Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ CDS TO 2007 ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 12.226% !!!(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)



Χάσαμε το μέτρημα από το πλήθος των μηνυμάτων που λαμβάνουμε από εχτές το πρωί εδω στους AegeanTimes, σχετικά με ένα «χαμένο» βίντεο που επανήλθε στο διαδίκτυο! Πρόκειται για μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 18 ΜΑΙΟΥ 2010 (ναι είναι σωστή η ημερομηνία) στον περιφερειακό τηλεοπτικό «Αρχιπέλαγος», ο διαχειριστής των AegeanTimes, οικονομολόγος κ.Γιώργος Αδαλής, σχετικά με την ευθύνη κάποιων εγχώριων επενδυτών και το ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή!

Ένα πρωτοσέλιδο που θα συζητηθεί.

Νέα θεατρική παράσταση από το ανθελληνικό δίδυμο Παπανδρέου-Παπούλια.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=qTnPSoGKUB8

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΠΟΞΕΡ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ


undefined

Ο Μιχάλης Κατσίδης θα αντιμετωπίσει τον Ricky Burns στις 12 Νοεμβρίου για τον τίτλο WBO interim Light Heavyeight. Μάλιστα, ο αγώνας θα γίνει στον Λονδίνο, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί στην Γλασκόβη, όπου εδρεύει ο Burns. Αμφότεροι προέρχονται από αλλαγή σε κατηγορία κιλών. Μάλιστα, στα χαρτιά, ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός είναι ανώτερος, αλλά το πλεονέκτημα του λογικά ισοφαρίζεται από το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο ματς.


Ο Μιχαλης Κατσίδης -γνωστός ως Michael Katsidis - είναι ένας ακόμα αθλητής παγκόσμιας εμβέλιας που τιμά την Ελλάδα. Δυστυχώς αποτελεί ακόμα μια περίπτωση,όπου η ΄Ελλάδα δεν το ανταποδίδει επαρκώς.


Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1980 στο Toowoomba της Αυστραλίας, από Έλληνες γονείς. Κατάγεται από την Αετοράχη Θεσσαλίας όπου την επισκέπεται τακτικά. Εμφανίζεται στο ρίνγκ με μια Σπαρτιάτικη περικεφαλαία και έχει στην δική του ράχη ένα μεγαλοπρεπές τατουάζ με το άστρο της Βεργίνας.

ΠΗΓΗ : ΣΤΟΧΟΣ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παπαρήγα κατά… Ιωάννου Μεταξά στην βουλή!



ΜΟΥΓΓΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ

Ενώ η χώρα διάγει κρίσιμες ώρες, η Παπαρήγα στη σημερινή της ομιλία στη βουλή διαμαρτυρήθηκε γιατί πολλοί Έλληνες κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2011 μνημόνευσαν τον Στρατηγό Μεταξά! Πιο συγκεκριμένα η επικεφαλής του ΚΚΕ έκανε λόγο για εκφασισμό της κοινωνίας, καθώς πολλοί συμπατριώτες μας λένε πλέον ότι το ΟΧΙ του 1940 το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς. Ξέχασε να αναφερθεί η γ.γ. του ΚΚΕ στην προδοτική στάση του κόμματός της εκείνες τις δύσκολες για το Έθνος μας στιγμές, στιγμές που αποτέλεσαν το προοίμιο μεγάλης δόξας και εθνικής ανάτασης.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : "Κάνω δημοψήφισμα γιατί φοβάμαι πραξικόπημα"
Επιβεβαιώνεται ο αήθης ισχυρισμός Παπανδρέου εις βάρος των ΕΔ από τον Γάλλο δημοσιογράφο Quatremer
Μεγάλη δημοσιότητα πήρε το θέμα που πρώτος αποκάλυψε αναγνώστης του "Εν Κρυπτώ" το πρωί, ότι δηλαδή ο Γ. Παπανδρέου κατά τη συζήτησή του με τους Ευρωπαίους ηγέτες στις Κάννες επικαλέστηκε κίνδυνο πραξικοπήματος για να δικαιολογήσει την προκήρυξη του δημοψηφίσματος.

