνους. Για την σημερινή κατάσταση της εξαθλίωσης που βιώνει στο πετσί του ο Ελληνικός λαός, ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης (1974-2011) που κυβέρνησαν τούτο τον τόπο. Άλλες εξ αυτών έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης και άλλες μικρότερο. Όμως η παρούσα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, των κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλου και Πάγκαλου, παρ΄ότι είναι η τελευταία, έχει πιθανόν τις περισσότερες των ευθυνών. Ανέλαβε την εξουσία της χώρας, πράγματι σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, με ψευτοδιλήμματα που έθεσε προεκλογικά στον Ελληνικό λαό υφαρπάζοντας την ψήφο του, όπως π.χ. το «λεφτά υπάρχουν», την υπόσχεση για μη περικοπή των μισθών των εργαζομένων και των συντάξεων των απόμαχων της εργασίας και την βεβαίωση περί μη υπαγωγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ., γεγονός το οποίο θα την εξαθλίωνε οικονομικά.

Ένα βήμα πιο κοντά στο Γουδί: Με 153 στρατιωτάκια έμεινε ο αμερικανοεβραίος Τζέφρυ.


Διεγράφη η Κατσέλη. Με 153 στρατιωτάκια έμεινε ο αμερικανοεβραίος μισέλληνας. Το Γουδί πλησιάζει...


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΦΩΤΟ)


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 53ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ .

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ











ΠΗΓΗ 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εκπληκτική ομιλία Καμμένου εναντίον της Νέας Τάξης, της ντόπιας πλουτοκρατίας και των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων.


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=bkazaxzhgJE

Μία από τα ίδια: Μεγάλη συγκέντρωση και μεγάλη προβοκάτσια!



Την ώρα αυτή (19:00) συνεχίζονται(με όχι μεγάλη ένταση και όχι σε μεγάλη έκταση) τα επεισόδια γύρω από την πλατεία Συντάγματος από ομάδες “αντιεξουσιαστών”, οι οποίοι εκτέλεσαν στο ακέραιο και σήμερα την αποστολή τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη. Σίγουρα περνούσε κατά πολύ τις 100.000 ενώ χιλιάδες ήτανε οι Ελληνικές Σημαίες που κρατούσαν οι διαδηλωτές. Δεν ήταν μία συγκέντρωση των “εργατοπατέρων”, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι στις συγκεντρώσεις τους άπαντες μαζεύουν 5 με 10.000 κόσμο το πολύ. Ήταν απλοί Έλληνες, πατριώτες που διαδήλωναν κατά του μνημονίου και όχι κομματόσκυλα. Το έργο παίχτηκε κατά τον ίδιο τρόπο που είχε παιχτεί και την προηγούμενη φορά. Περιφρούρηση και από το ΠΑΜΕ, που δήθεν έκανε αποκλεισμό της Βουλής και λες και ήταν άπαντες συνεννοημένοι κάποια στιγμή προς το μεσημέρι (όταν είχαν φύγει οι βουλευτές από την Βουλή…) οι “Κοζάκοι” του ΠΑΜΕ αποχώρησαν και τότε αμέσως μετά ήλθαν οι… κουκουλοφόροι και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότωφ, πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί με τη σειρά τους να πετάνε χημικά και δακρυγόνα στον Λαό και να διαλυθεί κατ’ ουσίαν η συγκέντρωση.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται! - Α.Μέρκελ: "Κυβέρνησή μας στην Αθήνα"!




Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters. 
Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού, ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόικας στην Αθήνα, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί. 
Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!
Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.
Αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα, αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ό,τι μας ζητάνε.Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χωρών που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους, στο ευρωδικαστήριο.

Λογοτεχνικός διαγωνισμός για τον Αχιλλέα.

