Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χρυσή Αυγή – Νίκαια: Οι Εθνικιστές είπαν ΟΧΙ στην χούντα του Μνημονίου.



Με την συμμετοχή χιλίων Εθνικιστών, ολοκληρώθηκε η αντικυβερνητική συγκέντρωση Αντίστασης, στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο πλευρό μας και οι εικόνες της κατάμεστης πλατείας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της μεγάλης επιτυχίας και αποδοχής που είχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Νίκαια.

Ο Αγώνας ενάντια στην σκλαβιά του ΔΝΤ θα πρέπει να κλιμακωθεί σε κάθε γειτονιά και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε, φέρνοντας κοντά μας όλους τους Ελεύθερους Έλληνες που έχουν σιχαθεί τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θα είναι πρωτοπόρος της Εθνικής Αντεπίθεσης. Τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ όσο υπάρχουν αποφασισμένοι Έλληνες Πατριώτες.










ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος
Ταξίαρχος(ε.α)
ΜΑ Διεθνείς Σχέσεις
PhD Επιχειρησιακή Οργάνωση.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φαίνεται ότι εισέρχονται αναγκαστικά  στη διαδικασία μιας νέας  αναδιοργάνωσης λογω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας και της αδυναμίας της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ να αντιμετωπίσει επιστημονικά  το θέμα και να το μεταφέρει ως διαφωνία με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα  με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Μπεγλιτης ζήτησε από τα Γενικά Επιτελεία να κάνουν περικοπές- καταργήσεις και υποβαθμίσεις για τον Στρατό την  Αεροπορία και το Ναυτικό.

Είναι γνωστό ότι τον Απρίλιο του  2011 το ΣΑΜ ενέκρινε τη <<Δομή Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων για το χρονικό διάστημα  2011-2025>> η οποία παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής τον Ιούνιο του 2011.

Μετά  την ενημέρωση της Βουλής των Ελλήνων από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την εγκριθείσα από το ΚΥΣΕΑ Δομή Δυνάμεων των Ε.Δ 2011-2025 δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητα των νέων περικοπών οι οποίες προβλέπουν:
Κατάργηση της 1ης Στρατιάς του Α Σώματος Στρατού και αριθμού Μεραρχιών και Ταξιαρχιών Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας για τον Στρατό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


Ίσως η μοναδική σημαία κράτους σε υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον πλανήτη που να κυματίζει αυτή τη στιγμή μετά την δύση του ηλίου βρίσκεται στο ΥΠΕΘΑ.
Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά δεν έχει γίνει υποστολή της σημαίας η ελληνική σημαία κυματίζει και ελπίσουμε ο νέος υπουργός με το που θα αναλάβει την επόμενη ώρα καθήκοντα να δώσει εντολή να την υποστείλουν.
Υπεύθυνο για το εν λόγω όνειδος το οποίο είναι ύβρη προς την σημαία και τους νεκρούς  είναι ο Α/ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος ο οποίος προφανώς λόγω παντελούς απουσίας διοίκησης μάχιμων μονάδων αγνοεί ακόμα και τα βασικά
Σε παρατήρηση του defencenet.gr σε αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ για πιο λόγο η σημαία δεν έχει υποσταλεί μετά τη δύση του Ηλίου ψέλλισε ότι «το τιμητικό άγημα έπρεπε να αποδώσει τιμές»
Το ερώτημα είναι: Έπρεπε να υπάρχει τιμητικό άγημα μέσα στη νύχτα;
Φυσικά γιατί η ύπαρξη του τιμητικού αγήματος προϋποθέτει ότι η σημαία δεν έχει υποσταλεί. Και η σημαία υποστέλλεται υποχρεωτικά μετά τη Δύση του ηλίου. Είναι πρωτοφανές και δεν έχει υπάρξει ξανά στα χρονικά τιμητικό άγημα να αποδίδει τιμές εν μέσω νυκτός.
Φυσικά ο νέος υπουργός Δ. Αβραμόπουλος δεν είχε ιδέα για όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

AYΡΙΟ στην Νίκαια η πρώτη συγκέντρωση ενάντια στην κυβέρνηση του Μνημονίου.



ΝΙΚΑΙΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11 – 5μ.μ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, η συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στη Νίκαια θα έχει διπλό χαρακτήρα. Κατά πρώτο λόγο θα αποτελέσει δυναμική διαμαρτυρία ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, που έχουν υποβαθμίσει ολοκληρωτικά τη ζωή των Ελλήνων στις γειτονιές των Αθηνών και του Πειραιώς. Η αυριανή εκδήλωση όμως, σε μία περιοχή λαϊκή, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τα αντεθνικά μέτρα του Μνημονίου, θα έχει και ξεκάθαρο αντικυβερνητικό χαρακτήρα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλέον τη μοναδική πολιτική δύναμη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ενάντια στη νέα τρόικα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) που μοναδικός της σκοπός είναι η ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της χώρας.

 ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Συγκέντρωση: Σάββατο 12/11 5μμ – Πλατεία Αγίου Νικολάου Νίκαια

Ανέκδοτο: Ο Καρατζαφέρης καταγγέλει Τριμερή Επιτροπή!


Και πρότεινε πρωθυπουργό τον Παπαδήμο που είναι μέλος της!

ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!


Γράφει η Ηλιογέννητη

Ας καμαρώσουμε για μια ακόμη φορά τους εθνοπροδότες,αυτούς που υπόσχονταν οτι θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο,που ορκίστηκαν οτι θα υπερασπιστούν το δικαίωμά μας για ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο,για μια Ελλάδα δοξασμένη..Η διαφορά τους είναι..

μόνο στην ταμπέλα που φέρουν-σοσιαλιστής ο Γιωργάκης,πατριώτης ο Αντωνάκης,υπερπατριώτης και θρησκόληπτος ο Καρατζαφύρερ.Κατά τ'άλλα είναι και οι τρεις τους στρατιωτάκια στον ίδιο λοχαγό και με εναλλαγές βαρδιών μένει πάντα κάποιος εκτός απο την κάθε αποστολή που τους αναθέτουν οι ανώτεροί τους ωστε να μη χάνει την ελπίδα στα πρόσωπά τους ο Έλληνας..Αισθάνομαι ντροπή που τέτοια ανδρείκελα θεωρούνται Έλληνες,απογοήτευση που είναι οι εκπρόσωποι της χώρας μου και τρόμο που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μου,το μέλλον των παιδιών μου και της πατρίδας μου..Λυπάμαι όμως και όσους τους χειροκροτούν γιατί είναι ξεκάθαρο οτι έχουν χάσει κάθε ίχνος λογικής και κυρίως αξιοπρέπειας..Τελικά η μεγαλύτερη πληγή αυτής της χώρας είναι οι προσκυνημένοι,τα γνωστά σε όλους κομματόσκυλα οπου για ένα κομμάτι ψωμί που σήμερα θα έχουν αλλά αύριο δεν θα έχουν,θυσιάζουν με την ψήφο τους και τη συμπαράστασή τους οτι πιο ιερό,την πατρίδα,στο βωμό της ευφήμερης καλοπέρασης..Η ιστορία εξακολουθεί να καταγράφεται,να θυμούνται οτι έτσι θα χαρακτηριστούν απο τις μελλοντικές γενιές..

ΠΗΓΗ : http://egersis2.blogspot.com

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ 4 ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ


Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα Εγγλεζάκια:...

"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,

Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ.

Επειδή είστε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα......
(πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!

Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;

Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί.

Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας.

Συνοριοφύλακες Έβρου: Η Κυβέρνηση μας μετέτρεψε σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες!!!

SOS συνοριοφυλάκων Έβρου για τους λαθρομετανάστες!
Οι συνοριοφύλακες του Έβρου βρίσκονται πλέον σε απόγνωση με την κατάσταση που επικρατεί στα βόρεια σύνορα της χώρας και εκπέμπουν σήμα κινδύνου, καταγγέλλοντας εντονότερα από κάθε άλλη φορά την πολιτική αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης που ακολουθείται από την κυβερνητική εξουσία, υποστηρίζοντας ότι "η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε νούμερο ένα προορισμό για όλους τους λαθρομετανάστες της Ασίας και της Αφρικής".

