Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Νίτσε για τους Ελληνες


Ο Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε (15 Οκτωβρίου 1844 - 25 Αυγούστου 1900) ήταν σημαντικός Γερμανός φιλόσοφος και φιλόλογος. Αναφέρεται συχνά ως ένας από τους πρώτους «υπαρξιστές» φιλοσόφους.
Ο Νίτσε είχε πάντα εναν καλό λόγο για τους Έλληνες , ουσιαστικά τους θαύμαζε και κατάγγειλε το μίσος και τον φθόνο των Ευρωπαίων για τους Έλληνες μεσα από τα έργα του:
Από το βιβλίο “Γένεση της Τραγωδίας” του Νίτσε: “Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. […]
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα!”

ΠΗΓΗ: periergaa.blogspot.com

Ο Σόρος χρηματοδοτεί μαθήματα για δημοσιογράφους που θα δείχνουν το Ισλάμ να «φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό».



ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.
Μία συντηρητική οργάνωση μέσων ενημέρωσης, λέει ότι ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά μαθημάτων που διδάσκουν τους δημοσιογράφους πώς να υποβαθμίσουν τις αρνητικές πτυχές του Ισλάμ. Τα τρίωρα online μάθημα που ονομάζονται "Καλύπτοντας το Ισλάμ στην Αμερική" είναι ένα έργο του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να "δώσει μια ευρεία ερμηνεία της θρησκευτικών, κοινωνικών, πολιτικών, και γεωγραφικών δεδομένων σχετικά με το Ισλάμ σήμερα».
Αυτή η οργάνωση συνεργάζεται με το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης και το Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Washington για την ενίσχυση της «ακριβούς» υποβολής αναφορών που θα ενισχύουν "την ικανότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δίκαιες αναφορές σχετικά με μια σειρά από επείγοντα ζητήματα."
Αλλά ο Dan Gainor, αντιπρόεδρος για τις επιχειρήσεις και.... τον πολιτισμό σε πολιτισμό στο Culture and Media Institute (CMI) του Media Research Center, υποστηρίζουν ότι τα μαθήματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν οδηγό για το πώς να παρουσιάσετε το Ισλάμ με μια θετική ματιά.
«Διδάσκει τους δημοσιογράφους να υποβαθμίζουν την Τζιχάντ, κυριολεκτικά να βγάλουν τους θανάτους 3000 και πλέον ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις 11 Σεπτεμβρίου από το πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να το συγκρίνει με την πρωτοβουλία για το HIV και το AIDS, ή να το συγκρίνει με το πόσοι Αμερικανοί σκοτώθηκαν λόγω δολοφονιών», εξηγεί. "Έτσι, αντί να λένε απλά την αλήθεια σχετικά με αυτό, στην πραγματικότητα διδάσκουν ένα πρόγραμμα δημοσιογραφία για το πώς να κάνουν το Ισλάμ να φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό».
Ο Gainor επισημαίνει ότι τα θύματα δολοφονιών γενικά σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά επεισόδια, ενώ τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας συνήθως σκοτώνονται σε μεγαλύτερης κλίμακας επιθέσεις. Επίσης, επισημαίνει ότι τα θύματα δολοφονιών συνήθως δεν σκοτώνονται στο όνομα ενός ιδεολογικού πολέμου εναντίον μιας χώρας.

Αλωνίζουν οι ληστές στην Αττική και οι άχρηστοι εξακολουθούν να ασχολούνται μόνο με τα μνημόνια...


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο ληστειών και κλοπών στην Αττική.


Μέσα σε 12 ώρες σημειώθηκαν στην Αθήνα 11 περιστατικά: τρεις εισβολές κουκουλοφόρων σε σπίτια - στο ένα από τα οποία τραυμάτισαν και τον ιδιοκτήτη, ενώ σε άλλο αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους δράστες - τρεις επιθέσεις ληστών και διαρρηκτών σε κοσμηματοπωλεία και ακόμη ληστείες σε μίνι μάρκετ, εις βάρος οδηγού ταξί, σε πρατήριο υγρό καυσίμων και σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ...


Η τελευταία ληστεία έγινε σήμερα στις 8:00 το πρωί στα ΕΛ.ΤΑ. Καισαριανής, στην οδό Ούλωφ Παλμέ 22. Ένας άγνωστος εισέβαλε στο υποκατάστημα, έσπασε με έναν λοστό το τζάμι του ταμείου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.


Τα ξημερώματα, με διαφορά 8 λεπτών, σημειώθηκαν δύο πανομοιότυπες επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και στον Πειραιά, από τις συμμορίες ή τη συμμορία που εισβάλλει με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Πλησιάζει σε «ελληνικά νερά» η ρωσική αρμάδα.



Στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έκανε την εμφάνισή της η ρωσική αρμάδα, που αποτελείται από το Αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov και έξι ακόμα πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού.
Σε δηλώσεις του την Πέμπτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, αφού επιβεβαίωσε την παρουσία του ρωσικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, επεσήμανε ότι «η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι επίκαιρη περιοχή από γεωστρατηγικής άποψης» και σημείωσε ότι «οι διάφορες εξελίξεις που επισυμβαίνουν στον χώρο, ανάλογα αυξάνουν και το ενδιαφέρον διαφόρων χωρών».

Όπως έχει γράψει η Εφημερίδα της «Ρωμηοσύνης» σε παλαιότερο ρεπορτάζ, «ο ρωσικός στόλος θα αποπλεύσει από τη θάλασσα του Μπάρεντς και θα κατευθυνθεί αρχικά στην περιοχή, όπου διεξάγονται οι γεωτρήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ακολούθως θα συνεχίσει την πορεία του νότια της Κρήτης, στη Ρόδο, θα περάσει από την Κύπρο και θα καταλήξει στη Συρία.

Βία και τρόμος στο κέντρο της Αθήνας-Νέο μπαράζ ληστειών.



