Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ: ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΣΧΟΛΙΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Α ΡΕ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

Έγραψε στο twitter η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα... Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!». Και αμέσως τα ακροαριστερά σούργελα, οι ελληνόφωνοι απάτριδες της δημαρ απαίτησαν το εξής: ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της καταδίκασε το tweet της Βούλας Παπαχρήστου, αναφέροντας: «Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό».

Και συνέχισε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.