Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .
 Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΔΕΞΙΕΣ" ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΕ 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΙΔΙΑ.
Διαβάζουμε απο το iefimerida:
Η βουλευτής του ΚΚΕ δίνει συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μιλάει αναλυτικά για το επεισόδιο Κασιδιάρη, τα χαστούκια που εκλαμβάνει ως τίτλο τιμής και το -ακόμη μεγαλύτερο- σοκ που της επιφύλασσε η επόμενη μέρα.

«Ίσως να έχει και δίκιο. Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός, φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου». Αυτή ήταν η πλήρης απάντηση της Λιάνας Καννέλη σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου για το αν συμφωνεί με την δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι «το περιστατικό δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής».

Ενώ απάντησε με γλαφυρότητα και στο αν φοβάται μια νέα επίθεση:
«Μονάχη μου κυκλοφορώ. Ενώ αυτοί κυκλοφορούν 50 και 60 μαζί- γιατί αυτοί είναι αγέλη λύκων».

Όσον αφορά εκείνους που υποστηρίζουν ότι εκείνη προκάλεσε το επεισόδιο, χαρακτηρίζοντας τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής προηγουμένως «φασισταριό», η Κανέλλη απαντά «Από τότε που υπάρχουν οι βασανιστές και οι φασίστες, αυτό είναι ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί- ξέρω ποιοι είναι. Με ενδιαφέρει, όμως, το γεγονός ότι διεκδικούν μία νομιμότητα στην πλάτη του ελληνικού λαού. Και μάλιστα έρχονται σαν πελάτες μπορντέλου στο κοινοβούλιο- γιατί πάντα 'μπορντέλο' αποκαλούσαν τη βουλή».

Τέλος, θεωρεί άξιους της τύχης του εκείνους που υποστήριξαν ότι «καλά της έκανε της Κανέλλη ο Κασιδιάρης». Προσθέτοντας «Αυτοί που το είπαν αυτό έβγαλαν τον φασισμό που έχουν μέσα τους, είδαν τη μούρη τους στον καθρέφτη και τους άρεσε. Να την χαίρονται! Αν αυτός είναι 'ο δέκατος τρίτος άθλος του Ηρακλή'- όπως είπαν- τότε έχουν ξεχάσει τον μύθο. Γιατί ο Ηρακλής είχε να διαλέξει ανάμεσα στην αρετή και στην κακία και τελικά διάλεξε την αρετή».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση στης Λιάνας στο τι θα έλεγε στον Κασιδιάρη αν τον συναντούσε πρόσωπο με πρόσωπο «Αν πιστεύεις ότι έχει πρόσωπο, τότε μπορεί να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά αυτός φοβάται το πρόσωπο του σε τέτοιο βαθμό, που θέλει να εξαφανίσει και τα υπόλοιπα πρόσωπα! Άλλωστε, μπορείς να τον δεις; Πρέπει να περάσεις μέσα από 10 σάρκινα ογκώδη πυργάκια που βρίσκονται γύρω του, για να τον κοιτάξεις. Η όλη κατάσταση είναι παθογενής για τη δημοκρατία, αγόρι μου. Αλλά εγώ αντέχω τη δημοκρατία, αυτοί όχι. Και σας βαράω συναγερμό».

Καθώς επίσης και τι ήταν αυτό που της συνέβη την επόμενη μέρα από το επεισόδιο, το οποίο την σόκαρε παραπάνω «Την Πέμπτη έγινε το συμβάν, την Παρασκευή πήγα να μιλήσω στον Ωρωπό σε μία κομματική συγκέντρωση. Είχα φτάσει 10 λεπτά νωρίτερα. Με πλησίασαν δύο νεαρές κοπέλες- ούτε 25 χρόνων, με ντοσιέ στα χέρια- και με ρώτησαν 'μπορούμε να σας απασχολήσουμε για 10 λεπτά;'. Πίστεψα ότι είναι Κνίτισσες, συντρόφισσες. Μου είπαν 'μας έστειλε το αφεντικό μας'. Τα έχασα. 'Για να σας προτείνουμε ένα συμβόλαιο' συνέχισαν, 'ένα συμβόλαιο προσωπικής ασφάλειας'. Η μπουνιά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό!»

Για το τέλος αφήνουμε την απάντηση της Κανέλλη για το αν τα χαστούκια αποτελούν τίτλο τιμής για εκείνη ( «Ναι. Γιατί όταν αντιστέκεσαι και δείχνεις ποιο είναι το τέρας, κάποια στιγμή θα σου κληρώσει. Και εμένα μου κλήρωσε. Τίτλος τιμής είναι αν το φας αυτό το χαστούκι! Και μάλιστα, υπό τα όμματα των άλλων. Ώστε να ξέρουν») και το σχόλιο της για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κασιδιάρη να θέλει μικρός να γίνει χορευτής του ταγκό («Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν σώζει ούτε το ταγκό ούτε η μουσική. Γιατί οι Ναζί, στα στρατόπεδα, έβαζαν τα θύματά τους που ήξεραν μουσική να παίζουν σε κουαρτέτα υπέροχες μελωδίες, μέχρι να πάνε και να γίνουν σαπούνι»).

iefimerida

3 σχόλια:

  1. ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΑΥΤΗ Η ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΨΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ...


