Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Και η σφαγή συνεχίζεται – 77χρονος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα

Συνεχίζεται η μακάβρια καθημερινή σχεδόν καταμέτρηση των δολοφονημένων Ελλήνων σε ολόκληρη την χώρα. Μετά την επίθεση στο 74χρονο στην Λαμία ο οποίος χαροπαλεύει από τα δολοφονικά χτυπήματα των Αλβανών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν, μετά την δολοφονία του 30χρονου από την συμμορία με τα Καλάσνικοφ,  χτές  άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι 77χρονου στην Καβάλα για να τον κλέψουν.
Οι δράστες έδεσαν φίμωσαν και σκότωσαν στο ξύλο τον άτυχο 77χρονο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Το δολοφονημένο γέροντα βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος οι γείτονες του θύματος. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ τα ξημερώματα πήγε και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει πως ακριβώς μαρτύρησε το θύμα στα χέρια των δολοφόνων του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι ερευνες για τον εντοπισμο των δραστων συνεχιζονται......για κανα χρυσαυγιτη ομως δεν συνεχιζονται γιατι ακαριαιος συλλαμβανονται...

    Μονο οι υπολοιποι δραστες δυσκολευουν τις αρχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.