                   

1ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                                                               ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Λογοτεχνικό περιοδικό «Κελαινώ» και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πελασγίας», 
                               σε συνεργασία με: Γυμνάσιο - Λύκειο Πελασγίας,
         προκηρύσσουν τον 1ο (2011) Διεθνή Διαγωνισμό  Ποίησης και Δοκιμίου,
                                          με χρηματικά έπαθλα για τα Α΄ Βραβεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από όλο τον Κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, γραμματικών γνώσεων κ.λπ., αρκεί να γνωρίζουν τη Νεοελληνική Γλώσσα, με  δικαίωμα να επιλέξουν μία, μόνο, εκ των δύο κατηγοριών. Επίσης, επιτρέπεται η συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου  και Λυκείου, με τους ίδιους όρους, των οποίων τα έργα θα κριθούν ξεχωριστά, και θα υπάρξουν ξεχωριστές κατηγορίες Βραβείων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν:
Ένα (1) αδημοσίευτο (οπουδήποτε) ποίημά τους, μέχρι 30 (τριάντα) στίχους, στα Ελληνικά, με ψευδώνυμο (και όχι περισσότερα του ενός ποιήματα με διαφορετικά ψευδώνυμα), το οποίο θα αναγράφεται πάνω δεξιά (πριν τον τίτλο), με θέμα: «Αχιλλέας, Ομηρικός ήρωας», ή
ένα (1) αδημοσίευτο (οπουδήποτε) Δοκίμιό τους, μέχρι 3 (τρεις) σελίδες, στα Ελληνικά, μεγέθους Α4 (περιθωρίου 2 εκατοστών, περιμετρικώς), με ψευδώνυμο (και όχι περισσότερα από ένα Δοκίμια με διαφορετικά ψευδώνυμα), το οποίο θα αναγράφεται πάνω δεξιά (πριν τον τίτλο), σε όλες της σελίδες, με θέμα: «Φθία, πατρίδα του Αχιλλέα».

Προδοσία προ των πυλών: Η κυβέρνηση "σβήνει" δύο Στρατιές!


Aκάλυπτο από στρατιωτικές δυνάμεις μένει ολόκληρο το μέτωπο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου με απόφαση της κυβέρνησης, κατόπιν εντολής της τρόϊκας, ενώ ετοιμάζονται και ανάλογες κινήσεις σε Αεροπορία και Ναυτικό. Την απόφαση ανέλαβε να την εκτελέσει το ΓΕΕΘΑ με πρόταση που υποβλήθηκε στα Επιτελεία με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr  το ΓΕΕΘΑ με έγγραφο που εστάλη στα επιτελεία ενημερώνει και  προωθεί προς λήψη απόφασης μέχρι το τέλος του μήνα την κατάργηση της Α’ Στρατιάς και του Α' Σώματος Στρατού. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι η διατήρηση μόνο του Δ’ Σώματος Στρατού, της ΑΣΔΕΝ και του Γ’ Σώματος Στρατού (NDC-GR) το οποίο ούτως ή άλλως  λειτουργεί ως ΝΑΤΟικο Στρατηγείο. 
Πρακτικά ο ελληνικός Στρατός δεν θα διαθέτει επιχειρησιακό Στρατηγείο αφού θεωρείται ως πρακτικά αδύνατο να διοικείται από το Δ΄ Σώμα Στρατού και την ΑΣΔΕΝ.
Παράλληλα η πρόταση του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει την σύνταξη μελέτης στο μέλλον για την κατάργηση του Β’ Σώματος Στρατού, ενώ προβλέπεται και η κατάργηση της ιστορικής 8ης Μεραρχίας Πεζικού στα Ιωάννινα, αφήνοντας μόνο την 5η Μεραρχία Πεζικού να διοικεί ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου και της Αν. Μακεδονίας.
Το έγγραφο που εστάλη από το ΓΕΕΘΑ έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου και όπως αναφέρεται στόχος είναι οι προτάσεις αυτές να περάσουν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου από το ΣΑΓΕ και μέχρι την 31 Οκτωβρίου από το ΣΑΜ.
Σημειώνεται, ότι όπως αποκαλύπτει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, το Α'ΣΣ έχει ως αποστολή όχι τότο την προστασία των συνόρων από τον Βορρά, όσο την προστασία αό αερομεταφερόμενες δυνάμεις του ενεργειακού κέντρου της χώρας που βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία! Και αυτό το΄Σώμα Στρατού το καταργούν! Είναι επικίνδυνοι ή όχι;
Αυτό όμως που δεν αναφέρεται στο έγγραφο είναι εάν στο μέλλον για λόγους ίσης μεταχείρισης  θα χρειαστούν να καταργηθούν το ΑΤΑ και το Αρχηγείο Στόλου.
Προκαλεί  εντύπωση η χρονική συγκυρία που λαμβάνονται οι αποφάσεις αυτές με την τουρκική στρατιωτική μηχανή στο απόγειο της ισχυροποίησης της και την τουρκική προκλητικότητα να ξεπερνά κάθε όριο και δεύτερον το επείγον του θέματος λές και η απόφαση αυτή έχει επιβληθεί κάτω από πιέσεις.
Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μία τόση σημαντική απόφαση για το μέλλον της ασφάλειας της χώρας λαμβάνεται με τέτοια προχειρότητα και ότι δεν έγινε σε 20 χρόνια γίνεται μέσα σε 10 ημέρες. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!! ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ'' ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/  ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ "macedonian".