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η ένωση των συνοριοφυλάκων του νομού Έβρου (Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.), μόνο τον μήνα Οκτώβριο πέρασαν από τον Έβρο 9.700 μετανάστες, ενώ τονίζουν πως ο αριθμός εισόδου των λαθρομεταναστών έχει περιέλθει πλέον σε μη διαχειρίσιμα νούμερα.
Στην ανακοίνωσή τους οι συνοριοφύλακες καταγγέλουν την πολιτική της κυβέρνησης "που μας μετέτρεψε σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες, μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής  ενός μήνα(που ανανεώνεται επ' άπειρον) έχεις δικαιώματα, αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση".
Και συνεχίζουν:
"Οι εικόνες που παρουσιάζουν οι πόλεις και τα χωριά του Έβρου, μόνο ντροπή πλέον μας κάνουν να αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, που μόνο προβλήματα έχει φέρει στον Νομό μας και κατ' επέκταση σε όλη την χώρα.
Κατά την γνώμη μας, το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή  μιας πολιτικής που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, αν συνεχιστεί η πολιτική-μαγνήτης, που δίνει χαρτιά 30 ημερών ελευθέρας στην Ελλάδα, για όλους τους λαθραία εισερχόμενους.
Θα πρέπει επιτέλους και οι αρμόδιες ευρωπαϊκές επιτροπές να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και όχι μόνο ελληνικό.
Πρέπει όλοι οι Αρμόδιοι να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και να πράξουν το καλύτερο για τον Έβρο και κατ' επέκταση για την χώρα. 
Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. αναμένει τη λήψη Άμεσων και Δραστικών μέτρων για τον περιορισμό του πρωτοφανούς κύματος παράνομων εισερχόμενων μεταναστών".
Το defencenet.gr έχει τονίσει επανειλημμένα, με πολλές αφορμές που δυστυχώς μάς δίνει συνεχώς η καθημερινότητα, τις επιπτώσεις της ανεπαρκούς πολιτικής βούλησης για την αντιμετώπιση του τεράστιου ζητήματος των λαθρομεταναστών και του συνεπακόλουθου προβλήματος της -ξέφρενης πλέον- εγκληματικότητας...

ΠΗΓΗ : defencenet.gr

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

“Για «ειδικούς» λόγους, όλα δείχνουν πως κυβέρνηση θα έχουμε την Παρασκευή…”



ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ: ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟΆνοιξε η όρεξη των Πασόκων: Για εκλογές το 2013 μίλησε στην βουλή ο Σηφουνάκης! :Για «ειδικούς» λόγους, όλα δείχνουν πως κυβέρνηση θα έχουμε την Παρασκευή…”. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ: Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ και μάλιστα την 11η του 110υ μηνός του 11ου έτους του αιώνα και της χιλιετίας. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ; Ή μήπως η μαύρη τελετή της κηδείας της ίδιας της Ελλάδας από τις σκοτεινές δυνάμεις;…

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΡΧΙΣΕ Η "ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Επιτέλους, οι πατριωτικοί αγώνες τόσων ετών δικαιώνονται. Οι ατελείωτες ώρες στα τηλεπαράθυρα "υπέρ πατρίδος" καρποφορούν. Οι εργάτριες των Κιμπούτζ και οι Ψινάκηδες χαμογελούν ικανοποιημένοι: Το σύστημα "αλώθηκε"! Υπερπατριώτες αναλαμβάνουν, κατά πάσα πιθανότητα, κυβερνητικούς θώκους που κέρδισαν όχι με την ψήφο του λαού, αλλά με την έγκριση των νταβατζήδων (ε σιγά και ποιος είναι αυτός ο λαός για να τον ρωτήσουμε;)!

Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα ψευτο-κυβέρνηση (στην πραγματικότητα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ) του υπαλλήλου των τοκογλύφων Παπαδήμου, που...ψάχνει τους συνεργάτες του: Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκοκάναλων - που πανηγυρίζουν για την επιλογή του τραπεζίτη - αυτοί θα είναι, εκτός από στελέχη του Πασοκ και της ΝΔ, ίσως και 2-3 στελέχη του Λαος.
Αν λοιπόν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη "επαναστατική" και "εθνικοπατριωτική" πράξη εδώ και δεκαετίες: Όπως γράψαμε παραπάνω, το κατεστημένο θα έχει δεχθεί...ισχυρή γροθιά!!!

Τώρα πώς γίνεται οι "πολέμιοι" του συστήματος να συμμετέχουν σε κάτι που ακόμα κι ένα κομματόσκυλο καταλαβαίνει πως είναι κατευθυνόμενο από εγχώρια και ξένα κέντρα, είναι κάτι που δεν χρειάζεται απάντηση!

