Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Χαϊβανοέλληνα, στις 17 του ...Ιούνη, βάλε τη γραβάτα σου και ...ντογρού για Τσίπρα.!

Υποψήφιε ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ...

Τσαντίστηκες που σε αποκάλεσα χαϊβανοέλληνα; 
Εσύ τί λες; Είσαι ή δεν είσαι; 
Απ' όλα είσαι, και χωρίς να το γνωρίζεις μάλιστα. 
Και γελοίος είσαι, και κακομοίρης είσαι, και ονειροπαρμένος είσαι και ...και γαμώ το κέρατό μου είσαι.
Αφού καταφέρνει και σε ...φέρνει καπάκι ένα Τσιπράκι και σε φλομώνει καθημερινά στο ψέμα τάζοντάς σου λαγούς με πετραχήλια, και...
συ ως αγαθιάρης απολαμβάνεις την αλαζονεία του, βρες γερό κλαρί (θα σου χρειασθεί) για την επόμενη των εκλογών, εάν και εφόσον αποφασίσεις να τον κάνεις ...κυβερνήτη.!
Οποία Εθνική ταπείνωση και καταισχύνη να αφήσεις ένα "παιδί" (φτωχό) να διαχειριστεί τις τύχες υμών και των παιδιών σου.!
Δηλαδή πόσο "γκαγκάς" θα πρέπει να είσαι, ώστε να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο θα βάλει την Ελλάδα σε μεγάλους κινδύνους και τρομερές περιπέτειες, τέτοιες, που το ακατοίκητο ...ρετιρέ του σώματός σου αδυνατεί να κατανοήσει;
Ω αφελή χαϊβανοέλληνα...
Ok...
Δεν μπορείς να συλλάβεις τα ψιλά γράμματα που του υπαγορεύουν οι γραφειάδες, και συ ελαφρά τη καρδία, τα ...χάφτεις όλα. Όλα... Όμως...
Όμως, γαμώ το κέρατό μου, ούτε και το εν ψυχρώ δούλεμά του μπορείς να διαχωρίσεις;
Κακομοίρη...
Άκου βλαμμένε...
Στην αρχή ο Αλεξάκης, σου υποσχέθηκε 100.000 προσλήψεις στο δημόσιο και συ ως γνήσιος ρουσφετολόγος (γιατί έτσι σε έμαθαν τα μεταπολιτευτικά τρωκτικά) το έχαψες σαν παραμύθι...
Την επομένη οι 100.000 έγιναν 60.000 και την μεθεπομένη ...όσες χρειασθούν.
Δεν έκανε λόγο για απολύσεις (δεν τον βολεύει άλλωστε προεκλογικά) και συ επαναπαύθηκες στη σιγουριά της δημόσιας πολυθρόνας που ενδεχομένως κατέχεις. 
Την ώρα που οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και η χώρα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ύφεση, υποσχέθηκε ότι θα σου δώσει βασικό μισθό 1.300 ευρώ και συ τσάκισες τα χέρια σου χειροκροτώντας τον. 
Ξέρεις κάτι φίλε;
Είσαι πιο χαϊβάνι απ' ότι σε φανταζόμουν. Σέβομαι τους αναγνώστες μου και δεν σε αποκαλώ ευθέως μαλάκα, αλλά να ξέρεις... Το εννοώ.!
Σου είπε ότι θα κρατικοποιήσει και πάλι όσες δημόσιες επιχειρήσεις έχουν αποκρατικοποιηθεί και συ ...το έχαψες πάλι.
Δηλαδή για να καταλάβω κι' εγώ ο αφελής.
  • Θα πάρει πίσω τον ΟΤΕ από τους Γερμανούς;
  • Θα πάρει πίσω το λιμάνι του Πειραιά από τους Κινέζους;
  • κ.ά.
Και που θα βρεί παράδες ωρέ δερβίση μου για να τα κάνει όλα αυτά; Μπας και ..."λεφτά υπάρχουν" από το σοβιέτ αυτή τη φορά;
Εκτός από τις κρατικοποιήσεις που ΘΑ κάνει, ΘΑ ...εθνικοποιήσει και τις τράπεζες, λέει.
Μπέχο κι' αυτές; 
Αμ' το άλλο;
Ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να είμαστε εντός ή εκτός ΝΑΤΟ, εντός ή εκτός ευρώ, ή υπέρ ή κατά της Ευρώπης γενικότερα, ΘΑ καταργήσει, λέει, τις βάσεις (του θανάτου) στη Σούδα και στο Άκτιο.
Άκου φίλε, επειδή έχω μάθει να ασχολούμαι με σοβαρότερα πράγματα θα σου πω μόνο τούτο, και αν θέλεις βάλτο για τα καλά στη γκλάβα σου πριν φθάσεις στην κάλπη.
Το "παιδάκι" έχει ...πρόγραμμα.!
Θα καταντήσει την Ελλάδα, σαν τα μούτρα σου (σκατά δηλαδή).
Θα νομιμοποιήσει (άμεσα) όλα τα λαθροφέρματα που παρανόμως εισήλθαν στη χώρα μας και που μονίμως (και νομίμως) εκπροσωπούνται και υποθάλπονται από τους ομόσταυλούς του που φέρουν το όνομα "αλληλέγγυοι" και οι οποίοι βεβαίως - βεβαίως θα φροντίσουν τα της ιθαγενείας όχι μόνο των ιδίων, αλλά και των οικογενειών των, που οσονούπω ...καταφθάνουν.
Και κάτι τελευταίο...
Με την δραχμή τί θα γίνει; Θα πηγαίνουμε στην αγορά  με δυο τσάντες λεφτά και θα επιστρέφουμε με μια τσάντα ...ψώνια.
Κατάλαβες λοιπόν γιατί σε λέω μαλάκα; Αλλά προς Θεού, μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν εννοώ εσένα. Εννοώ κάτι γνωστά σταλινικά απόβλητα που βρίσκονται ...δίπλα μου.
Βλέπεις έχω το θάρρος να τους τα ...ρίχνω.! Γιατί αυτοί να με λένε φασίστα; Δημοκρατία δεν έχουμε;

gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.