Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Λαθρομετανάστες και Αναρχοφοιτητές, μαχαιρώθηκαν με τους Αλβανούς στην ΑΣΟΕΕ !


Ένα ακόμη φαινόμενο βίας μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας συνέβη πριν από λίγη ώρα επί της οδού Πατησίων(φωτο αρχείου). Ομάδα μικροπωλητών «Πακιστανών και άλλων» μαζί με φοιτητές τα «έβαλαν» με ζευγάρι Αλβανών που επέβαινε σε ΙΧ. Σύμφωνα με δηλώσεις στο protothema.gr του θείου του ζευγαριού, αλλά και συνεπιβαίνοντα στο όχημα, οι τρεις τους είχαν σταματήσει απέναντι από την ΑΣΟΕΕ, προκειμένου να αγοράσουν παπούτσια και μια θήκη για κινητό.

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγαίνοντας από το κατάστημα ένας αλλοδαπός πείραξε την γυναίκα του οδηγού του αυτοκινήτου οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής. Αμέσως ο σύζυγος ζήτησε τα… ρέστα από τον άλλο αλλοδαπό επειδή του ενόχλησε την σύζυγο και διαπληκτίστηκαν. Τα αίματα άναψαν γρήγορα και μικροπωλητές έξω από την ΑΣΟΕΕ έσπευσαν για συμπαράσταση και για να υποστηρίξουν, προφανώς, τον συμπατριώτη τους.

Μόλις είδαν την φασαρία οι φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ,
πιθανώς γιατί νόμισαν πως επροκείτο για κάποια ένταση με εθνικιστές, μπήκαν και αυτοί στον καβγά για να βοηθήσουν τους μικροπωλητές με κράνη και με λοστούς, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του θείου του οδηγού του αυτοκινήτου.

Τότε, όρμησαν όλοι τους επάνω στο ζευγάρι, χτυπώντας βίαια το αυτοκίνητο στο οποίο πρόλαβαν να μπουν με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί πολλές υλικές ζημιές και η γυναίκα με τον σύζυγο της να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιά κατάσταση βρίσκονται, αλλά και σε ποιό νοσοκομείο διακομίστηκαν.

Λόγω αυτού του συμβάντος η άνοδος και η κάθοδος της Πατησίων παρέμεινε κλειστή για περίπου μια ώρα. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ επίσης στο σημείο έσπευσαν η ομάδα των ΜΑΤ και η ομάδα Ζ.




1 σχόλιο:

  1. Οι φοιτητές , γιατί έτρεξαν ; Πίστεψαν πως μέλη της Χρυσής Αυγής επετέθησαν στους "αδελφούς" τους και έσπευσαν να τους βοηθήσουν ; ΄Ολο αυτήν την καραμέλα πιπιλάνε οι γελοίοι και μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα ! ΄Ελα όμως που τα "αδέλφια" τους δεν αναγνωρίζουν τον βαθμό της συγγένειάς τους και τους επιτέθηκαν . ΄Ετσι βρε αντι-ρατσιστές , για να καταλάβετε τί σημαίνει εκδήλωση αγνωμοσύνης , επίθεσης και εγκληματικότητας , από αυτούς που υποθάλπετε και τούς παραχωρείτε και άσυλο στα Δημόσια κτίρια . Καλά σάς έκαναν και θα το διασκεδάσω πολύ εάν σας δώ να διαδηλώνετε στους δρόμους για να φύγουν . Τότε θα σάς τους επιβάλλουμε εμείς , θα τους φέρουμε όχι μόνον στις σχολές σας , αλλά και στα σπίτια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.