Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ :ME AΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥ" ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΜΕ ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ 
Διαβάζουμε απο iefimerida:
Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που του είπε πως λέγεται Κασιδιάρης, δήλωσε πως έχει δεχθεί, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης.
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης προσκεκλημένος στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 7» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, είπε πως στις 28 του περασμένου μήνα κι αφού τελείωσε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου ήταν καλεσμένος, δέχθηκε μια κλήση από έναν αριθμό.
Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής είπε «μου δήλωσε ότι είναι ο Κασιδιάρης ο οποίος μου είπε "πες που είσαι για να έρθω να σε τακτοποιήσω"». Στην συνέχεια ο Κωστής Αϊβαλιώτης ισχυρίστηκε πως έχει στείλει επιστολή στον αρχηγό της Αστυνομίας για το περιστατικό, ενώ ζήτησε να βρεθεί ποιος τον κάλεσε από το συγκεκριμένο αριθμό, χωρίς να έχει λάβει μέχρι στιγμής απάντηση.
Είχε προηγηθεί, όπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, στις 27 Απριλίου η επίθεση Χρυσαυγιτών στο Extra οπου μέλη του κόμματος, φώναζαν το όνομά του θέλοντας, όπως ο λέει να τον ξυλοκοπήσουν. «Είναι τραμπούκοι, είναι φασίστες» κατέληξε ο Κ. Αϊβαλιώτης.

Να υπενθυμίσουμε οτι την δήθεν επίθεση που δέχτηκε ο αιβαλιώτης απο χρυσαυγίτες εχει διαψευσθεί πολλές φορές απο το extra channel και μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ  την διάψευση.


2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ.....ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΘΕΟΥ

    ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ ΖΥΓΟΣ ΔΙΑΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ-ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕΣ ,ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ .ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΨΕΥΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.