Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αλβανικές εφημερίδες για Χρυσή Αυγή: «Θέλουν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο!»


Πρωτοσέλιδο στις Αλβανικές εφημερίδες η Χρυσή Αυγή: «Θέλουν να απελευθερώσουν την Βόρειο Ήπειρο!»

Ο "Καιάδας"  κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής, μπασίστας του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Black Metal “Naer Mataron” και ένας εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που εισέρχονται στη νέα Βουλή, φιγουράρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Αλβανικής Εφημερίδας Gazeta Shqiptare.
Η εφημερίδα κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στην οργάνωση που από την 6η Μαΐου, αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα με 21 έδρες, χωρίς να κρύβουν την ανησυχία για την είσοδο αυτή. 

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι "Νεο-ναζιστής Έλληνας βουλευτής: Να απελευθερώσουμε την Βόρεια Ήπειρο" και αναφέρεται στις δηλώσεις που περιείχε η νικητήρια ομιλία της Τρίτης του Γ.Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκο.

 Όπως μας ενημερώνει το himara.gr ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στην ομιλία του εκτός των άλλων ζήτησε και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Και πιο συγκεκριμένα είπε:
«Αγωνιζόμαστε για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Να φύγουν οι ξένοι από την Ελλάδα.» - δηλώσεις που αναπαράγει η εφημερίδα, όπως αναπαράγει και το σύνολο των κατηγοριών που επιρρίπτει ο Ελληνικός τύπος στην οργάνωση. Όχι τυχαία επέλεξαν ως πρωτοσέλιδο φωτογραφία από την "καλλιτεχνική/επαγγελματική" ενασχόληση του kaiada!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.