Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ: ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.



Την συμμετοχή της στην γνωστή διοργάνωση “Athens Pride 2012” γνωστοποίησε η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου -όπως σημειώνει- «να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού» αλλά και για να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να δημιουργούν οικογένεια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια». Τέλος, η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι δεσμεύονται να «συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ (σ.σ. Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα) συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα».

2 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

    ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προβλήματα με την νομική καθιέρωση των «ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ» είναι:
    α) Οι ανώμαλοι σκέφτονται ανώμαλα και έχουν ανώμαλη ψυχολογία, για αυτό στην αρχαία Αθήνα δεν είχαν δικαιώματα
    β) Τα παιδιά σε αυτές τις οικογένειες ή θα αυτοκτονούν ή θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή θα γίνονται εγκληματίες για να δείξουν στον κόσμο ό,τι «η οικογένεια μου είναι ανώμαλη γιατί κανένας δεν το καταλαβαίνει»
    γ) Υπάρχουν «ανώμαλοι» που αναγνωρίζουν το λάθος τους και προσπαθούν να αλλάξουν, η νομιμοποίηση καταστρέφει όλες τις προσπάθειες τους για αλλαγή
    δ) η δημιουργία οικογένειας από «ανώμαλους» έχει μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του εγωισμού τους και όχι την θυσία για το παιδί. Όλες οι διαταραχές προσωπικότητας οφείλονται στον τεράστιο εγωισμό.
    ε) Αν ξεπεραστούν όλα τα παραπάνω προβλήματα, θα μας καταστρέψει ο Θεός:
    1. Την εποχή του Νώε έκανε πλημμύρα για να σταματήσει η ανωμαλία
    2. Στα Σόδομα και Γόμορρα έβρεξε φωτιά για να σταματήσει η ανωμαλία
    3. Αν ξεφύγει η κοινωνία σήμερα προς την ανωμαλία θα βρέξει αίμα, π.χ. από anti-gay ισλαμική επανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.