Μαγαζάτορες, υπάλληλοι καταστημάτων, πεζοί όσοι δηλαδή κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο φυσικά, νιώθουν ανασφάλεια ως προς την σωματική τους ακεραιότητα καθώς το έγκλημα τους περιμένει στη…γωνία.
Και το χθεσινοβραδινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων είναι αρκούντως πλούσιο σε ειδήσεις βίας.
Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ επί της οδού Καλλιδρομίου.
Οι δράστες με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και σιδερολοστών, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και  Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα, τρεις  δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο, και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν τις εισπράξεις του ταμείου όπως και διάφορα προϊόντα καπνού. 
Την ίδια ώρα περίπου, τρεις επιπλέον κακοποιοί αφαιρούσαν από πεζό όσα χρήματα διέθετε στη κατοχή του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.
Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Σφακτηρίων και  Θερμοπυλών.
Επίθεση δέχτηκε και ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στην Αγ. Μελετίου. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο και αφού τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με τα χέρια τους, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Τέλος, στη συμβολή των οδών Σκοπέλου και Κυψέλης, στην Κυψέλη, δυο δράστες προσέγγισαν οδηγό φορτηγού και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, του άρπαξαν όσα χρήματα διέθετε στη κατοχή του.

ΠΗΓΗ

"Περίεργη" η έλευση του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν λίγες ώρες πριν την απόφαση της Χάγης για ΠΓΔΜ


Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν θα επισκεφθεί την Αθήνα το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, στην οποία θα παραμείνει 18 ώρες, όπως έγραψε στο Twitter του ο ανταποκριτής του Mega και του Έθνους στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου.

Ο κ. Μπάϊντεν θα συναντηθεί με τους Κάρολο Παπούλια, Λουκά Παπαδήμο, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν υπάρχει επιβεβαίωση για συνάντηση και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αυτό το οποίο προκαλεί αίσθηση, αν και η καταρχήν πληροφορία για την έλευση Μπάιντεν ήταν γνωστή αρκετό πριν (το «defence-point.gr» είχε ενημερώσει από τις 12 Οκτωβρίου, http://www.defence-point.gr/news/?p=22765), είναι η παρατήρηση ότι μια μέρα αργότερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή της ΠΓΔΜ…

Στην εικόνα αυτή θα πρέπει να προστεθεί και το ότι οι δηλώσεις περί ετοιμότητας για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες ώρες – κυριολεκτικά – από τη γειτονική χώρα… Πολλοί έχουν αρχίσει ήδη να εκτιμούν ότι «το παιχνίδι είναι στημένο» και ότι στο παρασκήνιο έχουν δρομολογηθεί ήδη λύσεις…

Άλλο ένα θέμα που αποκτά μεγάλη σημασία λόγω της άφιξης Μπάιντεν, αλλά και των δηλώσεων του νέου υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Σταύρου Δήμα, είναι αυτό του καθορισμού και της κήρυξης της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο υφίσταται πρωτοφανής σύγκλιση απόψεων ανάμεσα σε ισχυρότατους πάσης προέλευσης ενδιαφερόμενους για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου.

Η μόνη που αντιδρά είναι η Τουρκία, προφανώς για λόγους συμφέροντος, την οποία παρότι έχουν προσεταιριστεί λόγω των εξελίξεων στα μέτωπο της Συρία και τις ανοικτές πληγές του Αφγανιστάν και του Ιράκ, άπαντες επιθυμούν να καθορίσουν – προσδιορίσουν κάποια όρια στην αποδεκτή συμπεριφορά της…

ΠΗΓΗ : defence-point.gr

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τι κατέγραψε ο ρωσικός δορυφόρος πάνω από την Κρήτη;



Ένα δημοσίευμα του cretalive.gr πριν από δύο ημέρες, στο οποίο ανέφερε πως στην Κρήτη βρίσκεται βρίσκεται…επιστημονική ομάδα της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας,προκειμένου να εξετάσει τις μετρήσεις που θα κάνει ρωσικός δορυφόρος ο οποίος θα περνούσε πάνω από την Κρήτη, ήταν αρκετό για να δημιουργήσει υποψίες και υποθέσεις!

Τι ακριβώς αναζητούν οι Ρώσοι στην Κρήτη και πόσο τυχαίο είναι το πέρασμα του δορυφόρου, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής πως θα ξεκινήσουν έρευνες υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης, ήταν τα βασικά ερωτήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες .........
του pyles.tv, η ομάδα των Ρώσων επιστημόνων βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο νησί, φιλοξενούμενη από την Περιφέρεια Κρήτης. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο ομογενής κοσμοναύτης Θεόδωρος Γιουρτσίκιν – Γραμματικόπουλος, ο οποίος μάλιστα απολαμβάνει την μοναδική κρητική φιλοξενία με όλα όσα αυτή συνεπάγεται!

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑΣ


Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη.
- Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για σοβαρότατη υπόθεση και αναμένεται νέα ανακοίνωση
- Έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις αλλοδαποί, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη, καθώς λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη ληστεία.

Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση, πρόκειται για 4 αλλοδαπούς, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει μεγάλο αριθμό διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία και καταστήματα. Μάλιστα ενδεικτικό της σοβαρής υπόθεσης είναι και η αναφορά της αστυνομίας πως θα γίνουν νεότερες ανακοίνωσης μιας και οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για την περιβόητη οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που έχουν σαρώσει ολόκληρη την Ευρώπη με ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και κατάστήματα με λεία εκατομμυρίων ευρώ. Οι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» έχουν .......
χτυπήσει μεγάλα κοσμηματοπωλεία, αλλά και μεγαλοεμπόρους διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων σε Παρίσι, Λονδίνο και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Συνελήφθη λαθρομετανάστης της “Υπατίας” για απόπειρα βιασμού και ξεκίνησε “απεργία πείνας” για να μην απελαθεί.


