Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Φ.Κρανιδιώτης :Mηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες.(ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ..)


Με μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» πρέπει να αντιμετωπιστούν η εγκληματικότητα και η παράνομη μετανάστευση σύμφωνα με τον τον στενό συνεργάτη του νέου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη.

Μιλωτας στο Βήμα 99.5 ο κ. Κρανιδιώτης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων επί των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης και αναφερόμενος ειδικά στο θέμα των παράνομων μεταναστών είπε χαρακτηριστικά πως «δεν πρέπει να βάλουμε ''νερό στο κρασί μας''».

Ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι οι αιτήσεις ασύλου θα πρέπει να απαντώνται στον συντομότερο δυνατό χρόνο και μετά όσοι δεν δικαιούνται άσυλο να απελαύνονται.

 Σε ότι αφορά στα κέντρα κράτησης μεταναστών, συμφώνησε με τη δημιουργία χώρων όπου θα κρατούνται όσοι από αυτούς δεν δηλώνουν τη χώρα καταγωγής τους.

Μάλιστα, επανέλαβε τη θέση του ότι α μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα, στο οποίο ο λαός θα αποφασίσει για το θέμα. «Εκεί η απάντηση θα είναι συντριπτική για το πόσο πιο μπροστά και πόσο πιο σκληρή στάση θέλει ο λαός απ' όλα τα κόμματα για το ζήτημα αυτό». 

«Είμαστε μία χώρα» συνέχισε «στην οποία συμβαίνει το εξής παράδοξο: να θεωρείται προοδευτική και αριστερή θέση το να είμαστε ''εμπάτε σκύλοι αλέστε''».
iefimerida

ΣΧΟΛΙΟ : ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΦΑΗΛΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.