Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ


ΜΑΛΛΟΝ "ΜΕΛΙ" ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ .
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ .ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ Η ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .
ΕΝΕΦΑΝΙΣΘH ΚΑΙ Ο "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Mιλώντας στο axiaplus.gr, ο Κίμωνας Κουλούρης, φέρεται να δήλωσε:
«Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα».
«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», δηλώνει ο Κίμων Κουλούρης που αφήνει αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός κόμματος όταν άσκησε κριτική στον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Κίμων Κουλούρης «συμβουλεύει» τους παλιούς του συντρόφους να «μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα», διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και ακόμα μία πληροφορία που αναφέρει το axiaplus.gr, ότι υπήρξε συνάντηση του Κίμωνα Κουλουρη με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για φλερτ που μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

ΕΕ...ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ,,,,,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΞΕΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιάλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή την χώρα ώστε η άποψη ανεύθυνων και ανίκανων ρεμαλιών σαν τον Κουλούρη να πάψει να αποτελεί ειδηση...? Εάν σκευτείτε ποιοί μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια δεν είναι παράλλογο που έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. Αλήθεια τι μπορει να προσφερει στον ΣΥΡΙΖΑ η προσάρτηση ατόμων ανικάνων, το ελάχιστο με μειωμένες ικανότητες εάν όχι βλακών που όμως αυτοί νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι αλλά και εκλεκτοί... Ο εν λόγο κύριος και οι όμοιοι του είναι ο βασικός λόγος της κατάντιας μας. Όλοι αυτοί όπου σταθούν και όπου βρεθούν πρέπει να λιδωρούνται και να χλευάζοντια από όλους μας. Αν και ο εν λόγο κυριος δεν καταλαβαίνει πολλά ααπό αυτά, περπατάει στον δρόμο και τον βλέπουν και τον δείχνουν και γελάνε και αυτός λεέι κοιτα κοιτα ο κόσμος με αγαπάει. Είναι αυτό που λέμε τονφτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.