Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".



Όχι, δεν είναι...λάσπη, όπως συνηθίζουν να λένε οι οπαδοί του "υπερπατριώτη" Καμμένου, αλλά "σημείωμα πολιτικού σχεδιασμού", στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 23/5/2012


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΑΜΑΡΑΣ
 
Η Ν.Δ με την απόφασή της να επανεντάξει στο δυναμικό της την Ντόρα Μπακογιάννη ουσιαστικά προσχωρεί θριαμβευτικά στην γραμμή του Μνημονίου. Αλλά και συγχρόνως αποδέχεται την αδυναμία του να στηρίξει αυτή τη γραμμή.
Είναι απόλυτα ταπεινωτικό για ένα κόμμα να διώχνει μια πολιτικό όταν αυτή είναι σε ισχύ, όπως όταν διεγράφη και να την επαναφέρει όταν η ίδια έχει τεθεί στο περιθώριο της πολιτικής από τους πολίτες. Και απόλυτα εξευτελιστικό να διώχνει από έδρες του κοινοβουλίου εκλεγμένους για να τους αντικαταστήσει με αποτυχημένους.
Το ίδιο απαξιωτικό είναι να υποδέχεται κανείς πολιτικούς που έχουν εξαπολύσει μύδρους πολιτικών ύβρεων εναντίον του, όπως είναι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ που τώρα γίνονται δεκτοί από την Ν.Δ. μετά βαίων και κλάδων.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν έλλειμμα αρχών και αξιών, έλλειμμα σταθερού πολιτικού αποτυπώματος. Δείχνουν κυνική δίψα για εξουσία χωρίς αναστολές, χωρίς ήθος αλλά και χωρίς ιδεολογικό περίγραμμα . π.χ πώς μπορείς να οικοδομήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με το κράτος του Ισραήλ και να καθορίσεις ΑΟΖ δίπλα σ` αυτήν της Κύπρου, όταν φέρνεις στο κόμμα σου ένθερμους θιασώτες και συγγραφείς της θεωρίας του αντισιωνισμού ή οπαδούς του εθνικισμού και της καθαρότητας των φυλών…
Για να το πούμε απλά: Ο φιλοσιωνιστής (!!!) Πάνος...ανησυχεί για την διατάραξη της "οικοδόμησης σχέσεων με το Ισραήλ" λόγω της...παρουσίας "αντισιωνιστών" στη Νδ!
Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Προέδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Τέτοια ξεφτίλα, ούτε ο Τζέφρυ και ο Σαμαράς με τις δηλώσεις μετανοίας τους στους απανταχού Εβραίους, από το Κ.Ι.Σ μέχρι το American Jewish Committee δεν είχαν πάθει!
Αναρωτιόμαστε: Ποιοι είναι αυτοί οι "αντισιωνιστές, εθνικιστές και οπαδοί της καθαρότητας της φυλής" που υποννοείς, Πάνο; Μήπως οι Πλεύρης και Βελόπουλος;
Μα "υπερπατριώτη", δεν έμαθες ότι τα συγκεκριμένα...απολωλότα πρόβατα επέστρεψαν στο μαντρί ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΛΠ;;;
Τι λες να σημαίνει αυτό;;; Πολύ απλά, όπως είπε κι ο...μέγας Πάκης Παυλόπουλος στην περίπτωση επιστροφής του Γεωργιάδη, πως "όποιος έρχεται στη Νδ, ενστερνίζεται τις απόψεις της"!
Επομένως, τσάμπα ανησυχείς τρισμέγιστε πατριώταρε: Αν η Νδ γίνει...αντισιωνιστική μετά από τις προσχωρήσεις των ξεφτιλισμένων ψευτοπατριωτών που αναφέραμε, τότε υποσχόμαστε να κλείσουμε το μπλογκ!
Ή μήπως βιάζεσαι να υποβάλεις τα σέβη σου ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ και υπέπεσες σε μια απίστευτη γκάφα, αφού "ανησυχία" για...αντισιωνισμό δεν έχει τολμήσει να εκφράσει κανείς μέχρι τώρα, ούτε οι εβραιόδουλοι Τζέφρυ και Σαμαράς, ούτε η ανθελληνική αριστερά;
Είσαστε πολλοί...είσαστε σιωνιστόφιλοι...είστε άραγε Έλληνες;

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.