Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ...


ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑN ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Δύο Αλβανοί είχαν... τσακίσει στις κλοπές τους τουρίστες στην περιοχή της Χερσονήσου. Οι δύο αλλοδαποί όχι μόνο εντοπίστηκαν, αλλά βρέθηκαν στην κατοχή τους κάποια από τα κλοπιμαία καθώς και τα "εργαλεία" τους για να αδειάζουν τα δωμάτια των ξένων επισκεπτών στην περιοχή.

Ο ένας από τους δύο συνελήφθη ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥ
Εναν ανήλικο Πακιστανό κατηγορούν οι αστυνομικές αρχές του Πολυκάστρου Κιλκίς για λαθροδιακίνηση 27χρονου μετανάστη.

Ο 16χρονος κατηγορείται ότι επιβίβασε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε τον 27χρονο για να τον συνοδεύσει στα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Το ΙΧ εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Ευζώνων - Πολυκάστρου.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κω,
κατά την αποβίβασή του από πλοίο, 30χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός της αποσκευής του, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 6 κιλών και 380 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε

ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 
Συνελήφθη σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, στην Αμαλιάδα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή. Για την ίδια υπόθεση συνεληφθησαν άλλοι τέσσερις ημεδαποί δράστες, ηλικίας από 34, έως 28 ετών, οι οποίοι αγόραζαν ναρκωτικά από τον 28χρονο αλλοδαπό.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 28χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης στην Αμαλιάδα, εντόπισαν τους τέσσερις ημεδαπούς να έχουν μόλις πραγματοποιήσει συναλλαγές ναρκωτικών με αυτόν και τους συνέλαβαν. Στη συνέχεια συνεληφθη ο 28χρονος ο οποίος κατά τη σύλληψη του προέβαλλε σθεναρή αντίσταση σε βάρος των Αστυνομικών απειλώντας τους παράλληλα με ένα πτυσσόμενο μαχαίρι που κατείχε.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Συνελήφθη, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Μυγδονίας, 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «κλοπή» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι δύο αλλοδαπές, ηλικίας 37 και 15 ετών, εισήλθαν σε κατάστημα «SUPER MARKET», στην περιοχή του Ευόσμου, απ΄όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και με τη συνδρομή 33χρονου αλλοδαπού αποχώρησαν από το κατάστημα. Κατά την έξοδό τους, τους ανέμενε ο συλληφθείς με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και σύλληψη των άλλων τριών συνεργών του.

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΙΝΗΤΑ 
Μόλις μία ώρα... χάρηκε τη λεία του ένας 42χρονος Αλβανός, ο οποίος έκλεψε την τσάντα Γερμανίδας τουρίστριας, το βράδυ της Παρασκευής στη Χερσόνησο.

Η τσάντα περιείχε λίγα ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και ένα iphone, το οποίο... προκάλεσε τη σύλληψη του κλέφτη, μόλις μία ώρα μετά την αρπαγή. Πώς;

Η Γερμανίδα κάλεσε αμέσως στην πατρίδα της, γνωστοποίησε την κλοπή και αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός εντοπισμού του... νέου κατόχου, από το δορυφορικό στίγμα του τελευταίας τεχνολογίας κινητού, το οποίο υπέδειξε με ακρίβεια την οδό και τον αριθμό, όπου βρισκόταν ο δράστης!

Η σύλληψή του έγινε ακριβώς μία ώρα μετά την κλοπή από αστυνομικούς, οι οποίοι τον βρήκαν να απολαμβάνει αμέριμνος τον καφέ του!

enikos.gr - eglimatikotita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.