Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί σε τρεις μήνες» λεει ο αριστερός Αθερίδης


Το «Παπανδρεϊκό» προφιλ του Αλέξη Τσίπρα, η «ομηρεία» της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός ότι έχει να πάρει λεφτά στα χέρια του από τον Σεπτέμβριο είναι μερικές -από τις πολλές- δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη που θα συζητηθούν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναλάμβανε να κυβερνήσει θα τα έκανε χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Δεν έχουν ιδέα. Όχι μόνο δεν υπάρχει plan B, αλλά ούτε καν plan A. Θέλω να ανέβει, να αναλάβει και να αυτοδιαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. (...) Πιστεύω δυο πράγματα. Αυτό που είπε η Παπαρήγα, ότι 'αν αυτός θελήσει ποτέ να βγούμε από το ευρώ να μου τρυπήσει τη μύτη' και επίσης αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να κυβερνήσει. (...) Ο Αλέξης Τσίπρας συντηρεί ένα προφίλ Ανδρέα Παπανδρέου με λαϊκισμό, με δύναμη, τάζει στον κόσμο αυτά που δεν γίνονται», δηλώνει χαρακτηριστικά ο γνωστός πρωταγωνιστής, στη δημοσιογράφο του Βήματος Αφροδίτη Γραμμέλη. Μια μόνο από τις «χωρίς φόβο και πάθος» απαντήσεις που έδωσε, δεδομένο ότι θα σχολιαστεί.

Επίσης αναφέρουμε την γνώμη του για την σοβαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ («Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου σοβαρός. Δυο είναι οι τάσεις...
Το ΚΚΕ και οι άλλοι. Το ΚΚΕ έχει καθαρή θέση και όλοι οι άλλοι απλώς σκοτώνονται για τις καρέκλες»)

Και όλα αυτά παρόλο που εκείνος σκοπεύει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, γιατί, όπως λέει :«Έχω βρεθεί στην ομηρεία της Αριστεράς. Είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, να του μεγαλώσω το ποσοστό, να βγει να κυβερνήσει, να τα κάνει χάλια, όπως τα κάνουν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι διαφορετικό-τότε θα ήταν ΚΚΕ».

Όσο αφορά τα επαγγελματικά του, εκεί δηλώνει πως θα συνεχίσει να δουλεύει παρόλο που «Έχω να πάρω χρήματα στα χέρια μου από τον Σεπτέμβριο. Και από την τηλεόραση δεν πληρώνομαι, και ας δουλεύω σαν το σκυλί».

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.