Άλλο ένα «μπουμπούκι» της «Υπατίας», από αυτούς που ολόκληρο το πολιτικό σύστημα προσκύνησε πριν κάτι μήνες, συνελήφθη για κακουργηματικές και μάλιστα ειδεχθείς πράξεις. Ο λόγος για έναν 20χρονο λαθρομετανάστη, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά. Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση του «άμοιρου απεργού πείνας» την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Ο δράστης της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και την έβαλε στο αμάξι της, προκειμένου προφανώς να την οδηγήσει σε ερημική περιοχή.
Ευτυχώς έριξε το αμάξι σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας, και έτσι αυτή γλίτωσε τα χειρότερα.
Ο «άμοιρος απεργός πείνας» ξεκίνησε ευθύς αμέσως «απεργία πείνας» προκειμένου να μην απελαθεί, αφού η εμπειρία της «Υπατίας» του είναι νωπή και ξέρει πως μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες, προφασιζόμενος μια ψεύτικη απεργία πείνας και ελπίζοντας στην αλληλεγγύη αριστεριστών και λοιπών κρατικοδίαιτων.
Το εξοργιστικό της όλης υπόθεσης, πέραν φυσικά όλων των άλλων, είναι ότι ενώ βάσει νόμου κινήθηκαν οι διαδικασίες απέλασης του, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι αυτές θα πρέπει να σταματήσουν, αφού η αναβολή απέλασης που του είχε δοθεί μετά την «Υπατία» θα πρέπει να ερμηνευτεί ως «νόμιμος τίτλος παραμονής».
ΠΗΓΗ:http://xryshaygh.wordpress.com

Ρωσική λατρεία για Κύπρο και Ελλάδα στην Αγία Πετρούπολη στον αγώνα ΖΕΝΙΤ - ΑΠΟΕΛ !!!


Στον αγώνα Ζενιτ-ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη, οι Ρώσοι φίλαθλοι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη του για την Κύπρο και την Ελλάδα και την απέχθειά τους για τους εισβολείς στην Μεγαλόνησο: Για πρώτη φορά, ίσως στην ιστορία των αγώνων της UEFA, οπαδοί μιας ομάδας, ανάρτησαν πανό που υποστήριζε την … αντίπαλη ομάδα ("΄ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ") και την χώρα από την οποία προέρχεται! Όταν δε, διεκόπη ο αγώνας λόγω καπνογόνων, οι Ρώσοι έκαψαν και μία τούρκικη σημαία!

Μάλιστα τα συνθήματα ήταν γραμμένα στα ελληνικά στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Ζενίτ και παρά την απαγόρευση της UEFA για ανάρτηση πανό με πολιτικά συνθήματα οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας καθώς και η διοίκηση της σημαντικότερης ρωσικής ομάδας των τελευταίων χρόνων, απέδειξαν εμπράκτως ότι στέκονται στο πλευρό της Κύπρου, και αποκηρύσσουν το ψευδοκράτος, που αυθαίρετα έχει θέσει υπό κατοχή το βόρειο τμήμα του νησιού.
Το σπουδαιότερο είναι ότι όταν πληροφορήθηκε η διοίκηση της ρώσικης ομάδας για την επικείμενη ανάρτηση του πανό, επικρότησε την κίνηση, προτρέποντας τους οπαδούς να το «σηκώσουν» και θα πληρώσουν οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο επιβάλλει η ΟΥΕΦΑ, εφόσον η ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο απαγορεύεται.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήταν αδύνατον για το ΑΠΟΕΛ να μην αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα (0-0) και να προκριθεί έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ μια κυπριακή ομάδα στους «16» καλύτερους της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ :  defencenet.gr

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!!!


Ληστές πυροβόλησαν φοιτητές μέσα στην εστία του Ζωγράφου..Συνελήφθη 37χρονος!!!! αλλοδαπός που έμενε παράνομα στην εστία και είχε στην κατοχή του και ναρκωτικά.
Στο άσυλο και ακόμα παραπέρα...
Διαβάστε το συμβάν και θα καταλάβετε τι γινόταν τόσο καιρό εκεί μέσα υπό την ανέχεια της πολιτείας και κάποιων που εκμεταλλευόντουσαν το άσυλο..
Μπήκαν να κλέψουν δωμάτιο στην φοιτητική εστία Ζωγράφου και όταν τους πήραν χαμπάρι, δεν δίστασαν να σηκώσουν το όπλο τους και να πυροβολήσουν εναντίον των φοιτητών!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα όταν δυο άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα δωμάτιο στο ισόγειο της εστίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία.....
δύο φοιτητές που έμεναν στην εστία από το ΕΜΠ κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν μπει σε δωμάτιο του ισογείου.

Τζαβέλα: Αν η Ελλάδα καεί, να καεί για το καλό της Ευρώπης.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αφρικανοί έκρυβαν κοκαίνη σε δίσκους βινυλίου !!!


Η Δίωξη Ναρκωτικών μετά απο πληροφορίες που είχαν και ύστερα από έγκριση του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών οργάνωσαν ελεγχόμενη επιχείρηση μεταφοράς - παράδοσης ναρκωτικών για να «παγιδέψουν» και να συλλάβουν τους δράστες. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης απο τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο δέματα τα οποία είχαν σταλεί ταχυδρομικά από τη Γερμανία και παραδόθηκαν σε αυτούς μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα δέματα περιείχαν δίσκους βινυλίου και όπως διαπιστώθηκε στις συσκευασίες τους ήταν επιμελώς κρυμμένη κοκαΐνη. Πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Νιγηρία και έναν 23χρονο από τη Σομαλία...

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!!!


