Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Η αγανάκτηση εναντίον των λαθρομεταναστών έφτασε στα όριά της!

 Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Bασιλικό  Χαλκίδος κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Eλλήνων και Πακιστανών.
Έλληνες  έριξαν άγριο ξύλο σε ομάδα Πακιστανών ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και σε καταστήματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς.

Mέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 20χρονος από τη Χαλκίδα, ο οποίος έχει οδηγηθεί στον Eισαγγελέα ενώ εκφράζονται φόβοι για ξέσπασμα νέων επεισοδίων ως αντίποινα.
 Η θέση των Πακιστανών είναι στο Πακιστάν.

efenpres

14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΡΕΖΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι Βασιλικαριωτης και γνωριζω ΠΟΛΥ καλα τους μπατσους που εγιναν τα τελευταια 30 χρονια .
    Οι ανθρωποι ειναι οτι το χειροτερο ειχε ο τοπος μας.
    Μιλαμε για καθυστερημενους νοητικα ,μερικοι απο αυτους και δεν ειναι υπερβολη .
    Και οι ΟΛΟΙ οι αλλοι παιδια αποτυχημενων οικογενειων και αναξιοι καθε λογου .
    Μην ελπιζη ΚΑΝΕΝΑΣ τιποτα απο την αστυνομια , διοτι οι Εφιαλτες κοινοβουλευτικοι , προετημασαν με την βοηθεια των αφεντικων των και σημερινων κατοχικων αποικιοκρατων καλα την διαλυση της Πατριδος .
    Ελπιζω να οργανωθουν οι κατοικοι και να κανουν αυτο που επρεπε να κανουν εδω και πολλα χρονια , πριν το κακο γινει τραγωδια .
    Ειμαστε ΜΟΝΟΙ μας και ο εχθρος ειναι εντος των πυλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ.

      Διαγραφή
  3. Ναι , κοιμησου νανι νανι και το χατζαρι φθανει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αγιάσουν τα χεράκια τους ! Αφού οι αλλοδαποί δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην πατρίδα μας και δεν αποφασίζουν να φύγουν μόνοι τους , κάποιος πρέπει να τους διώξει . Ποιός θα τους διώξει ; Οι πολιτικοί ; Αφήστε τους αυτούς , έχουν τις ασχολίες τους οι άνθρωποι : μάχονται για την πρωτιά στις εκλογές , πασχίζουν να διατηρήσουν τον ουχί ευκαταφρόνητο μισθό τους , να εξασφαλίσουν μια "δοξασμένη καρέκλα" , να αποτελειώσουν τον λαό . Τους γνωρίσαμε , τους ζήσαμε τόσα χρόνια . ΄Ο,τι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας , γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ. Είμαι ΜΕΣΑ, οργανώστε το και ακολουθώ.

      Διαγραφή
  5. Και τι έφταιγαν αυτοί κι έφαγαν ξύλο άδικα;Διέπραξαν κάποιο έγκλημα;Έβλαψαν κανένα, δε μιλάω για ομοεθνείς τους εγκληματίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα;Είναι σωστό να προβάλλονται ως "θεάρεστες", όπως γίνεται εδώ, πράξεις βίας, ειδικά εναντίον προσώπων που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα;Με την ίδια λογική, ας εκτονωνόμαστε με όποιο βίαιο τρόπο γουστάρουμε πανω στον οποιονδήποτε, ακόμα και τον περαστικό στο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που ξερεις αν δεν εκαναν τιποτα? αγιοι παντως δεν ηταν ,το παιζουν κακομοιρηδες και στην φερνουν πισωπλατα

      Διαγραφή
    2. Και που πατήσαν εδώ το ποδάρι τους, έκαναν. ΠΡΩΤΟΝ μπήκαν παράνομα στη χώρα. ΔΕΥΤΕΡΟΝ καταναλώνουν τον αέρα μας. ΤΡΙΤΟΝ. Κάθε σέντσι που βγάζουν με δουλειές ή με ληστείες ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και στερείται απο κάποιον σαν κι εσένα. ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΑΡΤΟΝ. Αν αμφιβάλλεις, πάρε ένα αεροπλάνο, τράβα στο Λονδίνο, πήγαινε έξω από τα ανάκτορα ή το μπιγκ μπεν και βγάλε ένα ματσούκι να καθαρίζεις τζάμια ή απλωσε κάτω ενα πανί να πουλάς σιντί και παπούτσια. ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

      Διαγραφή
  6. Αυτό ρωτάω κι εγώ...ξέρουμε αν έκαναν κάτι;Γιατί αν δεν έκαναν, αδικαιολόγητα τους πλάκωσαν.Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάνεις στο συμπέρασμα "άγιοι πάντως δεν ήταν"!Οι πιο πολλοί είναι όντως κακομοίρηδες και επιπλέον, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να την πέσεις στον άλλο έτσι.Ο καθένας μπορεί "να στη φέρει πισώπλατα", άμα το πάρουμε έτσι.Πίστεψέ με, έχω δει κοπέλα με smartphone και rayban γυαλί στο λεωφορείο να προσπαθεί να κλέψει γιαγιά, κάτι ξέρω...Άμα την έδερνε όμως αυτή κανένας έτσι στο άκυρο, θα γινότανε σάλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ,ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ

      Διαγραφή
  7. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Κ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Α Δ Α Κ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΕ ΟΛΟΙ.ΜΕΧΡΙ Κ ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΔΩ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.