Όπως είχαμε γράψει, ο Γάλλος δημοσιογράφος Jean Quatremer, συνεργάτης της εφημερίδας Liberation εξειδικευμένος στα ευρωπαϊκά θέματα, έγραψε στο twitter ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου στις Κάννες την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου είπε στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι η προκήρυξη δημοψηφίσματος ήταν αναγκαία για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πραξικοπήματος. Αυτή η πληροφορία δίνει την εξήγηση του "μυστηρίου" της ξαφνικής αποστρατείας των τεσσάρων αρχηγών: ενώπιον της οργής των Ευρωπαίων ηγετών ο κ. Παπανδρέου αναζήτησε δικαιολογία για το δημοψήφισμα σε χονδροειδείς θεωρίες συνομωσίας. Και για να δώσει κάποιο βάρος στους ανυπόστατους ισχυρισμούς του, φρόντισε να έχει προηγουμένως "καρατομήσει" το σύνολο της στρατιωτικής ηγεσίας, αδιαφορώντας για το κόστος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Χατζημαρκάκης αναγνώρισε "Μακεδονική" γλώσσα !!!


undefined
ακούστε τι είπε ο άθλιος ελληνικής καταγωγή Γερμανός Ευρωβουλευτής σήμερα στα Σκόπια !!!!!!!!!!!!

"είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και που μπορώ να πω λίγα λόγια στα Μακεδονικά"

Δείτε την ιστορία:

MEP Chatzimarkakis addresses press conference in Macedonian

Skopje, 4 November 2011 (MIA) - I am glad to be here and that I am able to say a few words in Macedonian. Lately, there have been signals from Brussels that point to difficulties and I condemn this, because I still believe in the swift accession of your country in the EU. I have only one goal, and that is to help your country join the EU as soon as possible, Member of European Parliament (MEP) Jorgo Chatzimarkakis addressed Friday's press conference in Macedonian language.

αυτά λέει το επίσημο και έγκυρο πρακτορείο ειδήσεων της FYROM MIA

ΠΗΓΗ : TAXALIA

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ (BINTEO)

Άλλη μια απρέπεια των "εταίρων" μας, που θεωρούν ότι τους εξαπάτησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός και τον βρίζουν χυδαιωδέστατα με ένα βίντεοκλιπ, διασκευή του τραγουδιού Amadeus του Falco. Δείτε το βίντεο:

  

ΠΗΓΗ : TAXALIA

Ένα βίντεο που αφιερώνεται σε κάθε αμερικανοπροσκυνημένο...



ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=DIMnizsfRoc

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κόμματα χρηματοδοτούνται..

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Είναι όλοι τους ίδιοι. Η διαφορά τους έγκειται στο ξύλινο λόγο τους, στις κωλοτούμπες και τον τρόπο που τις κάνουν, κ αι το τι θα κερδίσουν από αυτά που λένε.

Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις εν αναμονή της 6ης δόσης που πήγε στα μέσα Δεκέμβρη και βλέπουμε, εδώ δεν ξέρουμε ποια κυβέρνηση θα έχουμε αύριο, και οι κύριοι Καστανίδης (μέγας εμπνευστής του δημοψηφίσματος) και Σαχινίδης, αποφάσισαν να ενισχύσουν τα πολιτικά κόμματα για το τρίτο τρίμηνο του 2011. Συγκεκριμένα υπέγραψαν απόφαση και αποδέσμευσαν το ποσό των 13.504.656 ευρώ, το οποίο κατανέμεται ως εξής:

ΠΑΣΟΚ : 5.436.332,61 ευρώ

ΝΔ : 4.249.890,51 ευρώ

ΚΚΕ: 1.306.274,48 ευρώ

ΛΑΟΣ: 1.089.378,37 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: 972.624,83 ευρώ

Οικολόγοι :450.155,20 ευρώ

Αν δε γίνει και το περίφημο δημοψήφισμα, θα λάβουν επιπλέουν το 30% του συνόλου της εκλογικής αποζημίωσης που λαμβάνουν σε περιόδους εκλογικών αναμετρήσεων.

Θαυμάστε που πάνε τα λεφτά μας από τους φόρους, τις εισφορές και γενικά όλα τα χαράτσια που μας επιβάλουν.

Να είχαμε και κόμματα της προκοπής, χαλάλι τους, για να μην παίρνουν υποτίθεται μαύρο χρήμα από άλλες εξωθεσμικές πηγές. Αλλά και τα νόμιμα παίρνουν (αυτά δηλαδή που αποφάσισαν και ψήφισαν οι ίδιοι) αλλά και τα μαύρα, όπως αποδείχθηκε πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν.

Άντε και σε καλή μεριά !

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ και ΑΧΡΕΙΟΙ.



