Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Σύνταγμα – Κάτω η Χούντα του Μνημονίου.

ΙΔΟΥ ΤΟ...ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ: ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ "ΣΩΖΕΙ" ΤΟ ΔΝΤ!

Από το πρόσφατο ταξίδι του στη Ρωσία και τη συνάντησή του με τον Βλαδίμηρο Πούτιν:


Μια μικρή...απορία: Όπως μάθαμε, ο λόγος της προφυλάκισής του, ήταν πως κρίθηκε...ύποπτος φυγής!
Ναι, καλά διαβάσατε: "Φοβούνται" μην...τους φύγει, εκείνος που πήγε χθες και κατέθεσε αυτοπροσώπως ενώπιόν τους!!!

Αλλά αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έμενε στη Ρωσία;

Όπως γράψαμε και πριν, το αμερικανοεβραικό κατεστημένο τιμωρεί όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο π. Εφραίμ "τόλμησε" να ζητήσει τη βοήθεια της Ρωσίας προς την Ελλάδα!

Κάτι απαράδεκτο για τα (εγχώρια και ξένα) πορνίδια του ΔΝΤ, που θέλουν να έχουν αποκλειστικότητα την...σωτηρία μας!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Έριξαν χημικά στους Εθνικιστές.



15 λεπτά πριν τις 7, τα ΜΑΤ επιτέθησαν με χημικά στους εκατοντάδες Εθνικιστές που ήταν παραταγμένοι στην πλατεία Συντάγματος. Η επίθεση ήταν εντελώς απρόκλητη και φανερώνει τον πανικό της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ενώ το Νομικό τμήμα του Κινήματός μας θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατευθύνονται τώρα προς τα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη 50 και σε λίγο θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Υ.Γ. Το ΒΗΜΑ radio μετέδωσε πριν λίγα λεπτά επί λέξη: “Το αυγό του φιδιού έχει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και καλείται κάποιος να το σπάσει…”! Τελικά το έργο ανέλαβαν οι μπράβοι του Μνημονίου για λογαριασμό τους

ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!



Τίτλος τιμής για τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου η "καταδίκη" του από τους απατεώνες!

Κάποια πράγματα είναι ασυγχώρητα για τους γλείφτες των αμερικανοεβραίων, οπότε φροντίζουν να "τακτοποιήσουν" όσους εμπλέκονται σ'αυτά...

Ήδη το αμαρτωλό σύστημα νταβατζήδων - πολιτικών - Μμε πανηγυρίζει (με ελάχιστες εξαιρέσεις): Κάτι απόλυτα λογικό, αφού επιτέλους, στο πρόσωπο του Ηγουμένου Εφραίμ βρίσκεται ο αποδιοπομπαίος τράγος, που θα χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει (;) τον λαό, που ζητάει "να μπουν οι κλέφτες φυλακή"!

Ναι λοιπόν, ας μπει ο π. Εφραίμ στη φυλακή: Γνωρίζοντάς τον, είμαστε βέβαιοι πως όχι μόνο δεν διαμαρτύρεται για την απόφαση, αλλά θα τη δεχθεί μετά χαράς! Όπως δέχεται εδώ και 3 χρόνια τον βρώμικο πόλεμο των αλιβάνιστων, όπως εύστοχα είχε αποκαλέσει τους άνανδρους υβριστές του!
Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι Μαντελάκηδες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι Γαβαλάδες ετοιμάζονται...για ρεβεγιόν και οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν στο "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου έχουν "αθωωθεί", αφού όλα παραγράφηκαν (για εκείνους)!

Οι λυσσασμένοι χριστιανομάχοι ανθέλληνες, νομίζουν πως με αυτές τις "αποφάσεις" τους, μπορούν να βλάψουν το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία: Ευχόμαστε, να μην πληρώσουν άλλοι τις κατάπτυστες πράξεις τους!

Υ.Γ. Επειδή κάποια παπαγαλάκια των τουρκοπορνοκάναλων "αναρωτιούνται" για το πού...θα βρούν τον π. Εφραίμ έτσι ώστε να τον συλλάβουν, τους ενημερώνουμε πως στο Άγιον Όρος υπάρχει Αστυνομία ικανή να εκτελέσει τα "εντάλματα". Επίσης, τους πληροφορούμε πως ο Γέροντας ούτε πρόκειται να προσπαθήσει να διαφύγει, ούτε να κρυφτεί.
Αυτά, για όσους αρέσκονται στην "κριτική", βλέποντας πάντα το Άγιον Όρος μόνο με τα κυάλια!
Και κάτι ακόμα: Ας μην θεωρούν όλα αυτά τα καθάρματα πως θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί οι Αγιορείτες Μοναχοί να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις ύβρεις και τους χλευασμούς από τους ψοφοδεείς νεογενίτσαρους, αλλα εμείς δεν είμαστε ούτε Αγιορείτες ούτε Μοναχοί!
Ας προετοιμάζονται λοιπόν κάποιοι για...εκπλήξεις!

