Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Με πυρηνικά όπλα καθ'οδόν η ρωσική αρμάδα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο!




Η Ρωσία αιφνιδίασε τους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας τους ΟΗΕ, αναλαμβάνοντας διπλωματική πρωτοβουλία, ταυτόχρονα με την έλευση της ισχυρότερης αρμάδας (με μεγάλο αριθμό πυρηνικών όπλων) που έχει στείλει ποτέ η μεγάλη χώρα του παγωμένου Βορρά στην Α.Μεσόγειο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Προτείνουν ψήφισμα για τον περιορισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία με το οποίο να ζητείται από το συριακό καθεστώς «να τερματίσει την καταπίεση αυτών που ασκούν το δικαίωμά τους σε ελευθερία της έκφρασης και ειρηνική συνάθροιση».
Ζητά ακόμη να διερευνηθούν με ταχύτητα οι περιπτώσεις θανάτων και τραυματισμών αμάχων ή μελών των δυνάμεων ασφαλείας. Η πρόταση έγινε καταρχήν δεκτή θετικά, αλλά εκφράστηκαν αντιρρήσεις διότι δεν περιλαμβάνει πρόταση για εμπάργκο όπλων ή άλλα δραστικά μέτρα και πως θα μπορούσε: Η Ρωσία κάθε μέρα που περνάει μεταφέρει υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα, είτε S-300PMU2 είτε συστοιχίες Baston με βλήματα Yakhont, τα οποία όμως χειρίζονται Ρώσοι σύμβουλοι.
Ο ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένη Έθνη Βιτάλι Τσούρκιν τόνισε ότι το ψήφισμα καλεί όλες τις πλευρές σε άμεσο τερματισμό της βίας στη χώρα.

Παραταύτα, δεν γίνεται αναφορά σε κυρώσεις και τονίζει ότι το (προτεινόμενο) ψήφισμα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι εγκρίνει στρατιωτική επέμβαση στη χώρα. Άλλωστε για να μην υπάρξει τέτοια παρερμηνεία σπεύδει και η ρωσική αρμάδα στην Α.Μεσόγειο με χρόνο άφιξης το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.
Τώρα η ρωσική αρμάδα, η οποία μεταφέρει εκτός από τα Su-33, τα Su-25 κλπ στο αεροπλανονοφόρο και ικανό αριθμό πυρηνικών όπλων, απέχει μία εβδομάδα με δέκα ημέρες απόσταση από την περιοχή, καθώς προχθές είχε αγκυροβολήσει σε ρηχά νερά 30 μίλια από τις βρετανικές ακτές, λόγω σφοδρής κακοκαιρίας.
Το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" μαζί με συνολικά 9 σκάφη του Βόρειου Στόλου και του Στόλου της Μαύρης Θαλασσας, αλλά και ένα ή δύο υποβρύχια να το προστατεύουν υποβρυχίως θα αποτελέσει την σημαντικότερη δύναμη της Ρωσίας που θα έχει εμφανιστεί στην περιοχή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Τα πυρηνικά όπλα είναι κεφαλές των 200 kt. που μπορούν να μεταφερθούν σε βλήματα μακρού βεληνεκούςαέρος-επιφανείας των Su-33 και κεφαλές των 500 kt. στα βλήματα επιφανείας-επιφανείας του αεροπλανοφόρου.
Για τον ερχόμενο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, προγραμματίζεται μεγάλη άσκηση με το Πολεμικό Ναυτικό και ήδη συζητώνται τα σενάρια κοινής δράσης.
Άλλα μέλη του Συμβουλίου, μόνιμα και μη, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, καλωσόρισαν το ψήφισμα αν και επιμένουν στη θέση τους ότι οι κυρώσεις είναι απαραίτητες ενώ χρειάζεται και σκληρότερη γλώσσα.

Πάντως, παρά τις δηλώσεις για κείμενο που του λείπει η ισορροπία και για ουδετερότητα έναντι των παρατάξεων στη Συρία, δηλώνουν έτοιμες να συνεργαστούν με τη Ρωσία παρά το βέτο της τελευταίας αλλά και της Κίνας που μπλοκάρει οποιαδήποτε πρόοδο στο θέμα εντός του Οργανισμού, τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα μέχρι σήμερα.