Εξάλλου, τι ξέρουμε εμείς από "τακτική" (=γλείψιμο) και "πολιτική" (=σκυψομεσάκηδες); Είμαστε "ακροδεξιοί" και "θρησκόληπτοι", που δεν αντιλαμβανόμαστε το...ασύλληπτο μεγαλείο της συγκεκριμένης ψευτο-κυβέρνησης που θα μας...σώσει!

Υ.Γ. Το θετικό με την όλη κατάσταση, είναι πως οι μάσκες (και τα βρακιά) έπεσαν ολοκληρωτικά.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ; - ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ...ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ"!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...να χαίρεστε το νέο "σωτήρα"!


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας φέρεται να εμπλέκεται σε Αλβανική εγκληματική οργάνωση!!!



undefined
Αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας που υπηρετεί στην Κέρκυρα, φέρεται εμπλεκόμενος σε εγκληματική οργάνωση που δρα, εδώ και αρκετά χρόνια, στο νησί, διαπράττοντας απάτες και διακινώντας ναρκωτικά !
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του directnews.gr, στα χέρια του εν λόγω αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε το κλειδί αποθήκης, μέσα στην οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από συναδέλφους του άλλης υπηρεσίας εμπορεύματα, τα οποία προέρχονταν από οργανωμένο «ριχτάδικο».
Τα μέλη της σπείρας, δηλαδή, αγόραζαν δεκάδες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεοράσεις, ψυγεία, κ.α) με ακάλυπτες επιταγές και στη συνέχεια μεταπωλούσαν τα προϊόντα σε τρίτους, εισπράττοντας μετρητά.
Ως εγκέφαλος της σπείρας φέρεται Αλβανός υπήκοος, ο οποίος στο παρελθόν είχε ..........
καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στους ανωτέρους του, παραδέχθηκε ότι είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αποθήκης.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι την είχε νοικιάσει και από… λάθος κράτησε στην κατοχή του ένα δεύτερο κλειδί το οποίο άνοιγε την κεντρική κλειδαριά!!!
Αντίθετα, πηγές από το δικηγορικό σύλλογο της πόλης που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ανέφεραν στο directnews.gr ότι η εμπλοκή του εν λόγου αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας είναι, κάτι παραπάνω, από προφανής.
Προσέθεταν μάλιστα, ότι προξενεί αλγεινή εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι ανώτεροί του επιχειρούν να συγκαλύψουν τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης, που φαίνεται να έχουν και… πολιτικές προεκτάσεις.
Ειδικότερα, όπως υποστήριζαν οι ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής στο Αστυνομικό Μέγαρο του φερόμενου ως εγκεφάλου της συμμορίας Αλβανού, τον επισκέφθηκε ο αδελφός βουλευτού του ΠΑΣΟΚ!!!
Ο τελευταίος δημιούργησε φραστικό επεισόδιο με αστυνομικούς ζητώντας την άμεση απελευθέρωση του Αλβανού κακοποιού, αφού μαζί του διατηρούσε στενές επαφές!
Κοιμάται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ;


