Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη ,την συνάντηση Σαμαρά με τρόικα ,και για το άθλιο σχόλιο γερμανίδας αθλήτριας.



Για τις αποκαλύψεις Ρουμελιώτη
Το ΔΝΤ μας οδηγεί στην καταστροφή. Αυτό το ήξεραν οι πάντες. Τώρα το έμαθε κι επισήμως ο Ελληνικός Λαός. Άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και όσους πολιτικούς ευθύνονται για το σημερινό οικονομικό χάος.

Για την συνάντηση Σαμαρά με τρόικα
"Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου" στο λεξιλόγιο Σαμαρά σημαίνει βαράω προσοχές στην τρόικα και τους δανειστές. Τα νέα κυβερνητικά μέτρα θα σημάνουν το οριστικό τέλος μισθωτών και συνταξιούχων και βαθύτερη ύφεση για τη χώρα. Μόνη λύση η συνολική αναδιάταξη της οικονομίας μας και η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή.

Για το άθλιο σχόλιο γερμανίδας αθλήτριας
Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.