Απίστευτο : Απόρρητο ελληνικό σύστημα που "τύφλωνε" τα τουρκικα F-16 απαξιώθηκε απο το Υπ. Εθ. Άμυνας.


Επιβεβαίωση Onalert στη Βουλή για το απόρρητο ελληνικό σύστημα που "τύφλωνε" τα F-16!

Στις 17 Αυγούστου το Onalert αποκάλυπτε ότι Έλληνες τεχνικοί είχαν κατορθώσει να κατασκευάσουν ένα σύστημα παρεμβολών που "τύφλωνε" τα αντίπαλα F-16 σε απόσταση 35 μιλίων! Όχι στα λόγια ,αλλά στην πράξη!
Το σύστημα είχε τοποθετηθεί σε αεροσκάφη A 7 ,τα οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν F 16. Τα ποσοστά επιτυχίας "τύφλωσης" των F 16 ήταν εκπληκτικά! Κι όμως την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα κάνουν υπομονή μέχρι παρεξηγήσεως για το πότε επιτέλους θα τελειώσει ...το σήριαλ με τα  αμερικανικά συστήματα αυτοπροστασίας στα "τυφλά" F-16,πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι το ελληνικό εγχείρημα των ανθρώπων της ΠΑ και της ΕΑΒ "δεν μας κάνει" αν και όλοι παραδέχονται ότι λειτούργησε άψογα στις δοκιμές του!


Τι απέγινε το σύστημα φτιαγμένο από ελληνικά χέρια; Ο ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή Η.Πολατίδη περιέγραψε την πορεία της ελληνικής ανακάλυψης.Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε πως το οδήγησαν στην απαξίωση:

ΑΙΣΧΟΣ: "ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧ. ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ



ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΘΕΣΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ "ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ".
ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ "ΕΔΩΣΑΝ" ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ  
(ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, 
Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ).

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ


Ο Τούρκος πρεσβευτής στη Γαλλία θα αποχωρήσει αύριο από τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υιοθέτηση από το γαλλικό κοινοβούλιο νόμου που καθιστά ποινικό αδίκημα την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πρεσβείας. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να επιβεβαιώσει την ανάκληση του πρεσβευτή της χώρας από τη Γαλλία αργότερα σήμερα.

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε σήμερα το σχέδιο νόμου που καθιστά ποινικό αδίκημα την άρνηση της αναγνώρισης ως γενοκτονίας της μαζικής σφαγής το 1915 των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους, παρά τις απειλές και την αγανάκτηση της Τουρκίας και την παρουσία πολλών χιλιάδων διαδηλωτών έξω από την Εθνοσυνέλευση.

Το σχέδιο νόμου υιοθετήθηκε από πολύ μεγάλη πλειοψηφία των περίπου πενήντα βουλευτών που ήταν παρόντες, ενώ περίπου 6 ψήφισαν κατά. Το σχέδιο νόμου, το οποίο έχει δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στο Παρίσι και την Άγκυρα, θα κατατεθεί στη συνέχεια στη Γερουσία, όπου θα συζητηθεί το 2012.

Οι υποστηρικτές του εκφράζουν την ελπίδα ότι θα υιοθετηθεί και από τη Γερουσία πριν από την διακοπή των εργασιών του γαλλικού κοινοβουλίου στα τέλη του Φεβρουαρίου ενόψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας, Έντουαρντ Ναλμπαντιάν, εξέφρασε σήμερα την «ευγνωμοσύνη» της χώρας του στη Γαλλία μετά την ψήφιση από την γαλλική βουλή ενός νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους το 1915 σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Και άγαλμα του Φιλίππου στήνουν οι Σκοπιανοί!!



Μετά την τελευταία πρόκληση των Σκοπιανών στα μέσα του Ιουνίου 2011 με την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία της πόλης έρχεται ένας νέος παραλογισμός από τους γείτονες με την ανέγερση αγάλματος του Φιλίππου, πατέρα του Αλεξάνδρου.

