Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Σαμαράς πασχίζει να κερδίσει τις... ντουλάπες της «Χρυσής Αυγής»


Τάδε έφη ο Συριζαίος  Νίκος Βούτσης
Και δεν ειναι κρυφό αυτό που λέει... Με ψέματα και υποσχέσεις ο Σαμαράς προσπαθεί να κλέψει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής υιοθετώντας πολλά στοιχειά (στα λόγια βέβαια) απο το πρόγραμμα του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου .
   
  «Η Νέα Δημοκρατία κάνει ακροδεξιά στροφή επιχειρώντας να προσελκύσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά και να μεταθέσει την πολιτική συζήτηση μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, για τα οποία είναι συνένοχη», τονίζει ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στο iefimerida.gr.

Η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

   «Εμείς δεν θα αφήνουμε αναπάντητες τις ακροδεξιές υστερίες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε μία μάχη που θα έχει ως διαχωριστική γραμμή το Δεξιά – Αριστερά. Ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του επιδιώκουν να το κάνουν αυτό, για δυο λόγους. Αφενός θέλουν – αν είναι δυνατόν- να βγάλουν από το επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης τα προβλήματα της ανεργίας, της ανέχειας, της απελπισίας που κυριαρχεί στην Ελλάδα των αυτοκτονιών. Αφετέρου ευελπιστούν να προσελκύσουν το κοινό της Χρυσής Αυγής, κάτι που δεν πέτυχαν στις εκλογές της 6ης Μαίου. Για να ελκύσουν τις ... ντουλάπες της Χρυσής Αυγής βγάζουν από το χρονοντούλαπο της μισαλλοδοξίας όση ακροδεξιά μούχλα μπορούν να ανασύρουν».


4 σχόλια:

  1. Θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο ο σαμαρας ,μονο μαλακες θα πιστεψουν αυτον τον προδοτη μετα τις αμετρητες κολοτουμπες που εχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΙ

    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΠΟ ΤΟ 1992!

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή αύριο θα μας πρήξουν τα ΜΜΕ... Για το αν τελικά είναι αλήθεια το κατέβασμα της σημαίας της Γερμανίας, δες εδώ.... http://www.pare-dose.net/?p=2795

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.