Σε μια «πρωτοφανή» κίνησε προχώρησε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν. Η σημασία της μεγάλη, αλλά δε θα λέγαμε ότι είναι αρκετή.
Ζήτησε συγνώμη για πρώτη φορά, για τη σφαγή 14.000 Κούρδων κατά τη διάρκεια εκστρατείας κατάπνιξης της επανάστασής τους τη δεκαετία του 1930… στην πόλη Ντερσίμ, νυν Τουντζελί.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «αν υπάρχει ανάγκη για μια συγνώμη εκ μέρους του κράτους, αν υπάρχει τέτοια πρακτική στα βιβλία, θα ζητήσω συγνώμη και ζητώ συγνώμη». Επιπλέον, κάλεσε τον ηγέτη του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, να ζητήσει και αυτός συγνώμη, γιατί το κόμμα του ήταν τότε στην εξουδία.
Βέβαια για τη συνεχιζόμενη βία και τους θανάτους Κούρδων, αλλά και άλλων μειονοτήτων, από την ίδρυση της σύγχρονης Τουρκίας ή έστω για τις τελευταίες δεκαετίες, ούτε λόγος. Υπό αυτήν την έννοια, η «συγνώμη» του Ταγίπ Ερντογάν αποκτά περισσότερο επικοινωνιακή σημασία, παρά ουσιαστική αξία.

ΠΗΓΗ: defence-point.gr

ΕΒΓΑΛΕ "ΓΛΩΣΣΑ" Ο ΓΚΙΟΥΛ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


Σε ένα πρωτοφανές υβρεολόγιο κατά της ΕΕ επιδόθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Γκιουλ, λόγω της επικείμενης κυπριακής προεδρίας.

Ευρισκόμενος στο Λονδίνο (ως προσκεκλημένος της Βασίλισσας Ελισάβετ) και συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο κ. Γκιουλ, πραγματοποίησε, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδας «Ακσάμ», δριμύτατη επίθεση στις Βρυξέλλες, με αφορμή τη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Κύπρο, το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Δεν δίστασε να μιλήσει για… «άθλια Ένωση» με «μισή προεδρία» και «απώλεια κύρους», επαναλαμβάνοντας ότι η τουρκική πλευρά δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε καμία από τις συνεδριάσεις όπου θα προεδρεύουν οι Ελληνοκύπριοι.

«Στις επαφές που έχουμε με τις χώρες της ΕΕ», δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα, «λέμε ότι η ένταξη είναι στρατηγική μας επιλογή, αλλά υπόθεση τιμής για σας. Θα κάνουμε αισθητή την πίεσή μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο που δεν ανοίγει κανένα κεφάλαιο. Εμείς λέμε ότι αυτό συνιστά για λογαριασμό της ΕΕ απώλεια κύρους».

Και συνέχισε: «Το 2012 μπορεί να συμβεί η μεγαλύτερη απώλεια κύρους. Σκεφτείτε. Η ελληνοκυπριακή πλευρά εντάχθηκε στην ΕΕ κατά παράβαση όλων των αρχών της ΕΕ και μάλιστα με τρόπο ελλιπή και μισό. Αυτό ήταν παράδειγμα παραβίασης των κανόνων της οικογένειας. Και τώρα αυτή η μισή χώρα, αυτή η ελλιπής χώρα θα αναλάβει την προεδρία της ΕΕ. Αυτή η άθλια Ένωση θα έχει μία μισή προεδρία»!

Σημειώνεται ότι χθες υπεγράφη η συμφωνία για έρευνες στη Μεσόγειο και τη νοτιοανατολική Τουρκία ανάμεσα στην τουρκική πετρελαϊκή εταιρεία TPAO και στην Shell.

Η συμφωνία προβλέπει κυρίως τη διεξαγωγή ερευνών στα ανοικτά της πόλης Αττάλεια, που βρίσκεται στις μεσογειακές ακτές της Τουρκίας.

Παρών στην τελετή υπογραφής ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος, υποστήριξε ότι οι ισραηλινές και κυπριακές έρευνες στη Μεσόγειο είναι παράνομες, πως θα έπρεπε πρώτα να έχει επιτευχθεί συμφωνία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και πως οι φυσικοί πόροι θα έπρεπε να μοιραστούν εξίσου.
 
ΠΗΓΗ: elzoni.gr

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



 

Εσχάτη προδοσία και άγρια κοροιδία των ψηφοφόρων της ΝΔ από κουτοπόνηρους κωλοτούμπες!

Επειδή διάφορα παπαγαλάκια διασπείρουν ψέματα σχετικά με τις περίφημες επιστολές Σαμαρά, δημοσιεύουμε και τις δύο για να τις δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Αριστερά, είναι αυτή που έστειλε στο Λαικό Κόμμα προ ημερών. Δεξιά, η σημερινή που έστειλε σε όσους ζητάνε την υπογραφή του.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;

Γράφει στην πρώτη επιστολή:
"Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012.

...Πιστεύουμε επίσης ότι οι εκλογές θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, εκτονώνοντας τις πολιτικές πιέσεις και αποτρέποντας σοβαρές κοινωνικές αναταραχές".

Στη δεύτερη, ενώ έχουν αντιγραφεί ολόκληρες παράγραφοι αυτούσιες από την πρώτη, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Επομένως, ο ίδιος ο Σαμαράς παραδέχεται ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τα περί "δέσμευσης" για Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου!


Όχι πως δεν το είχαμε καταλάβει, αλλά πλέον επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ


Οι απλοί άνθρωποι και οι Καλλιτέχνες δεν πιστεύουν στα όρια τα οποία θέτουν οι πολιτικοί. Δυστυχώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή μας. Για να δείξουν οι καλλιτέχνες ότι δεν πιστεύουν σε τέτοια όρια, πρέπει να συνεργάζονται περισσότερο μεταξύ τους, είπε κατηγορηματικά ο Βαρδής Μαρινάκης.
Ενώ η πΓΔΜ και η Ελλάδα είναι χώρες τόσο κοντινές, φαίνονται τόσο απόμακρες και....
αυτό οφείλεται στα τεχνητά προβλήματα τα οποία έχουν, φέρεται να δήλωσε ο Βαρδής Μαρινάκης.


Ο Έλληνας σκηνοθέτης συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στο φέστιβαλ των Σκοπίων "Cinedays".

