Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το ξέσπασμα της μάνας του Λαζανά: «Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα...»


Οργισμένη και αγανακτισμένη είναι η οικογένεια του δολοφονηθέντος 29χρονου Θανάση Λαζανά. Η μητέρα του μιλώντας για το τραγικό περιστατικό είπε «Μες το σπίτι μου το σκότωσαν το παιδί μου. Το σκυλάκι του πήγε βόλτα και μου το σκοτώσανε, τι είναι αυτό; Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα».

Σε ηχογραφημένη τηλεφωνική της δήλωση στο zougla.gr μίλησε για το θάνατο του παιδιού της, αλλά και το μεταναστευτικό πρόβλημα που μαστίζει την πόλη της Πάτρας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά «τώρα το λιμάνι ήρθε από εδώ και όλα τα προβλήματα ήρθαν εδώ».

Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Πάτρα παραμένει τεταμένη με τους κατοίκους να δηλώνουν οργισμένοι μα την κατάσταση. Γι αυτό με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στην Πάτρα ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Γρηγόρης Μπαλάκος, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης στην περιοχή. Το σχέδιο περιλαμβάνει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην παραλιακή και φύλαξη των σημείων όπου κινούνται μετανάστες.

Χθες πάντως συγκεντρώθηκαν 30 άτομα περίπου από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έξω από το εργατικό κέντρο Πάτρας, ωστόσο και πάλι οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνέβαλαν στο να μην πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις των κατοίκων των Ιτεών.

iefimerida.gr

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ?ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιεργο ειναι οτι οι ραγιαδες μετα απο τοσους βιασμους και φονους , ακομη ψηφιζουν αυτους που τους εφεραν , με το ετσι θελω , την λεπρα .
    Το σωστο θα ηταν να παιρναμε τον νομο στα χερια μας . Εχουμε καθε δικαιωμα , αλλα ειναι και προσταγη του Συνταγματος . Αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ , διοτι αυτο περιμενουν οι κατακτητες και τα υποκειμενα που τους υπηρετουν , δηλαδη το κοινοβουλιο .
    Θα φερουν μισθοφορους και τοτε θα εχουμε να πολεμησουμε τα περιπου 6.000.000 λαθρεποικων , που θα τα στηριζουν οι νατοϊκοι μισθοφοροι των τοκογλυφων .
    Και μην ξεχναει κανεις οτι ειναι οπλισμενοι οι βαρβαροι με πολυβολα και ειναι ετοιμοι για το μεγαλο τους ντου .
    Καλη δυναμη και καλη φωτηση σε ολους , διοτι η παγιδα που μας εριξαν ειναι καλα μελετημενη και ο στοχος ειναι η εξαφανιση του Γενους και του Εθνους των Ελληνων .
    Μονο η Χ.Α μπορει σαν οργανωση-κομμα να μας βοηθηση . Αν και ακομη δεν το βλεπουν οι Ελληνες , λογο της προπαγανδας και της πλυσης εγκεφαλου απο το κατοχικο συστημα , συντομα θα τους παρακαλουν .
    Οσο για την δυστυχη Μανουλα και Πατερα που το προδοτικο κοινοβουλιο τους δολοφονησε τον ΛΕΒΕΝΤΗ τους ,να ειναι σιγουροι , οτι η θυσια του υιου τους δεν θα παει χαμενη .
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί να πει κανείς σ΄αυτούς τους χαροκαμμένους γονείς ! Οι κύριοι αντι-ρατσιστές τί έχουν να πουν για το τραγικό γεγονός ; Κατάπιαν την γλώσσα τους ; Εξακολουθούν να αποκαλούν "αδέλφια" τους , αυτούς τους στυγνούς εγκληματίες ; Ντροπή και αίσχος βρε αναρχο-καννίβαλοι , τεμπέληδες , χαραμοφάηδες που ντροπιάζετε το Ελληνικό γένος . ΄Οταν όλοι οι ΄Ελληνες πατριώτες διαμαρτύρονται και απαιτούν την άμεση απέλαση των αλλοδαπών , επειδή δεν αντέχουν άλλο , εσείς διοργανώνετε γελοίες διαδηλώσεις , ανακατεύεστε με όλους αυτούς τους εγκληματίες που ληστεύουν , βιάζουν , δολοφονούν και τους θυματοποιείτε , για να ευαισθητοποιήσετε τα θύματά τους να τους ανεχθούν . ΄Ε , όχι πιά ρε ψευτό-μαγκες . Πάρτε τους στα σπίτια σας , πλύντε τους , ταϊστε τους , ποτίστε τους και κοιμηθείτε και μαζί τους , εάν γουστάρετε . Στην τελική κάντε την για Αφγανιστάν μεριά , ή όπου αλλού επιθυμείτε . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ . Εάν σας αρέσει , εάν δεν σας αρέσει , κόψτε τον λαιμό σας με τα στιλέτα που κουβαλούν στις τσέπες τους οι αλλοδαποί τ΄ "αδέλφια" σας . ΄Αντε πιά , γιατί πολύ σας ανεχθήκαμε . ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ , παλιο-φάρα του κερατ΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.