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ''ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ .ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ .

Η ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.Π ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙL info@thessalonikiairport.gr 
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ  ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Επειγόντως ένας ζουρλομανδύας για τον Τζέφρυ: Εμμέσως συνέκρινε τον εαυτό του με τον...Καποδίστρια!



Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, εκτός των άλλων ασυναρτησιών που ξεστόμησε, μίλησε με καταγγελτικό τόνο “γι’ αυτούς που μιλάνε για ΓΟΥΔΙ, και σπέρνουν στο Λαό τον διχασμό”. Και στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στον Καποδίστρια λέγοντας πως “τον δολοφόνησαν γιατί ήθελε να ανασυγκροτήσει την Ελλάδα”.

Αν κάποιος από εσάς, που μας διαβάζει αυτή τη στιγμή, πιστεύει ότι μπορεί να συγκριθεί ο Καποδίστριας με τον σημερινό Πρωθυπουργό, μετα χαράς να παραθέσετε την άποψη σας στα σχόλια της ανάρτησης.

Κύριε Παπανδρέου θέλετε να μας πείτε ότι εσείς και η κυβέρνηση σας θέλετε να ανασυγκροτηθεί η Ελλάδα; Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δεν είναι στιγμές να εμπαίζετε τους Έλληνες πολίτες κατ’αυτόν τον τρόπο. Είναι ντροπή!

Κάπου εδώ θα πρέπει να γράψουμε και τί ακριβώς έλεγε ο Καποδίστριας, για να δείτε ποιός ήταν ο λόγος της δολοφονίας του, όπως επίσης για να διαπιστώσετε πως αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του είναι “μπαρούφες”, μιας και ουδεμία σχέση έχει η πολιτική του Καποδίστρια με την πολιτική του Παπανδρέου.

Μετά τα σχολικά βιβλία, καταργεί και τις μαθητικές παρελάσεις η καταστροφέας της παιδείας Διαμαντοπούλου!



Με το πρόσχημα των καταλήψεων, η εκλεκτή της Μπίλντερμπεργκ και εσχάτως "ασυλοφάγος" και ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ, πραγματοποιεί το όνειρο των απανταχού απάτριδων, γραικύλων και "προοδευτικών", καταργώντας ουσιαστικά τις μαθητικές παρελάσεις! Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

"Προκειμένου να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες για τις πρόβες που απαιτούνται καθημερινά ενόψει των μαθητικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις .Τα συγκεκριμένα σχολεία δύνανται να συμμετάσχουν στις μαθητικές παρελάσεις μόνο εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης και έπειτα από απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης".
Δεδομένου ότι τα περισσότερα σχολεία, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα, είχαν (και έχουν) καταλήψεις, γίνεται ολοφάνερο πως οι φετινές παρελάσεις θα διαρκέσουν μερικά...λεπτά, χωρίς μαθητές και μαθήτριες!