ΠΗΓΗ : TAXALIA

Έπεσαν οι μάσκες.



Εντός εικοσιτετραώρου οι εξελίξεις ανάγκασαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να εγκαταλείψει το αντιμνημονιακό πρόσχημα και να υιοθετήσει τη νέα δανειακή συμφωνία, καταδεικνύοντας, πέραν πάσης αμφισβητήσεως, πως οι ενστάσεις και οι αντιρρήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου και της πολιτικής της τρόικα ήταν προφάσεις εν αμαρτίαις στο πλαίσιο μιας ιδιοτελούς κομματικής σκοπιμότητας.

Στα τάρταρα η χώρα

Αλλη μια παρτίδα "πόκερ" προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία ο ΓΑΠ


Ανέκρουσε πρύμναν ο ΓΑΠ μετά την απίστευτη ενέργειά του για την διενέργεια δημοψηφίσματος! Αυτή τη στιγμή, προφανώς για να αντικρούσει τις διεθνείς διαρροές για παραίτησή του, κάνει λόγο για απόσυρση της πρότασής του για το δημοψήφισμα!

Στενοί του συνεργάτες μάλιστα δήλωναν πριν λίγο ότι "ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ παραιτείται"

Πρόκειται στην ουσία για μια παρτίδα "πόκερ" προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία ο ΓΑΠ.

Επιπρόσθετα, διάφοροι κύκλοι λένε ότι ετοιμάζεται να ξεγλιστρήσει από τον όλεθρο που ο ίδιος έσπειρε, με το επικοινωνιακό μότο "έκανα την πρόταση για να σύρω τη ΝΔ σε κυβέρνηση Εθνικής Συνεργασίας".

Η χώρα ολόκληρη παρακολουθεί άναυδη τα καμώματα του Πρωθυπουργού, ενώ η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς μέχρι τα τάρταρα του πολιτικού ναδίρ!

Ο λόγος τώρα ανήκει στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αν απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους ή από μαριονέτες της Λαγκάρντ και της Μέρκελ!

ΠΗΓΗ : http://www.aegeantimes.gr/

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο ντοκουμέντο: ΓΑΠ και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: - Ο ορισμός της «πολιτικής απάτης»


Δείτε τι απάντησε στις 2/9/2010 ο Πρωθυπουργός για το δημοψήφισμα

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν είχε τεθεί και πάλι μετ` επιτάσεως το ερώτημα για την διενέργεια δημοψηφίσματος για το Μνημόνιο 1 ! Η ερώτηση, παρά του ότι την απέφευγε συστηματικά ο ΓΑΠ, τέθηκε ξεκάθαρα από τον δημοσιογράφο κ. Σιδέρη !! Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν!

Δείτε και ακούστε τι απάντησε τότε ο Πρωθυπουργός για την επιλογή του να μην κάνει δημοψήφισμα για το σοβαρό αυτό θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

«Θα βάζαμε την Ελλάδα σε μια περιπέτεια για μια προφανή απάντηση. Δεν θα βάλουμε τη χώρα σε μια νέα περιπέτεια», είπε εννοώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ θα γίνει δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του –τότε- λοιπόν, ο ίδιος αυτοαναιρείται για βάζει με το έτσι θέλω τη χώρα σε μια απίστευτη περιπέτεια...
Προσωπικά, θεωρώ, ότι η υπόθεση με το δημοψήφισμα, ανεξάρτητα αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τη διενέργειά του, έτσι όπως την χειρίστηκε ο ΓΑΠ, αποτελεί τον ορισμό της «πολιτικής απάτης»!

