Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ Ν.Δ - ΟΡΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Προσχώρησαν στη ΝΔ οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, Πλεύρης και Ανατολάκης
Τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Θάνο Πλεύρη και Γιώργο Ανατολάκη, με τους οποίους συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, καλωσόρισε ο Αντώνης Σαμαράς στη Ν.Δ..

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Σαμαρά με τους κ. Πλεύρη και Ανατολάκη  τόνισε πως το «πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο διευρύνεται συνεχώς» και επεσήμανε προς τον κ. Πλεύρη και τον κ. Ανατολάκη «θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να αλλάξει τις πολιτικές του Μνημονίου για να μείνει η Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη».

Στη συνάντηση αναμενόταν να συμμετέχει επίσης και ο Κυριάκος Βελόπουλος,
ο οποίος, όμως, δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί καθώς προσωπικοί λόγοι τον κράτησαν στη Θεσσαλονίκη.

ΛΑΟΣ: Πανστρατιά προδοτών και όχι αγωνιστών κήρυξε ο Σαμαράς

«Πανστρατιά προδοτών» χαρακτηρίζει ο ΛΑΟΣ τις προσχωρήσεις των στελεχών του στη Νέα Δημοκρατία, μετά το κάλεσμα που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς στην ευρύτερη κεντροδεξιά για συστράτευση, και κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι μεθοδεύει αποστασίες.

Το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ επιτίθεται κατά του Αντώνη Σαμαρά και του χρεώνει «εμμονή για πρόωρες εκλογές» που σύμφωνα με το ΛΑΟΣ «έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία».

Όπως υποστήριξε ο ΛΑΟΣ, ο κ. Σαμαράς «καλεί σε πανστρατιά πολιτικά στελέχη που ο ίδιος εξεδίωξε προ μηνών, μεθοδεύοντας ταυτοχρόνως αποστασίες από κόμματα που αρνούνται να προδώσουν, αρχές και αξίες».

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ σημειώνει ότι «με ψευδείς διαρροές στην ημερήσια διάταξη των επιτελών του και με «ψάρεμα» στις λίστες άλλων κομμάτων, δεν επιτυγχάνει πανστρατιά αγωνιστών, αλλά προδοτών» και καταλήγει: «Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες, αλλά από μαχητές».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.