Μαζί με τον ηθοποιό Πασαλή Χρήστο ήταν προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ, όπου η ταινία του «Μαύρη Τρύπα» επιλέχθηκε στην επίσημη παρουσίαση.
Η ταινία αναφέρεται στον έρωτα ανάμεσα σε γενίτσαρους με τη μεταμφίεση ενός άνδρα σε καλόγρια την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κέρδισε πολλά βραβεία στο φεστιβάλ της Σεβίλλης, του Τορόντο, του Μουμπάι και την καλύτερη φωτογραφία από την ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε πέρυσι στο Κάρλοβι Βάρι.
«Το στόρυ εξελίσσεται στα 1654 σε ένα μοναστήρι. Η ιστορία αναδεικνύει την σεξουαλική ταυτότητα, την ελευθερία, την απαγορευμένη αγάπη. Δεν έγινε δεκτή στη χώρα μου. Δεν είχαμε προβλήματα με την εκκλησία, αν και τα περιμέναμε», είπε ο Μαρινάκης.

Ερωτηθείς ο Έλληνας σκηνοθέτης εάν πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες στις δύο χώρες δεν συνεργάζονται όσο θα έπρεπε, ο Μαρινάκης τόνισε ότι αυτό είναι απαραίτητο.

«Οι απλοί άνθρωποι και οι καλλιτέχνες δεν πιστεύουν σε σύνορα, όπως τα έχουν θέσει οι πολιτικοί. Δυστυχώς, όμως, αυτά επηρεάζουν τη ζωή μας. Εμείς ως καλλιτέχνες συνεργαζόμαστε μεταξύ μας και δείχνουμε ότι δεν πιστεύουμε σε αυτά τα όρια. Έτσι απλά, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ταινία μαζί, για τον Μέγα Αλέξανδρο. Τώρα το ζήτημα είναι ποιος θα τον έπαιζε (το ρόλο αυτόν). Ο ηθοποιός θα ήταν γλυκύτατος και δεν έχει σημασία από που θα ήταν. Εξάλλου τη μητέρα του ( του Αλεξάνδρου) θα μπορούσε να την υποδυθεί μια συνάδελφος από τη Βουλγαρία», είπε ο Μαρινάκης.


ΠΗΓΗ : http://ksipnistere.blogspot.com

Απαράδεκτη διαφήμιση της vodafone! Διαγραφή ΤΩΡΑ της Συνδρομής μου...



Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ, παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafon. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης εμφανίζεται το κείμενο να είναι Greeklish....!!! Επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα, που το στοχευμένο κοινό του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νέοι και μαθητές. Τι έχουν με την Ελληνική γλώσσα και που αποσκοπεί η προσπάθεια Ανθελληνισμού και ισοπέδωσης των Ελλήνων; Μήπως τους ενοχλεί η διαφορετικότητά μας και το μεγαλείο της γλώσσας μας; 

Ε, λοιπόν ΟΧΙ. Διαγράφομαι από Συνδρομητής της Vodafon σήμερα και ζητάω το ίδιο να κάνετε και εσείς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι κύριοι των πολυεθνικών ότι στην Ελλάδα ζουν Έλληνες με Ελληνική γλώσσα και ιστορία.


ΠΗΓΗ: ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Έπιασαν τους Γεωργιανούς μέσα στο σπίτι την ώρα που απειλούσαν ηλικιωμένο ζευγάρι με μαχαίρια

Ο γείτονας του ηλικιωμένου ζευγαριού μάλλον έσωσε δυο ζωές. Αυτή τη φορά οι δυο αλλοδαποί αδίστακτοι ληστές πιάστηκαν κυριολεκτικά “στα πράσα”
Οι δυο Γεωργιανοί δεν δίστασαν να εισβάλουν στο σπίτι των γερόντων μόλις ένα τέταρτο μετά τις έξι το απόγευμα, είχε δεν είχε πέσει το σκοτάδι.
Ο 78χρονος και η 75χρονη δεν είχαν φανταστεί ότι από 'κείνη την ώρα θα έπρεπε να “κλειδαμπαρωθούν” μέσα στο σπίτι και έτσι οι δυο κακοποιοί βρήκαν τρόπο να εισβάλουν. Κρατώντας μαχαίρια οι δυο ληστές ακινητοποίησαν τους δυο ηλικιωμένους και τους έδεσαν. Δυστυχώς δεν στάθηκαν εκεί, χτύπησαν τον άτυχο 78χρονο που ευτυχώς όπως αποδείχθηκε έχει καλούς γείτονες.
Την ώρα που οι δυο ληστές έμπαιναν στο σπίτι των ηλικιωμένων στην οδό Μακεδονίας στα Καμίνια ένας γείτονας τους είδε και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως και μπήκαν με τα όπλα στα χέρια στο σπίτι. Συνέλαβαν τους ληστές και ενημέρωσαν ασθενοφόρο να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Οπως δήλωσε στο Newsit ο κύριος Φώτης που έχει συνεργείο ακριβώς απέναντι από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού "οι άνθρωποι στάθηκαν τυχεροί".

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ!

Στο φως οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας
- Ο δράστης είχε συλληφθεί για να απελαθεί...
Θύμα ένας 26χρονος Πακιστανός, που διέμενε στην περιοχή Μύτικα της Χαλκίδας. Δράστης, όπως διαπιστώθηκε ο 27χρονος ομοεθνής συγκάτοικός του, που μάλιστα είχε συλληφθεί από την αστυνομία, επειδή σε τυπικό έλεγχο δεν είχε άδεια παραμονής.
Η δολοφονία είχε γίνει το βράδυ της 6ης Αυγούστου του 2011 και το πτώμα του άτυχου Πακιστανού, είχε βρεθεί 4 μέρες αργότερα. Μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας, ο 27χρονος δράστης, με τουλάχιστον ακόμη έναν συνεργό του, ανέμεναν τον 26χρονο στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του και όταν εκείνος επέστρεψε με το ποδήλατό του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον σκότωσαν.
Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι καθώς και το απομονωμένο σημείο όπου βρίσκεται η οικία, μετέφεραν την σωρό του 26χρονου σε απόσταση 50 περίπου μέτρων και την τοποθέτησαν σε φρεάτιο!
Επίσης, όπως προέκυψε, αρχικά οι δράστες, προκειμένου να δυσχεράνουν και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, τοποθέτησαν το ποδήλατο σε άλλο σημείο και εξαφάνισαν κάθε στοιχείο της ανθρωποκτονίας από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού.
Ο 27χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον συνεργό του, στη δολοφονία...