Η Δύση πιέζει για μήνες για αυστηρότερα μέτρα κατά της Συρίας και του προέδρου της Μπάσαρ Αλ Άσαντ αλλά διστάζει να προχωρήσει σε μία ένοπλη αντιπαράθεση στα πρότυπα της Λιβύης λόγω των σφοδρών αντιρρήσεων της Ρωσίας και της έμπρακτης αντίδρασης με την έλευση της αρμάδας.

Τους τελευταίους εννέα μήνες έχουν σκοτωθεί 5.000 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους άμαχοι, αρκετοί έφηβοι και παιδιά αλλά και εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικοί από το αντικαθεστωτικό ένοπλο κίνημα που έχει αναπτυχθεί, ενώ δυνάμεις δυτικών μισθοφόρων έχουν συγκεντρωθεί από την πλευρά της Ιορδανίας. Μάλιστα μία πληροφορία, αναφέρει ότι στην ρωσική αρμάδα θα προστεθεί και ένα αποβατικό σκάφος με έτοιμους για δράση Ρώσους Πεζοναύτες και σημαντική δύναμη ΤΟΜΑ.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βρετανία: Eιδική μονάδα επέμβασης με SAS & SBS για την Ελλάδα!




Ειδική μονάδα επέμβασης σε χώρες της ευρωζώνης με πρώτη υποψήφια για επέμβαση την Ελλάδα δημιουργούν οι βρετανικές ειδικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λονδίνο «Οι δυνάμεις προέρχονται από τους SAS και την SBS και μπορούν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό Βρετανών πολιτών και των διπλωματικών αποστολών από χώρες που θα καταρρέουν κοινωνικά μαζί με την κατάρρευση του «καταραμένου ευρώ».
Δηλαδή, μπορεί να ξαναδούμε τα βρετανικά στρατεύματα να μάχονται στους δρόμους της Αθήνας, τους  σε μια επανάληψη του σκηνικού του Δεκεμβρίου του 1944;
Σύμφωνα με τον επικεφαλή των βρετανικών Eνόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Sir David Richards, αυτό είναι πιθανό, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες της ευρωζώνης.
"Η κρίση στην Ευρωζώνη προκαλεί κινδύνους που μόνο στρατιωτικά μπορούν να αντιμετωπιστούν", προειδοποιεί ο επικεφαλής στρατηγός των βρετανικών Eνόπλων Δυνάμεων, Sir David Richards.

"Οι Αρχηγοί των Eνόπλων Δυνάμεων στη Βρετανία προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν ένοπλες εξεγέρσεις, εξετάζοντας σενάρια στρατιωτικών παρεμβάσεων στην πολιτική τόσο στη Βρετανία, όσο και στο πολιτικό προσκήνιο των συμμάχων της, ελέω οικονομικής κρίσης και ενδεχόμενης παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης" αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr.
Σημειωτέον ότι οι σχεδιασμοί των βρετανικών στρατιωτικών δυνάμεων, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη τον περασμένο μήνα απόρρητου εγγράφου προς τις βρετανικές πρεσβείες της Ευρωζώνης, το οποίο είχε αποκαλύψει πρώτο στην Ελλάδα το defencenet.gr, σύμφωνα με το οποίο κλήθηκαν να καταρτίσουν σχέδια δράσης για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ευρώ και της πολιτικής αναταραχής που θα ακολουθούσε.
Πάντως οι σχεδια΄σμοί αυτοί μπορεί να είναι και μία έμμεση πολιτική απάντηση της Βρετανίας στις κατηγορίες που έχει δεχθεί για "απομονωτισμό" επειδή δεν δέχθηκε το γαλλογερμανικό σχέδιο του "χρυσού κανόνα": "Πως να συμμετάσχω σε κάτι που θα βυθίσει την Ευρώπη στην άβυσσο", φαίνεται να λάνε οι Βρετανοί και θα πούμε εμείς ότι δεν φαίνεται να έχουν άδικο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ 53% ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!



Τα στοιχεία είναι της Αστυνομία και τα παραθέτουμε όπως δημοσιεύθυκαν στην καθεστωτική Καθημερινή.