Όπως και την προηγούμενη φορά η κυβέρνηση δεν τολμά να ονομάσει ξεκάθαρα το άγαλμα όπως θέλει και έτσι ο Φίλιππος θα ονομαστεί "Πολεμιστής με συνοδευτικά στοιχεία" όπως και ο Μέγας Αλέξανδρος ονομάστηκε "Έφιππος πολεμιστής".


Το άγαλμα θα στηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης απέναντι από την χαρακτηριστική κεντρική πέτρινη γέφυρα και θα το περιτριγυρίζουν 4 συντριβάνια. Το έργο θα ανέρχεται συνολικά στα 28 μέτρα με το 13 μέτρων άγαλμα να βρίσκεται πάνω σε βάθρο 15 μέτρων. Τα συντριβάνια θα έχουν και αυτά αγάλματα αρχαίων πολεμιστών (Ελλήνων φυσικά) χωρίς συγκεκριμένες ονομασίες και αυτά. Το χάλκινο άγαλμα του Φιλίππου θα κοιτάει προς το άγαλμα του "Έφιππου πολεμιστή". Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα γύρω κτίρια θα ανακαινιστούν σε "νεοκλασικό" ρυθμό έτσι ώστε οι προσόψεις τους να ταιριάζουν με το μεγαλοπρεπές άγαλμα.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κάστρο λαθρομεταναστών!



Σε επικίνδυνο άβατο παρανόμων τείνει να μετεξελιχθεί ο ευρύτερος πανεπιστημιακός χώρος γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), μετά τα θλιβερά συμβάντα της 7ης Δεκεμβρίου που απαθανατίστηκαν από ερασιτέχνη κάμεραμαν και προβλήθηκαν στο Διαδίκτυο.

Χτες το μπερντάκι μεταξύ λαθρομεταναστών, αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων συνεχίστηκε και έβαλε πάλι σε κίνδυνο περαστικούς και εποχούμενους, τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα κι ενώ τα καταστήματα της Πατησίων προσπαθούν να δουλέψουν για να μη βάλουν λουκέτο. Το σκηνικό που στήνουν για δεύτερη φορά λαθραίοι, κουκουλοφόροι με μαύρες σημαίες και «αλληλέγγυοι» θυμίζει replay εποχών υπατίας. Το πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου, κατά ανεπίτρεπτο τρόπο έχει μεταβληθεί σε πυρήνα παραεμπόριου και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε μορφή ανοχής λόγω πανεπιστημιακού ασύλου.

Χτες, μετά τις 12 το μεσημέρι, κι ενώ κλούβες των ΜΑΤ και συμβατικά της Ασφάλειας προσέγγισαν το Πεδίον του Αρεως για να ελέγξουν το υπαίθριο αφρικανικό παζάρι, δέχτηκαν επίθεση. Οι αστυνομικοί κατά ανεπίτρεπτο τρόπο (όπως καταγγέλλεται σε αντιεξουσιαστικά sites) άρχισαν να ρίχνουν χημικά για να διασπάσουν τους ταραξίες, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους καταναλωτές που εκείνη την ώρα έκαναν τα ψώνια τους. Το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκονται στα χαρακώματα, προσπαθώντας να επιμερίσουν ευθύνες ο ένας στον άλλον για την άνευ όρων παράδοση του ιστορικού κέντρου στο οργανωμένο έγκλημα και στα πλοκάμια της μαφίας των γκέτο. Χτες ο «κύριος φρούραρχος» της βίλας στο Καστρί Χρήστος Παπουτσής επανήλθε με νέες δηλώσεις αποποίησης ευθυνών, απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου Καμίνη για το χάλι της Αθήνας.


Στέφανος Χίος

Αντίθετος ο ΔΣΑ σε διατάξεις του ν/σ για τη Δικαιοσύνη.



Την έντονη αντίθεσή του εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για σειρά ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά «τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση των φαινομένων αρνησιδικίας» και παρουσιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι δικηγόροι της Αθήνας, σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι το πολυνομοσχέδιο, «πέραν όσων ρυθμίσεων κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση, περιλαμβάνει σειρά ανεφάρμοστων και πρόδηλα αντισυνταγματικών διατάξεων, οι οποίες:
α) δυσχεραίνουν την προσφυγή στην Δικαιοσύνη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτώνβ) δημιουργούν στην πραγματικότητα πρόσθετες καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης
γ) παρεμποδίζουν βασικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, καταλύουν κάθε έννοια «δίκαιης δίκης» και διευκολύνουν ή επιβραβεύουν φαινόμενα ανομίας, σε καιρούς μάλιστα ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας».