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ


Ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι "αγορές" που τους χρωστάει η ανθρωπότητα 40.000.000.000.000 $ ;;
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους “κορυφαίους” οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι “αγορές”.
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι “μεγάλες” δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του “Economist”
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.
Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν.
Δείτε τα ξανά:
Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες;
Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.

ΠΗΓΗ : http://alithiastofos.blogspot.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Stratfor :"Η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να διατηρήσει το Αιγαίο"!


Η ανανεωμένη γεωπολιτική ανάλυση που κάνει το αμερικανικό think tank Stratfor για την Ελλάδα δεν είναι ούτε ευχάριστη ,ούτε αισιόδοξη.Χωρίς τα όσα υποστηρίζουν οι “εγκέφαλοι” του αμερικανικού think tank να πρέπει να αποτελούν θέσφατα,έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι υποστηρίζουν για τη χώρα και τι μηνύματα προσπαθούν να περάσουν.

Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή το Stratfor καταλήγει στο δύκολο παρόν και στο απρόβλεπτο μέλλον της Ελλάδας.

Οι συντάκτες της ανάλυσης λένε ότι η από αρχαίων χρόνων επιδίωξη για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί ούτε σαν ...όνειρο να συζητηθεί και η επιτακτική ανάγκη πλέον είναι ο έλεγχος του Αιγαίου.Αλλά αυτό όπως μάλλον χαιρέκακα υποστηρίζουν δεν μπορεί να να γίνει χωρίς “εξωτερικό προστάτη”. “Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να δεχτεί τη μείωση του γεωπολιτικού της ρόλου”,αναφέρει η ανάλυση του Stratfor ,στην οποία επισημαίνεται και η ραγδαία άνοδος της Τουρκίας.

“Η Ελλάδα πρέπει να ξαναβρεί ένα τρόπο για να ξαναγίνει χρήσιμη στις μεγάλες δυνάμεις -πράγμα απίθανο εκτός αν υπάρξουν συγκρούσεις στα Βαλκάνια- ή θα πρέπει να επιδιώξει μια διαρκή ειρήνη με τη Τουρκία”,γράφουν.

Τα επόμενα τρία χρόνια,συνεχίζει η ανάλυση θα είναι έτσι κι αλλιώς καθοριστικά με την χρεοκωπία να είναι πάντα ένα ανοιχτό.Το Stratfor, υποστηρίζει ότι οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να “τραβήξουν τη πρίζα” ,μόλις νοιώσουν ασφαλείς από τις επιπτώσεις που θα έχει η εκδίωξή της.

Η κατάληξη της ανάλυσης είναι δραματική:

“Μετά τη χρεοκωπία η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει τη πλήρη κατάρρευση και κοινωνική βία που έχει να δει από τη περίοδο της Χούντας.Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο άγνωστο.Και για πρώτη φορά από το 1820 είναι πραγματικά μόνη”.




ΠΗΓΗ : ONALERT

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 76ΧΡΟΝΗΣ. ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



Άυξημένα μέτρα ασφάλειας μετά από τη δολοφονία της 76χρονης με δράστες τους δύο Πακιστανούς!

Τον ασκό του Αιόλου φοβούνται οι Αστυνομικές Αρχές να μην ανοίξει η άγρια δολοφονία της 76χρονης από τα Λιβάδια!

Στο άκουσμα της είδησης ότι δράστες είναι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μεροκάματα, αφού το χωριό τους έπαιρνε στις διάφορές δουλειές, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με κάποιους να μιλούν τα τελευταία 24ωρα για τον κίνδυνο ρατσιστικών επιθέσεων.

Μια τέτοια φήμη, έρχεται να επιβεβαιώσει η άγρια επίθεση που δέχτηκαν τρεις νεαροί Πακιστανοί, οι οποίοι "έφαγαν" το ξύλο της χρονιάς τους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Τρείς άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό και από το ξύλο που τους έδωσαν τους έστειλαν στο νοσοκομείο.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Περάματος και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τους δράστες και ...φοβάται για έξαρση των ρατσιστικών επιθέσεων!

 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ
 

Στήνουν μηχανισμό προπαγάνδας οι Σκοπιανοί και στο Facebook!


Για το μίσος που τρέφουν οι «γείτονες» για τη χώρα μας δε χρειάζεται να πούμε πολλά, ωστόσο εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει μία πιθανότατα κεντρικά κατευθυνόμενη προσπάθεια προπαγάνδας των εθνικών τους θέσεων.
Όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς, προφανώς και κάποιος φορέας χρηματοδοτεί όλες αυτές τις κινήσεις, οι οποίες ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, ώστε να διαμορφώσουν κλίμα ιδιαίτερα στη νέα γενιά, που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την ονομασία της FYROM. Ενδεικτικά αυτής της κίνησης, που έχει παραφυάδες της και στο facebook...
, είναι η συνεχής δημιουργία σελίδων μίσους ακόμα και στην ελληνική γλώσσα…


Όσο για τις αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς; Κοιμάται τον ύπνο του…«δικαίου»!