Τους πρώτους εννέα μήνες του 2011 συνελήφθησαν 3.920 ανήλικοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Από αυτούς οι 1.881 ενεπλάκησαν σε κλοπές ή διαρρήξεις, 462 σε κλοπές οχημάτων (κυρίως μηχανάκια), 408 σε υποθέσεις ναρκωτικών, 292 σε ληστείες, 244 σε ξυλοδαρμούς, 108 σε παράβαση πνευματικής ιδιοκτησίας (πειρατικά CD, «μοίρασμα» μέσω Ιντερνετ κ.λπ.), 105 οπλοφορούσαν, 75 συμμετείχαν σε οργανωμένο έγκλημα κ.ά. Το ίδιο διάστημα, 12 ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία του φόνου (17 το 2010), ενώ στον κατάλογο υπάρχουν και συλλήψεις για εκβιασμούς (19), αρχαιοκαπηλία (4), απαγωγή (16) κ.ά. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα δικαστήρια ανηλίκων Αθηνών (Μονομελές, Τριμελές), από το σύνολο των προσαχθέντων (4.579 ανήλικοι) οι 2.165 ήταν ελληνικής εθνικότητας (ανάμεσά τους 144 Τσιγγάνοι), 456 Αλβανοί, 54 Βούλγαροι και 1.775 άγνωστης εθνικότητας. Η πλειοψηφία τους ήταν αγόρια.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Ο.Υ.Κ.: Ναυτοδικείο 16-12-2011. (ΒΙΝΤΕΟ).

Έκτακτο! Συνελήφθη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας στο ναυτοδικείο όπου διεξάγεται η δίκη των ανδρών της ΜΥΚ για ψευδορκία!

 
 
Με εντολή του προέδρου του Ναυτοδικείου συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου,ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αγγελίδης ο οποίος είχε τραβήξει το επίμαχο βίντεο με τους άνδρες της ΜΥΚ,  κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων των ανδρών της ΜΥΚ και με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας, αφού κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπέπεσε σε αντιφάσεις!
 

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΒΥΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=64bZRk6mKyQ

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 χθες βράδυ, όταν οι Λίβυοι λαθρομετανάστες παρενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου. Οι συμμαθητές τους αντέδρασαν και τους επιτέθηκαν φραστικά. Ο καυγάς όμως "άναψε" με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 μαθητές. Ο ένας από αυτούς, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αρκετά σοβαρά τραυματισμένος!!!

Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι ενώ οι αλλοδαποί έκλεισαν το δρόμο και σταματούσαν τα αυτοκίνητα για να μην περνούν από το σημείο!!!

Ξεσηκώθηκαν και οι κάτοικοι της περιοχής που ζητούν την απομάκρυνση των αλλοδαπών από την θεσσαλονίκη και χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" ενώ πια η ώρα είχε πάει 00:30 και δεν έγινε ούτε μία σύλληψη!!!!!!

Σε άλλο βίντεο από το seleo.gr, λαθραίοι μιλούν για επίθεση σε βάρος τους... από την αστυνομία και καταγγέλλουν ότι τους χτύπησαν και τους έκλεψαν!!!!!! χαχαχαχαχα Δείτε θράσος και προκλητικότητα από τα ζώα αυτά... Δεν φτάνει που δεν τους συνέλαβε όλους η αστυνομία για να τους απελάσει άμεσα, τολμάνε να λένε και ότι τους κατέβη στο κεφάλι και να απειλούν τους Έλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα μας!!! Σαν πολύ αέρα δεν έχουν πάρει τα λάθρο; Σαν πολύ αέρα δεν τους έχουν δώσει οι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" αριστε-Ρούληδες;


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=KhsG_bi0aZk


ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 525.



- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

- ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ” ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - “ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ...- ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΠΙ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ!

- ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ... ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ- Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ!

- ΑΠΟ ΤΟ 1973 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- 19 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

- ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"- ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ...

- ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...- ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ NEW YORK TIMES!

- ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΗΘΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ

- ΠΑΠΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΑΤΝΕΣ, ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ!



Στις όχθες του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα έσπευσε χτες με αθλητική περιβολή ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός, όπου με τη συνεργασία δημοτικών υπαλλήλων «ψάρεψαν» από το ποτάμι το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ήταν στις όχθες και άγνωστοι το πέταξαν στο ποτάμι.

Στο σημείο κλήθηκε ηλεκτρολόγος του δήμου για να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και υπάλληλοι της «Ομάδας Κρούσης» του αντιδημάρχου. Ένας από τους υπαλλήλους, αφού φόρεσε μακριές γαλότσες, μπήκε στην κοίτη του ποταμού, και σήκωσε το δέντρο για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι να το ανασύρουν στην όχθη.

