Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«ΚΑΜΠΑΝΑ» 10 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ευ. Πουλιλιός κρίθηκε ένοχος για όσα δήλωνε σε εκπομπή του Χαρδαβέλα για τη δασκάλα του Μ. Δερείου, Χαρά Νικοπούλου, και του επιβλήθηκε 10 μήνες φυλάκιση. Η Χ. Νικοπούλου είχε καταθέσει μήνυση κατά του τότε δημάρχου Ορφέα, όπου ανήκε ο οικισμός του Μ. Δερείου.
Ο Πουλιλιός είχε παρέμβει στην εκπομπή τηλεφωνικά και χωρίς να του ζητηθεί, για να συκοφαντήσει τη δασκάλα λέγοντας συγκεκριμένα ότι λέει ψέματα και ότι δεν κατοικούσε σε ένα μικρό άθλιο σπίτι, όπως η ίδια είχε ισχυριστεί, αλλά σε μια βίλα και το σημαντικότερο ότι όχι απλώς δεν αγαπάει τους μαθητές της αλλά ότι είχε κάνει αγωγή και ζητούσε 30.000 ευρώ από τα καθένα από τα ανήλικα παιδιά του δημοτικού.
Ο δήμαρχος Σουφλίου στην απολογία του υποστήριξε ότι «ήταν συγχυσμένος όταν παρενέβη στην εκπομπή και μπορεί στη δήλωσή του να ανέφερε παιδιά του δημοτικού μπορεί και όχι». Στο σημείο εκείνο ο εισαγγελέας του διάβασε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο από την εκπομπή και ρώτησε αν το αμφισβητεί ως προς την απόδοσή του, οπότε η δικηγόρος του είπε όχι και ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.
Στην απολογία του δεν έπεισε το δικαστήριο και έτσι ο Πουλιλιός κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
http://www.liako.gr/intro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.