Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: αν κυβερνήσουμε θα είναι καταστροφή για τη χώρα!

 

 ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!

«Ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  θα είναι καταστροφή  για τη χώρα» υποστηρίζει  σε μια επιστολή-βόμβα προς  τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα, ο υποψήφιος βουλευτής του…  ΣΥΡΙΖΑ στο νομό  Κορινθίας Νίκος Χανιάς!
Στην επιστολή που δημοσιεύεται  σήμερα στη στήλη του «Μικροπολιτικού» στην  εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο υποψήφιος βουλευτής γράφει:
 
«Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας».

 Όπως συμπληρώνει, όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!

Ο Ν. Χανιάς προσθέτει:  «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ....

    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.