Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ .



ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ -ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Σε άλλο περιστατικό 15 άτομα επιτέθηκαν σε περαστικό για να του πάρουν λεφτά και κινητό
- Επίθεση σε ανήλικους για να τους πάρουν τα ποδήλατα
- Εισβολές σε δυο σπίτια, ταχυφαγεία και βενζινάδικα
- Δεν έγινε καμία σύλληψη
Οκτώ ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σπίτια, καταστήματα, βενζινάδικα και περαστικούς. Περίπου στις 9 χθες βράδυ, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.
Αντιμέτωποι με 25 άτομα ήρθαν δύο άνδρες τη νύχτα στη Δραπετσώνα. Η ώρα ήταν περίπου 1.30 τα ξημερώματα όταν στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Αδριανού, 25 άγνωστοι επιτέθηκαν σε 2 άτομα που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, αφού τους χτύπησαν, τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και προσωπικά τους έγγραφα.Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες εγιναν καπνός.
Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Δ. Σούτσου, στην Αθήνα, 15 άγνωστοι χτύπησαν έναν περαστικό και του άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και προσωπικά του έγγραφα.
Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπιτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στις 3.36, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι, στη Νέα Ερυθραία. Με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν 2.500 €, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά του αυτοκινητου του ηλικιωμένου ζευγαριού με το οποίο εξαφανίστηκαν.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μενίδι, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε φαστ-φουντ και με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν άγνωστο μέρχι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στις 2.26 στο Περιστέρι άγνωστος δράστης “μπούκαρε” σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού, άρπαξε απο τον αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στην ίδια περιοχή λίγο αργότερα άγνωστος μπήκε επίσης σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού, πήρε απο τον αλλοδαπό υπάλληλο τα χρήματα απο το ταμείο.(newsit)

ΠΗΓΗ: LIAKO.GR

2 σχόλια:

  1. ΒΓΑΛΕ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΖΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειλικρινα οσοι ψηφισουν τους προδοτες αριστερους ετσι ''''για να δουμε βρε παιδι μου τι θα κανουν και κεινοι να δοκιμασουμε'''''' οπως εχω ακουσει πολλους ηλιθιους να λενε ευχομαι ολοψυχα οι λαθρομεταναστες που υποστηριζουν να εισβαλουν στα δικα τους σπιτια και να τους σφαξουν. Οι προδοτες αυτης της χωρας ειναι χειροτεροι εφιαλτες και απο τους λαθαραιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.