"ΜΥΑ" ΜΟΝΑΔΑ ΘΥΜΑ... ΔΥΟ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 526 (1324)



ΜΥΑ" ΜΟΝΑΔΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ - ΔΥΟ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ - 37 ΑΘΩΟΙ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ - ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑΡΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ!


- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012: ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΑΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ"



- ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΩ “ΑΘΩΩΝ” ΒΙΒΛΙΩΝ!- ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...


- ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΟΜΑΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!- ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ “ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ”- ΤΟΥΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!


- ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΚΕ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΜΠΑΜΠΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΤΕΚΕΣ  - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!- ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΧΑΣΑΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ... 40 ΚΛΕΦΤΕΣ


- ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα την Παρασκευή 23/12.

 
 
Ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή αυτή την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 7μμ. Η συγκέντρωση στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και έχει δύο βασικά συνθήματα: "ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!" και "ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!". 

Καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης. 

Η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, γι' αυτό και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας δε λένε λέξη για την πολιτική της δράση, τις θέσεις και τις Ιδέες της. Δεν αναφέρουν ούτε τα υψηλά εκλογικά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις. Προσπαθούν να πείσουν το λαό πως για να αντισταθεί στους διεθνείς τοκογλύφους πρέπει να ακολουθήσει την... αριστερά! Μα τα κόμματα της αριστεράς δε φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες; Από την άλλη πλευρά, όσοι καπηλεύονταν μέχρι σήμερα τον πατριωτισμό (ΝΔ-ΛΑΟΣ) έβαλαν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Ένας μόνο δρόμος μένει λοιπόν, ο δρόμος της αληθινής Εθνικής Αντίστασης

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ "ΠΗΡΕ" Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ


«Ο υπουργός που δωροδοκήθηκε». Τα γερμανικά μέσα φωτογραφίζουν Τσοχατζόπουλο για μίζες.
Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου «φωτογραφίζει» τον πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο ως αποδέκτη δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρία Ferrostaal για την αγορά υποβρυχίων.

Η Deutsche Welle μεταδίδει ότι ο συντάκτης του άρθρου Κλάους Οττ -δημοσιογράφος που προ ετών είχε αναδείξει την ελληνική πτυχή του σκανδάλου Siemens- υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός έλαβε «πολλά χρήματα ως δωροδοκία» και ότι εκατομμύρια ευρώ έφτασαν στην Αθήνα μέσω Ελβετίας, Κύπρου, ΗΠΑ ή άλλων διαδρομών και χρησιμοποιήθηκαν τελικά για την αγορά ακινήτων. Ο Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι σε ένα από τα ακίνητα κατοικεί ο πρώην υπουργός.

Διευκρινίζει, πάντως, ο ίδιος ότι το όνομα του Ακη Τσοχατζόπουλου δεν αναφέρεται στην απόφαση του Πρωτοδικείου του Μονάχου, το οποίο καταδικάζει σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο δύο πρώην μάνατζερ της Ferrostaal για «μίζες» συνολικού ύψους 62 εκατομμυριών ευρώ στην Ελλάδα και την Πορτογαλία στην περίοδο 2000-2007.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «είναι πολύ σπάνια μία τόσο σαφής απόφαση, στην οποία ουσιαστικά κατονομάζεται ως αποδέκτης δωροδοκίας κορυφαίος ξένος πολιτικός, και μάλιστα από κράτος-μέλος της Ε.Ε.». Για την εισαγγελία του Μονάχου, συνεχίζει το ρεπορτάζ, δεν μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες για τον πρώην υπουργό, αφενός γιατί καλύπτεται από την ασυλία για το επίμαχο χρονικό διάστημα και αφετέρου γιατί στην Ελλάδα η παραγραφή αδικημάτων που συνδέονται με δωροδοκία γίνεται πιο γρήγορα για τους πολιτικούς απ΄ ότι για τους απλούς πολίτες.

«Σε μερικές χώρες είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις δουλειές χωρίς να δωροδοκήσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη γερμανική βιομηχανία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικαστής Γιόαχιμ Έκερτ.

ΠΗΓΗ : onalert.gr

Στο άρθρο 99 και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του Τεγόπουλου!


ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα καταθέτει στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας η εταιρεία «ΧΚ Τεγόπουλος» που εκδίδει την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Σήμερα κατετέθη το παράβολο που προβλέπεται για τη σχετική διαδικασία προκειμένου η αίτηση να γίνει δεκτή, πάντως, απαιτείται να εγκριθεί το επιχειρηματικό σχέδιο από το δικαστήριο και να εξασφαλιστεί η συμφωνία των πιστωτών σε ποσοστό 60%, μεταξύ των οποίων το 40% πρέπει να προέρχεται από όσους έχουν εμπράγματη ασφάλεια.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ρευστότητας, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι πέντε μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει καταβληθεί και το δώρο Χριστουγέννων.

Οι τράπεζες στις οποίες απευθύνθηκε η διοίκηση της εταιρείας για κεφάλαια κίνησης αρνήθηκαν να χορηγήσουν νέα δάνεια.

Σύμφωνα με τη λογιστική κατάσταση του εννεαμήνου οι μακροπρόθεσμες τραπεζικές υποχρεώσεις της εταιρείας ήταν 37,5  εκατ. ευρώ και οι βραχυπρόθεσμες 13,6 εκατ. ευρώ. Την ίδια περίοδο ο κύκλος εργασιών είχε διαμορφωθεί στα 32,4 εκατ. ευρώ και ο ισολογισμός εμφάνιζε ζημίες 21,4 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ : defencenet.gr

ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΑΛΒΑΝΟΙ ...


17 ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα και 7 σε περίπτερα. Αυτά είχαν στο ενεργητικό τους τρεις Αλβανοί που είχαν ρημάξει τα Βόρεια προάστια.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί μια σπείρα που έκανε ένοπλες ληστείες με KALASHNIKOV σε πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα στα Βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σπείρα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού μόνο μέσα σε τρεις μήνες είχαν κάνει 24 ένοπλες ληστείες.

Οι συλληφθέντες είναι όλοι υπήκοοι Αλβανίας με ηλικίες 23, 19, 29 ετών ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις, ο ένας ηλικίας 26 ετών και ονομάζεται Pusi Pellumb ενώ και οι άλλοι δύο πιστεύεται πως είναι κοντά στις ηλικίες αυτές.


Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας διαθέτοντας βαρύ οπλισμό (kalashnikov, πιστόλια και χειροβομβίδες) και φορώντας κουκούλες τύπου full face, πήγαινα τις βραδινές ή μεταμεσονύκτιες ώρες σε διανυκτερεύοντα βενζινάδικα και περίπτερα και με την απειλή βίας ή ζωής με τη χρήση όπλων, αφαιρούσαν από τους υπαλλήλους όλες τις εισπράξεις.


Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο, δέκα επτά (17) ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και επτά (7) ένοπλες ληστείες σε περίπτερα στα Βόρεια προάστια.


Ειδικότερα :

Νέα πρόκληση από Καρατζαφέρη: Ζητά αυστηρό έλεγχο των ιστολογίων!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=C3D7pZBjTYY

ΕΠΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!!! 19 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ!



Στη σύλληψη επτά ατόμων, αλβανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και κλοπές, μεταξύ άλλων σε σπίτια, καταστήματα, αλλά και στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Ειδικότερα, οπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες εμπλέκονται στις δύο ληστείες που έγιναν στα τέλη Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, στο σταθμό της Μαγούλας και στα εκδοτήρια του σταθμού Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Δευτέρας, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε σε αστυνομικούς του Τ.Α. Μάνδρας, οργανώθηκε κοινή αστυνομική επιχείρηση με αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης για τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερις από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 26, 19 και 19 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια προσήχθησαν στην έδρα του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τέσσερις προσαχθέντες μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας 17, 20 και 25 ετών αντίστοιχα, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο τετράμηνο, τέσσερις ένοπλες ληστείες και 19 κλοπές στα Δυτικά προάστια.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Φωτορεπορτάζ από το ευρωκοινοβούλιο που θα σας…εξοργίσει!

Οι Ευρωβουλευτές εν ώρα “εργασίας” στις Βρυξέλλες !

undefined

Και όμως αυτοί οι “σκληρά” εργαζόμενοι Φράγκοι μας έστειλαν για “ξεψύριασμα” στον θάλαμο αερίων ! Δείτε:

«Γιάφκα» αλβανών με ναρκωτικά και όπλα στου Γκύζη

Συνελήφθησαν με 15 κιλά ηρωίνης & ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΕΖΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ! 

Εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών, το οποίο διατηρούσαν μέλη αλβανικού κυκλώματος λαθρεμπόρων, εντόπισε η αστυνομία στην περιοχή του Γκύζη. 
Σε έφοδο που έγινε χθες συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα αλβανικής υπηκοοότητας, 23 και 22 ετών αντίστοιχα και κατασχέθηκαν περίπου 15 κιλά ηρωίνης, κοκαΐνη και όπλα.

Ειδικότερα κατασχέθηκα 14 κιλά και 875 γραμμάρια ηρωίνης, 235 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 29 κιλών και 300 γραμμαρίων, που προοριζόταν για νόθευση ηρωίνης, ποσότητα σκόνης χρώματος λευκού άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 980 γραμμαρίων που προοριζόταν για νόθευση κοκαΐνης, ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια, ένα πιστόλι μάρκας Tokarey με τρείς γεμιστήρες και 44 φυσίγγια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας, 540 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: protothema.gr

Γ.Α.Π : ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ


ΠΗΓΗ : http://olympia.gr/

Μειονοτική εκπαίδευση…Γκρίζων Λύκων!

  Απίστευτες προκλήσεις και από δασκάλους, που δρουν στη Θράκη ως όργανα του τουρκικού φασισμού,  υπό καθεστώς πλήρους ασυδοσίας…
     Ο σύλλογος των ΕΠΑΘιτών δασκάλων Ροδόπης - Έβρου απέκτησε προσφάτως (2-11-2011) νέο πρόεδρο. Πρόκειται για τον Ιµπραήµ Μεµέτ, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μεχµέτ Ντερντιµάν που παραιτήθηκε διαµαρτυρόµενος για την υπηρεσιακή κρίση που του στέρησε την διευθυντική θέση (και το συνοδευτικό επίδοµα, ε;) στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης.
     Ο Ιµπραήµ Μεµέτ, ασχέτως καταγωγής, θρησκείας κτλ, δεν παύει να είναι ένας εκπαιδευτικός λειτουργός στην Ελλάδα και αµείβεται αδρότατα από το ελληνικό κράτος. Και µάλιστα στο εξής θα εκπροσωπεί κι ένα σύνολο εκατοντάδων άλλων δασκάλων που ανατρέφουν τη µειονοτική νεολαία της Θράκης (για να ζήσει στη χώρα αυτή, υποθέτουµε). Με αυτές τις κοινότυπες σκέψεις κατά νου, πώς µπορείς να κρίνεις το υλικό που έχει αναρτηµένο στην προσωπική του σελίδα στο facebook; Δεν χρειάζεται καν να γνωρίζεις τουρκικά, για να αντιληφθείς ότι εδώ είναι διάχυτο ένα καθαρά φασιστικό πνεύµα, τύπου «Γκρίζων Λύκων»: Παντού η σηµαία της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», ευχές για «ευτυχισµένη 30η Αυγούστου» – ηµέρα της Μικρασιατικής Καταστροφής - µε τα µούτρα του γενοκτόνου Κεµάλ, τεράστιες τούρκικες σηµαίες µε συνθήµατα υπέρ του τουρκικού στρατού και των «ηρώων» του (δηλαδή όσων σκοτώθηκαν από Κούρδους αντάρτες κτλ), και παρακάτω ένα κοριτσάκι να φιλάει τη σηµαία της θρακικής ανεξαρτησίας, µε φόντο την ηµισέληνο!
     Η προκλητική αυτή περίπτωση (που δεν είναι δυστυχώς και µοναδική) θέτει ένα γενικότερο ζήτηµα για τα όρια της συνείδησης και της δηµόσιας έκφρασης ενός εκπαιδευτικού. Είναι δυνατόν να δεχόµαστε αυτό το ήθος και αυτή την πολιτική κουλτούρα ως απλό «δικαίωµα» του κάθε δασκάλου; Είναι δυνατόν η ελληνική πολιτεία να δέχεται (και να πληρώνει) όχι µόνο ως δάσκαλο αλλά και ως εκπρόσωπο όλων των µειονοτικών δασκάλων έναν ορκισµένο εχθρό της, που δεν διστάζει να διαδηλώνει την ταύτισή του µε τα φανατικότερα στοιχεία της άλλης πλευράς; Το ερώτηµα είναι γενικό και αφορά πολλές περιπτώσεις, πέραν της αναφερθείσας: υπάρχει τελικά κάποιο όριο στην συλλογική µας αναξιοπρέπεια, ναι ή όχι;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ


Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα και παπούτσια, είδη καθαριότητας, σχολικά είδη, βιβλία, παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα για ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους δυσκολότερους της ζωής τους για πολλές ελληνικές οικογένειες. Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει οικονομικά όλο και περισσότερους Έλληνες. Με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς επιβολής οικονομικών μέτρων, σύντομα οι άνεργοι Έλληνες θα είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αξιοπρεπείς ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια, μαθαίνουμε για παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία, τα συσσίτια εκκλησίας, δήμων και διαφόρων φορέων δεν επαρκούν πια για να καλύψουν την ζήτηση ενός πιάτου φαγητού από Έλληνες (μιας που οι αλλοδαποί πιάνουν και εκεί τις περισσότερες θέσεις), οι άστεγοι πληθαίνουν ακόμη και στις επαρχιακές πόλεις, η απόγνωση κυριεύει τον λαό μας και οι αυτοκτονίες αυξάνουν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας επιθυμεί να συνεισφέρει στην Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων, να φέρει στις Τοπικές Οργανώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οτιδήποτε από τα κατωτέρω μπορεί.  Βεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι ομοεθνείς μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.


Τρόφιμα μακράς διαρκείας: βρεφικές τυποποιημένες τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλα σε κουτιά, φρούτα σε κονσέρβες και αποξηραμένα, λάδι, αλεύρι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ.


Ρούχα και παπούτσια: βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά, καθαρά και σε καλή κατάσταση.


Είδη καθαριότητας: πάνες, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά.


Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα.


Σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία.


ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ


ΑΘΗΝΑ: Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης -> Τετάρτη και Σάββατο: 7-9 μμ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καζαντζάκη 4 -> Παρασκευή: 7-9 μμ


ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αγ. Κωνσταντίνου 13 -> Παρασκευή: 7-9 μμ


ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Αγ. Μαρίνας 10 -> Πέμπτη: 7-9 μμ


ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πολυχάρους 4 -> Δευτέρα και Σάββατο: 7-9 μμ


ΣΠΑΡΤΗ: Διοσκούρων 57 (2ος όροφος) -> Τετάρτη-Σάββατο: 6-8 μμ


ΧΑΛΚΙΔΑ: Κιαπέκου 1 -> Κυριακή: 7-9 μμ


ΛΑΜΙΑ: Πλατεία Πάρκου  και Κολοκοτρώνη -> Τετάρτη-Παρασκευή 7-9 μμ


ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ: Κεντρική πλατεία -> Σάββατο: 6-9 μμ


ΧΑΝΙΑ: Τζανακάκη 40-42 (1ος όροφος) -> Κυριακή: 6-9 μμ


KΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ: Αν. Σκαλίδη 106


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Κόρακα 52, 3ος όροφος -> Κυριακή: 6-9 μμ


ΠΗΓΗ : xryshaygh.wordpress.com

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Καρατζαφέρης


“Πρόεδρος ο Σαμαράς, αντιπρόεδρος εγώ”
Έμμεση πρόταση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία διατύπωσε σήμερα στον REAL FM, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ή θα πάμε, είπε μεταξύ άλλων, σε παράταση του χρόνου της κυβέρνησης (6με 8 μήνες) ή σε εκλογές εντός δύο μηνών. Και στις δύο περιπτώσεις εναπόκειται στον Αντώνη Σαμαρά αν θα ολοκληρωθεί το έργο από....
μια κυβέρνηση 50 υπουργών. Ωστόσο η «είδηση» περικλείεται στη φράση: «Ούτως ή άλλως σε δύο μήνες θα είμαι αντιπρόεδρος»! Προφανώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης προεξοφλεί τη συνεργασία του ΛΑΟΣ με τη Νέα Δημοκρατία, αφού παραδέχθηκε ότι προτιμά μια κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τον Αντώνη Σαμαρά και τον ίδιο, από μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο επισημαίνοντας ότι, του ζήτησε ανασχηματισμό και δημιουργία τριών κύκλων υπουργείων, τους οποίους θα εποπτεύουν οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Είπε, επίσης, ότι δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές και μετά να πάρουμε τα μέτρα. Σημείωσε επίσης ότι η επιστροφή της τρόικα δεν θα είναι εύκολη για κανέναν, αφού δεν «φέρνουν μαζί τους νούφαρα και γαρδένιες». Τέλος, αποκάλυψε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σύντομα σε ανασχηματισμό.


ΠΗΓΗ : http://greekvoices.blogspot.com

ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ : ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ


E ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.......ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ;;;



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ(βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ! Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Πετροπόλεμος μαύρων με την αστυνομία στην Πατησίων, 7 Δεκεμβρίου 2011.


