Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΝΕΟΣ ΦΟΝΟΣ :ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ


Όχι μόνο είχε χάσει τον ύπνο της λόγω των αλλεπάλληλων ληστειών στο διαμέρισμά της, αυτήν την φορά, έμελλε να χάσει και την ζωή της, μία 84χρονη από την Κομμοτηνή.

Η άτυχη γυναίκα, είδε τους κακοποιούς ληστές να εισβάλλουν στο σπίτι της και να της επιτίθενται. Το πτώμα βρήκε η κόρη της η οποία πήγε την επόμενη ημέρα στο σπίτι της μητέρας της προκειμένου να της αφήσει το φαγητό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 84χρονη, δεν πέθανε την ώρα της ληστείας και κατά την διάρκεια που οι κακοποιοί την γρονθοκοπούσαν, αλλά μετά από μερικές ώρες και ενώ παρέμενε αβοήθητη στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η 84χρονη ξυλοκοπήθηκε από τους εισβολείς που την έριξαν στο δάπεδο και πέφτοντας στο χολ χτύπησε στον «καλόγερο» για τα ρούχα. Όμως, οι δράστες δεν της έδωσαν σημασία! Την άφησαν αιμόφυρτη και αναστάτωσαν όλο το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα!

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας κατέθεσαν ότι το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι χτυπούσαν τα κουδούνια με την πρόφαση ότι έκαναν... έρανο! Το φωτιστικό της εισόδου του κτιρίου βρέθηκε σπασμένο και εκτιμάται ότι το κατέστρεψε ο δολοφόνος για να μην τον δουν την ώρα που έβγαινε. Η άτυχη ηλικιωμένη και η κόρη της είχαν πέσει θύματα ληστείας τέσσερις φορές τους τελευταίους μήνες.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.