Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ


Αυτούς θα ψηφίσουν 25 δε ξέρω πόσο τα εκατό απο τον Ελληνικό λαό όπως τουλάχιστον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις;;
Τολμάνε να μιλάνε για δημοκρατία οι αναρχοαριστεροί λαθρολάγνοι και οι υποστηριχτές των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη;; 
Μιλάνε για εγκληματίες και δολοφονικές επιθέσεις απο την Χρυσή Αύγη ενώ αυτοί οι ίδιοι υπερασπίζονταν τα φιλαράκια τους με την ίδια ιδεολογία, δολοφόνους της 17 Νοέμβρη ,και όπως κάποιοι δικοί τους δήλωσαν με περηφάνια οτι θα τους υπερασπίζονταν ακόμα και σήμερα
Ο χειρότερος φασισμός είναι να μην δέχεσαι τον διάλογο με ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα.
H Χρυσή Αυγή "κύριοι" του ΣΥΡΙΖΑ είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα απο τον Ελληνικό λαό και είστε υποχρεωμένοι να σεβαστείτε όσους την ψηφίσαν . 
Διαβάζουμε απο το iefimerida.gr:

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αναγνωρίζουμε τη Χρυσή Αυγή ούτε ως κόμμα ούτε ως πολιτικό αντίπαλο»
Σκληρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι η παρουσία στελεχών του σε πάνελ που συμμετέχει η Χρυσή Αυγή οφείλεται μόνο στον εκλογικό νόμο και τις διατάξεις του ΕΣΡ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η παρουσία στελεχών μας στο ίδιο «τραπέζι» τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με την Χρυσή Αυγή . Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών αποδεικνύουν – για άλλη μια φορά – ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες, καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή».

3 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ1 Ιουνίου 2012 στις 1:40 μ.μ.

    Τι να κάνουμε ρε αναρχοσυριζόπουλα, ο Ελληνικός λαός - ευτυχώς- έβαλε και θα ξαναβάλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη βουλή, κι έτσι θα είστε αναγκασμένοι να ακούτε τους Έλληνες Εθνικιστές μπροστά στα άπλυτα μούτρα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ,ΔΟΣΙΛΟΓΗ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!Συμφωνα με τους ιδιους δεν συνομιλουν με χρυση αυγη γιατι δεν τους αναγνωριζουν.Επομενως,βρισκομενοι μεσα στη βουλη μαζι με την ΧΟΥΝΤΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ,ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑΝΑ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!Ο τσιπρας το μαρτη συναντηθηκε κ συνομιλησε με τον ιδιο τον πραξικοπηματια παπαδημο.ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ;;;; AYTA ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!!(προωθηστε το σε στελεχη της χρυσης αυγης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.