ΠΗΓΗ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ facebook ΕΔΩ 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. Αλβανική συμμορία μέσω Facebook...(Φώτος)


undefined
Ο γνωστός Τόνι της συμμορίας των βιαστών ληστών
Αξιοποιώντας την αφέλεια Αλβανών κακοποιών που ανέβαζαν τα κατορθώματά τους στο Facebook, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην εξάρθρωση σπείρας.
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με όπλα και χρήματα στο Facebook "έκαψαν" σπείρα Αλβανών κακοποιών που έπεσε στα δίχτυα της Ελληνικής Αστυνομίας.Αγνοώντας το ρίσκο που είχε η συγκεκριμένη κίνηση τους, οι κακοποιοί ήθελαν να ενισχύσουν το "προφίλ" τους και έτσι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέδεσαν με ευκολία πρόσωπα και πιθανές πράξεις. Η έρευνα των αστυνομικών στην Αθήνα....... σύμφωνα με "Το Βήμα", ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν άνδρες της Αστυνομίας που ασχολούνται με το Facebook πρόσεξαν ορισμένες ιδιότυπες φωτογραφίες σε σελίδες αλλοδαπών που διαμένουν στην Αθήνα κι όχι μόνο. Έκπληκτοι είδαν τους δημιουργούς συγκεκριμένων προφίλ και συγγενών τους να κρατούν ημιαυτόματα, να προτάσσουν περίστροφα και να έχουν φωτογραφίες με όπλα και λεφτά πάνω σε τραπέζι. Σε άλλες πάλι φωτογραφίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είδαν τα πολυτελή αυτοκίνητα που διέθεταν οι συγκεκριμένοι χρήστες. Βάσει των στοιχείων, το αρχείο συμβάντων και τους αριθμούς των απεικονιζόμενων αυτοκινήτων, οι αστυνομικοί άρχισαν να συνδυάζουν τα εικονιζόμενα πρόσωπα με ανεξιχνίαστες ληστείες και διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.

Δείτε φώτο από διάφορους "εργάτες" Αλβανούς κατσιαπλιάδες που κατσικώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα...
undefined


undefined
undefined


undefined

ΠΗΓΗ: www.eglimatikotita.gr/

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Η Κ.Ε.Ε.Δ.(Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων) πιστή στον σκοπό της να είναι παντού ανά πάσα στιγμή και επ΄αφορμή της επιτοπίου εικόνας ,ένεκα της προσφάτου αποστολής στο Καστελλόριζο, αποφάσισε όπως όλοι οι Έλληνες είτε ατομικά είτε ομαδικά να προμηθευτούν και να αποστείλλουν τρόφιμα στο νησί, που.... τα έχει ανάγκη άμεση,(γάλα, ζυμαρικά κάθε είδους κλπ).Δημιουργούμε μια Τράπεζα Τροφίμων η οποία θα στηρίζεται στο μη.....
περισσευούμενο οβολό μας αλλά που η σημασία της είναι μεγάλη.
Η πολιτική της ερήμωσης των ακριτικών περιοχών με την εξώθηση των κατοίκων σε πείνα είναι τακτικές Κεμαλικού τύπου κι εμείς κάτι τέτοιο δεν δυνάμεθα να το ανεχθούμε. Σήμερα είναι το Κ/Σ ,αύριο η Κάρπαθος, μεθαύριο η Μουργκάνα ή το Τριεθνές ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ
Ότι στέλνετε να είναι υπόψη του εφημερίου ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος θα τα διανείμει στους κατοίκους ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων να είναι πέραν του 3μήνου για ευνόητους λόγους. ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η Κ.Ε.Ε.Δ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ.
Τηλέφωνο εφημέριου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ: 6973-820905
 
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ:
Υπόψη Εφημέριου
Μαλτέζου Γεώργιου
Ηρωικό Καστελόριζο
ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
ΚΙΝ: 6973820905
 
Υ.Σ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ
(ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
(ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ)

ΠΗΓΗ : ksipnistere.blogspot.com

Η κατάντια ενός πρώην εθνικιστή: Ο Μάκης Βορίδης αποκήρυξε το παρελθόν του στο «Mega».

Χτύπησαν 69χρονη για να της πάρουν 30 ευρώ!!!




Νέο "χτύπημα" στον Άγιο Παντελεήμονα.
  Οι ληστές (προφανώς λαθρομετανάστες)  περίμεναν την 69χρονη στην πόρτα του σπιτιού της.
Η 69χρονη γυναίκα είχε την... ατυχή έμπνευση να γυρίσει μετά τις 10 το βράδυ στο σπίτι της.

Οι ληστές φαίνεται την είχαν βάλει στο στόχαστρο από το δρόμο. Για την ακρίβεια ήθελαν το περιεχόμενο της τσάντας της....

Όταν η γυναίκα μπήκε στο αδιέξοδο της οδού Χάλκης οι ληστές βρήκαν πρώτης τάξης ευκαιρία. Λίγο κόσμος κυκλοφορούσε και έτσι έπεσαν πάνω της τη χτύπησαν, ευτυχώς ελαφρά, άρπαξαν την τσάντα και έγιναν “καπνός” πριν προλάβει η άτυχη γυναίκα να ζητήσει βοήθεια.
Όσο για τη λεία; Οι ληστές άρπαξαν το “αστρονομικό” ποσό των 30 ευρώ απ' την άτυχη γυναίκα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Ευθείες απειλές εκτοξεύουν πλέον οι Τσετσένοι αντάρτες εναντίον της Τουρκίας, έχοντας αντιληφθεί το επικίνδυνο παιχνίδι της Άγκυρας στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής του «επιτήδειου ουδέτερου», ο οποίος όμως προωθεί παρασκηνιακά τα δικά του συμφέροντα.

Σε μήνυμά του στο διαδίκτυο ο Ντοκού Ουμάροβ κατηγόρησε ανοικτά τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ότι γνώριζαν και ανέχτηκαν τις δολοφονίες Τσετσένων ανταρτών σε τουρκικό έδαφος και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ουμάροβ, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ερντογάν και τον τουρκικό λαό, αναφέρει ότι οι Τσετσένοι μαχητές θα λάβουν μέτρα εναντίον της Τουρκίας, εάν η χώρα δεν φροντίσει να διασφαλίσει ότι η Ρωσία δεν θα σκοτώνει μαχητές από τον Καύκασο σε τουρκικό έδαφος.

