Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ" ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"


ΡΟΥΤΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" :

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Επίθεση από δύο άτομα δέχθηκε ένας 78χρονος χθες το βράδυ, με σκοπό να τον ληστέψουν.
Όπως υποστηρίζει ο ηλικιωμένος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πάτρα, δυο αλλοδαποί τον πλησίασαν, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τα πόδια, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Κι όλα αυτά, για να του αρπάξουν μόλις 50 ευρώ που είχε στην τσέπη.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ
Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Τυμφρηστό Φθιώτιδας.
Όλα έγιναν στις 5 τα ξημερώματα, όταν ο 82χρονος βγήκε για να πάει στην τουαλέτα, που είναι έξω στην αυλή.
Ξαφνικά είδε μπροστά του τρεις κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ,
 πιθανόν αλλοδαπούς. Οι ληστές έβαλαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι, όπου κοιμόταν και η σύζυγός του και αφού τον χτύπησαν, απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν.
Τελικά πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ  ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ  ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Με τέσσερα κιλά χασίς συνελήφθησαν δύο Αλβανοί χθες το απόγευμα στο Ναύπλιο. Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους σταμάτησαν το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες και έκπληκτοι βρήκαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (4.210 γραμμάρια χασίς) την οποία και κατέσχεσαν.
Επίσης κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το 200 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αργότερα στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Για ληστεία σε βάρος 28χρονου ομοεθνή τους συνελήφθησαν στη Σκάλα Λακωνίας, τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 33, 21 και 25 ετών αντίστοιχα.
Οι δράστες αφού συνάντησαν τον 28χρονο, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να μεταφέρουν ομοεθνή τους στο νοσοκομείο, τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν τραυματίζοντάς τον ελαφρά, ενώ στη συνέχεια του πήραν όσα χρήματα είχε και τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από έρευνα, αστυνομικοί του τμήματος Σκάλας, εντόπισαν και συνέλαβαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τους τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ληστείας, μία σε υποκατάστημα τράπεζας και μία σε κατάστημα, στην Σπάρτη.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 29 και 35 ετών, οι οποίοι είναι προσωρινά κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.
Οι ανωτέρω είχαν συλληφθεί την 4-6-2011 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Σπάρτη, όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν, υποκατάστημα Τράπεζας, μαζί με συνεργό τους ο οποίος είχε διαφύγει.
Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ είχε διαταχθεί η προσωρινή κράτησή τους.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, οι ανωτέρω, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, διέπραξαν και τις εξής περιπτώσεις ληστειών:
Την 4-3-2011 το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, μαζί με δύο ακόμα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλων, αφού αρχικά έθραυσαν με βαριοπούλα πόρτα υποκαταστήματος Τράπεζας, ένας από αυτούς μπήκε εντός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό τον 170.000 ευρώ, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 22-2-2011 από την Αργυρούπολη Αττικής.
Την 13-12-2010 το πρωί, ο 29χρονος, μαζί με δύο ακόμα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλων, αφού μπήκαν σε κατάστημα – υπεραγορά, αφαίρεσαν το ποσό τον 3.250 ευρώ περίπου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την δράση τους, είχαν αφαιρέσει συνολικά ποσό που υπερβαίνει τις 173.000 ευρώ.

ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Βγήκαν τα μαχαίρια χθες το βράδυ στο πάρκο της Χιλιαδούς στον Βόλο, όταν 21χρονος Πακιστανός, μετά από λογομαχία με 30χρονο ομοεθνή του, τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά.
Αμέσως μετά, ο 21χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 30χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Βόλου.
Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη πραγματοποιούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα, έξω από την πλατεία Ρ. Φεραίου στον Βόλο είχε συμβεί ξανά αντίστοιχο περιστατικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.