Φιλο-σκοπιανό παραλήρημα στο κέντρο της Αθήνας

Με την «ευγενική» χορηγία των Εξαρχείων...
Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, για την παρουσίαση του λεγόμενου «Σύγχρονου Μακεδονικού-Ελληνικού Λεξικού», σε «αντιεξουσιαστικό» καταγώγιο, στα Εξάρχεια. Στο πάνελ, ήταν ο γνωστός για το ρόλο του με το αποσχιστικό Ουράνιο Τόξο, Παύλος Βοσκόπουλος, ένας Νίκος Ιωάννου από το περιοδικό «Βαβυλωνία» και ο αριστεριστής Φίλιππας Κυρίτσης από την περιθωριακή Αντιεθνικιστική Κίνηση. Στην εκδήλωση, όπου παρέστησαν κυρίως διάφοροι εκπρόσωποι MKO, γινόταν πώληση του «λεξικού», ενώ διανεμήθηκε και το αποσχιστικό έντυπο «Nova Zora». Φυσικά, η κουβέντα δεν έμεινε στο «λεξικό», αλλά τέθηκε το «μειονοτικό» και η σχέση των εδώ φιλοσκοπιανών, με τα Σκόπια, τα οποία αποκαλούνταν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με τη συνταγματική τους ονομασία.
Παρούσα όμως ήταν και η ανταποκρίτρια της σκοπιανής τηλεόρασης (κανάλι 5) στην Αθήνα, η οποία μετέφερε τις «απόψεις» της εν Ελλάδι εθνομηδενιστικής κομπανίας. Ο Φίλιππος Κυρίτσης, δήλωσε πως «για την μακεδονική κοινότητα στην Ελλάδα, είναι καθαρά φασιστική η άποψη ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για την επέκταση των συνόρων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας». Ο δε Βοσκόπουλος, δήλωσε ότι «θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στην Αθήνα για την αντι-μακεδονική πολιτική της. Την ημέρα που η Ελλάδα είπε όχι στον φασισμό, 71 χρόνια μετά οι αντιεθνικιστές Μακεδόνες μαζί με τους αντιεθνικιστές Έλληνες με την παρουσίαση του λεξικού, λένε ΟΧΙ στον ελληνικό φασισμό». Από την πλευρά του, ο Νίκος Ιωάννου, έκανε λόγο για «μια γλώσσα κατά της οποίας πολέμησε η Ελλάδα όσο κανείς άλλος».
Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε και να σχολιάσουμε εκτενώς τα παραπάνω εξωφρενικά επιχειρήματα ανθρώπων, που δεν χαίρονται, απ' ό,τι φαίνεται, που ζουν στην Ελλάδα.
ΠΗΓΗ : http://www.elkosmos.gr/

Μαυροκόκκινοι βρυκόλακες βεβήλωσαν τον τάφο του Ιωάννου Μεταξά

Λίγο πριν ξημερώσει η 28η Οκτωβρίου κάποιοι θρασύδειλοι τόλμησαν να βεβηλώσουν τον οικογενειακό τάφο του Ιωάννη Μεταξά. Τόλμησαν να επιτεθούν κατά του τάφου του και να τον βάψουν με κοκκινόμαυρο χρώμα, αφήνοντας μάλιστα πάνω και μια φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη. Και φρόντισαν μετά να πάρουν και τα… εύσημα για την κτηνώδη αυτή πράξη τους, δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό και μια “ανακοίνωση” στο γνωστό παρακρατικό παράρτημα indymedia.
Όπου ανάμεσα στα άλλα γράφουν: «Ξαναπήγαν για το άναμμα του καντηλιού στον τάφο του μεταξά οι παλιοί, αλλά και οι νέοι νοσταλγοί του. Απο τα απλά μέλη του πατριωτικού χώρου, μέχρι τους έμμισθους παρακρατικούς ακροδεξιούς , το θέαμα που αντίκρισαν όλοι αυτοί ήταν σε μαυροκόκκινο φόντο… Η αντιφασιστική παρέμβαση που κάναμε το ξήμερωμα της 28 οκτώβρη του 2011 στον τάφο του Ιωάννη Μεταξά είναι απο τα λίγα, τα μικρά. Πάντα στο δρόμο της όξυνσης του ταξικού πολέμου.Τα κονσερβοκούτια μας φροντίζουμε να είναι ασκούριαστα ακόμα.»
Αυτός είναι ο “αντιφασισμός” τους. Αυτός είναι ο “ανθρωπισμός” τους. Οι επιθέσεις σε οικογενειακούς τάφους…

«ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ - ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ "ΣΦΑΓΗ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ
Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι οι κύριοι Παπουτσής και Μπεγλίτης, δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις ένοπλες και ένστολες δυνάμεις της χώρας! Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για δήθεν «τιμωρίες» για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, και ούτε καν επικοινωνιακά δεν μπορούν να σταθούν!

Στην ουσία, πρόκειται για ένα σχέδιο απόλυτης απογύμνωσης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, προφανώς διότι η «σχολή Σικάγου» τις φοβάται! Όχι απλά δεν τις εμπιστεύεται αλλά τις φοβάται! Φοβάται από την πρώτη στιγμή που πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ, είπε στο CNN (πριν έξι μήνες) ότι στην Ελλάδα θα γίνει πραξικόπημα!

