Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

TA "KAΛΑ" ΤΟΥ ΠΟΛYΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ


Για δεύτερη φορά  μέσα σε δυο εβδομάδες, οι  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώνουν ότι πίσω από τις μικρές ή μεγαλύτερες χασισοκαλλιέργειες στη Ρόδο κρύβονται… Πακιστανοί μετανάστες! Δυο από αυτούς συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να περιποιούνται τα δενδρύλλια που είχαν φυτέψει.
Οι αστυνομικοί έπιασαν  τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 28 χρόνων μέσα σε ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή Θεολόγος της Ρόδου, όπου καλλιεργούσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 28 εκατοστά ως 1,8 μέτρο! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου για να διερευνήσουν αν γνώριζε την ύπαρξη της μικρής χασισοφυτείας ή όχι.
Στην προηγούμενη  περίπτωση, την 1η Ιουνίου, όταν είχαν εντοπιστεί Πακιστανοί που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα να περιποιούνται μια χασισοφυτεία από 28 δενδρύλλια μέσασε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Καλαμώνας της Ρόδου, είχε διαπιστωθεί ότι πληρώνονταν γι’ αυτό από τον 35χρονο ιδιοκτήτη που συνελήφθη και αυτός λίγο αργότερα!

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.