Πηγη : Εγκληματικότητα

Στο προσκήνιο το κόμμα των «Τούρκων» στη Θράκη…

undefined
Το Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης (DEB), απόλυτα ελεγχόμενο από το τουρκικό προξενείο επαναδραστηριοποιείται, εκμεταλλευόμενο την τραγική θέση στην οποία οδήγησε τη χώρα η πολιτική ανεπάρκεια…
Το κόμμα είχε πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 11 Ιουλίου στην Κομοτηνή, όπου εξελέγη και η κεντρική του επιτροπή, με την καθοδήγηση του Αρίφ Χουσεΐν, πρώην προέδρου της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (GTGB). Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Μουσταφά Αλί Τσαβούς, εκλεκτός του τουρκικού προξενείου.
Τις τελευταίες όμως ημέρες ο Τσαβούς έχει ξεκινήσει μια πραγματική εκστρατεία προσεταιρισμού της μουσουλμανικής μειονότητας, αφειδώς χρηματοδοτούμενος από το προξενείο. Άνθρωποί του γυρίζουν όλη τη Θράκη και μοιράζουν ακόμα και δωρεάν ταξίδια στη… «μητέρα» Τουρκία! Το DEB όμως έχει ξεκινήσει πραγματική προεκλογική εκστρατεία, με τον Τσαβούς να περιοδεύει στα μειονοτικά χωρία και ειδικά στα Πομακοχώρια, προσπαθώντας να πείσει τους Πομάκους ότι είναι «Τούρκοι».
Η επικίνδυνη αυτή δραστηριότητα, πρέπει να υπογραμμιστεί, προχωρά χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των ελληνικών αρχών, οι οποίες παρακολουθούν με απάθεια την εξάπλωση της τουρκικής προπαγάνδας. Και μέσα σε αυτό το κλίμα, καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε εάν τα δημοφιλή αρνητικά και… «μεταπολιτευτικά» στερεότυπα για υπηρεσίες όπως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) μας ευνόησαν ή μας ζημίωσαν…
Μήπως η αποτίναξη του ζυγού της μεταπολίτευσης, δηλαδή όσων επέβαλαν αυτό οι οποίοι κεφαλαιοποίησαν τους όποιους αγώνες τους, εντός ή εκτός εισαγωγικών, να μας οδηγήσει σε μια νέα, σύγχρονη πιο υγιή και τουλάχιστον όχι αυτοκαταστροφική νοοτροπία;
ΠΗΓΗ:defence-point

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Τελικά η θέση του νέου πρωθυπουργού έκλεισε!


Μετά από ατελείωτες ώρες διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων των δυο αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ ,και κατόπιν αποκλειστικών πληροφοριών παρουσιάζουμε το νέο πρόσωπο που θα ηγείται της προσπαθείας της χώρας να μείνει στο ευρώ.
  

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επίσημα 13.566 λαθρομετανάστες μπούκαραν τον Οκτώβρη


undefined
Αναλογιστείτε πόσοι μπούκαραν ανεπίσημα!
Και από αυτούς πόσοι απελάθηκαν; Καμιά 50ριά με πτήση τσάρτερ, τυμπανοκρουσίες και σοκολατάκια πολυτελείας.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους, πρέπει να τους χορηγούνται πλέον ταξιδιωτικά έγγραφα και να διοχετεύονται στην Ευρώπαϊκή Ένωση αμέσως. Με έναν μικρό υπολογισμό μιλάμε για 150.000 τουλάχιστον λαθρομετανάστες που χρειάζονται υγειονομική εξέταση, στέγαση και σίτιση.

Δεδομένων των ατσαλένιων συνόρων που έχουμε (όταν πρόκειται για έξοδο από την Ελλάδα), πλέον μπορούμε να μιλάμε για 3.500.000 - 4.000.000 λαθρομετανάστες, σε μια χώρα που δημόσιες υποδομές, ασφαλιστικά ταμεία που δημιουργήθηκαν με το υστέρημα του λαού και οικονομία καταρρέουν. Δεν υπάρχει λογική για αυτό που βιώνουμε. Πρόκειται ξεκάθαρα για γενοκτονία - φασισμό και ρατσισμό κατά των Ελλήνων ~Εκλογές έρχονται... Δείτε τη σημερινή ανακοίνωση:

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 5ΘΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Σε ισόβια συν 15 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας τα 2 αδέλφια από την Αλβανία, 21 και 32 χρονών, που πέρυσι τον Οκτώβριο είχαν ληστέψει και σκοτώσει τον 88χρονο Βασίλη Τσίτουρα στη Βασιλάδα. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν ήταν 
η ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, η ληστεία κατά συναυτουργία και η παράνομη είσοδος στη χώρα. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ούτε το αίτημα της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Να σημειώσουμε ότι οι 2 δράστες είχαν δουλέψει παλιότερα στα κτήματα του θύματος και γνώριζαν πού έμενε. Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου μπήκαν στην κουζίνα του η οποία είναι απομονωμένη από το υπόλοιπο σπίτι, και όταν νωρίς το πρωί ο άτυχος γέροντας πήγε να φτιάξει τον καφέ του, του επιτέθηκαν, τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον φίμωσαν με ταινία και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον τράβηξαν στο υπόλοιπο σπίτι που το έψαξαν όλο, και αφού βρήκαν 300 ευρώ σηκώθηκαν κι έφυγαν, ρίχνοντας μάλιστα ένα πανί στο πρόσωπο του γέροντα.