Ο φόβος αυτός εντάθηκε τον μήνα που μας πέρασε! Ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν οι αναφορές για πραξικόπημα στην Ελλάδα άρχισαν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ύποπτη αλλαγή φρουράς στις Ένοπλες Δυνάμεις απο τον Μπεγλίτη

Αν και ήθελε να προχωρήσει σε κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον προηγούμενο Αύγουστο ο Πάνος Μπεγλίτης επέλεξε τη μάλλον χειρότερη στιγμή να το πράξει.
 Ενώ είναι οι πολιτικές εξελίξεις εντελώς ανοιχτές και διανύουμε κρίσιμες στιγμές, αποφάσισε να το κάνει σήμερα. Η κίνηση του κ. Μπεγλίτη εγείρει ανησυχίες, λόγω των όσων συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό.
Σε αλλαγή των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων προχώρησε η κυβέρνηση. Ποιοι τους αντικατέστησαν. Τι είπε στους απερχόμενους αξιωματικούς ο Πάνος Μπεγλίτης..
Ο υπουργός, κάλεσε τους αρχηγούς των επιτελείων στο γραφείο του για να τους πει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει κρίσεις.
Συγκεκριμένα, κάλεσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Γιάννη Γιάγκο, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Βασίλη Κλόκοζα και τους ανακοίνωσε ότι η εισήγησή του προς τα μέλη του ΚΥΣΕΑ θα είναι να κριθούν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και να αντικατασταθούν.
“ Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά κρίνω ότι είναι ώρα να κάνω κρίσεις. Ήθελα να τις κάνω από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά λόγω των προβλημάτων με την Τουρκία και της έντασης τις ανέβαλα. Τώρα κρίνω ότι είναι η κατάλληλλη στιγμή και έτσι αποφάσισα να προχωρήσω σε κρίσεις και την αντικατάστασή σας” τόνισε ο κ. Μπεγλίτης
Σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε αμηχανία και δεν ειπώθηκε κάτι παραπάνω.
Αν και δεν γίνεται αντιληπτό το γιατί επέλεξε ο κ. Μπεγλίτης να κάνει τώρα τις κρίσεις, εντούτοις, είναι σαφές πως υπάχρει μία πρωτοφανή πολιτική αναταραχή και η κυβέρνηση επιλέγει να κάνει ΚΥΣΕΑ σήμερα για να αποστρατεύσει όλους του Αρχηγούς.
Οι αντικαταστάτες
Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, αποστρατεύονται όλοι οι μέχρι στιγμής Αρχηγοί και τη θέση τους παίρνουν:
*Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Αντιστράτηγος Μιχάληςς Κωσταράκος, διοικητής μέχρι τώρα του 3ου Σώματος Στρατού.
*Αρχηγός ΓΕΣ: Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζαζιάς, διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού.
*Αρχηγός ΓΕΑ: Αντιπτέραρχος Αντώνης Τσαντιράκης, μέχρι τώρα αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας.
*Αρχηγός ΓΕΝ: Υποναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, μέχρι τώρα αρχιεπιστολέα της Διοίκησης Διοικητικής Μερίμνης του Πολεμικού Ναυτικού.
Πηγή:filologos10       
 
ΣΧΟΛΙΟ: Σίγουρα η στιγμή που διάλεξε ο μπεγλιτης να κάνει την αλλαγή φρουράς στο στράτευμα προκαλεί πολλές απορίες .Tην ώρα που η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να καταρρέει και η χώρα να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού ο μπεγλιτης κάνει αλλαγες . Τι φοβάται άραγε ; Μήπως αυτή η βιαστική αλλαγή στο στράτευμα  έχει σχέση με τα δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ περί πιθανού πραξικοπήματος;;;

ΞΕΝΑ ΜΜΕ : «Ένα πραξικόπημα θα σώσει την Ελλάδα»


Και μάλιστα με τη... χρηματοδότηση της Γερμανίας, λέει το «Forbes»

Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι ξένες φωνές που θέλουν την επιβολή ενός πραξικοπήματος στην Ελλάδα που όπως εικάζουν θα μας έβγαζε από την ευρωζώνη αλλά και από τη μιζέρια.