Άξιος ο μισθός σου Αννούλα! Αλήθεια, γιατί δεν μας λες πόσες "διδακτικές ώρες χάνονται από τις πρόβες των παρελάσεων"; Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως συνήθως αυτές γίνονται μετά το τέλος του ημερησίου σχολικού προγράμματος ή το πολύ, σε μια εμβόλιμη ώρα εντός αυτού!

Το έχουμε ξαναγράψει: Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και ό,τι άλλο βρουν, οι νενέκοι του Πασοκ προχωρούν σταθερά στον πλήρη αφελληνισμό όχι μόνο της Παιδείας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας!

Βλέπετε, η εικόνα με τα νιάτα να κρατάνε τις ελληνικές σημαίες, ενοχλούσε αφάνταστα τα γιουσουφάκια της "προόδου" ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!


Πρωτεργάτης σ'αυτό το...κατόρθωμα, η "δελφίνος" του Πασοκ Διαμαντοπούλου: Ακλόνητη στη θέση της από το 2009, συνεχίζει με αξιοζήλευτη συνέπεια και επιμονή το καταστροφικό της έργο.

Είναι βέβαιο, πως εκείνοι στους οποίους δίνει εξετάσεις με αυτές τις πράξεις, θα το εκτιμήσουν αναλόγως...για την "επόμενη μέρα" στην ηγεσία του ανθελληνικού μορφώματος που λέγεται Πασοκ!


Ηράκλειο: Στον εφιάλτη των ναρκωτικών πάνω από 7.000 άτομα!.. Η Αλβανική μαφία κάνει «κουμάντο» στην πόλη..


undefined
Αυξάνονται οι τοξικομανείς στην πόλη, την ώρα που η διακίνηση ναρκωτικών έχει περάσει στον έλεγχο της Αλβανικής μαφίας, σύμφωνα με στελέχη της τοπικής Αστυνομίας...
Μάλιστα έχουν καταλήξει στο προφίλ των αλλοδαπών που κάνουν «κουμάντο» στην πόλη και μιλούν για ανεξάρτητες ομάδες που έχουν μοιράσει την... πίτα της διακίνησης.

Σύμφωνα με....
το cretalive.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει στενή συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και του ΣΔΟΕ για την διενέργεια έρευνας στους τραπεζικούς λογαριασμούς κατηγορουμένων σε σοβαρές υποθέσεις.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι ιστορίες οικογενειών τοξικομανών που αναζητούν ελπίδα σωτηρίας. Εκτιμάται ότι πλέον οι τοξικομανείς υπερβαίνουν κατά πολύ τους 7.000 μόνο στο Ηράκλειο!

Οικογενειακά δράματα στον... πυρετό της ηρωίνης ξεδιπλώνονται σχεδόν καθημερινά στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. «Ούτε στον χειρότερο εχθρό!» σπεύδουν, σχεδόν με αποστροφή, να σχολιάσουν οι αστυνομικοί της ομάδας για την ύπαρξη ενός τοξικομανούς μέσα σε μία οικογένεια.

Πολύ περισσότερο όταν ο χρήστης είναι το ίδιο το παιδί ή ακόμα τραγικότερα, τα παιδιά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που γίνονται χρήστες δύο, ακόμα και τρία αδέρφια από οικογένειες που κατά τα άλλα θεωρούνται από τις καλύτερες.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας έχουν δει το «έργο» και από την καλή και από την ανάποδη. Γονείς να κλαίνε και να αγωνιούν πώς θα σώσουν το παιδί τους και αν το ξημέρωμα θα είναι ζωντανό. Πατεράδες σε κατάσταση εξαθλίωσης να σηκώνουν το τηλέφωνο και να καλούν την Αστυνομία: «ελάτε να τον πιάσετε».