Τι κάνει το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα όταν εμείς τρωγόμαστε;



Την ώρα που στην Ελλάδα «βγάζουμε τα μάτια μας», οι κομματικοί οργιάζουν κοιτώντας την επόμενη ημέρα στο κόμμα ή την ηγεσία εντός αυτού και την ώρα που κάποιοι, όπως ο βουλευτής της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος στη ΝΕΤ σε συζήτηση μαζί με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, Σπύρο Κουβέλη, δηλώνουν ότι η ΑΟΖ και το Μακεδονικό μπορούν να περιμένουν τις εκλογές… η Τουρκία και η ψευδοκυβέρνηση στα κατεχόμενα εργάζονται προς την εδραίωση των συμφερόντων τους.

Η τουρκική ιδιωτική εταιρία Atlas Jet, που έχει έδρα την Αττάλεια, ξεκινάει στις 2 Απριλίου του ερχόμενου έτους τις πτήσεις προς τη Βρετανία, συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες πτήσεις σύνδεσης ψευδοκράτους και Βρετανίας, μέσω Αττάλειας και Άγκυρας, των Τουρκικών Αερογραμμών και της Pegasus. Η συμφωνία έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης τουρισμού στο Λονδίνο.

Το δεύτερο γεγονός είναι ότι στην ίδια έκθεση κλείστηκε διαφημιστική συμφωνία για την προβολή της κατεχόμενης Κύπρου. Σύμφωνα και με το κυπριακό Sigmalive, 120 μαύρα ταξί στο Λονδίνο θα διαθέτουν διαφημιστική επικάλυψη με εικόνες και λογότυπα των κατεχομένων, ενώ στο εσωτερικό των ταξί θα μοιράζονται φυλλάδια με πληροφορίες για τα κατεχόμενα!
Επιπλέον, 50 από τα γνωστά διώροφα λεωφορεία θα είναι επικαλυμμένα με διαφημίσεις του ψευδοκράτους!
Δυστυχώς, η ΑΟΖ, το Μακεδονικό, το Κυπριακό, το Αιγαίο και πολλά άλλα δεν πρόκειται να περιμένουν τους βουλευτές και τους λοιπούς πολιτικούς μας. Θα τους ξεπεράσουν οι εξελίξεις, όπως μας έχουν συνηθίσει να γίνεται συνήθως. Γνωστό είναι, άλλωστε, ότι όποτε στην Ελλάδα «δεν βιάζονται» ή δεν υπάρχει ουσιαστική ηγεσία, οι αντίπαλοί μας ή οι ανταγωνιστές μας κερδίζουν εις βάρος μας. Και όπως φαίνεται, δεν είναι πάντα αναγκαίο να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με την πρόκληση κάποιας κρίσης η οποία θα οδηγήσει σε νέα τετελεσμένα…

Αν είναι εύκολο να το κατανοήσουν διάφοροι…

ΠΗΓΗ : defence-point

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Ομάδα 15 λαθρομεταναστών επιτέθηκε και λήστεψε Έλληνες σε βαγόνι του ΗΣΑΠ!



Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.

Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Άφησαν τη Βουλή χωρίς Αντιπολίτευση οι ναι-νέκοι "δεξιοί"!
Τρίβουν τα χέρια τους οι Παπαρήγα - Τσίπρας: Και επισήμως, είναι τα μοναδικά κόμματα της Αντιπολίτευσης στη Βουλή, μετά την προσχώρηση της Ν.Δ στο μνημονιακό μέτωπο, όπου ανήκουν εδώ και καιρό οι σκυψομεσάκηδες Καρατζαφέρης, Ντόρα και Κουβέλης!

Για όσους δεν το καταλαβαίνουν, οι μόνοι που πλέον θα κάνουν Αντιπολίτευση, είναι το ΚΚΕ και το Σύριζα!!!
Αντιλαμβάνονται κάποιοι βλαμμένοι "υπερδεξιοί" και "υπερπατριώτες" τι σημαίνει αυτό;

Ουσιαστικά, ταυτίζουν την αντίδραση του λαού στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τους αναρχοκομμουνιστές!

Ρίχνουν τον οργισμένο Έλληνα ψηφοφόρο στα "νύχια" της Αριστεράς!

