Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


ΑΠΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΣΩΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

«Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς», διεμήνυσε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας άνοιγμα προς όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς.

Ο Αντώνης Σαμαράς, απηύθυνε προσκλητήριο σε ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ και Δράση,  καλώντας «όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς εντός και εκτός Βουλής».

«Πέρα από προσωπικές διαφορές και μικροκομματικούς ανταγωνισμούς, αυτό πρέπει να αποκαταστήσουμε: το αίσθημα ασφάλειας του Ελληνικού λαού», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, δηλώνοντας αποφασισμένος να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού μετώπου της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα, που θα εκφράσει, όπως είπε, και την πλειοψηφία της κοινωνίας να παραμείνουμε στο ευρώ και τη θέληση του εκλογικού σώματος να αλλάξει η οικονομική πολιτική.

«Αυτή είναι άλλωστε και η πραγματική εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός», εκτίμησε ο αρχηγός της ΝΔ.
 "ΕΦΑΓΕ" ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνεργασία με τους πρώην βουλευτές του κόμματός του με τους οποίους συζήτησε εκτενώς το θέμα και πως από την κουβέντα που προέκυψε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση για σύγκληση της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ.

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη διαρρέουν ότι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.