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Όλο το πραξικόπημα για την ανατροπή Καραμανλή μέσα από τα “Επίκαιρα” - Διαβάστε αναλυτικά.

 
 
Σε νέες αποκαλύψεις για το ενεργειακό πραξικόπημα κατά της Ελλάδας, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με εντολές από την Ουάσιγκτον και Γερμανικό χρήμα, αλλά και για τα όσα συζήτησε παρασκηνιακά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με Αμερικανό αξιωματούχο και αφορούσαν στην ονομασία των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας», παραμερίζοντας τα φλέγοντα ζητήματα της ταυτότητας και της γλώσσας των γειτόνων, προχωρούν…σήμερα (χθες) τα «Επίκαιρα».
Κομβικό ρόλο στο αμερικανικό ενεργειακό πραξικόπημα κατείχε ο Μάθιου Μπράιζα, πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υπεύθυνος για θέματα Ευρώπης – Ευρασίας, ο οποίος φρόντισε ώστε το κρίσιμο διάστημα 2007-2009 να γνωρίζει τις κινήσεις και τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από την ενεργειακή και εξωτερική πολιτική, προκειμένου να προλαβαίνει να παρεμβαίνει και να ματαιώνει οτιδήποτε κινείτο σε διαφορετική ρότα απ’ αυτή των αμερικανικών συμφερόντων.

Να που ευρέθη και ένας Έλληνας πολιτικός που τόλμησε να τα βάλει με τον αρχιδιαπλεκόμενο Μπόμπολα.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=yM4-lRcW1ps

Κουκουλοφόροι έκλεψαν το τυφέκιο G3 του σκοπού αποθήκης καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας!



Παραμένει ενεργή η νέα γενιά τρομοκρατών; Ξέφραγο αμπέλι τα στρατόπεδά μας. Ανύπαρκτο το ηθικό των στρατευσίμων. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά 19χρονος σμηνίτης. –  Δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις 02.45 σήμερα το πρωί σε φρουρό αποθήκης καυσίμων της Αεροπορίας στον Αλίαρτο Βοιωτίας, και αφού τον χτύπησαν, του άρπαξαν το όπλο, ένα τυφέκιο G3 μαζί με τα πυρομαχικά που είχε. Έχοντας παραβιάσει την περίφραξη, οι δύο κουκουλοφόροι αιφνιδίασαν τον 19χρονο φρουρό, καθώς ο ένας τον πλησίασε από μπροστά και ο άλλος από πίσω, ενώ στα κτυπήματά τους ήταν ιδιαίτερα βίαιοι, καθώς αντικειμενικός τους στόχος ήταν να του πάρουν το όπλο και τις σφαίρες. Ο σκοπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Ήδη ερευνάται το επεισόδιο από την Αστυνομία και από την Αεροπορία, ενώ έχει δημιουργήσει προβληματισμό το γεγονός ότι οι κουκουλοφόροι ήθελαν το όπλο.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κατατέθηκε προσφυγή κατά του ΓΑΠ στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης.

 
 
Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
 
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
 
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.

Προκαλεί ο αλβανός βιαστής: «Όταν βγω από τη φυλακή θα ξανακάνω τα ίδια».



«Δεν είχα σκοπό να την πειράξω αλλά σάλταρα γιατί νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκε».

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Αλέξανδρος Πέπα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ν/Α Αττικής όταν τον ρώτησαν γιατί ασέλγησε σε βάρος της 34χρονης γυναίκας όταν εισέβαλε μαζί με τους συνεργούς του στο σπίτι της στη Γλυφάδα. Μόλις στα 21 του χρόνια ο Πέπα ήταν ο αρχηγός της αδίστακτης συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ και αυτός που είχε την πιο σκληρή συμπεριφορά απέναντι στα θύματα των επιθέσεων.