Γιγαντώνουν αυτούς που είναι μεν αντιμνημονιακοί, παραμένουν όμως φανατικά ανθέλληνες σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα!

Αυτό κατάφεραν οι καταξεφτιλισμένοι "ηγέτες" του...δεξιού χώρου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης!

Αντί να κάνουν ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, προτίμησαν να γίνουν γιουσουφάκια των τραπεζιτών/τοκογλύφων!

Ελπίζουμε η οργή του λαού στις Εκλογές να εκφραστεί με ψήφο προς μικρότερα, πραγματικά πατριωτικά κόμματα: Υπάρχουν και είναι αρκετά!

Πολύ φοβόμαστε όμως, πως μεγάλο μέρος του κόσμου θα στραφεί αριστερά, όχι επειδή ξαφνικά...αγάπησαν τον Μαρξ, αλλά ως αντίδραση στους ξεπουλημένους "δεξιούς"!
Μην τολμήσετε βρωμερά κομματόσκυλα της Ν.Δ και του Λαος να κλαφτείτε μεθαύριο για τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" και την "αριστερή στροφή της κοινωνίας", ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

Καταγγελίες για Ιταλούς και Αλβανούς αρχαιολόγους που αποκρύπτουν και καταστρέφουν Ελληνικά ευρήματα στην Αλβανία



Αλβανοί και ιταλοί προσπαθούν να αναδείξουν τα ευρήματα της Ρωμαϊκής Περίοδο, αποκρύπτοντας αυτά της Ελληνικής ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για την καταστροφή τους.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε και ο Υπουργός Πολιτισμού της Αλβανίας που με τις δηλώσεις του έδειξε ότι ή είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν κατέχει «γρι» από ιστορία ή υπηρετεί άκομψα το προαναφερόμενο σχέδιο ή και τα δύο μαζί. Ο κ. Aldo Bumci είπε συγκεκριμένα: Αυτή η έκθεση είναι τμήμα της κοινής αλβανο-ιταλικής πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι η απόδειξη των δεσμών των δύο λαών από την αρχαιότητα και ότι όπως ο ιταλικός πολιτισμός είναι γνωστός στη χώρα του, έτσι πρέπει και ο αλβανικός πολιτισμός να γίνει πιο γνωστός στην Ιταλία…

ΠΗΓΗ : ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ


Στα πλαίσια της 11ης εβδομάδας της Ιταλικής Γλώσσας, το Ιταλικό Πολιτιστικό Κέντρο, εγκαινίασε στο Αργυρόκαστρο έκθεση φωτογραφίας με θέμα την αρχαιοελληνική πόλη της Αδριανούπολης. Οι 60 φωτογραφίες που εκτίθενται αποτελούνται από κάποιες παλιές ασπρόμαυρες και νέες φωτογραφίες από τις ανασκαφές που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Δρόπολης και κυρίως γύρο από το αρχαίο θέατρο των Σωφράτικων, από ιταλούς και αλβανούς αρχαιολόγους των πανεπιστημίων Macerata και Αργυροκάστρου αντίστοιχα.

Εορτασμός ΠΑ και "100 Χρόνια Αιέν Υψικρατείν" - Φωτογραφίες


undefined
Την  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 έλαβε χώρα στην 114 ΠΜ / Αεροπορική Βάση Τανάγρας αεροπορική επίδειξη, για τον εορτασμό του Προστάτη της Αεροπορίας αλλά και των 100 χρόνων της αεροπορίας στην Ελλάδα ("100 χρόνια Αιέν Υψικρατείν").


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την επίδειξη, που περιλάμβανε:

- Αεροπορική επίδειξη δύο ελικοπτέρων AH-64A Apache της Αεροπορίας Στρατού.
- Αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου ελικοπτέρου S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού.
- Αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου αεροσκάφους T-6Α Texan II της Πολεμικής Αεροπορίας .
- Ρίψη αλεξιπτωτιστών από αεροσκάφος C-130 Hercules της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών.
- Επίδειξη αποστολής Έρευνας και Διάσωσης Μάχης-Combat Search & Rescue (CSAR) με τη συμμετοχή ανδρών της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, δύο αεροσκαφών F-16 Blk 52+ ADV της 335 Μοίρας και δύο ελικοπτέρων AS-332 Super Puma της 384 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης.
- Επίδειξη επιχείρησης Αεροδιακομιδής ασθενούς-Medical Evacuation (MEDEVAC) από ελικόπτερο AS-332 Super Puma της 384 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης.
- Αεροπορική επίδειξη της Ομάδας «Ζευς» μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Blk 52+ της ΠΑ.
- Επίδειξη επιχείρησης Αεροπυρόσβεσης από δύο αεροσκάφη CL-415 της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης.
- Χαμηλή διέλευση μικτού σχηματισμού μαχητικών αεροσκαφών της ΠΑ αποτελούμενος από F-16 Blk 52+, F-4E Phantom II PI 2000, Mirage 2000-5, A-7H Corsair και RF-4E Phantom II.

Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης (του εξαιρετικoύ φωτογράφου Ιωσήφ Γαλανάκη):

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αλβανική εφημερίδα: Έλληνες «εξτρεμιστές» οι Βορειοηπειρώτες!


Εξτρεμιστές χαρακτηρίζει η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» τους Έλληνες, μέλη της Συντονιστικής Φοιτητικής Ένωσης Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ) γιατί βάπτισαν 19 ελληνόπαιδες στην Κορυτσά και η τελετή έγινε στα ελληνικά!
Απέναντι στην «εξτρεμιστική», κατά την αλβανική εφημερίδα, αυτή πρόκληση των Βορειοηπειρωτών η Εκκλησία περιορίστηκε να δηλώσει: «πως τέτοιου είδους τελετές είναι προσωπικές υποθέσεις και δεν μπορούμε να πάρουμε θέση για το θέμα», προκαλώντας την οργή του Αλβανού συντάκτη.
Πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ακολουθεί, χρόνια τώρα, σκληρή ανθελληνική γραμμή, αν και μέχρι πρότινος ανήκε σε… ιταλικό όμιλο! Τώρα έχει αγοραστεί από Αλβανούς, αλλά συνεχίζει τα ίδια…

ΠΗΓΗ : 
http://www.defence-point.gr

Τουρκία: Καίνε σπίτια Ελλήνων στην Καππαδοκία!


Για τις «ανάγκες» του νέου τουρκικού σήριαλ «Η ζωή συνεχίζεται», το οποίο προφανώς θα σπεύσουν να προβάλουν τα ελληνικά κανάλια, πυρπολήθηκε τουλάχιστον ένα από τα εγκαταλειμμένα σπίτια των Ελλήνων που, διωκόμενοι από τις κεμαλικές ορδές, υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα για αιώνες ελληνικά εκείνα χώματα.
Η κίνηση αυτή του Τούρκου σκηνοθέτη έχει προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και σε Τούρκους, σκεπτόμενους, οι οποίοι κατηγορούν τους παραγωγούς του σήριαλ ότι απλώς επιδιώκουν να εξαλείψουν την ιστορική μνήμη στην Καππαδοκία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και παλαιότερα Τούρκοι τηλεοπτικοί παραγωγοί είχαν προχωρήσει σε πυρπόληση ελληνικών σπιτιών, αλλά και εκκλησιών για τις «ανάγκες» άλλων τουρκικών σήριαλ.
ΠΗΓΗ: defence-point

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αποδυναμώνεται το ΥΠ.ΕΞ. στην Θράκη...Απειλείται η εθνική κυριαρχία!


Ενώ το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αλωνίζει στην περιοχή, οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών, υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, λόγω χρέους.Σε μια απόφαση με αρνητικές εθνικές προεκτάσεις προχώρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Από την επιχείρηση αναδιοργάνωσης του Δημοσίου δεν εξαιρέθηκε ούτε η ευαίσθητη Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, που έχει ως έδρα της τη Θράκη, με συνέπεια τον αποδεκατισμό της από έμπειρα στελέχη!

Πρόκειται για το «μάτι» και το «αφτί» του ελληνικού κράτους στην περιοχή εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία δίνει μάχες για τον περιορισμό της δράσης του τουρκικού προξενείου, έστω κι αν ο προϋπολογισμός της είναι πενιχρός.
Επικεφαλής της έχουν διατελέσει κατά καιρούς ο νυν διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου, πρέσβης Θεόδωρος Θεοδώρου, ο πρέσβης Δημήτρης Κακλίκης, ο οποίος θήτευσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο νυν πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δημήτρης Μπορνόβας, κ.ά.