    Τον ξέρω χρόνια, 18 ολόκληρα χρόνια, καλό παιδί και εργατικό. Πριν δύο μέρες, τη μέρα των εκλογών, είχαμε μία κουβέντα και μου εξομολογήθηκε μερικά φοβερά πράγματα που θα μοιραστώ μαζί σας, μιας και στο προσκήνιο είναι οι "επιθέσεις" "Χρυσαυγιτών" σε Αιγύπτιους ψαράδες.... και συζητήσαμε το θέμα..


    Μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν φίλε, μου λέει σε άπταιστα Ελληνικά. Είναι όλοι τους φονιάδες οι συμπατριώτες μου που έχουν έλθει στην Ελλάδα και το έχουν σκάσει από την Αίγυπτο για να γλιτώσουν το Νόμο. Στην Αίγυπτο δεν αστειεύονται. Αν πας φυλακή έχεις τελειώσει ακόμα και αν φας λίγα χρόνια. Ακόμα και εγώ έχω μαχαιρώσει έναν τύπο που είχε προσβάλει την αδερφή μου. Τον άφησα με τα άντερα στα χέρια και το έσκασα μετά από μία ώρα με άλλους Αιγύπτιους για την Ελλάδα. Ευτυχώς δεν πέθανε ο τύπος γιατί θα είχα ένα βάρος. Ήμουν μικρό παιδί τότε και δεν ήξερα τι έκανα, αλλά αν με έπιαναν θα είχα πεθάνει μέσα σε ένα χρόνο στην φυλακή. Με φυγάδευσαν στην Ελλάδα συγγενείς και φίλοι μου και έτσι γίνεται πάντα. Εάν κάνεις το λάθος, δεν έχεις άλλη επιλογή. Φεύγεις ψαράς για την Ελλάδα. Δεν ξέρω ούτε έναν ψαρά Αιγύπτιο στην Ελλάδα που να μην είναι φονιάς ή μπλεγμένος με ναρκωτικά στην Αίγυπτο. Και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, οι καιροί δυσκόλεψαν, δουλειά δεν βγαίνει πια. Σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος θα πρωτοπουλήσει τα ψάρια του. Και μετά τα ρίχνουμε στη Χρυσή Αυγή που είναι ο εύκολος στόχος από το ίδιο το σύστημα. Εάν πούμε πως ο τάδε Αιγύπτιος μας επιτέθηκε, την άλλη μέρα θα μας βρούνε σφαγμένους.... Είδες τι είπε ο Αιγύπτιος που τις έφαγε τις προάλλες στο Πέραμα; Τάχα διάβασε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε μία μπλούζα από τους κρανιοφόρους που τους έδειραν! Σιγά που θα πήγαιναν εκεί να τους δείρουν φορώντας και μπλούζες της Χρυσής Αυγής... Παπαριές... Ξέρουν ποιοι τους έδειραν, ξέρουν πως είναι άλλοι ανταγωνιστές Αιγύπτιοι ψαράδες, αλλά αν τους καταγγείλουν, τότε δεν θα φάνε απλά ξύλο αλλά θα βρεθούν το ίδιο βράδυ σφαγμένοι... Κανείς δεν είναι έντιμος από όλους αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα, όχι μόνο από την Αίγυπτο αλλά και από όλες τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Έχεις προσέξει πως όλοι τους έρχονται μόνοι τους χωρίς γυναίκες και παιδιά; Σπάνια έρχονται οικογένειες και είναι ελάχιστες αυτές. Από Βόρεια Αφρική και Ασία έρχονται μόνο άνδρες που είναι εγκληματίες ή ρουφιάνοι των Αμερικάνων. Εάν μείνουν στις χώρες τους, δεν έχουν καμία τύχη. Πάνε στην κρεμάλα ή τον αποκεφαλισμό. Η Ελλάδα έγινε το μεγαλύτερο χωνευτήρι φονιάδων και ρουφιάνων από την Αφρική και την Ασία. Σε δύο με τρία χρόνια που κλείνω 20 χρόνια στην Ελλάδα, θα γυρίσω στην Αίγυπτο, δεν πάει άλλο. Ο δικηγόρος μου με διαβεβαίωσε πως το έγκλημά μου παραγράφεται σε 20 χρόνια οπότε δεν έχω άλλη επιλογή. Η Ελλάδα είναι η χώρα που με έσωσε από το θάνατο, την αγαπώ περισσότερο και από την πατρίδα μου την Αίγυπτο αλλά εδώ πλέον, κινδυνεύω πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους συμπατριώτες μου....


    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ygro-pyr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ακριβως ειναι τα πραματα.....ευκολος στοχος η ΧΑ και ευκολοτερος οι Ελληνες...την επομενη φορα θα παρουν 15% αν δεν μπουν στο συστημα και δεν αλλαξουν θεσεις...κι οι αλλοι που φυγανε θα ξαναερθουνε πιο φανατισμενοι γιατι θα βλεπουν οτι χανομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.