Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΚΤΙΣΑΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΤΡΕΛΟΥΣ" ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς την ώρα που χιλιάδες νομοταγείς πολίτες δίνουν αγώνα επιβίωσης, η διοίκηση των Φυλακών Κορυδαλλού ενέκρινε και προχώρησε στην δημιουργία πολυτελούς πισίνας και μπάρμπεκιου για τους τροφίμους του Ψυχιατρείου.

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύει και η σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στον προαύλιο χώρο της ψυχιατρικής πτέρυγας της φυλακής, υπάρχει πλέον μια... πισίνα μαζί με πετρόχτιστα... ποταμάκια και λιμνούλες προφανώς για να χαλαρώνουν οι τρόφιμοι. Η πισίνα αυτή έχει διαστάσεις 4 x 8 μέτρα και το βάθος της είναι τριών επιπέδων: ρηχό με 1 μέτρο, μεσαίο μ 1,5 μέτρο και βαθύ με 2 μέτρα βάθος!
Ο τραγέλαφος δεν σταματάει εδώ, καθώς η πισίνα είναι εξοπλισμένη μέχρι και με φώτα, πιθανώς για νυχτερινές βουτιές, ενώ για την ανακύκλωση του νερού έχει φτιαχτεί και ένας μικρός καταρράκτης υπερχείλισης, με το νερό να διασχίζει το πετρόχτιστο ποταμάκι για να καταλήξει σε λιμνούλα!


Προφανώς, στην πισίνα θα μπορούν να χαλαρώνουν και να δροσίζονται οι κρατούμενοι της πτέρυγας, ενώ για την περίπτωση που θα πεινάσουν η διοίκηση έχει επίσης... προβλέψει. Λίγα μέτρα πιο πέρα έχει χτιστεί ένα μπάρμπεκιου «με καμινάδα που ξεπερνάει το ύψος του φράχτη των φυλακών».

'Οπως αναφέρει η εφημερίδα, για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού έργου απασχολήθηκαν 20 κρατούμενοι και το κόστους του πρέπει να κυμάνθηκε από 25.000 έως 35.000 ευρώ.

Τι είπε η διοίκηση όταν ρωτήθηκε για την πισίνα; «Αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς πισίνα, είναι... ποτίστρα για τα ζώα που φιλοξενούνται στο πίσω μέρος του ιδρύματος»....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.