Την επιχείρηση, που συντόνισε ο κ. Σπανός, επιβράβευσαν με την ολοκλήρωσή της δεκάδες μικρά παιδιά που παρακολουθούσαν την όλη προσπάθεια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε εκ νέου στη θέση του και άναψαν τα φωτάκια.
 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Μουσουλμάνος σκόρπισε τον τρόμο στο Βέλγιο-Έξι νεκροί και 123 τραυματίες σε χριστουγεννιάτικο παζάρι της Λιέγης!!!



ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ  ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ;

Έξι νεκροί και τουλάχιστον 123 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης από μουσουλμάνο με εκρηκτικά σε χριστουγεννιάτικο παζάρι της Λιέγης στο Βέλγιο, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα μάλιστα με τα βελγικά ΜΜΕ, εφτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εκτός από το φονιά, νεκροί είναι δυο έφηβοι 15 και 16 χρονών και μια ηλικιωμένη γυναίκα.  Ιατρικές πηγές από το Βέλγιο αναφέρουν πως ακόμη ένας άνδρας 20 ετών και ένα μωρό 23 μηνών βρίσκονται επίσης ανάμεσα στους νεκρούς.

Ο μουσουλμάνος δράστης της επίθεσης, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας αυτοκτόνησε, ονομάζεται Νορντίν Αμράνι, είναι 32 ετών, κάτοικος Λιέγης και πριν από τρία χρόνια είχε καταδικαστεί σε 58 μήνες φυλάκιση για κατοχή όπλων και διακίνηση κάνναβης.

Το μεσημέρι, ο δράστης έσπειρε το πανικό στην «καρδιά» της Λιέγης όταν από την ταράτσα ενός αρτοποιείου, εκτόξευσε χειροβομβίδες προς ένα λεωφορείο που περνούσε από την πλατεία Saint-Lambert.

Ο δράστης φέρεται μάλιστα να βρήκε καταφύγιο στο δικαστικό μέγαρο της πόλης όπου εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έκανε χρήση χειροβομβίδας και όπλου καλάσνικοφ μέσα στο χώρο του Μεγάρου προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος για διαχείριση κρίσεων στο Βέλγιο, δήλωσε στο πρακτορείο Belga πως δεν συντρέχουν λόγοι ανάληψης έκτακτων μέτρων στη Λιέγη.

Σημειώνεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής, όπου τα καταστήματα ήταν γεμάτα κόσμο που ψώνιζε.

Η πανικόβλητη βελγική αστυνομία, χωρίς καν να γνωρίζει τι συμβαίνει και ποια ήταν τα κίνητρα του μουσουλμάνου δράστη, άρχισε να κάνει διαρροές ότι «δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση» (!!!), ότι ο δράστης δεν είχε διασυνδέσεις με ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες (πότε πρόλαβαν να το διαπιστώσουν αυτό;) προφανώς υπονοώντας ότι απλά ένα τέιον ηλικιωμένων κυριών δεν πήγε καλά. Αργότερα, μια ανάλογη όσο και γελοία δήλωση, έκανε ένας εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Εσωτερικών, εν ονόματι Peter Mertens, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συμπολιτών του αλλά και όλων των Ευρωπαίων. Σε μια κρίση μάλιστα «πολιτικής ορθότητας», ουδείς μίλησε αρχικά για το θρήσκευμα του δράστη, στοιχείο που γνωστοποιήθηκε όμως μέσω ρωμαιοκαθολικών και πατριωτικών ιστοσελίδων.

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.


   

   Γράφει  ο Παναγιώτης Αποστόλου 

 
      Οι  στάχτες από την τραγωδία της μαρτυρικής Κύπρου μας το 1974, εγκαθίδρυσαν στην Ελλάδα την δημοκρατία. Οι πρωταίτιοι της δικτατορίας και ο υπεύθυνος της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο, δικτάτορας Ιωαννίδης «πέρασαν» τις πύλες του Κορυδαλλού, καταδικασθέντες από την νεογέννητη δημοκρατία μας.

      Πρώτος  Πρωθυπουργός της νεοσύστατης Δημοκρατίας  μας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που  επί των ημερών του «χτυπάει» την Κύπρο ο Αττίλας 2, στις 14 Αυγούστου 1974 και χάνεται το 38% της Μεγαλονήσου, χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Μένει απαθής και αφήνει αβοήθητη την Κύπρο στις ορέξεις των αιμοσταγών γειτόνων μας. Αυτός ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, μετά την δικτατορία των Συνταγματαρχών, λέει το ιστορικά, πλέον, κατακριτέο, «η Κύπρος κείται μακράν». Επιπρόσθετα, καταγράφεται ως «επίτευγμα» της Δημοκρατίας μας και του Κωνσταντίνου Καραμανλή η αναθεώρηση του Συντάγματος του 1952 που επεξεργάσθηκε η Ε΄ Αναθεωρητική βουλή, τον Ιούνιο του 1975, όταν και ορίσθηκε ως πολίτευμα της Ελλάδος, η προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία.