Η γυναίκα κλαίγοντας τον εκλιπαρούσε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό. «Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω», της απάντησε. Την ώρα της σύλληψής του αντιστάθηκε όσο μπορούσε, προσπάθησε να ξεφύγει. «Ηρεμα», του είπαν οι αστυνομικοί, «όλα τέλειωσαν».

Απόπειρα βιασμού 18χρόνης από αλλοδαπό στα Κ.Πατήσια.



Απόπειρα βιασμού σε είσοδο πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια από ψηλό μελαψό αλλοδαπό σήμερα στις 7:30 το πρωί . Το ανθρωποειδές τέρας επιτέθηκε σε δεκαοκτάχρονη κοπέλα την στιγμή που πήγαινε να μπει στο ασανσέρ, το κίνητρο του δεν ήταν η ληστεία .

Όλα αποτράπηκαν την τελευταία στιγμή από τις φωνές της κοπέλας ξεσηκώνοντας όλη την πολυκατοικία, μετά από καταδίωξη πολιτών το ανθρωποειδές τέρας εξαφανίστηκε στα στενά της Αχαρνών.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"Λεφτά υπάρχουν": Για τον πασόκο Λοβέρδο. Εισαγγελείς υπάρχουν;



ΚΑΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ;

Ταξιδάκι αποφάσισε να κάνει ο Υπουργός Υγείας, Λοβέρδος, στην Βραζιλία προκειμένου να παραστεί σε συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Οκτωβρίου. Το συνολικό κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός ανέρχεται στις 16.014,39 ευρώ.

Συγκεκριμένα το αεροπορικό εισιτήριο του υπουργού θα κοστίσει 6972,13 ευρώ, η διανυκτέρευση του 1150 ευρώ και η ημερήσια αποζημίωση του 700 ευρώ (δηλαδή περισσότερα από τον βασικό του μέσου πολίτη). Θα πάρει μαζί του και δύο υπαλλήλους οι οποίοι θα λάβουν ημερήσια αποζημίωση 350 ευρώ, το εισιτήριο τους θα κοστίσει 2096,13 ευρώ και η διανυκτέρευση τους όσο και του υπουργού.

Την απόφαση μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Λεφτά για τους ΠΑΣΟΚους υπάρχουν!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίντεο σοκ: Κατελήφθη η πλατεία Συντάγματος από φανατικούς Σύριους ισλαμιστές.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=HDU-CGQ-Mqw

Το βίντεο είναι από τις σημερινές "παγκόσμιες διαμαρτυρίες" και δεν προέρχεται από τη Βαγδάτη ή τη Δαμασκό, αλλά από την "ελληνική" πρωτεύουσα και μάλιστα το κέντρο της!
Καμαρώστε τους Σύριους φανατικούς μουσουλμάνους να...ψέλνουν για τον Αλλάχ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Μάλιστα, έχουν αντικαταστήσει και τη σημαία της χώρας τους, βάζοντας αντί για κόκκινη την πράσινη λωρίδα, που είναι το χρώμα του Ισλάμ!
Το αξιοπερίεργο (ή μήπως όχι;) είναι Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ", που βγάζουν σπυριά στη θέα της ελληνικής σημαίας! Καλά, για οποιαδήποτε αναφορά στην Χριστιανική θρησκεία δεν το συζητάμε καν!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ό,τι γουστάρουν κάνουν οι λαθρομετανάστες! Υμνολογούν τον Αλλάχ δημοσίως και...υπερηφάνως, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χάρη στους γραικύλους επιχειρηματίες που τους χρησιμοποιούν ως απεργοσπάστες και το κυριότερο; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, μέσω του "αντιρατσιστικού" νόμου! 

"Δεν υπάρχουν δέκα πατριώτες στην βουλή να πούνε ΟΧΙ;".



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=1dFtl6r4Dfg