Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Εκτός του “Γιάννη” από τον οποίο επιτακτικά ζητάει να του στείλει....900.000 ευρώ και τον άγνωστο “βοσκό”(!!!) από τον οποίο θέλει να επιστραφούν “τα βιβλία” (!!!) ( σημ. πολύ βιβλιόφιλος θα ήταν αυτός ο... βοσκός που... παρακρατούσε για να...

μελετήσει τα ωφέλιμα βιβλία του ΑΚΗ...) , αναφέρονται και τα ονοματεπώνυμα πασίγνωστων δημοσιογράφων . Και πριν το θέμα πάρει άλλες διαστάσεις ό φ ε ι λ ε το σωματείο τους (η ΕΣΗΕΑ) να τους είχε καλέσει χθες - όχι σήμερα- να δώσουν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το καλό το δικό τους και του σωματείου των αδιάφθορων δημοσιογράφων... Αυτό δεν έγινε και μάλλον ΔΕΝ θα γίνει. Πάνω από ....30 φορές συνάντησε ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ τον ΄Ακη τη διετία 2010-2011!!! ΄Οπως γράφει : 
“ το όνομα δημοσιογράφου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη, περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο, είναι του Δήμου Βερύκιου. Από μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε, το όνομα του γνωστού στρατιωτικού συντάκτη, το συναντάμε σε...διαφορετικές περιπτώσεις μόνο το 2010 και το 2011 περισσότερες από 30 φορές! Μάλιστα σε ορισμένες σημειώσεις αναγράφεται και το σημείο συνάντησης στην οδό Κόμνα Τράκα. Φυσικά ο δημοσιογράφος ενδέχεται να συναντούσε το πρώην υπουργό προκειμένου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ...”. 
“ Ο Διευθυντής του “ΕΘΝΟΥΣ” , στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα, ο Θ. Τσεκούρας, συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού .... Το ονοματεπώνυμο του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκεται πάνω από το επώνυμο του... Σημίτη, με τον οποίο όλο το σύστημα Μπόμπολα διατηρούσε προνομιακές σχέσεις και επαφές. Tα στοιχεία του Τσεκούρα αφορούν την περίοδο του 2011. Άρα περίοδο που ΔΕΝ πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης...”!!! 
“Το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη (μέσα στον κόκκινο κύκλο που βάλαμε εμείς) εμφανίζεται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του πρώην υπουργού...Το όνομα του γνωστού... δημοσιογράφου εμφανίζεται μια και μοναδική φορά τo 2011, άρα την περίοδο που ΔΕΝ ήταν υπουργός ο Άκης Τσοχατζόπουλος Πρόκειται για την περίοδο που ο Άκης απασχολούσε τη Βουλή με τις εξεταστικές επιτροπές για την υπόθεση των υποβρυχίων. Εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Το να συναντηθεί μια φορά ένας δημοσιογράφος με ένα πολιτικό πρόσωπο δεν λέει απολύτως τίποτε..”!!!. logiosermes

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟΠ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.