        Ο χρόνος που κύλισε από  τότε μέχρι σήμερα αποδεικνύει  πως το αναθεωρημένο Σύνταγμα  του 1975, όπως και όλα τα άλλα  αναθεωρημένα Συντάγματα, ήταν τελείως διάτρητα και ελλιπή και επέτρεψαν στα πολιτικά κόμματα της πατρίδος μας να τα χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες προς όφελός τους, αλλά  και κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της.

        Όλοι όσοι διατελέσαν Πρωθυπουργοί  αυτής της χώρας έχουν τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος μας. Μεταχειρίστηκαν τα αναθεωρημένα Συντάγματα, όχι για την δημιουργία και την προάσπιση θεσμών και νόμων μιας υγιούς δημοκρατίας, αλλά τα προσάρμοζαν σύμφωνα με το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον. Δημιούργησαν ένα άκρατο πελατειακό κράτος που υφάρπαζε την ψήφο του άμοιρου και ανυποψίαστου ψηφοφόρου, υποτίθεται για καλύτερες ημέρες, μετατρέποντας την Δημοκρατία, σε αχαλίνωτη κομματοκρατία. Όλα τα κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) κυβέρνησαν τον τόπο, από όλες τις βαθμίδες εξουσίας, με την στρατηγική μέθοδο της πλήρους ατιμωρησίας γιατί «κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει». Έτσι βλέπουμε, όλα αυτά τα χρόνια με αηδία, αγανάκτηση και οργή να μην υπάρχουν ένοχοι για όλα τα σκάνδαλα που διέπραξαν οι πολιτικοί μας κατά των συμφερόντων του λαού και της χώρας.

Σοκ για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Εβραίοι καταστρέφουν σταυρούς στη μονή Προδρόμου.

Αποστολή
 
Τραγικές στιγμές περνάει το  πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Από χθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές εβραίοι μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς .

Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε αμέσως και ο πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μαζί με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο και τη συνοδεία του. Αμέσως μετά έφτασε και ο Έλληνας πρόξενος  για να αντικρίσει καμμένη την ελληνική σημαία και κατεστραμμένες εικόνες και σταυρούς.

Η νέα ομάδα εβραίων εξτρεμιστών όπως ονομάζεται έχει συλληφθεί και ανακρίνεται αυτή την ώρα.


Η πραγματικότητα των γεγονότων αυτών κρύβεται καλά πίσω από συμφέροντα που σίγουρα δεν ευνοούν το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο.

Για το  συγκεκριμμένο μοναστήρι το οποίο  χτυπήθηκε από τους εξτρεμιστές υπήρξαν πολλές εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.
.

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές που αντίκρισε, μπαίνοντας το πρωί το μοναστήρι, δήλωσε στο BriefingNews, ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου του εν Ιορδάνη.

«Ήταν 16 άτομα και μπήκαν το βράδυ» δήλωσε ο γέροντας σε επικοινωνία μας μαζί του. «Δεν γνωρίζουμε πως μπήκαν. Είναι περίεργο, γιατί η περιοχή είναι πολύ καλά φυλασσόμενη, καθώς έχει γύρω - γύρω συρματοπλέγματα, αλλά και ναρκοπέδια», είπε και συνέχισε:

«Το πρωί ήρθαν εδώ ο γενικός πρόξενος και ο Πατριάρχης, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για το πώς πέρασαν στον χώρο αυτά τα άτομα. Τους τόνισαν μάλιστα ότι υπάρχει μία είσοδος και για να μπουν και εκείνοι στο χώρο γίνεται έλεγχος. Οι άγνωστοι λοιπόν, πως πέρασαν;».

Όσο για τις καταστροφές; «Έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία».

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Παραλήρημα γραικυλισμού από τον ελλαδέμπορο Καρατζαφέρη. (Βίντεο).




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=BZPMlS4zHVg

Συναυλία "Φως στην Οικουμένη".



