Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ


Στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε κατά την προσφιλή του συνήθεια τελευταία να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Ελληνες για δήθεν χρεωκοπία και τα απελπιστικά αποτελέσματα αυτής.
Μέσα στα πολλά ψέματα και στα πολλά "ΘΑ" που είπε, πέταξε και την παρακάτω απειλή :
"Αν καταγγείλει η Ελλάδα μονομερώς τη δανειακή σύμβαση, θα μείνει για πολλά χρόνια απομονωμένη διεθνώς. Με πολλούς να την επιβουλεύονται απ’ όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και με το βιοτικό επίπεδο του λαού στο ένα τέταρτο του σημερινού.
Δεν θα έχει τρόφιμα, δεν θα έχει φάρμακα, δεν θα έχει καύσιμα. Θα ζει σε συνεχή blackout. Και η κοινωνική της συνοχή θα έχει διαλυθεί πλήρως."
Ενώ πιο κάτω συμπλήρωσε :

Εμείς είμαστε το κόμμα της Ελπίδας.

Εμείς δεν ποντάρουμε στην απελπισία που προκαλεί η κρίση.
Εμείς ανοίγουμε διέξοδο.

Δεν ποντάρουμε στο φόβο.
Φέρνουμε την Προοπτική.

Ενώ έθεσε και πάλι το γνωστό δίλημμα δεξιά η αριστερά για να φοβίσει τους πατριώτες ψηφοφόρους που δεν έχουν ακόμα παρασυρθεί απο τον λαϊκισμό και τα ψεματά του.

Εσείς τι λέτε; Δεν ποντάρει στην απελπισία και τον φόβο των Ελλήνων για να κατορθώσει να πραγματοποιήσει τις εντολές των Τοκογλύφων αφεντικών του ;

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά μ' αυτό που κρατάει στα χέρια του (φωτό), του προτείνω να το βάλει εκεί που έμαθε από μικρός..., αν πάλι δεν θέλει, ...τώρα έχει και τη Ντόρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.