Μετά από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt που εξέφραζε φόβους για δικτατορία στην Ελλάδα, έρχεται το περιοδικό «Forbes» να εκμεταλλευτεί τη δεινή κατάσταση που βιώνει η ελληνική οικονομία και με άρθρο του υποστηρίζει ότι «μόνο ένα πραξικόπημα θα έλυνε τα προβλήματα της χώρας, καθώς θα την οδηγούσε εκτός ευρωζώνης».
Ο Tim Worstall αναφέρεται σε ένα όχι και τόσο αστείο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους κύκλους των οικονομικών αγορών το τελευταίο χρονικό διάστημα.Σύμφωνα με αυτό, η Γερμανία αντί να επιχειρεί να χρηματοδοτήσει το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα.
Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική δικτατορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι η Ελλάδα θα έπρεπε αναγκαστικά να εγκαταλείψει την Ε.Ε. Συνεπώς ό,τι και αν συμβαίνει στην οικονομία της, θα γινόταν απλά το πρόβλημα κάποιων άλλων.

Παράλληλα, εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη της, πράγμα που σημαίνει ότι η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη.
Αυτό, όπως αναφέρει, σημαίνει ότι οι μισθοί και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα θα πρέπει να μειωθούν κι άλλο για να γίνει η εργασία των Ελλήνων ανταγωνιστική. «Ή, αν προτιμάτε, η παραγωγικότητα των Ελλήνων εργαζομένων θα πρέπει να αυξηθεί πάρα πολύ και τάχιστα», τονίζει.
Οι δύο εναλλακτικές λύσεις, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, είναι εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες, προτείνοντας μία τρίτη εναλλακτική που είναι να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη νομισματική ένωση και να ακολουθήσει αμέσως η υποτίμηση της νέας δραχμής.
Αυτό που θα επέτρεπε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος, είναι να επέλθει μια αλλαγή που θα ισοδυναμεί με τον πιο ανώδυνο τρόπο να λύσει η Ελλάδα τα προβλήματά της: χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ.
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι αναγκάζονται να κάνουν χιούμορ με τόσο φρικτά πράγματα, όπως είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, σημειώνει ότι αποδεικνύει τελικά πόσο δυσλειτουργική έχει γίνει η ευρωπαϊκή πολιτική.
«Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θέλει να συζητάει για μια δικτατορία ως λύση σε ένα σχετικά απλό οικονομικό πρόβλημα, όπως αυτό της Ελλάδας, αλλά αυτό μας αναγκάζουν κάποιοι να κάνουμε, αφού το σημερινό σύστημα αρνείται να λάβει σοβαρά υπόψιν οποιαδήποτε απλή λύση», καταλήγει το δημοσίευμα.


ΠΗΓΗ : NEWSBEAST

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;








Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!
Έτσι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κρήτη ως να επρόκειτο για … ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος!
Οι παριστάμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους σήμερα όταν ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε ότι  «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει ιστορικούς δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και επιθυμεί να τους διευρύνει και να τους ενισχύσει».
Κατ’αρχήν ένα άμεσο ερώτημα είναι πότε απέκτησε η Κρήτη «ιστορικούς δεσμούς με τους Άραβες»; Η μοναδική περίοδος της ιστορίας που η Κρήτη είχε σχέσεις με τους Άραβες ήταν στα τέλη του 10ου αιώνα μ.Χ., αν δεν κάνουμε λάθος που είχε καταληφθεί από τους Σαρακηνούς, οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν ως πειρατικό ορμητήριο.
Από εκεί και πέρα πως θα διαδραματίσει «σημαντικό ρόλο» η Κρήτη στον αραβικό κόσμο και ακόμα περισσότερο πως θα τους ενισχύσει;. «Σημαντικό ρόλο» σε κράτη ή σε ομάδες κρατών αναπτύσσουν άλλα κράτη, όχι επαρχίες κρατών. Έχει η Κρήτη υπουργείο Εξωτερικών και πολιτική επί του αραβικού κόσμου;
Μια διατύπωση π.χ. «Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον αραβικό κόσμο και η Κρήτη ως εγγύτερη ελληνική περιοχή έχει να παίξει το δικό της ρόλο» είναι αυτή που δεν θα άφηνε ούτε ψίγμα για παρεξηγήσεις.
Ή δεν είναι απλές παρεξηγήσεις; Μία εβδομάδα πριν σε εκδήλωση πρεσβείας δυτικού κράτους ξένος διπλωματικός υπάλληλος μιλώντας σε στέλεχος του defencenet.gr και σε έναν ακόμα δημοσιογράφο είπε ότι «Έρχονται δραματικές εξελίξεις στη χώρα. Όπως π.χ. θέμα ανεξαρτησίας της Κρήτης το 2012»!
Και τα σημερινά του Γ.Παπανδρέου έρχονται κατόπιν της γνωστής διαφήμισης της Vodafone που είχε βάλει ύπουλα πίσω από τον πρωταγωνιστή σε περίοπτη θέση την σημαία της … Κρητικής Πολιτείας του 1896! Συν τον αγώνα του Γ.Παπανδρέου για να "διευρυνθεί" το αντικείμενο των δημοψηφισμάτων.
Αλλά και του ενημερωτικού σημείωματος που περιλαμβάνει του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, γνωστό ως FAQ (Frequently Asked Questions), όπου οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνουν τη λίστα των χωρών που κάνουν δεκτές αυτές τις προσωρινές δηλώσεις εκτελωνισμού προϊόντων και ανάμεσα σε 90 αναγραφόμενες χώρες υπάρχει και η αναφορά στην... Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος!
Μην ξεχνάμε ότι και η υπόθεση με τα Σκόπια και το Μακεδονικό κάπως έτσι ξεκίνησε…

