Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ!!!

Δεν έχει ξαναγίνει το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα της Αμφίκλειας, όταν οι μόλις τρεις αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία δέχθηκαν επίθεση από έναν εξαγριωμένο αγρότη που τους χτύπησε προσπαθώντας να απελευθερώσει έναν αλλοδαπό φίλο του!

Ο 35χρονος Έλληνας πήγε μαζί με μια φίλη του στο τμήμα και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο ένα νεαρό Αλβανό που είχαν προσάγει από την πλατεία της Τιθορέας επειδή δεν είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα. Όταν εκείνοι του απάντησαν ότι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο αγρότης έγινε έξω φρενών και άρχισε να τους απειλεί και να τους βρίζει. Αμέσως μετά, επιχείρησε να σπάσει την κλειδωμένη πόρτα των κρατητηρίων για να πάρει μαζί του τον κρατούμενο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και δέχθηκαν επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από την οποία μια γυναίκα αστυφύλακας τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυφύλακας στο πρόσωπο! Τελικά, με τη βοήθεια και ενός πολίτη που άκουσε το χαμό και έτρεξε να βοηθήσει, ο μαινόμενος εισβολέας ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπως και η γυναίκα που τον συνόδευε. Στη συνέχεια, παραλήφθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας και μεταφέρθηκαν με κλούβα στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όπου κρατούνται για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


protothema.gr

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.