Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!

Διαβάστε τι δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, την πτώση του ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή
"Ο λαός έκανε ναζιστική επιλογή", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
"Φαίνεται ότι κάποιοι καλλιέργησαν τη βία ως πιθανότητα εξόδου από την κρίση. Για το κόμμα μου το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Το κόμμα μου δεν αλλάζει τις θέσεις του με βάση το αποτέλεσμα", συνέχισε και πρόσθεσε:
"Ο δικομματισμός έγινε διπολισμός. Οι κίνδυνοι είναι πολύ περισσότεροι. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τη χώρα. Συνολικά έχουμε στροφή στη συντήρηση. Έρχονται πάρα πολύ δύσκολες μέρες και ώρες.
Σπανίως θα έρχομαι πλέον. Διότι η Χρυσή Αυγή θα έρχεται στα στούντιο και θα έρχεται με τους όρους της. Η πρωτοφανής παρέμβαση του ξένου παράγοντα στις εκλογές πρέπει να προβληματίσει τους πάντες. Το όλοι μαζί θα το αφήσω μόνο στον Καραγκούνη και στην εθνική ομάδα.
Μια προειδοποίηση από εμάς. Το ΚΚΕ ξέρει να στέκεται όρθιο. Σε τεχνικά διλήμματα που θα οδηγήσουν σε εμφυλιοπολεμικές τακτικές δεν θα συμμετέχουμε. Δεν θα συμβάλλουμε σε διλήμματα εμφυλιακού τύπου, δεν θα καθίσουμε σε κανένα τραπέζι να μιλήσουμε χωρίς το ιδεολογικό μας όπλο και το φυσικό παρά πόδα", συμπλήρωσε.
"Με 'γεια και με υπουργείο εύχομαι στη Χρυσή Αυγή, με τα λοστάρια. Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν έχουν κανένα άλλοθι. Είναι απελπισμένοι που στοχοποιούν εχθρούς. Τα άλλοθι σήμερα τελειώνουν εδώ. Αυτοί που ψηφίσαν Χρυσή Αυγή, είναι εκφασισμένοι ψηφοφόροι", κατέληξε.
http://news247.gr/

4 σχόλια:

  1. ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ.ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ.ΚΛΑΨΕ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΆΝΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΑΡΓΙΛΕ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΏΡΙΑ ΣΟΥ!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΑ ΦΌΡΤΕ ΌΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΆΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ.ΟΥΣΤ ΤΏΡΑ!ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΔΩ.

    ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΙΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΩ.....ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ....."ΝΙΚΗΤΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.