Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλάει για ποινικές ευθύνες σε Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου!


Σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την προσφυγή της Ελλάδας στον…μηχανισμό στήριξης την άνοιξη του 2010 άφησε ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για πολιτικές και ποινικές ευθύνες κατά του τέως πρωθυπουργού και του τέως υπουργού Οικονομικών. «Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε, πρέπει να δούμε ποιοι ήταν αυτοί που οδήγησαν και τη χώρα και την παράταξη στον αφανισμό και θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδοθούν ευθύνες. Ο κόσμος ζητάει κάποιος να τιμωρηθεί για όλα αυτά. Υπάρχουν και οι πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες για μεν τις ποινικές ευθύνες δεν μπορώ να μιλήσω εγώ αλλά για τις πολιτικές ευθύνες μπορώ να μιλήσω» είπε.

«Δεν πρέπει όλα να τα συζητήσουμε αύριο (στην ΚΟ) και αν ήταν σωστή η στρατηγική μας; Δεν πρέπει να πούμε τι μας έφταιξε; Δηλαδή ήτανε καλή επιλογή να μπουν αυτά τα στελέχη τα οποία είχαν προκαλέσει την κοινή γνώμη και το ΠΑΣΟΚ το διαχειρίστηκαν σαν να είναι ένα προσωπικό μαγαζί;» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν θα συμπεριλάμβανε τους κυρίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στα ψηφοδέλτια είπε:  «Είναι μια πολιτική επιλογή εκτιμήθηκε έτσι, εγώ είμαι μιας άλλης άποψης πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν προσέφεραν είχαν κάνει τον κύκλο τους, είχαν κάνει πολλά λάθη και όφειλε το ΠΑΣΟΚ να προστατευτεί».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.