Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Γυμναστήριο... χιλιάδων ευρώ είχε στήσει ο Τζέφρυ στην Ιπποκράτους


ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ ΚΑΙ...ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΤΖΕΦΡΥ
Εξοπλισμό πολλών χιλιάδων ευρώ είχε παραγγείλει και εγκαταστήσει ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο με τις σάουνες που είχε φτιάξει στην Ιπποκράτους για τον ίδιο και ολίγους εκλεκτούς που είχαν πρόσβαση.
Ουσιαστικά, το ΠΑΣΟΚ είχε δύο γυμναστήρια. Το ένα ήταν πριβέ και είχε πρόσβαση με κατα μόνο ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου και ο γυμναστής του και το άλλο για τους υπόλοιπους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στη συγκεκριμένη αίθουσα υπήρχε και γραφείο για τον... γυμναστή με υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας της Apple και κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει ρυθμό στον τέως πρόεδρο.
Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ο υπόλοιπος εξοπλισμός με τα πανάκριβα όργανα γυμναστικής:

Το Cybex 750AT είναι ένα cross training μηχάνημα για μέγιστη καρδιοαναπνευστική προπόνηση και μυϊκή ενδυνάμωση  που κοστίζει μόλις 7257 ευρώ.
Το Waterpower M1 LoRise είναι μια κωπηλατική που λειτουργεί με την αντίσταση του νερού, διαθέτει οθόνη και κοστίζει 1900 ευρώ.
Το Dual Cable Cross της FreeMotion είναι ένα «πολυμηχάνημα» με δύο περιστρεφόμενες τροχαλίες και χονδρική τιμή 6765 ευρώ.
Εκτός από αυτά τα high tech όργανα, στον ίδιο χώρο υπάρχουν μηχανήματα για κάθε μέρος του σώματος: για τους γλουτούς, τις γάμπες, τα χέρια, τα μπράτσα κοκ. Υπάρχει φυσικά και ποδήλατο με πλάτη, αλλά και μηχάνημα για προθέρμανση με ενωματωμένη τηλεόραση!
Και όλα αυτά την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν να βρουν που πήγαν τα 130 εκατ. ευρώ που έχει βρεθεί να χρωστάει το κόμμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το 2010, τα έσοδα ήταν 23 εκατομμύρια αλλά ξοδεύτηκαν 32!

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.