Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μόσχα: Χάος αν φύγει η Ελλάδα. Σας το έχουμε ξαναπεί: Μέσω του αμερικανοτσολιά Τσίπρα οι αμερικανοί θα καταστρέψουν όλες τις υπόλοιπες εθνικές οικονομίες.



Αντιμέτωπος με την πιθανότητα πολιτικής αστάθειας θα βρεθεί ο Vladimir Putin στην περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την ευρωζώνη, γεγονός που θα προκαλέσει μεγαλύτερη ύφεση και θα «βυθίσει» τις τιμές του πετρελαίου, σύμφωνα με το Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών της Μόσχας, που επικαλείται το Bloomberg.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Κέντρου, Mikhail Dmitriev σε συνέντευξή του εκτίμησε ότι, η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ξεπερνάει το 50%.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης διεθνώς, θα αυξήσει τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας για τον Ρώσο Πρόεδρο.
«Αν η σημερινή τάση συνεχιστεί, τότε θα δούμε κλιμάκωση της πολιτικής δυσαρέσκειας στο πρόσωπο του Putin από την μια και οικονομικής κρίσης από την άλλη», ανέφερε ο Dmitriev. Και πρόσθεσε ότι, αυτά μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια ελέγχου από τον Putin και ενδεχομένως σε έναν χαοτικό πολιτικό μετασχηματισμό.
«Η επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας, θα απειλούσε τα κεφάλαια που οι Ρώσοι επενδυτές μετέφεραν στην Ευρώπη», επισήμανε ο ίδιος.
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.