Απώθηση των αστυνομικών με χρήση βίας, ύστερα από απόπειρα κατάσχεσης από την αστυνομία, των παράνομων εμπορευμάτων τους!
Οι λαθρομετανάστες , κυρίως Αφρικανοί , κάνουν επίθεση σε αστυνομικούς με ξύλα , καδρόνια , πέτρες ,και οτι άλλο βρουν μπροστά τους.


ΠΗΓΗ : stoxos.gr

Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι. Η Ελλάδα υπό νέα Οθωμανική κατοχή.



ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου....

Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς. Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα. Το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν. Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό. Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους. Ο άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εάν ζούσε τότε ο Καρατζαφέρης θα τις προέτρεπε να δώσουν τα παιδιά τους στους μογγόλους για να τα...χαϊδεύσουν και να σώσουν τις ζωές τους.



18 Δεκεμβρίου1803

Είκοσι δύο Σουλιώτισσες γκρεμίζονται από το βράχο του Ζαλόγγου με τα παιδιά τους, προτιμώντας τον θάνατο από τη σκλαβιά.

Αυτές είναι οι υπερήφανες Ελληνίδες! Το έπιασες πολιτικάντη Καρατζαφέρη;

Τελικά μάλλον ζω σε άλλη χώρα ή σε άλλη χώρα διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις…




Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο γεγονός ότι δεν έχω συναντήσει έναν συμπατριώτη μας και να μου πει περήφανος ότι θα ψηφίσει Πασόκ, Λάος, Ντόρα ή Οικολόγους! ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΝΤΟΡΑΣ Ή ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ… Για να είμαι δίκαιος ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έχω συναντήσει κάποιους… Άρα η λογική λέει ότι συμβαίνουν δυο πράγματα: Α. Είναι πλασματικά τα νούμερα των δημοσκοπήσεων Β. Οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι ντρέπονται για την επιλογή τους δημόσια και την αναφέρουν μόνο στην ανωνυμία του τηλεφωνήματος.
 Τρίτη περίπτωση απλά δεν υπάρχει.
Από την άλλη βέβαια συμβαίνει το εξής παράδοξο… Άτομα που δεν γνωρίζουν την ιδιότητα μου και την κομματική μου ταυτότητα, οργισμένοι με την κατάντια της χώρας μας, μου αναφέρουν αυθόρμητα σε συζητήσεις ότι οι ίδιοι, οι οικογένειες τους και φίλοι τους πλέον θα το “ρίξουν” Χρυσή Αυγή “δαγκωτό”! Κοιτάω λοιπόν κάθε δημοσκόπηση “με αγωνία” και περιμένω να δω τα αυξημένα ποσοστά του Κινήματος μας, τα οποία τα βιώνω προσωπικά στις συναναστροφές μου… Ψάχνω, ψάχνω… Πουθενά η Χρυσή Αυγή!
Εδώ η εξήγηση όμως είναι ΜΙΑ! Μας τρέμουν!
Φοβούνται ακόμα και να μας αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις τους γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα. Αν μας δώσουν το πραγματικό μας ποσοστό, το οποίο μας βάζει με άνεση στη Βουλή, τότε αυτό το ποσοστό θα τριπλασιαστεί, γιατί θα καταρρεύσει το παραμύθι της χαμένης ψήφου μονομιάς.
Δεν ανησυχώ όμως γιατί ψύχραιμα ετοιμάζουμε την επόμενη μας δράση και την επόμενη και την επόμενη…σε όλη την Ελλάδα! Κάθε μέρα! Γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τα τουρκοκαναλα και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον κόσμο! Και τι ειρωνεία…εμάς που δε μας παίζουν αυτοί, ο κόσμος μας υποδέχεται με ενθουσιασμό ενώ αυτούς που τους έχουν κάθε μέρα μαϊντανούς στα τουρκοκάναλα τους, τους φιλοδωρούν με διάφορα “καλούδια” της ελληνικής γης!
Διαδώστε τον ιό της Χρυσής Αυγής από στόμα σε στόμα! Ανοίξτε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και μεταφέρετε τους, τις ιδέες μας. Είστε οι φορείς της πιο αγνής Ιδεολογίας και σε εσάς πέφτει το βάρος να τη διαδώσετε.
 Ζήτω η Νίκη!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε.
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διάσημες ρήσεις περί Ελλήνων -Βίντεο 1


ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ.


ΠΗΓΗ : http://www.youtube.com/user/SPARTANsenator1