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ινστιτούτο Έρευνας Διάσωσης και Προβολής Πνευματικών και Πολιτιστικών Παραδόσεων «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» διοργανώνει Συναυλία με τον τίτλο «Φως στην οικουμένη» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 7:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς» στον  Βοτανικό.


Στην Συναυλία η Παιδική Χορωδία «Παραμυθία» του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς της επαρχίας Καλούγα Ρωσίας θα τραγουδήσει και θα χορέψει ρωσικούς και ελληνικούς χορούς. Την Χορωδία θα συνοδεύει το μουσικό συγκρότημα του Βασίλη Κετεντζόγλου με τραγουδίστρια την Καίτη Κουλλιά.

Την εκδήλωση θα κατακλείσει ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου με την ομιλία του «Έλαμψε Χριστός, φως εις την οικουμένην».

Το Ορφανοτροφείο «Παραμυθία» ιδρύθηκε από την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς της επαρχίας Καλούγα Ρωσίας με την ευλογία του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Αλεξίου Β  το 1994. Η Ιερά Μονή αριθμεί σήμερα 104 μοναχές με ηγουμένη την Γερόντισσα Νικολάια, η οποία έχει υπό την εποπτεία της άλλα δέκα γυναικεία μοναστήρια.

Το 2000 μέσα στο Ορφανοτροφείο δημιουργήθηκε παιδική Χορωδία. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας αποτελείται από έργα ρωσικής και ξένης κλασικής εκκλησιαστικής μουσικής και παραδοσιακών τραγουδιών. Η Χορωδία έχει λάβει μέρος σε ξένα φεστιβάλ και συναυλίες. Η Χορωδία έχει κάνει παρουσιάσεις: Στην Ορεινή του Ισραήλ, στην Ορμύλια Ελλάδας, στην Λάρνακα και Λεμεσό Κύπρου, στις ιταλικές πόλεις Μπάρι, Λορέτο, Τερράτσινο και στην ισπανική πόλη Σεγκόβια. Η Χορωδία έχει λάβει μέρος σε εκκλησιαστικές εορτές και εκδηλώσεις μέσα σε Ιερούς Ναούς, σε Μουσεία, σε Ωδεία και σε διάφορα κοινωφελή Ιδρύματα.

Η Χορωδία τιμήθηκε με το κρατικό βραβείο του Ιδρύματος «Ερμηνευτική Τέχνη». Πήρε το πρώτο βραβείο στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικής Μουσικής «Χριστουγεννιάτικο Τραγούδι». Επίσης έχει βραβευθεί σε πολλά Ορθόδοξα Φεστιβάλ.

ΠΑΟΚ – ΤΟΥΜΠΑ: “Μακεδονία Γη Ελληνική”.

Μητροπολίτης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ: 17 χρόνια μετὰ τήν κοίμηση του.



