Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Παρεμποδίστηκε προεκλογική δράση της Χρυσής Αυγής στην Κυψελη από την Αστυνομία!!!


Και μετά μας λένε τα ΜΜΕ οτι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται στενά με την Αστυνομία 
Διαβάζουμε απο το http://www.xryshaygh.in/ :
Το Σάββατο 26 Μαΐου το μεσημέρι 200 στελέχη της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογική δράση με μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. 

Η δράση με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον σταθμό Λαρίσης και πέρασε με πεζοπόρο και μηχανοκίνητο τμήμα από πολλές γειτονιές της Αθήνας. Όταν έφτασε στην πλατεία Κυψέλης παρεμποδίστηκε από την Αστυνομία, η οποία αναίτια σταμάτησε την πορεία και προχώρησε σε προσχηματικούς ελέγχους. Παρά την αντίδραση των κατοίκων για την στάση των αστυνομικών κι ενώ δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την πράξη τους, σε συνέχεια προχώρησαν σε τροχονομικό έλεγχο της μηχανοκίνητης πορείας, ο οποίος καθυστέρησε ακόμα περισσότερο την πορεία. 
Τελικά, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος για την παρεμπόδιση, η προεκλογική δράση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Καταγγέλλουμε την συγκεκριμένη στάση των Αρχών, η οποία συμπλέει με την τακτική των καθεστωτικών κομμάτων της κλεπτοκρατίας και των υποτελών σε αυτά ΜΜΕ για την φίμωση και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. 
Γραφείο Τύπου Χρυσή Αυγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτά να βλέπουν οι αντι-εξουσιαστές , που υποστηρίζουν ότι οι Αστυνομικές Αρχές , συνεργάζονται με την Χρυσή Αυγή . Πώς ; Δεν άκουσα ! Ποιός είπε ότι έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα , γιατί εγώ άλλο αντιλαμβάνομαι . Το γεγονός ότι οι Αρχές φιμώνουν και αποκλείουν ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα , οι δε " δημοκράτες" δημοσιογράφοι αποκρύπτουν επιμελώς τα τεκταινόμενα , μόνον δημοκρατία δεν θυμίζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.