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Δικογραφία σε βάρος των απόστρατων αξιωματικών που διαδήλωσαν κατά των περικοπών των συντάξεων τους στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχημάτισε η Ασφάλεια Αττικής.



Δικογραφία σε βάρος των απόστρατων αξιωματικών που διαδήλωσαν κατά των περικοπών των συντάξεων τους στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχημάτισε η Ασφάλεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια κλήθηκε με «άνωθεν εντολή» να ξεκινήσει έρευνα, στο πλαίσιο όμως των αυτεπάγγελτα διωκόμενων αδικημάτων, έτσι ώστε να μην φανεί ότι ο Υπουργός Πάνος Μπεγλίτης κινήθηκε δικαστικά εναντίον των διαδηλωτών.

Έτσι αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας συγκέντρωσαν όλο το οπτικό υλικό από τις κινητοποιήσεις και την «εισβολή» των απόστρατων αξιωματικών στο προαύλιο του Πενταγώνου, στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και μαρτυρικές καταθέσεις στρατιωτικών που είχαν υπηρεσία την επίμαχη ώρα και υπέβαλαν τον φάκελο στον Εισαγγελέα.

Στην δικογραφία δεν περιλαμβάνονται ονόματα κατηγορούμενων αλλά μόνο τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και η ονομαστικοποίηση των κατηγοριών, αφού ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, θα γίνει από την τακτική ανάκριση.

Οι κατηγορίες αφορούν σε διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητες φθορές και απρόκλητη εξύβριση. 
 

Προκαλεί τους Έλληνες με τις δηλώσεις του ο πασόκος Ρόβλιας.

Είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος γιατί δεν την σταματήσατε κ. Παπούλια!


Γράφει ο ...(( Λ ))..
Αν προδώσεις μια φορά είσαι για πάντα προδότης!
Με αφορμή τα γεγονότα που σημειώθηκαν την ημέρα του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ», σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στην απορία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια! Ναι κ. Πρόεδρε είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος μας. Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατευθύνεται από ξενοκίνητες ανθελληνικές δυνάμεις και επιδιώκει τον αφανισμό του έθνους μας.
Παρακολουθήσαμε τις γεμάτες απορία δηλώσεις σας για την συμπεριφορά των Ελλήνων που σας χαρακτήριζαν «προδότη» και σας ζητούσαν να φύγετε προκειμένου να ξεκινήσει η παρέλαση. Πραγματικά και εσείς όπως και το σύνολο του πολιτικού συστήματος πιθανότατα δεν έχετε αντιληφθεί τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία.
Δεν έχετε αντιληφθεί το επίπεδο της εξαθλίωσης στο οποίο οδηγείτε μια χώρα, ένα έθνος και φυσικά δεν έχετε αντιληφθεί ότι ακυρώνετε στην πράξη το μέλλον της σημερινής νεολαίας της Ελλάδος.
Κ. Παπούλια , δυστυχώς ανήκετε και εσείς στην συνομοταξία των δωσίλογων της πατρίδας μας καθώς δεν πράξατε τίποτα για να σταματήσετε το ξεπούλημα! Ανήκετε και εσείς στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που η ιστορία θα τους τοποθετήσει στις μαύρες σελίδες του βιβλίου της, καθώς ενώ έχετε πολλά περιθώρια αντίδρασης ενάντια στην προδοσία που λαμβάνει χώρα σήμερα, δεν πράττετε απολύτως τίποταΜην απορείτε κ. Πρόεδρε που το πλήθος σας εξομοιώνει με τους λοιπούς προδότες της σημερινής ηγεσίας και του γενικότερου σημερινού πολιτικού συστήματος. Αν θέλετε να πείσετε τους Έλληνες ότι δεν σας αξίζει να συμπεριλαμβάνεστε στην ατιμωτική συμμορία των προδοτών του έθνους μας, έχετε ακόμα μια επιλογήΠαραιτηθείτε άμεσα και οδηγήστε τη χώρα σε εκλογές. Αφήστε τον λαό να κρίνει το μέλλον του. Αν δεν το πράξετε δυστυχώς θα ανήκετε και εσείς στην ομάδα των «νέων Εφιαλτών» της πατρίδας μας με ότι αυτό συνεπάγεται!



Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου ΛΕΦΕΔ για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.


Δημοσιεύουμε εδώ το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθεί και το βίντεο από το "μπλόκο" των αριστεριστών που προσπάθησαν να εμποδίσουν την παρέλαση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΦΕΔ
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011
H Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων τιμώντας έμπρακτα τους ηρωικούς αγωνιστές του Έπους του 40, παρήλασε στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης σε πείσμα των καιρών και απέναντι σε όσους ήθελαν να αμαυρώσουν την Εθνική μας επέτειο.Όταν κάποιοι οπαδοί ποδοσφαιρικού σωματείου, και αριστεριστές έκλεισαν την παραλιακή λεωφόρο προκαλώντας την ματαίωση της παρέλασης, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε να παρελάσει αδιαφορώντας για τον κλειστό δρόμο.

Ο επικεφαλής του Ουλαμού της ΛΕΦΕΔ ανακοίνωσε ότι η ΛΕΦΕΔ θα παρελάσει τιμώντας τις θυσίες και το αίμα των παππούδων μας στα βουνά της Πίνδου και της Βορείου Ηπείρου. Στο άκουσμα της απόφασης αυτής το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε έντονες ζωτοκραυγές και χειροκροτήματα. Πολλά εθελοντικά σωματεία όπως και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομών με ενθουσιασμό ακολούθησαν την απόφασή μας και συντάχτηκαν πίσω από τον ουλαμό της ΛΕΦΕΔ.

Φτάνοντας στο «μπλόκο» των οπαδών και των αριστεριστών δημιουργήθηκε ένταση, αφού αυτοί επιτέθηκαν προς την Σημαία. Ο ουλαμός επενέβη για να διαφυλάξει την Σημαία και ακολούθησε μικρή σύρραξη. Βλέποντας όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου υποστήριζε με πάθος τους εφέδρους της ΛΕΦΕΔ και των άλλων σωματείων, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τον δρόμο και να διεξαχθεί η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων.

Να τονιστεί ότι χωρίς αυτήν την πρωτοβουλία της ΛΕΦΕΔ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 65ΧΡΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ , Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ

Τον τελευταίο μήνα στο στόχαστρο των εγκληματιών και των φονιάδων βρίσκονται τα βενζινάδικα και τα κοσμηματοπωλεία κυρίως. Έχουμε  πάνω από 100 ληστείες κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα! Το φωνάζαμε πριν δύο εβδομάδες, εάν δεν στήσει καρτέρι η αστυνομία σε βενζινάδικα και κοσμηματοπωλεία, θα δούμε και άλλους νεκρούς πολύ σύντομα.... Στα α@@@@@α του, ο ΠΡΟ-ΠΟ..... Φυσικά οι φονιάδες είναι αλλοδαποί. Μόνο αυτοί εκτελούν ανθρώπους σαν τις μύγες. Το 95% των πλέον στυγνών εγκλημάτων προκαλούνται από ξενόφερτα ζώα τα οποία πραγματοποιούν σήμερα στην Ελλάδα γενοκτονία των Ελλήνων επί σκοπώ. Εάν δεν αρχίσουν από χθες κιόλας οι μαζικές απελάσεις, ειδικά τώρα που πτωχεύσαμε, και αν δεν φυλάξουμε τα σύνορα με τα όπλα, κάθε μέρα θα μετράμε όλο και περισσότερα αθώα θύματα. Επιτέλους ξυπνήστε γιατί έρχεται και η σειρά σας.

ΠΗΓΗ: YΓΡΟ ΠΥΡ