Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ! ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Το Κοινοβούλιο της Μολδαβίας καταδίκασε το κομμουνιστικό καθεστώς απαγορεύοντας τα κομμουνιστικά σύμβολα και την ύπαρξη και λειτουργία κομμουνιστικών κομμάτων στην χώρα αυτή που έζησε στο πετσί της τον κομμουνισμό...Μακάρι σύντομα να δούμε και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο και να σταματήσει το παραμύθι του ΚΚΕ αυτού του παραδοσιακά προδοτικού και ανθελληνικού κόμματος.

Το επίμαχο νομοσχέδιο το οποίο και υπερψηφίστηκε από τη Βουλή της Μολδαβίας,  επικρίνει «το ολοκληρωτικό κομμουνιστικό καθεστώς στην Μολδαβική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, το οποίο πραγματοποίησε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, καθώς και τις ενέργειες όλων των προσώπων, που συμμετείχαν στην τέλεση των εγκλημάτων του κομμουνιστικού καθεστώτος». 

Αυτά να τα βλέπουν οι προοδευτικοί αριστερούληδες στην Ελλάδα οι οποίοι χωρίς να έχουν ζήσει τον κομμουνισμό ποτέ στην πράξη, ακόμα υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες φυτά που πιστεύουν σε αυτό το καθαρά φασιστικό και απολυταρχικό ιδεολογικό μόρφωμα το οποίο μπορεί να φαίνεται δημοκρατικό στη θεωρία του Μάρξ αλλά στην πράξη δημιούργησε μόνο πόνο δυστυχία και αίμα. και απεδείχθη μία παγκόσμια αποτυχία οπουδήποτε και αν εφαρμόστηκε. Και για όποιους ακόμα αμφιβάλλουν, ας πάνε μία βόλτα στη Βόρεια Κορέα....
http://ygro-pyr.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.