Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αλβανοί οι δολοφόνοι της 82χρονης Ελληνίδας στο Αργοστόλι


Συνελήφθησαν μετά από δύο χρόνια οι δολοφόνοι της 82χρονης Ελληνίδας οι οποίοι ήταν (τι έκπληξη) Αλβανοί  νεαροί εγκληματίες καταζητούμενοι από την Europol. Οι δύο Αλβανοί είχαν δολοφονήσει την ηλικιωμένη στο σπίτι της στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Ο πρώτος 24χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Πρίστινα, ενώ ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας είχε συλληφθεί τις 27 Δεκεμβρίου του 2011 στο Παρίσι, από τις γαλλικές Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 
νεαροί Αλβανοί είχαν εισέρθει στο σπίτι της άτυχης ανυπεράσπιστης γερόντισσας με σκοπό την ληστεία.

Στη συνέχεια, αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας με την οποία είχαν καλύψει το κεφάλι και για να βεβαιωθούν ότι το θύμα τους δεν θα γλυτώσει είχαν σφίξει την σακούλα γύρω από το λαιμό της με μονωτική ταινία, προκαλώντας στο θύμα ένα αργό βασανιστικό θάνατο.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ενώ η αστυνομία δεν μπορούσε να  εξηγήσει το απίστευτης αγριότητας έγκλημα αφού οι ληστές μπορούσαν να αρπάξουν ότι ήθελαν από το σπίτι της ανήμπορης γερόντισσας χωρίς να χρειαστεί να την δολοφονήσουν με αυτό τον απάνθρωπο αργό 
μαφιόζικο τρόπο θανάτου.

Δυστυχώς για αυτή την άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα καθώς και για άλλους βασανισμένους και δολοφονημένους από αλλοδαπούς γέροντες και γερόντισσες δεν θα υπάρξει όπως φαίνεται κάποια ανακοίνωση  από γνωστό κόμμα που χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του όσον αφορά την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του … αλλοδαπού πολίτη.   

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.