Γράφει ὁ Χρύσανθος Σιχλιμοίρης, Ὀδοντίατρος

Ὑπάρχουν πράγματι στιγμὲς ποὺ ἡ γραφίδα ἀποδεικνύεται ἀδύναμη νὰ ἀποτυπώσει πιστὰ  στὸ χαρτὶ  ὅλες τὶς πτυχὲς μίας πολύπλευρης, χαρισματικῆς προσωπικότητας καὶ νὰ ἑρμηνεύσει ἀποτελεσματικὰ τὸ χαρακτήρα καὶ τὸ ὕψος τῆς μεγαλωσύνης της. Καὶ τοῦτο διότι τὸ μεγαλεῖο μίας ἁγιασμένης μορφῆς δὲν ὑπόκειται στοὺς συνήθεις κανόνες τῆς ψυχρῆς λογικῆς καὶ συνεπῶς, δὲν μπορεῖ νὰ ἀποτελέσει ἀντικείμενο μίας κοινῆς ἁπλοϊκῆς  ἑρμηνείας.
 Ὁ ἀείμνηστος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως Πωγωνιανὴς καὶ Κονίτσης κυρὸς Σεβαστιανὸς ὑπῆρξε μία τέτοια, ὄντως μεγάλη   καὶ ἐξαγιασμένη, φυσιογνωμία ποὺ μὲ τὴν ὅλη βιοτὴ καὶ τὸ ἐν γένει παράδειγμά της ἀπέδειξε πὼς εἶχε πρὸ πολλοῦ ξεπεράσει τὰ ὅρια τοῦ φθαρτοῦ κόσμου μας  καὶ εἶχε σπάσει τοὺς περιορισμοὺς τῆς ἐγωιστικῆς ἀνθρωπίνης φύσεως.
  Ὁ Μητροπολίτης Σεβαστιανὸς δὲν διακρίθηκε μόνο ἐπειδὴ...πέτυχε νὰ εἶναι συνεπὴς στὴν ἄσκηση τῶν ποιμαντορικῶν του καθηκόντων, οὔτε ἐπειδὴ φρόντιζε νὰ ἐκπληρώνει πάντοτε στὸ ἀκέραιο τὶς ὑποχρεώσεις τοῦ ἀπέναντι στὸ εὐλαβὲς ποίμνιό του (Γηροκομεῖο, Οἰκοτροφεῖα Ἀρρένων-Θηλέων, Πνευματικὴ Στέγη). Εἶναι ἀλήθεια ὅτι δὲν καταπιάστηκε μονομερῶς μὲ τὴν ὑλικοτεχνικὴ ἀνάπτυξη τῆς φτωχῆς του ἐπαρχίας, οὔτε ἀσχολήθηκε  μονάχα μὲ τὸν πνευματικὸ καταρτισμὸ τῶν εὐσεβῶν χριστιανῶν τῆς μητροπόλεώς του. Ἐκεῖνο ποὺ τὸν ἔκανε νὰ ξεχωρίζει καὶ νὰ διακριθεῖ ἤτανε ὅτι κατόρθωσε νὰ ἀναπτερώσει, σὲ δύσκολους  καιρούς, σὰν ἄλλος Μωυσῆς, τὴν ἀποσταμένη ἐλπίδα ἑνὸς ὁλόκληρου λαοῦ, τοῦ ἑλληνισμοῦ τῆς Βορείου Ἠπείρου, ὁ ὁποῖος βρῆκε στὸ πρόσωπο τοῦ ἡρωικοῦ Δεσπότη τὸ θαρραλέο ἀγωνιστὴ γιὰ τὴ Λευτεριά του.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τάσσος Παπαδόπουλος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!



Τρία χρόνια χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, στις 12 Δεκεμβρίου του 2008, έκλεισε τα μάτια του ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες των τελευταίων δεκαετιών, ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου, ο αδάμαστος αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Τάσσος Παπαδόπουλος. Η απώλειά του βύθισε σε θλίψη τον Ελληνισμό. Κι όμως, πρόλαβαν οι Έλληνες να τον πικράνουν, αφήνοντάς τον τρίτο στην κούρσα για την Προεδρία, λίγους μήνες πριν την εκδημία του και εκλέγοντας για Πρόεδρο... τον Δημήτρη Χριστόφια!

Για να υπενθυμίσουμε τι λείπει σήμερα από όσους διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, παραθέτουμε το τελευταίο απόσπασμα από το διάγγελμά του στον Ελληνισμό της Κύπρου, παραμονές του δημοψηφίσματος για το εθνοκτόνο σχέδιο Ανάν.

«Συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα αλλά και με πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας των στιγμών και το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί, λυπούμαι ειλικρινά, γιατί δεν μπορώ να αποδεχθώ και να υπογράψω το Σχέδιο Ανάν όπως, τελικά, διαμορφώθηκε.

Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

Στις 24 Απριλίου θα τοποθετηθείτε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Θα αποφασίσετε για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου. Για τη γενιά μας, αλλά και τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμάς.

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας. Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα. Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση. Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας. Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.
Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ,

Στη ζυγαριά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, πολύ βαρύτερες και πολύ πιο επαχθείς θα είναι οι συνέπειες του ΝΑΙ. Σε καλώ να απορρίψεις το Σχέδιο Ανάν. Σε καλώ να πεις στις 24 του Απρίλη ένα δυνατό ΟΧΙ. Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία, στο παρόν και το μέλλον της Κύπρου και του λαού μας, σε καλώ να μην υποθηκεύσεις το μέλλον στην πολιτική βούληση της Τουρκίας. Να προασπιστείς την Κυπριακή Δημοκρατία, λέγοντας ΟΧΙ στη κατάλυσή της. Να συστρατευτείς για μια νέα πιο ελπιδοφόρα πορεία επανένωσης της πατρίδας μας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλή Ανάσταση σε όλους!»

 

ΑΦΩΝΟ ΤΟ BBC ΑΠΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ-GOLDMAN SACHS RULES THE WORLD!