Η τακτική των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είναι απλή και ακολουθεί την πάγια αμοραλιστική πολιτική πρακτική του τουρκικού κράτους: Ασφαλώς και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν την ύπαρξη Ρώσων πρακτόρων στο έδαφος της Τουρκίας, καθώς επίσης και την παρουσία καταζητούμενων στη Ρωσία για τρομοκρατία Τσετσένων μαχητών.

Ο λόγος που άφησαν τις δολοφονίες να προχωρήσουν είναι αφενός για να μην περιπλέξουν την ευαίσθητη σχέση Άγκυρας – Μόσχας, αφού έτσι κι αλλιώς, επισήμως διαμαρτυρήθηκαν έντονα και υποτίθεται ότι διεξήγαγαν έρευνες, προσαγωγές και ανακρίσεις! Καθόλου βέβαια δεν θα μας εξέπληττε ακόμα και το να αποδεικνυόταν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν ακόμα και βίντεο με τις δολοφονίες…

ΠΗΓΗ : defence-point.gr

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011




Η Τριμερής Επιτροπή, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, όργανα της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας.





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολλές κρίσεις στη μακραίωνη διαδρομή της. Κρίσεις περιορισμού της ελευθερίας, αμφισβήτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάργησης του δικαίου και της νομιμότητας, αλλά και πολιτικές μεταμορφώσεις που όμως κατάφερε να ξεπεράσει.  

Σήμερα όμως, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, ότι είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας δημιουργημένης κρίσης, η οποία είναι πρωτοφανής στην ιστορία της ανθρωπότητας και για πρώτη φορά η πολιτική του πλανήτη είναι υπόδουλη και καθορίζεται εξ ολοκλήρου από μια αυθαίρετη και παγκόσμιας εμβέλειας  εξωπολιτική εξουσία δυνάμεων του κεφαλαίου και της κερδοσκοπίας.

Το 1973 ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ,  γερμανοεβραϊκής καταγωγής, αναθέτει στον Πολωνοεβραίο καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από την ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωση για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Έτσι, δημιουργήθηκε η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission), της οποίας τα 300 και πλέον μέλη και οι προσκεκλημένοι τους συναντώνται εναλλάξ μια φορά τον χρόνο στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία και την Ευρώπη. Η συνάντηση στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 1999 στην Αθήνα. Μέλη της από την Ελλάδα είναι ο Στέλιος Αργυρός (ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ), ο Παναγής Βουρλούμης (πρώην στέλεχος της Alpha Bank και νυν ιδιοκτήτης εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών), ο Αλέξης Παπαχελάς (δημοσιογράφος), ο Λουκάς Παπαδήμος (νυν Πρωθυπουργός) και πολλοί άλλοι. Από τον διεθνή χώρο εξέχουσα θέση κατέχουν οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους (προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη) και Μπιλ Κλίντον, ο Χένρυ Κίσινγκερ κ.α.

Πλαστά ευρώ έφτιαχναν δυο Ρουμάνοι στην Κόρινθο.

Στην Κόρινθο δύο Ρουμάνοι 18 και 24 ετών είχαν στήσει εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ, αποτελούμενο από σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, με τον οποίο τύπωναν χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ. Οι Ρουμάνοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ γιατί σε έλεγχο που έκαναν στο Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου, στο οποίο επέβαινε και ο 18χρονος, βρήκαν ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και επτά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, τα οποία φαίνονταν πλαστά. Στην συνέχεια κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 24χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν 144 πλαστά χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ, συνολικού ποσού 2.765 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα και διάφορα εργαλεία παραχάραξης.

Πηγή : news247

Έγγραφο-σοκ δίνει τα "κλειδιά" του Α.Αιγαίου στην Τουρκία!


Αφού έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ, προετοιμάζοντας το έδαφος με «προσωπικές ενέργειες» και με ανήκουστες δηλώσεις όπως «Προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν ΤΙΤΑΝΙΚΟ», αφού εργάστηκε με συνέπεια για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα η παρακυβέρνηση του Χορστ Ράϊχενμπαχ, τώρα ετοιμάζεται να παραδώσει στην Τουρκία τα «κλειδιά» νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, πάντα βάσει του ... Μνημονίου.
Γιατί περί «παράδοσης» πρόκειται όταν τα νησιά αυτά θα εξαρτώνται από την Άγκυρα σε ότι αφορά τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σχεδιάζει να κάνει ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της XOΥΡΙΕΤ.
Μάλιστα με έγγραφο του ΠΕKΑ, όπως πληροφορείται το defencenet.gr, έχει ήδη αποφασιστεί να επιβληθεί "η υποχρέωση της χώρας μας μέχρι την 31η Μαρτίου 2011 να συμπεριλάβει και τα μη διασυνδεδεμένα νησιά (σ.σ. με το κεντρικό δίκτυο) στην προσαρμογή με το τρίτο ενεργειακό πακέτο".
Κατά συνέπεια, με μια απλή αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, οι Τούρκοι θα μπορούν να δίνουν ρεύμα στη Σάμο, στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στην Κω, στη Ρόδο ή το ακριτικό Καστελλόριζο, αφού θα δίνουν φθηνότερο ρεύμα.
Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο περιθώριο οικονομικού φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε ότι «Η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει τα τουρκικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που θα ενίσχυε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με Τούρκους αξιωματούχους στο παρελθόν σχετικά με τη σύνδεση ελληνικών νησιών με τα δίκτυα της Τουρκίας και το σκεφτόμαστε», δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και αναρωτιέται κάποιος τι ρόλο πλέον παίζει αυτός ο πολιτικός.
Την άμεση απελευθέρωση της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας και στα νησιά του ακριτικού Αιγαίου ζητούν, βάσει του αναθεωρημένου Μνημονίου, οι δανειστές μας, την επέβαλαν με το Μνημόνιο. Σημειώνεται δε, πως ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει με παλαιότερες δηλώσεις του ζητήσει την ηλεκτροδότηση των ελληνικών νησιών, που βρίσκονται κοντά στη Μικρά Ασία από τουρκικές εταιρίες.